Opdrachtnummer: SMML72422551 LG warmtepomdroger gekocht. Januari 2024. Droogt nu niet meer. Aangemeld bij mediamarkt. Zou 5 jaar garantie op onderdelen en 10 jaar op motor zitten. Mediamarkt meld h... Mehr ansehen
Waar een groot bedrijf klein in kan zijn: klantenservice. Tot drie keer toe wordt de afleverdatum verplaatst, er blijkbaar vanuit gaande dat ik wel zorg dat ik thuis ben. Ondertussen blijkt dat ze he... Mehr ansehen
Ik heb onlangs via de MediaMarkt Outlet een oven besteld. Op de dag van de geplande bezorging ontving ik echter een e-mail waarin stond dat mijn bestelling was geannuleerd, omdat het product te... Mehr ansehen
Een 'geretourneerd product' (Siemens vaatwasser) met 25% korting (minimaal 150 euro goedkoper) kunnen kopen. Product was volledig nieuw en nooit gebruikt. Alle accessoires en boekjes lagen er evenee... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Op MediaMarkt Outlet vind je producten die al een eerste leven gehad hebben. Dit kan zijn doordat een van onze klanten het product niet gebruikte of niet meer nodig had. Ook showmodellen en (licht) beschadigde artikelen zijn in de outlet te vinden. Met deze producten is vaak niet veel mis en daarom gunnen we ze bij MediaMarkt Outlet een nieuw leven. Uiteraard controleren we de producten goed en reinigen of herstellen we deze als het nodig is. Daarna mogen ze voor mooie prijzen alsnog de deur uit. In de Outlet staat bij elk product vermeld wat er precies mee gebeurd is. Wel zo transparant. Daarnaast heb je bij elk product dat je koopt in de MediaMarkt Outlet gewoon de wettelijke garantie. Door onze Outlet-producten te kopen bespaar je veel geld en draag je ook nog eens bij aan duurzaam gebruik van consumentenelektronica.
Wilhelminakade 161, 3072AP, Rotterdam, Niederlande
- outlet.mediamarkt.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Wasmachine via de outlet besteld
Wasmachine via de outlet besteld, met ene deuk prima...komt toch in een kast. Gisteren de levering en wat krijg ik? En vrijstaand fornuis. Oude wasmachine is meegenomen en ik zit met een groot ding in de gang. Ditect gebeld met de klantenservice om dit op te lossen. Enigste waar ze mee komen is het het retour moet. Mail gekregen om foto's te sturen. Dit direct gedaen en in de mail staat, zodra we de foto's hebben, gaan ze de retour verwerken. Nu blijkt het ( na meerdere keren bellen) dat dit binnen 48 uur zal zijn.....maar hoe verder wordt niet over gesproken? Krijg ik mijn bestelde machine nog of wordt het geld terug? En hoelang gaat dit duren? Geen antwoorden. Ben hier zo klaar mee. Wat een flut service...kan echt wel begrijpen dat er noet direct wat anders staat maar COMMUNICEER met je klanten.
Ik kocht een Koenic 2311 A Inductie…
Ik kocht een Koenic 2311 A Inductie oven voor 569,99 euro.
Drie jaar later, terwijl ik de oven aan het verwarmen was om desserts te maken, hoorde ik een harde explosie in de keuken. Toen ik de keuken in ging, zag ik dat de binnenglas van de ovendeur was ontploft en in zeer kleine stukjes was versplinterd. Naar mijn mening is dit zeer gevaarlijk voor de gebruiker en zou de verkoop van dit product verboden moeten worden.
Toen ik vrijdag om 19:45 uur contact opnam met de klantenservice van Media Markt, vertelde John me dat hij me niet kon helpen het te repareren. Hij raadde me aan om naar de klantenservice te gaan. Hij zei dat ze tot 21:00 uur open waren. Toen ik erheen ging om 20:15 in Tilburg, bleek Media Markt gesloten te zijn, en ik was aanvankelijk teleurgesteld.
De volgende dag, zaterdag, ging ik naar de klantenservice en ze vroegen om een reparatie. Hij vertelde me dat deze oven een levensduur van zes jaar had, goed zou moeten werken en dat Media Markt de kosten zou dekken. Op maandag nam iemand van DRS DUSINK REPERATIE SERVICE contact met me op en vertelde me dat ik de volledige reparatiekosten zou moeten betalen. Ik vroeg hem naar de kosten en hij zei dat hij me terug zou bellen.
Ik belde Media Markt en sprak met Jony. Hij ontweek de kosten, in tegenstelling tot wat zijn collega van de klantenservice had gezegd, omdat het een fabrieksfout was.
Zo worden klanten gemanipuleerd en worden er onveilige producten van Media Markt gebruikt.
Nooit kopen bij de mediamarkt en die merk van Koenik
reperatie referentie STL69136317
opdrachtnummer 69136317
bestelnummer 156638989
Factuurnummer 8100274077
Nooit kopen bij Mediamarkt en die huismerk nieuwe update ze hebben niet meer onderdelen voor mijn drie jaar oud inductie fornuis.
Ik krijg advise van klanten service om nieuwe glas op maat laten maken!!! Belaglijk
Slechte behandeling, slechte service, beschadigd product.
Via MediaMarkt Outlet heb ik een koelkast besteld die volgens de productomschrijving geen deuken of beschadigingen zou hebben, slechts een geretourneerd product. Ik heb speciaal een dag vrij genomen voor de bezorging, om vervolgens pas op de ochtend zelf een mail te krijgen dat de levering werd uitgesteld naar de volgende dag.
Na meerdere telefoontjes, waarin ik zelf achter de oplossing aan moest bellen, werd de koelkast uiteindelijk vijf dagen later bezorgd. Tot mijn verbazing zat de voorkant vol deuken, terwijl dit volgens de advertentie nadrukkelijk niet het geval zou zijn.
Toen ik hierover contact opnam, werd ik door een medewerker zelfs weggezet als leugenaar. Er werd beweerd dat er wél stond dat het om een beschadigd product ging. De medewerker keek echter alleen naar het artikelnummer en ging ervan uit dat het daarom om hetzelfde product met dezelfde staat ging, terwijl mijn bestelling duidelijk anders omschreven was.
Als “compensatie” kreeg ik slechts 15% korting aangeboden voor een zwaar beschadigde koelkast. Een vervangend exemplaar sturen zou niet mogelijk zijn omdat het om een outlet-product zou gaan, terwijl dezelfde koelkast gewoon nieuw leverbaar is bij MediaMarkt. De enige andere optie was het laten ophalen van het apparaat en mijn geld terug, waarna ik opnieuw zonder koelkast zou zitten.
Kort samengevat: een vrije dag verloren, uren telefoneren met de klantenservice, bijna een week zonder koelkast gezeten en nog steeds geen fatsoenlijke oplossing. MediaMarkt neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de foutieve levering en de slechte service.
Absoluut geen aanrader.
In de zeik genomen
Ik heb 12 november een wasdroger gekocht in de outlet zonder schade (stond duidelijk vermeld). Echter na bestellen kreeg ik geen bestelbevestiging en bleef het stil (ik had al wel direct betaald). Na een week maar eens contact opgenomen en de medewerker van de klantenservice gaf aan dat er geen telefonische klantenservice voor de outlet afdeling was en ik maar moest mailen. Ik heb gemaild en nooit een reactie gekregen. Vrijdag 21 november stonden ze in 1x aan de deur met de wasdroger, wij blij! Helaas zagen we bij het uitpakken dat er flinke schade aan de wasdroger was, op meerdere plekken. Klantenservice weer gebeld, helaas weer hetzelfde verhaal. We moesten een mail sturen. Mail gestuurd, paar dagen later nog een en er komt totaal geen reactie op!
Echt ongelofelijk dat dit wettelijk mag (mag dit?). Hoe komt Mediamarkt hiermee weg? Dit is toch geen reclame!
Tot op de dag van vandaag geen enkele reactie, blijkbaar wordt je na bestellen (als het geld binnen is bij de outlet afdeling van de Mediamarkt) aan de kant geschoven want het geld is toch al binnen, wordt er bewust gelogen over de status van een product zodat de klant hun troep besteld en ben je daarna de klos omdat er simpelweg geen contact mogelijk is.
Ik wil daarom iedereen via deze weg waarschuwen: Kijk verder en bestel niet bij de Mediamarkt, je gaat er spijt van krijgen als je daar besteld! Wees gewaarschuwd!
Order na 4 dagen wachten opeens geannuleerd
Vaatwasser besteld, zou op maandag geleverd worden. Hele dag thuis gebleven, staat er ineens dat de bezorging verplaatst is. Zelf een nieuw moment moeten kiezen, kon pas woensdag. Weer thuis gebleven, op die dag weer een melding dat de bezorging verplaatst is. Zelfde verhaal voor de donderdag… donderdagochtend een melding; order geannuleerd. Contact opgenomen met de klantenservice. Zij gaven aan niet te kunnen zien wat er aan de hand was, alleen dat de order was geannuleerd door de leverancier en dat we ons geld terug krijgen. Totaal geen excuses of passende oplossing. Conclusie; na een week nog steeds geen nieuwe vaatwasser en ontzettend slechte service. Geen MediaMarkt meer voor ons!
Ruilen
Let op de hier gekochte spullen, kan/mag je helemaal niet retourneren binnen 30 dagen na aankoop.
Ik vind jullie handig
Ik vind jullie handig. Helaas dat jullie mij en waarschijnlijk andere niet serieus nemen. Bij bestelling kun je lever datum kiezen. Daarnaa betaal je. Vervolgens leveren jullie wanneer het jullie uit komt . Soms week later op zijn vroegst. Geen info naar de klant toe. En contact zoeken in die rare doolhof van een website. Hoofdpijn totaal niet serieus. Jullie beseffen toch wel dat je zo op de klant pist. Geld is toch al binnen.
1 ster voor Klantenservice is nog teveel
Een wasmachine besteld via Outlet. Bij levering bleek het een droger te zijn, kan gebeuren maar het gaat erom hoe je het oplost. De wasdroger en mijn oude wasmachine zijn ter plekken meegenomen en ik moest maar afwachten. Iedere dag moeten bellen voor een update, werd alleen maar van kastje naar muurtje gestuurd. Outlet afdeling niet te bereiken en ontving alleen maar mailtjes van Klantenservice wanneer mij retour opgehaald kon worden. Er is geen sprake van retour want ik heb niks geleverd gekregen. Na een week aan het lijntje te houden zijn kreeg ik bericht “we hebben de wasmachine terugbetaald”. Ik wil geen terugbetaling maar een wasmachine. Nu moet ik dus weer een nieuwe bestellen en weer een week wachten voor levering. Dit had ik ook direct kunnen doen na foutieve levering, had me een week gescheeld maar ik moest afwachten. Nu 2.5 week zonder wasmachine gezeten, hopelijk is de geplande levering wel oké. 1 ster voor de klantenservice is eigenlijk nog teveel.
5 🌟 geen enkel probleem mee gemaakt en…
5 🌟 geen enkel probleem mee gemaakt en levering op tijd geleverd
Zoals omschreven en een mooie korting!
Op 7 nov op de outlet website van mediamarkt een iPhone besteld. Na even zoeken vond ik het model dat ik graag wilde, deze werd met een mooie korting aangeboden. In de beschrijving is precies te zien wat de staat van het product is. Ook zijn er foto’s van de specifieke zichtbaar. Bestellen maar!
De website biedt verschillende betaalmethoden aan, heel fijn. Ook kan je tot wel een paar weken vooruit (als je dat zou willen) zelf een bezorgdag uitzoeken. Netjes een bestelbevestiging ontvangen en wachten maar.
Op de gekozen dag is het pakket met track en trace met dhl geleverd. Eenmaal uitgepakt werd bevestigd de telefoon isprecies in de staat zoals omschreven, in mijn geval enkel een geopende verpakking en geen beschadigingen en dat klopt!
Raad dit zeker aan, nieuwe producten met een leuke korting!
Geen geld retour
Ik heb de oven die ik via outlet heb besteld geretourneerd. Helaas na 5 mailtjes en inmiddels 5 belletjes helaas nog geen geld retour . We zijn al 4 weken verder en heb mijn geld nog steeds niet retour. Dit was mijn grootste fout om hier te bestellen
Zeer tevreden met mijn bestelling
Na het bestellen van Airpos Max keek ik op trustpilot en zag slechte recensies en baalde dat het fout zou gaan.
Nu moet ik eerlijk zijn dat mijn bestelling echt heel goed is gegaan.
Alleen kreeg ik geen mail dat ik mijn bestelling kon volgen.
Na bellen met de klantenservice kreeg ik direct een mail en kon mijn bestelling volgen en die werd keurig afgeleverd op de juiste datum.
Dus ik heb ik goeie ervaring en aanbeveel iedereen wel aan om hier te kopen.
Just a disaster. Avoid this crap
Just a disaster. Cancelled order without telling the reason after a few days waiting. No reason. Gave me the discount code for the next order and code doesnt work. This is a joke. Avoid this shift away. No worth the hassle. Big joke company
Jammer maar helaas had ik maar beter…
Jammer maar helaas had ik maar beter moeten opletten .de aankoop is hopeloos die frituurpan bij een frikandel is hij al vol .ten tweede bij de kassa lagen zakjes met snoep en had deze bij de frituurpan gelegd .dit zakje koste 0,99 maar helaas vandaag zag ik dat er 3 eur voor was gerekend jammer maar kan de verpakking niet meer vind3n. Dus mocht u bij hun nog iets kopen controleer de rekening dan twee maal om teleurstelling te voorkomen. En nog niet te praten over de uitleg op de cite van deze frituurpan klopt voor geen meter
Top winkel ik heb zojuist printer…
Top winkel ik heb zojuist printer gekocht
Het us prima mijn huis is altijd schoon
Het us prima mijn huis is altijd schoon
Ja oke
Het was makkelijk en overzichtelijk om te zoeken wat ik nodig had.
Koelkast deuk wasmachine 3 poten
Meerdere dingen besteld , een Hisense wasmachine en een koelkast LG
De koelkast werd met met een deuk in de onderste deur geleverd, ik had 1 zonder schade besteld. De wasmachine werd met 3 poten geleverd . Alle 2 problemen zijn niet opgelost op mail word niet of nauwelijks gereageerd
Prima well.
Ik had een wasmachine en droger…
Ik had een wasmachine en droger besteld. Die is met onduidelijke reden geannuleerd, waardoor ik mijn geld terug heb gekregen. Mijn geld had ik binnen drie dagen terug. Vervolgens kwamen dezelfde artikelen voor een hogere prijs terug op de website. Nou, ik heb ze gemaild hierover en ik heb nooit reactie gekregen. Ik heb meerdere mails gestuurd zonder reactie. Ik kreeg wel een mail met de vraag hoe de ervaring met m’n klantenservice was terwijl zij nooit inhoudelijk hebben gereageerd.
Vervolgens dacht ik, ik heb de wasmachine en droger toch nodig. Heb ik ze uiteindelijk toch maar weer besteld voor een hogere prijs. Want ik kreeg een kortingscode van 5%. 5% dekt het verschil niet, maar prima. Uiteindelijk heb ik gewacht op de leverdatum l. Op de dag dat er geleverd zou moeten worden, werd de levering uitgesteld naar de volgende dag. De volgende dag werd de levering weer uitgesteld. Na de dag daarna. De dag daarna, en je raadt het, werd die weer uitgesteld naar de dag daarna. Toen heb ik de klantenservice gebeld. En die hebben tegen mij gezegd, je moet maar wachten. We kunnen je niet vertellen wanneer die wordt geleverd. Hij wordt geleverd zodra wij hem leveren aan onze bezorgservice. Maar wanneer dat is, kon mevrouw mij niet vertellen. Vervolgens heb ik gezegd, weet je wat, annuleer de bestelling maar. Is de bestelling geannuleerd en toen heb ik twee dagen daarna een mail gekregen. Dat de terugbetaling is gedaan. En we zijn nu veertien dagen verder. En ik heb nog steeds geen geld op mijn rekening. Ik heb de klantenservice gebeld. En die kwam met een flutsmoes van, ik ga het doorzetten. Ik ga me meerdere erbij halen. Financiële, afdeling, etcetera, etcetera. Ga maar wachten. En die kon me niks vertellen. Dus al met al een hele slechte ervaring.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.