Gode produkter og HØJ service niveau! Er så glad for mine vare fra partymood, det hele gik ret hurtigt - jeg havde ikke fået nogen mail fra dem, hverken bekræftelse eller “nu kan du hente varerne”,... Mehr ansehen
Virkelig god service! Skrev til dem på messenger via facebook, omkring nogle af deres produkter, og fik svar lyn hurtigt. Derudover gik de mega langt for at sørge for, at jeg fik mine ting i tide... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej Partymood, Tak for en rigtig god behandling! Til andre interesserede, så kan Partymood kan sætte kryds ved følgende: - Fantastisk kundeservice! - Godt udvalg af kvalitetsprodukter t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Skal du holde fest så er kan vi være med til at gøre den helt speciel. Du finder et stort udvalg af pynt til bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation og alle fester derimellem. Vi har gode priser og leverer på kun 1-3 hverdage. Vi tilbyder 30 dages retur, så du altid kan returnere det pynt du ikke fik brugt til festen.
Dänemark
- partymood.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Great store for party supplies
Good prices (comparable or even lower than other shops) and quick delivery. There was even a sweet thank you note in the parcel! Very nice personal touch 👍

Antwort von Partymood
De bedste anbefalinger herfra!!
Virkelig god service! Havde sendt min ordre afsted og kom bagefter i tanke med, at jeg gerne ville have lidt mere med. Kontaktede kundeservice, som svarede tilbage, og derved blev det hele sendt afsted sammen, så jeg ikke skulle betale dobbelt Porto 😃
Hurtig levring og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

Antwort von Partymood
Jeg er så tilfreds med partymood.
Jeg er så tilfreds med partymood.
Meget behagelig i tlf. Og samtidig utrolig hurtig levering.
Det er IKKE sidste gang jeg handler her

Antwort von Partymood
Varen var klar til afhentning på det…
Varen var klar til afhentning på det aftalte tidspunkt. Desværre var jeg selv forsinket, men søde fleksible Michella var nem at lave en ny tid med den følgende morgen, hvor jeg skulle bruge varen samme dag!

Kan klart anbefales!
Stort udvalg på hjemmesiden! Hurtig levering og en sød hilsen man får med! Kan klart anbefales :-)

Antwort von Partymood
Hurtig levering, dog er tingene lige til at smide i skraldespanden, da det er sendt i en kuvert - citatkort og gaveæske med vingummier er bøjet, knækket og mast.
Og har ikke hørt noget fra firmaet, til trods for at der er rettet henvendelse med ordrenummer.

Fantastisk god service
Fantastisk god service, gjorde bare festen meget bedre med en masse lækker pynt!

Rigtig god service
Jeg bestilte ting til et babyshower, og det hele ankom allerede dagen efter jeg bestilte. Alt er i super fin kvalitet, og jeg er meget tilfreds!

Antwort von Partymood
Varene blev sendt relativ hurtigt og…
Varene blev sendt relativ hurtigt og modtaget dagen efter. Varene virker også af god kvalitet

Antwort von Partymood
Meget tilfreds med min handel
Meget tilfreds med min handel, leveringstiden var jeg ikke så begejstret over. Men kan Partymood jo ikke gøre for😊

Vi bestilte
Vi bestilte, en fin gæstebog, som er flottere i virkeligheden, end illustrationen. Den er vi glade for. 😄

Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse
Super god kundeservice og varerne kom hurtigt frem

Nemt
Nemt, hurtigt levering,
Samt god kvalitet på vare..

Antwort von Partymood
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.