Pattegris.COM er utilmativt det bedste helstegt pattegris vi nogensinde har fået. Al mad var super lækker og vi sidder her dagen derpå med tilbagemeldinger fra alle gæster om hvor lækker maden var.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Professionelt koncept; alt klappede og vi fik mere end forventet: tid, ro og fornemmelse af festens "nerve", fantastisk præsentation af gris og menu, samt nedpakning af rester og vejledning om tilbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde valgt Pattegris.com til vores personale arrangement for 550 personer. Selv om der var så mange havde det dejlige team fuldstændig styr på logistikken og der var plads til et smil og en frisk... Mehr ansehen
Fik leveret fra pattegris.com til min datters konfirmation og alt var perfekt der var lækker saftig gris med sprødesvær og tilbehør nok til alle samt nat så ingen gik sultne i seng. Betjeningen var he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Helstegt pattegris er blevet et stort hit til festlige begivenheder i Danmark. Vi elsker det særlige at stå i haven med en øl og nyde synet af en vel grillet pattegris med sprøde svær og duften af grill omkring os. En god start på en festlig begivenhed starter ved grillen. Så snart dine gæster ankommer, bemærker de at der er gang i noget særligt. Det er spændende og usædvanligt at se en stor specialbygget grill med fuld gang i. Typisk går gæsterne direkte forbi grillen for ved selvsyn at studere tilberedning og udveksle et par ord med grillmesteren. En god fest med mange gæster kan hurtigt blive en bekostelig omgang. Måske er der derfor at vi sommer efter sommer, ser en øget interesse for at bestille helstegt pattegris her hos pattegris.com. Priserne er til at have med at gøre. Det er ikke opskruet eller meget fornemt, men derimod helt enkelt og lækkert. Der er fokus på gode organiske ingredienser og dyrevelfærd. Siden 2012 har vi udelukkende grillet pattegrise som er leveret af Grambogård. Denne leverandør er ubetinget den bedste danske leverandør af grise som har levet et godt og meningsfuldt liv, og det kan smages. Respekt for grisene og deres behov er helt grundlæggende os. Vi tror på at glade og veltilfredse dyr smager bedre, og tilmed giver dine gæster en bedre smag i munden. Velkommen til en ny sæson i 2020 og velbekommen fra teamet bag pattegris.com
Kontaktinformationen
Baldershøj 26 a, 2635 Ishøj, Ishøj, Dänemark
- helstegtpattegriskbh@gmail.com
- pattegris.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service og super nemt hele…
Fantastisk service og super nemt hele vejen igennem :)

Antwort von PatteGris.com ApS
Lækker mad og god stemning

Antwort von PatteGris.com ApS
Super god service og rigtig lækker mad
Super god service og rigtig lækker mad.
Kan klart anbefales.
Som prikken over i’et kom Bo Lydmand
Jeg er vild med ham og programmet med Nikolai Stockholm. Tak for god mad 👍🤪🤪🤪👏👏

God service
God service - grisen smagte fantastisk og der var nok til alle - ikke sidste gang vi booker her 👍

Super Pattegris
Super mad - simpelt at tilberede selv og det blev helt perfekt

Antwort von PatteGris.com ApS
Simpelthen perfekt mad of superb service

Helt fantastisk!
Helt fantastisk!
Søde mænd som kom og satte op og godt service fra kvinden som serverede!

Antwort von PatteGris.com ApS
Super mad og super service.

Fantastisk
Fantastisk, både os som holdt festen og gæsterne syntes det var gourmet mad.Grisen var perfekt og blev professionelt præsenteret og tilbehøret matchede. Virkelig gennemført
Super kokke du havde sent til os
Mads og Andreas får 10 stjerner 🤗

Fremragende pattegris/oksefilet!!
Havde Bjørn og pattegris til vores bryllup. Og det fortryder vi bestemt ikke. Pattegrisen var saftig og smagfuld og med sprøde sværd. Vi fik også en fremragende Mør oksefilet plus en god blanding tilbehør. Der manglede absolut ikke noget. Og som prikken over i’et, var betjeningen i top. Kan varmt anbefales ❤️

Antwort von PatteGris.com ApS
Det er ikke sidste gang jeg bestiller mad hos jer!!
Jeg kan bestemt anbefale at bestille en Pattegris med crew.
Jeg skulle afholde dåb i haven, der kom 2 friske og meget profesionelle fyre kl 10.15 som aftalt, satte grill op og grisen blev sat over. Jeg fik af vide at de nok selv skulle flytte de ting der stod i vejen for, at de kunne komme ind med grillen, altså jeg skulle bare slappe af og fortsætte med det, jeg var igang med...fantastisk😅 de tog enda hensyn til min sovende baby👏🏼
De kom igen, da gæsterne var kommet og vi skulle spise, det fungerede fantastisk og grisen smagte himelsk👏🏼👍🏼
1000 tak til pattegris,com for at have vlret med til at gøre Walters dåb helt perfekt☀️

Det hele gik perfekt 👌
Det hele gik perfekt 👌
Super professionelt. Og grisen smagte virkelig godt.

Super oplevelse
Super oplevelse, maden var klar til aftalt tid. Alt spillede hele vejen igennem, personalet var smilende og glade. Maden var helt kanon og der var rigeligt af den.
Jeg ville til hver en tid bruge dem igen, de varmeste anbefalinger herfra.

Fantastik velsmagende gris
Fantastik velsmagende gris, gode professionelle slagtere. Masser af kød og tilbehør.
Kan varmt anbefales

Antwort von PatteGris.com ApS
Flotteste lækreste helstegte pattegris…
Flotteste lækreste helstegte pattegris jeg nogen sinde har fået. Saftigt kød og sprød svær hele vejen rundt sammen med lækkert tilbehør og rigeligt af det hele.
Jeg kan kun anbefale det.

Antwort von PatteGris.com ApS
Super service ikke mindst super lækker…
Super service ikke mindst super lækker mad og tilbehør. Absolut en kæmpe oplevelse kan kun anbefales. Super søde folk der kom. Mad til aftalt tid. Vi var 47 Pers. Alle roste maden og tilbehøret.

Pengene værd
Da vi skulle holde studentergilde den 04/07-2020 i Ishøj, ville vores søn have helstegt pattegris, derfor ringede jeg til pattegris.com. Fra start til slut var det en professionel oplevelse, hvor vi fik opfyldt vores personlig ønsker. Da maden blev leveret, var det til den aftalte tid. Da grisen var færdig blev den skåret i passende stykker. Der var rigelig med kød og tilbehør. Inden han forlod festen, havde han ryddet pænt op efter sig selv og grillen. Når vi skal have pattegris igen, bruger vi pattegris.com. Helt klart anbefaledelsesværdig.
Kokken Thomas gjorde det til en uforglemmelig dag for vores søn. 1000 tak til Thomas.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.