Vi har haft en fantastisk tur til Kina med Over Alle Bjerge. Der var mange små og store oplevelser, og vi taler stadig om, hvilken der var højdespringeren, men nu har vi set tre af Kinas UNESCO-at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En HELT igennem fatstisk tur til Tibet i september 2025 med det lille rejsebureau “OverAlleBjerge”. En meget velplanlagt og velgennemført 10 dages tur med en super guide, Jens, og en lokal t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Arne og jeg har haft en fantastisk ferie med mange dejlige oplevelser. Vi var glade for China Air direkte til Beijing/København med venlig betjening. Desuden vil vi fremhæve gode, moderne hoteller,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en fantastisk tur til Kina. Super godt tilrettelagt, der var selvfølgelig et par steder bl.a. muren, hvor vi godt kunne bruge mere tid. Hotellerne var i top og cruiset på Yangtze floden var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra. På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder. Når vi rejser til verdens afkroge vil vores holdninger udfordres. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra. ”Over Alle Bjerge findes freden” Johann Wolfgang Von Goethe
Stefansgade 12, 2200, København, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vi har været på rundrejse i Indien med Over alle Bjerge og havde den mest fantastiske tur. Alt var godt tilrettelagt, rejseleder og lokalguide var dygtige og behagelige, at være sammen med.
Vi var 27 personer på rejsen og stemningen i gruppen var rigtig god. Hotellerne var super fine og maden/hygiejnen var fin. Oplevelserne oversteg vores forventninger og vi kom hjem med så mange uforglemmelige oplevelser i kufferten, min søn og jeg vil altid tænke på Indien med stor kærlighed ❤️
Vi kommer helt sikkert på rejser med Over alle Bjerge igen og kan varmt anbefale dem til andre.

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi deltog i rundrejsen i Vietnam på 16 dage i november 2025.
Det var en kæmpe oplevelse på alle måder. Mai, som var vores guide, var ikke mindre end fantastisk: hendes viden og formidling var helt i top, og samtidig var hun et smittende energibundt.
Vi fik et grundigt indblik i Vietnams kultur, natur og historie, men var der var også indlagt besøg i små familiedrevne virksomheder, som også viste vietnamesernes dagligdag.
Vi fik flere oplevelser, end vi havde forventet ud fra programmet.
Resortet, Pandanus,var et godt valg som afslutning på turen.
Dette var vores 3. rejse med Over Alle Bjerge, og det bliver bestemt ikke den sidste.

At rejse er at leve skrev HC Andersen 🎩
Med Over Alle Bjerge bliver det til et eventyr ….🌏
Lige kommet hjem fra en 10 dags rundrejse i INDIEN 🇮🇳🐒🐘
Fantastisk rejse med oplevelser og indtryk fra start til slut alt har været veltilrettelagt og fungerede perfekt trods et spækket program samtidig var vores gruppe på 27 gode sammen og humøret var højt 😆
Vores rejseleder Jens Andersen var utrolig dygtig og meget behagelig havde tjek på alt og delte gerne ud af hans viden om INDIEN 🇮🇳🇮🇳
Min bedste anbefaling til Over Alle Bjerge så får du en oplevelse for LIVET jeg skal helt sikke med dem IGEN
Sæt igang eventyret venter .!!!🌏
Hilsen fra Helle Stabel

Antwort von Over Alle Bjerge
Fem stjerner er ikke nok. En fantastisk tur til Bali i oktober 2025 fortjener virkelig meget ros. En rejseleder, Mads, forstod at få en rigtig god rejsegruppe til at fungere godt med gode oplevelser og spændende aktiviteter. stor ros til "Over alle Bjerge" og Mads.

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi havde en fantastisk rejse til Bali. Vi er en familie på 5 med 3 teenagers mellem 14-18. Vi fik alle utrolig meget ud af turen. Vores guide Mads var fantastisk og havde en utrolig stor viden om Bali, deres kultur og religion. Det hel er gået efter planen og vi var heldige at være sammen med en lille gruppe af utrolig søde mennesker. Som vi også planlagde et par turer med den sidste uge hvor vi var på stranden ved Sanur. Over alle bjerge får det bedste anmeldelser fra os.

Antwort von Over Alle Bjerge
De sprænger rammen! Der burde være mindst 6 stjerner! Er netop kommet hjem fra en fantastisk rundrejse i Kina hvor alt klappede. Meget veltilrettelagte tur med alle de rigtige sights. Turen blev ledet af Mai (oversergent Mai 😀) der styrede tropperne med hård, humoristisk og kærlig hånd mens hun havde tjek på alt og samtidig øste af stor viden. Tak. Tusind tak. Samtidig var gruppen gode sammen, så humøret var højt på trods af et spækket program. Det er helt rart at komme hjem og slappe af 😁. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg rejser med jer, og nej, jeg får ikke penge for denne anmeldelse 😀

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Marokko: Marrakeshs summende bazar, gamle paladser, Atlas-bjergene med afstikker til toppen af Mount Toubkal, Sahara, smukke ture der ledte os langs Dadés og Todgha kløfterne og forbi gamle Kasbahs. Helt magisk.

Anmeldelse:
Vi har været på en 16 dages rundrejse i Vietnam med ‘Over alle bjerge’, og det har været en fantastisk oplevelse! Alt var veltilrettelagt og fungerede perfekt fra start til slut.
Vores rejseleder, Mai, var utrolig dygtig og behagelig. Vi var meget imponerede over hendes store viden om Vietnam og landets historie, som hun delte engageret og levende med os.
Vi rejser helt sikkert gerne igen med ‘Over alle bjerge’!
Alt fungerede upåklageligt – der var intet at være utilfreds med.

Memorable Kinatrip
Well organised trip, very friendly and helpful guid with lots of experience and knowledge about China which shared generously with us. It couldn’t be better.

Antwort von Over Alle Bjerge
Rejsen til Kina var en drøm, der gik i opfyldelse. Vores rejseleder Mai gjorde oplevelsen helt unik med sin store viden, gode humor og omsorg for alle i gruppen. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre tur!
Kan varmt anbefale Over Alle Bjerge, der drømmer om at opleve Kina.
Zahra Roudaki

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi takker for endnu en ferie med over alle bjerge.
Sidder i lufthavnen i Marokko, efter en skøn rundrejse med Signe som guide.
Skønt koncept med det sociale fællesskab, og alle de kulturelle seværdigheder.
Hilsen Cammilla, Kenneth, Birthe og Tommy
Tommy Syntes det var en fantastisk rejse i særklasse

Antwort von Over Alle Bjerge
Fremragende tur til Peking og Lhasa.
Vores guide Jens er på jysk en rigtig guttermand der med sin store viden om Kina og Tibet gjorde turen til en fantastisk oplevelse. Jens fortalt med stor humoristisk sans om alt mellem himmel og jord i det
store land. Vi boede på gode hoteller og vores lokal guider var bare søde og imødekommende.
Vi kan kun anbefale denne tur og håber at mange vil benytte lejligheden til at besøge Tibet.

Antwort von Over Alle Bjerge
Tak for en fantastisk tur på 12 dage til Kina og Tibet!
Vores danske guide var erfaren og havde studeret i Bejing, så han kunne følge os rundt i de gamle kvarterer udover at have styr på de øvrige seværdigheder,
Vi var et lille rejsehold med både par og singler og fik et fint sammenhold, nok især fordi de fleste måltider var fælles. De lokale guides i Beijing og Tibet var både søde og dygtige og en god planlægning sørgede for at vi nåede at opleve mange fantastiske seværdigheder uden at det blev anstrengende.
Jeg har nogle udfordringer med fødevareintolerancer, og både den danske og de lokale guides sørgede for, at jeg fik mad, jeg kunne tåle. Jeg havde selv fået oversat en oversigt til kinesisk, der blev sendt til de lokale guides, og jeg havde lamineret den, hvis der var brug for lokal opklaring, og det fungerede fint for mig.
De fleste måltider var fælles, og der kom mange retter på bordet med grøntsager, svampe og kød.
Vi kunne sagtens have brugt lidt flere dage i Tibet, da det tog nogle dage at vænne sig til den tynde luft.
Vores hotel lå lige ved siden af den gamle bydel, hvor vi hyggede os, så på de mange forretninger, gik på tehus og nød den positive stemning. Lhasa er en moderne by, men det virker til at mange tibetanere opretholder deres kultur. Mange huse har fine detaljer, gadelamperne er formet som lotusser, der er mange blomster og overalt møder man tibetanere i traditionel klædedragt. Lhasa er tydeligvis også et pilgrimsmål for tibetanere, samtidig med at der er mange kinesiske turister.
Der er pas- og bagagekontrol mange steder, både i Kina og Tibet, men man vænner sig hurtigt til det. Da jeg en sen aften for vild i den gamle bydel i Lhasa og spurgte det lokale politi om vej - igen - grinte de og tilbød mig en stol og en kop varmt vand og ringede til mit hotel og fik dem til at hente mig. Det illustrerer meget godt at man føler sig tryg og velkommen som turist i Tibet.

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi var på rundrejse i Marokko hvor Mai var vores guide. Hun ved ALT om Marokko, historie, kultur, religion, politik Vi kunne ikke ønske os en bedre guide. Vi så seværdigheder, besøgte lokale familier, sov i telt i Sahara.
Tak for turen. Vi vil rejse med Over Alle Bjerge igen

Antwort von Over Alle Bjerge
Verdens bedste rejseselskab. Intet mindre. HAR rejst en del i mine 60 år. OVER ALLE BJERGE slår alt. Der er styr på ALT!, som i alt.
Vi rejste til Kina i maj. - vi gør klar til endnu en rejse ud i verden med dette selskab. Trygt og godt. 👍
…kanon hoteller
…super rejseguide.
… fantastisk program.
…. Super lokale guides der gør alting let og glidende.
KLAR 10********** ud af 5 . 👌

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi var på rundrejse i Vietnam hvor Mai var vores guide. Hun ved ALT om Vietnam og hun elske at fortælle om landet og dets beboere. Vi kunne ikke ønske os en bedre guide. Hjælpsom- smilende og med en engleagtig tålmodighed. Dejligt med et rejsebureau der ikke bare ansætter hvem som helst. Tak for turen.

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi har været på en glimrende rundtur til Kina i 11 dage med "Over alle bjerge". Turen var godt planlagt - med dagsprogram hvor alt klappede. Virkelig gode hoteller - og en hyggelig -og vidende guide! Kina som destination er meget anderledes og spændende. Alt i alt en stor positiv oplevelse - med fuld valuta for pengene!

Antwort von Over Alle Bjerge
En meget veltilrettelagt og uforglemmelig rundrejse i Kina, med Beijing, Xi An, Cruise på Yangtze floden, Shanghai, og herunder den kinesiske mur, terrakottahæren, verdens største dæmning og meget mere.
Rejsen har givet et stort indblik i Kina og landets imponerende kultur og flertusindårige rige.
Vores rejseleder Mai Noesgaard var i særdeleshed i særklasse – hendes viden om Kina er ganske enkelt imponerende. Mai havde et altid super godt humør, og Mai havde altid - og 24/7 - fokus på tidsplaner, og sørgede konstant for at alle var opdateret. Mais samarbejde med de lokale guider gav mange fordele, og vi slap for lange køer og unødvendig ventetid på busser m.m.
Mais professionelle ledelse gjorde Kina-rejsen til noget helt særligt.
Vi kan varmt anbefale rejser med Over Alle Bjerge og Mai.
Bente og Per Borup

Antwort von Over Alle Bjerge
Sikke en rejse min mand og jeg lige har været på med Over Alle Bjerge. Vi er fyldt op med spændende oplevelser i Kina.
Vi kan på det varmeste anbefale OverAlleBjerge og ikke mindst deres fantastiske sjove altvidende guide Mai. Hun er den skønneste guide vi nogen sinde har oplevet, som har formået at ryste os gæster godt sammen. Aldrig har vi oplevet så velorganiseret rejse. Vi har været i Kina med et cruise på Yangtze floden. Vi er fyldt op med historiske fortællinger om Kina’s dynastier, oplevet spændende seværdigheder hvor vi kunne springe lange køer over, fordi OverAlleBjerge også samarbejder med lokale guider. Vi var på cruise på Yangtzefloden med den flotteste udsigt og oplevede mange af Kinas spændende madretter. Vi kan kun anbefale OverAlleBjerge og tænker det ikke er sidste gang vi vælger dem som vores rejseselskab.
Mvh Kirsten Fenger

Antwort von Over Alle Bjerge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.