Pattegris.COM er utilmativt det bedste helstegt pattegris vi nogensinde har fået. Al mad var super lækker og vi sidder her dagen derpå med tilbagemeldinger fra alle gæster om hvor lækker maden var.... Mehr ansehen
Professionelt koncept; alt klappede og vi fik mere end forventet: tid, ro og fornemmelse af festens "nerve", fantastisk præsentation af gris og menu, samt nedpakning af rester og vejledning om tilbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik leveret fra pattegris.com til min datters konfirmation og alt var perfekt der var lækker saftig gris med sprødesvær og tilbehør nok til alle samt nat så ingen gik sultne i seng. Betjeningen var he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Helstegt pattegris er blevet et stort hit til festlige begivenheder i Danmark. Vi elsker det særlige at stå i haven med en øl og nyde synet af en vel grillet pattegris med sprøde svær og duften af grill omkring os. En god start på en festlig begivenhed starter ved grillen. Så snart dine gæster ankommer, bemærker de at der er gang i noget særligt. Det er spændende og usædvanligt at se en stor specialbygget grill med fuld gang i. Typisk går gæsterne direkte forbi grillen for ved selvsyn at studere tilberedning og udveksle et par ord med grillmesteren. En god fest med mange gæster kan hurtigt blive en bekostelig omgang. Måske er der derfor at vi sommer efter sommer, ser en øget interesse for at bestille helstegt pattegris her hos pattegris.com. Priserne er til at have med at gøre. Det er ikke opskruet eller meget fornemt, men derimod helt enkelt og lækkert. Der er fokus på gode organiske ingredienser og dyrevelfærd. Siden 2012 har vi udelukkende grillet pattegrise som er leveret af Grambogård. Denne leverandør er ubetinget den bedste danske leverandør af grise som har levet et godt og meningsfuldt liv, og det kan smages. Respekt for grisene og deres behov er helt grundlæggende os. Vi tror på at glade og veltilfredse dyr smager bedre, og tilmed giver dine gæster en bedre smag i munden. Velkommen til en ny sæson i 2020 og velbekommen fra teamet bag pattegris.com
Baldershøj 26 a, 2635 Ishøj, Ishøj, Dänemark
- helstegtpattegriskbh@gmail.com
- pattegris.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pattegris.COM er utilmativt det bedste…
Det er ikke sidste gang Bjørn og hans hjælpegirls skal levere mad til os 👍🏻 Vi kan kun varmt anbefale pattegris.com
Vi var 100 personer og alt spillede bare 👍🏻🤩
Godt fra start til slut.....
50 års fødselsdag....Det skal fejeres men hvordan???? PatteGris.com.....under søgning af tilbud var det den hjemmeside der var best....Fra start med bestilling til svar fra dem over telefon planlægning hvor mange - hvor og hvordan..... Opfølgende telefonsamtale og mail få dage før den store dag....Så kom Bjørn med go`mad... Dejlig pattegris med tilbehør nok til alle....Bjørn står og skære grisen ud til alle mine gæster, køen er lang men bliver hurtig lille og alle sidder og spiser og der en da nok til Natmad "pulled pork burger" Til slut pakker Bjørn sammen ( man kan ikke se han har været her ) og siger pænt tak for i dag....Det er mig der takker, er hel sikker at det ikke er sidste gang vi skal have PatteGris.com til vores fester....Og sådan som mine gæster snakker om maden og Bjørn er det sikkert at der kommer flere ture til Fyn`s land.....For Bjørn og PatteGris.com
Fed Fest med Fredagsbar fra Pattegris.com
Vi have bestilt Fredagsbar med Bo lydmand - og hvilken en fest, Gris & Bo sammen gjorde prikken over I til vores Fest - kan klart anbefale Pattegris.com
Super mad og rigeligt af det.
Super mad og rigeligt af det.
Har kun fået god feedback fra mine gæster.
Servicen og humøret var i top.
Kan klart anbefales.
Dårlig service
Jeg skal ikke kunne sige noget om kvaliteten af deres mad, men deres service er til gengæld til én stjerne. Jeg står nu og mangler mad til et arrangement for 120 deltagere, fordi pattegris.com ikke havde styr på min bestilling.
Jeg anerkende at fejl kan se, men så burde man som minimum blive mødt ekstremt undskyldende attitude, med en indrømmelse af at de havde begået fejl, og med en vilje til at finde en alternativ løsning.
Jeg blev grundlæggende mødt med "Det er dit problem"...
Super god oplevelse hele vejen igennem!
Super god oplevelse hele vejen igennem!
Planlægning, ønsker, udførelse i top - skøn og veltilberedt mad.
Intet at sætte en finger på.
Top service fra første telefon samtale…
Top service fra første telefon samtale til der blev pakket sammen til dette års DHL og maden... den var fantastisk, især deres kylling.
Kan kun sige;
Serviceminded- profesionelle- fantastisk mad.
Top tilfredse kunder!!!
Vi holdte barnedåb for 70 mennesker i alle aldre - oplevelsen med maden satte prikken over i’et🤩
Der blev spist godt igennem, både af børn og voksne, og det forstår man jo godt! Wow for en perfekt pattegris og sindssygt lækkert tilbehør og brød, serveret med smil og humor 😄
Vi er vældig tilfredse kunder, der allerede glæder os til næste fest, hvor I ikke slipper for at levere maden 🥳
TAK for dejlig mad, og vi ses helt sikkert igen 🌟🌟🌟🌟🌟
Fantastisk mad og sublim service
Vi havde valgt Pattegris.com til vores personale arrangement for 550 personer. Selv om der var så mange havde det dejlige team fuldstændig styr på logistikken og der var plads til et smil og en frisk bemærkning. Hvad maden angår så smagte det fuldstændig perfekt. Kødet var perfekt tilberedt og alle de lækre salater smagte fuldstændig fantastisk. De varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk gris til min 40 års fødselsdag
Jeg vil gerne give en fuldt fortjent topkarakter til pattegris.com.
Alt har været over al forventning. Lige fra den behagelige telefonsamtale med Bjørn da jeg lagde bestillingen, og den gode dialog vi havde hele vejen frem til arrangementet. Der var stor fleksibilitet med kuverter der kom til, hjælp til allergener og det hele. Jeg følte at min fest var i trygge hænder.
Og da det så kom til festdagen, blev forventningerne indfriet med meget mere til. De kom, satte grillen op, og så fik den lov til at hygge sig i 4-5 timer. En times tid inden servering ankom Anita og Louise, og stillede buffet op og gjorde det sidste klart. De præsenterede også maden for gæsterne.
Det smagte simpelthen helt utroligt fantastisk, og alle gæsterne kom hen og roste maden til skyerne. Der var også rigeligt af den, så vi gav den en runde 2 til natmaden – det blev den IKKE værre af.
At vide at man også har serveret en gris, som har haft et godt liv, synes jeg også betyder noget – og jeg tror det bidrager til den mega gode smag.
Isvaffel desserten var også lige i skabet og et stort hit med alle.
TAK til pattegris.com. Hvis jeg nogensinde skal bruge gris igen, så behøver jeg ikke lede længe.
Super god kommunikation fra start til…
Super god kommunikation fra start til slut. Dygtige folk, levering til planlagt tid og maden er rigtig god, både kød, salater og tilbehør er lækkert. Kan varmt anbefales!
Great service and food
Great service, great food on time and no hazzel at all👌
I’ll gladly choose them another time👍
Fantastisk service og produkt
Fantastisk service, rigtig godt produkt og god behandling👍🏼
Bryllup på ø for 105 personer - top lækker mad
Topkvalitet service og mad! Vi holdt bryllup for 105 personer i laden på vores gård på Agersø den 6. august, hvor 2 gutter ankom i god tid, stillede op og grillede i ro og mag. Gæsterne nød duften af grillene og maden smagte pragtfuldt! Tilbehøret var også fantastisk og natmaden (pulled pork burgere) var et hit. Alle roste maden. Vi har været i trygge hænder fra day-1 og telefonisk aftalt menu, pris, mv. Vi fik hurtigt ro i maven efter vi talte med Bjørn. Et bryllup på over 100 mennesker er jo stort - og så på en ø! Men det kunne de sagtens overskue. Dette er et virkelig godt koncept! Tak!!!
Jeg ville give 6 stjerner
Jeg ville give 6 stjerner, hvis jeg kunne! Gris og salater var virkelig lækre, Bo skabte den bedste stemning og lavede en super lækker gris. Endelig har Bjørn været yderst hjælpsom og venlig i forbindelse med planlægningen af vores sommerfest.
UG + alt spillede bare
Prof. service og top kvalitet - en sand fornøjelse.
Fra bestilling til ordrebekræftelse til servering - alt som aftalt, top kvalitet gris, lækkert tilberedt og fantastisk tilbehør - der var kamp fra gæsterne om at få rester med hjem. Kan varmt anbefales, der var rigeligt med mad og stegemesteren var super flink og en hundeven.
Perfekt Gris
Super lækker gris og tilbehør, passede godt med mængder.
Kokken var dejlig rolig og havde absolut styr på det hele. Gæsterne er kun vendt positivt tilbage.
Kan varmt anbefales 👍
Professionel service og top kvalitet!
Professionel service og top kvalitet!
Fra bestilling til ordrebekræftelse til servering - alt som aftalt, top kvalitet gris med menu 2, lækkert tilberedt og anrettet til 40 gæster og total stealth oprydning af grill og stegeaffald - udført af erfarent, super dannet og elskværdigt personale hele vejen igennem!!
Tak for en super dag!
De varmeste anbefalinger
Vi oplevede et utroligt serviceminded team, lige fra bookning til opsætning af grill samt servering. Vi bookede Grambogådgris med luksustilbehør til ca. 40 gæster. Meget høj kvalitet og rigeligt med mad.
Vi hadet en stor sommerfest på…
Vi hadet en stor sommerfest på plejehjemmet skanselyet Hillerød. Pattegrisen var super lækket og mørt kød og lækkert tilbehør til🥰🥰 5 stjerner er slet ikke nok,der skal flere stjerner til. Alt var gjordt klar, så vi kun skulle server maden. Vil klart anbefale jer til andre👍🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.