I was overcharged to max , ten times the price on several occasions even though I did tapped in and out. It’s impossible to get the refund thru self service if your bank does not provide the exact am... Mehr ansehen
Helaas geen goede werkend app Je moet altijd kunnen zien of je saldo hebt ook onderweg waar geen tijd is om en in loggen en wachten op een Code en vervolgens werkt het niet. En hoop je maar dat er m... Mehr ansehen
Tot mijn verbazing ben ik er onlangs achter gekomen dat ik meerdere keren te veel heb betaald via OVpay. Bij controle van mijn reishistorie zie ik dat er op veel momenten geen uitcheck geregistr... Mehr ansehen
Ik heb een abonnement voor regio 14, dus ik kan reizen in HEEL NOORD-HOLLAND. We wonen in Noord-Holland, vlakbij Amsterdam. Als ik binnen mijn eigen woonplaats reis, betaal ik elke keer € 1... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Great customer service
I accidentally tapped different cards for checking in and out, so both cards charged €20. I called them to request support and within 3 minutes they are processing the refund. Very good and polite service
Weer zo'n oplichter
Weer zo'n oplichter, tijd geleden een busrit gemaakt binnen Eindhoven wat rond de 5 euro kost, met pinpas betaald, nagekeken en ineens wordt er 18 euro afgeschreven! En op ovpay.nl staat dat ik op station Uden zou zijn geweest?!?!? Naar ovpay gemaild, krijg je alleen een no-reply antwoord, telefonisch zijn ze al helemaal niet te bereiken en 2 maanden later nog steeds niks gehoord. Lekker slapend rijk worden zo en gewone mensen afknijpen, dat is normaal in Nederland!
Dramatische app van OVPay
Dramatische app! In het voorjaar werkte de app naar behoren, voor mij en voor mijn vrouw. Na een update rond 1 oktober werkt mijn account nog wel, inclusief leetjidskorting, maar die van mijn vrouw niet meer. Ben nu al een maand aan het proberen de boel werkend te krijgen, tot nu toe zonder resultaat. De ene foutmelding na de andere, tig keer app verwijderen, account verwijderen, een klantenservice die er geen raad mee weet en al vijf keer antwoorden die niets oplossen, betalingskenmerken die ouder zijn dan 31 dagen worden afgekeurd en vandaag bij de zoveelste poging om de pas te koppelen de mededeling: “sorry er gaat bij ons iets mis; probeer het later opnieuw”.
Nog steeds een onbetrouwbaar instabiele…
Nog steeds een onbetrouwbaar instabiele app omgeving .
Nu de bankpas weer een weigering bij het inchecken .
Een van de zoveel storingen .
Gelukkig nog een geldige ov pas .
Advies aan een ieder schakel voorals nog niet over naar ov pay
waardeloos
waardeloos! ritten niet terug te vinden. instaptarief betaald, maar geld krijg je niet terug. elke keer van die lange omschrijvingen intoetsen. er is geen touw aan vast te knopen. heb al zoveel geld uitgegeven, omdat ik mijn gemiste uitcheck niet terug kan krijgen. ik ga weer terug naar mijn OVChipkaart
Zwaar teleurstellend een ander woord…
Zwaar teleurstellend een ander woord heb ik er niet voor. Voor de update werkte alles perfect. Na de update is alles misgegaan. Eerst alles weer opnieuw geïnstalleerd zoals aanbevolen. Daarna werkte niets meer. Klantenservice gebeld er werd een case aangemaakt en ik zou binnen 5 dagen teruggebeld worden. Na 3 weken niets gehoord te hebben weer zelf contact opgenomen. Weer een case aangemaakt met de belofte binnen 5 dagen gebeld te worden. Natuurlijk weer geen bericht gekregen. Met als resultaat dat ik nu 5 weken verder ben en ik nog steeds niet kan reizen met het ov. Zeg, OVPAY hoe vinden jullie zelf dat het gaat gezien alle reviews????
One star is even too much
One star is even too much! Absolutely disgraceful that as well as rapping when you get on you also got to tap when you get off! I paid 8 or 12 euros for single trips without realizing! In Italy with the similar system you only need to tap in not tap out too so you don't expect this ridiculous double tapping system for which there is no need whatsoever, they could easily set it up to work with a single tap! Of course tourists will get regularly caught out like this! It is obviously done on purpose! Disgraceful!!
OVpay kaliber: Prutsers
Na een ± een maand wachten met een aangemaakt casenummer bleek bij OVpay er geen vooruitgang te zijn geboekt. Wel hadden zij mijn passen al in de afvalbak gegooid, dat kon dus wel, dus met korting rijden zou ik toch al niet meer kunnen rijden.
Mijn gratis advies: neem personen aan die wel verstand van ICT hebben...
De leeftijd korting wordt niet…
De leeftijd korting wordt niet berekend. Volgens de service medewerker moet je eerst zonder korting reizen. Daarna een ingewikkeld verhaal over het invoeren van het kenmerk. Heb de app gauw weer verwijderd en ga de volgende keer weer gewoon met de auto.
Even de app updaten svp
Even de app updaten svp, je moet alle info weer opnieuw invoeren. Wat een puinhoop, we maakt zoiets....En de korting ben je al een hele tijd kwijt, jammer dan.
Account door OVpay verwijderd
Ik kreeg vandaag een mail dat mijn ovpay account is verwijderd. Ik mag altijd een nieuw account aanmaken.
Uren heb ik getobt met het aanmaken van een account. Kort daarna hun verzoek om het account aan te passen, omdat de app vernieuwd is.
Dus aan t werk. Weer uren verprutst omdat het weer niet lukte. Vorige week gebeld met de helpdesk, waar de chatbox alleen maar onzin produceerde. Na heel lang wachten op een medewerker vertelde deze dat het een algemene storing betrof en dat ik beter even kon wachten.
En dan u dit.
De digitale ondersteuning is al net zo erg als de busverbinding zelf. De eerste keer dat ik er gebruik van maakte moest ik bijna 2 uur op de retourbus wachten, zonder enige informatie. Op een klacht daarover werd niet gereageerd.
kortom: WAARDELOOS
Ad
Unfair €20 Charge for International Travelers
Like many others here, I was unfairly charged by OVpay simply for accessing the Amsterdam Centraal station to board my train to Berlin. OVpay allows passengers to check in with a credit card, but if you travel abroad, there’s no way to check out since their equipment doesn’t exist outside the Netherlands. As a result, they automatically charge a €20 “correction fee” for supposedly “forgetting” to check out. Absolutely ridiculous!
Ik wil hulp, maar krijg een robot of een stille medewerker aan de telefoon...
Ik wil hulp, maar het enige wat ik krijg is een robot aan de telefoon die er niks van begrijpt en daarna wordt er opgenomen door een medewerker in stilte. Ik loop helemaal vast. De app stuurt me naar heen en weer naar de website. Wat een gezeur.
na de update werkt de app voor geen…
na de update werkt de app voor geen meter meer, je moet iedere keer opnieuw aanloggen via de website (waarom heb je dan nog een app als je toch naar de website moet)
Gebruikersnaam en wachtwoord opslaan werkt niet en reizen die ik gemaakt heb, zie ik niet terug in de app.
Voor de update werkte het allemaal perfect.
Ov Pay zegt dat vandaag 28-09-2025 de…
Ov Pay zegt dat vandaag 28-09-2025 de storingen zijn opgeheven.
Maar dit liegen ze want de App Ov Pay werkt voor geen meter.
Waardeloze App die voor nul
Procent werkt.
Welk verbetering??
Vandaag hebben ze verbeteringen aangebracht of je een nieuw wachtwoord wil aanmaken. Ik weet niet welke verbetering is aangebracht, app werkt erggg slecht. Je kunt niet eens meer inloggen.
Alles maar ook alles gaat fout bij OV-pay
Alles, maar ook alles gaat fout bij OV-pay. De app, de site, contact met het 'bedrijf'.
Ik snap werkelijk niet wat NL met 'openbaar vervoer' moet......afschaffen lijkt mij de oplossing om OV uit zijn lijden te verlossen......
Waardeloze app
Ik heb maanden geleden al een pas toegevoegd, daarna nog een keer , ik heb zelfs gereisd met de pas , maar het werkt niet. Vandaag 18 september vraagt de app om het wachtwoord te wijzigen en tegelijk een update van de app te doen, heb daarna nog eens mijn pas toegevoegd, maar het haalt allemaal niets uit. Wat een waardeloze app.
Diverse keren gebeld met…
Diverse keren gebeld met klantenservice. Ga iedere keer eindeloos in de wacht, maar je krijgt Nooit iemand te spreken.achteraf bleken er al weken problemen, vandaar de drukte
Waardeloze updat
De app is bijna een week aan het updaten. Moet wel dat overzicht hebben om te kunnen declareren voor mijn werk. Mooi waardeloos
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.