Pattegris.COM er utilmativt det bedste helstegt pattegris vi nogensinde har fået. Al mad var super lækker og vi sidder her dagen derpå med tilbagemeldinger fra alle gæster om hvor lækker maden var.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Professionelt koncept; alt klappede og vi fik mere end forventet: tid, ro og fornemmelse af festens "nerve", fantastisk præsentation af gris og menu, samt nedpakning af rester og vejledning om tilbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde valgt Pattegris.com til vores personale arrangement for 550 personer. Selv om der var så mange havde det dejlige team fuldstændig styr på logistikken og der var plads til et smil og en frisk... Mehr ansehen
Fik leveret fra pattegris.com til min datters konfirmation og alt var perfekt der var lækker saftig gris med sprødesvær og tilbehør nok til alle samt nat så ingen gik sultne i seng. Betjeningen var he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Helstegt pattegris er blevet et stort hit til festlige begivenheder i Danmark. Vi elsker det særlige at stå i haven med en øl og nyde synet af en vel grillet pattegris med sprøde svær og duften af grill omkring os. En god start på en festlig begivenhed starter ved grillen. Så snart dine gæster ankommer, bemærker de at der er gang i noget særligt. Det er spændende og usædvanligt at se en stor specialbygget grill med fuld gang i. Typisk går gæsterne direkte forbi grillen for ved selvsyn at studere tilberedning og udveksle et par ord med grillmesteren. En god fest med mange gæster kan hurtigt blive en bekostelig omgang. Måske er der derfor at vi sommer efter sommer, ser en øget interesse for at bestille helstegt pattegris her hos pattegris.com. Priserne er til at have med at gøre. Det er ikke opskruet eller meget fornemt, men derimod helt enkelt og lækkert. Der er fokus på gode organiske ingredienser og dyrevelfærd. Siden 2012 har vi udelukkende grillet pattegrise som er leveret af Grambogård. Denne leverandør er ubetinget den bedste danske leverandør af grise som har levet et godt og meningsfuldt liv, og det kan smages. Respekt for grisene og deres behov er helt grundlæggende os. Vi tror på at glade og veltilfredse dyr smager bedre, og tilmed giver dine gæster en bedre smag i munden. Velkommen til en ny sæson i 2020 og velbekommen fra teamet bag pattegris.com
Kontaktinformationen
Baldershøj 26 a, 2635 Ishøj, Ishøj, Dänemark
- helstegtpattegriskbh@gmail.com
- pattegris.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lækker pattegris
Lækker pattegris, flødekartofler, årstidens salat og coleslaw salat. Alle var meget tilfredse med maden og meget kompetent grillkok, som gjorde et stort arbejde for at alle var tilfredse. Sværen var også dejlig sprød og vi fik efter aftale også pølser til og det var helt fint: Kokken kom 6½ time før og grisen var færdig 1 time før spisetid, så han havde fin tid til at udskære grisen og grille pølserne. Vi behøvede ikke at gøre meget. Salater og dressing samt flødekartofler, brød og smør blev sat op på separate borde, alt virkede fint.

Alt var helt perfekt!
Meget tilfreds kunde her. God dialog under vejs, kom som aftalt og behagelige mennesker.
Maden var utrolig lækker, både grisen og tilbehøret. Var lidt nærvøs for tilbehøret, da jeg ofte har hørt at der sløses med dette, når man køber en pakkeløsning. Men det blev virkelig gjort til skamme... flere af vores gæster komplimenterede maden i løbet af aftenen - og dagen efter, og der var massere af den.
Kan kun give stedet mine varmeste anbefalinger, de fortjener stor ros!

Det var super lækkert
Det var super lækkert, tak for dejlig mad og super service.

Rigtig god mad
Rigtig god mad, velsmagende og vel tilberedt. Tilbehøret (salater) var tilpasset hoveretterne, der var forskelligt grillet kød. God kok og meget venlig betjening. Kan anbefales.

Antwort von PatteGris.com ApS
Meget vellykket fødselsdagsfest med helstegt pattegris.
Mange tak for et meget vellykket arrangement her på Fyn med helstegt Pattegris med luksustilbehør - alting var helt i top med meget stor ros fra alle gæster.
Vil man have en super oplevelse, så kontakt Pattegris.com - stor ros til Søren og Patrik for deres gode service og store arbejde - de bedste anbefalinger herfra. 👍🏻😀

Antwort von PatteGris.com ApS
Jeg havde booket pattegris.com til men …
Jeg havde booket pattegris.com til men 50 års fødselsdag. Maden blev leveret og sikke en dejlig oplevelse!!! Smagen var i top, tilbehøret var fantastisk. De to kokke, som parterede pattegrisene var super!! Alt i alt en super oplevelse og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!!!
Tak for en fantastisk oplevelse!!
Søren

Flot kød og tilberedning
Flot kød og tilberedning! Gæsterne var glade for de fine udskæringer - lækkert og saftigt.
Hilsen Peter

Antwort von PatteGris.com ApS
Helstegt pattegris bestilt i blinde via internettet.
Kontaktede firmaet via internettet, dagen efter blev jeg ringet op af chefen him Self hvor vi fik lavet en god aftale om levering etc. Få timer efter kom kontrakten på leveringer , tidspunkt og hvor på hvor mange pers. Vi havde bestilt til. Vi bestilte nok med og det fortrød vi bestemt ikke . Bo (kokken) var super professionel imøde omkommende og rar i sin omgang med selskabet .
Lille Tulle ( helstegt pattegris ) smagte vidunderligt og vi kan kun anbefale dem hvis andre har lyst til helstegt pattegris til Deres fest. Vi vil ikke tøve med at bruge dette koncept igen med samme udbyder .

HELT i top
HELT i top. 2 gutter kommer hele vejen til falster levere 1st klasse service og det bedste gris jeg og mine gæster har fået (hvis man kan stole på hvad de siger) ;) kører først når vi er glade og tilfredse. og så kan de holde spisetiderne ,)

Antwort von PatteGris.com ApS
Vores 30 gæster nød den møre og saftig …
Vores 30 gæster nød den møre og saftig helstegte pattegris og tilbehør i fuld drag, især coleslow var de helt vilde med. De har efter festen, skrevet og takket for den gode mad og gode stemmening. Jeg har kun ros tilovers til Pattegris.com. Det er anden gang vi prøver Pattegris.com og det er helt sikkert ikke sidste gang.

Gris med gode svær
Hel fantastisk god mad og grisen var fantastisk mør og sprøde svær og en helt gennemført menu kan varmt anbefales
er der til tiden og frem for alt til at stole på og det er ikke sidste gang!!!

Antwort von PatteGris.com ApS
En helt igennem fantastisk oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse. Rigtig lækker og saftig gris, samt en lækker anrettet menu til. Vi havde fest med 44 gæster, som alle var vilde med arrangementet og med en meget engageret kok, som vidste alt om den gris han stod med.
Et kæmpe stort TAK for jeres deltagelse. I var med til at gøre vores fest til en stor succes. :)

Antwort von PatteGris.com ApS
Fremragende kok og råvarer alt …
Fremragende kok og råvarer alt tilberedt helt perfekt.

Antwort von PatteGris.com ApS
Fantastisk til en sommerfest eller …
Fantastisk til en sommerfest eller anden slags. Maden er skøn, grillmesteren er sød og hyggelig og alt er bare så fantastisk. De får vores varmeste anbefalinger.
Malene- Wonderful Copenhagen

Anbefalelsesværdigt.
Dejlig mad, god service og hyggelige medarbejdere.

Antwort von PatteGris.com ApS
Helt igennem en fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse! Grisen og tilbehøret var helt perfekt, og personalet var punktlige, søde og professionelle! Jeg vil helt klart bruge pattegris.com igen og de får mine varmeste anbefalinger med.

Pattegris i verdensklasse!
Pattegris.com leverede kvalitet på højeste plan, og man kunne både fornemme og smage deres stolthed omkring arbejdet. Det hele blev gjort så fantastisk og grillmester Bo var altså bare for god til at fortælle og gøre ved og fik os til at slappe af da han klarede alt med maden, DET VAR FANTASTISK. Derudover var vi en god blanding til festen, med folk der havde fået pattegris før og dem som ikke havde. ALLE var meget begejstret, det er virkelig den bedste pattegris vi nogensinde har smagt og tilbehøret (menu 3) var i særklasse. Det eneste negative var at vi ikke kunne beholde Bo resten af aften, vi ville gerne have ham med til festen nemlig.

Det var så lækkert
Det var så lækkert og servicen var helt i top og kokkene havde et kæmpe overskud til at svare børnene på alle deres spørgsmål omkring grisene. Anbefales til hver en tid 😘

Antwort von PatteGris.com ApS
Maden og service fra Pattegris.com er …
Maden og service fra Pattegris.com er helt i top.
Vores to kokke havde 100% styr på både grill, pattegris og buffet, og var derudover utrolig rare og flinke at tale med.
Maden i sig selv smagte simpelthen fantastisk. Tilbehøret passede så fint til smagen af grillet pattegris, og der var rigeligt af det hele.
Kan til enhver tid anbefale pattegris.com

Bedste gris ever
Vi har hyret dem til to konfirmationer. For tre år siden og nu i 2017.
Grisen har haft det godt i sin levetid.
Lækkert tilbehør og rigeligt af det. Renlighed og styr på sagerne. Gæsterne har alle kommenteret, at det var den bedste gris de har smagt.
Især til den sidste konfirmation i weekenden, var vi imponeret hvordan kokken kom med alle resterne af grisen opdelt til os, så intet gik til spilde.
Vi hyrer igen, til hver en tid

Antwort von PatteGris.com ApS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.