sklep Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

zamówiłem u nich komputer, przyszedł w terminie 5 dni i jak miałem problem z podłączeniem to mi telefonicznie pomogli. zatem jak dla mnie ok

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brak realizacji opłaconego zamówienia. Kontakt ze sklepem (telefoniczny jak i za pomocą email) nie istnieje. Telefony są nie odbierane a na wiadomości email nie ma odpowiedzi. Nie polecam zakupów w... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Computergeschäft
  2. Geschäft für Computerzubehör
  3. Computer- und Zubehörgeschäft
  4. Computerhersteller
  5. Softwareunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sklep komputerowy PC FORCE. Komputery dla graczy Modding, Chłodzenie wodne, Gaming, Serwery i wiele więcej. Budujemy najwydajniejsze komputery na rynku

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oszuści

Oszuści! Zamówiłem produkt i oczywiście nie dotarł. Poprosiłem o zwrot przedpłaty - oczywiście bez skutku! Ostrzegam Was!

2. Dezember 2025

OSZUŚCI

OSZUŚCI! Brak wysyłki zamówienia oraz telefon komórkowy milczy! Mam nadzieję że ludzie nie popełnią błędu i nie zamówią nic z tego sklepu! Na szczęście kupiłem tylko obudowę do komputera za 90 złotych, więc strata nie jest duża.

7. April 2025

Zero kontaktu

Zero kontaktu. 14 dni i nadal zamowienie nie wysłane. Żenada. Ostatni zakup w tym sklepie! Prosto z Chin szybciej by bylo i taniej

17. März 2025

Brak realizacji opłaconego zamówienia

Brak realizacji opłaconego zamówienia. Kontakt ze sklepem (telefoniczny jak i za pomocą email) nie istnieje. Telefony są nie odbierane a na wiadomości email nie ma odpowiedzi. Nie polecam zakupów w tym sklepie.

Do wszystkich, którzy są w podobnej sytuacji: nie odpuszczajcie tej sprawy. Zbierzcie wszystkie dowody zakupu oraz informacje o sklepie i udajcie się na policję w celu zgłoszenie przestępstwa. Nie można pozwolić żeby taki sklep istniał na rynku.

15. März 2025

Oszuści.

Niestety. Oszuści. W styczniu wpłacona kwota na podzespoły do komputera. Informacja na maila o szczegółach zamówienia i na tym kontakt się kończy. Telefon wyłączony, chat głuchy na maile nie odpowiadają. Przestrzegam przed zakupami na pcforce.pl Sprawa zostaje zgłoszona do CERTu i policje.

20. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamówiłam w styczniu chłodzenie do…

Zamówiłam w styczniu chłodzenie do komputera. Przysłali e-mail że zamówienie przyjęte i na tym się skończyło. Telefon milczy, na e-maile nie odpowiadają. Złożyłam odstąpienie od umowy i czekam na zwrot do końca lutego. Nie zamierzam tego darować (800zł) i składam doniesienie na policję. Przestrzegam wszystkich.

25. Jänner 2025

Oszuści

Oszuści i złodzieje, komputer za kilkanaście tysięcy, nigdy nie został dostarczony, działanie ze strony sklepu wyraźnie celowe, sprawa w sądzie wygrana, windykacja zapewne będzie trwała wieki. Nie kupujcie niczego w tym sklepie !!! Wszyscy powinni składać pozwy do sądu, nawet jeśli są to niewielkie kwoty. Żerują na tym, że ludzie odpuszczają kilka stówek i dlatego jeszcze istnieją.

20. Jänner 2025

ZŁODZIEJE!

Podobnie jak w inni, zostałem okradziony przez tych złodziei. Zamówienie złożone, pieniądze wpłacone, zamówienie nie wysłane i zero kontaktu.... Unikać bydlaków!

20. November 2024

UNIKAĆ

UNIKAĆ!
Zamówienie złożone 13 Listopada. Do dziś (30.11.) brak kontaktu (tylko ściema o rzekomej planowanej wysyłce, która i tak nie miała miejsca), brak wysyłki towaru. Lepiej kupić w znanym sklepie.

30. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ten sklep to wałek. Nic tam nie kupujcie.

Jak w 2024r. taki sklep ma szansę bytu?! Gdzie jest UOKIK, skarbówka, systemy wydalania nieuczciwych sprzedawców z internetu? Wypadałoby utworzyć pozew zbiorowy na tą firmę krzak! U mnie zamówienie we wrześniu i trwa walka o zwrot kasy! Ludzie nie kupujcie tam, a najlepiej jedźmy na Gościnną 3 do Kalisza porozmawiać z właścicielką o prowadzeniu biznesu!

6. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

W sumie tak jak u osób poniżej

W sumie tak jak u osób poniżej, zamówienie złożone, ciąganie za nos, że niby wyślą, potem brak odzewu, telefon to mają dla picu. Naprawdę nie polecam. Mnie czeka niestety droga sądowa ( jeśli nic się nie zmieni). Ale Ciebie użytkowniku nie musi, NIE KUPUJ TAM NIC

15. Oktober 2024

Sklep PCForce to JEDEN WIELKI SCAM

Sklep PCForce to JEDEN WIELKI SCAM
TE 3 OPINIE od Adriana MARII I jakiegos microsoftu office to są konta przez firme xD
Przestańcie się pogrążać ja się dziwie że ktoś jeszcze się tym nie zajął pewnie karma wróci
Nie kupujcie bo zwrotu nie dostaniecie ;)

3. Juni 2024

Tragedia

Tragedia - OSZUŚCI.
Zamówiłem i zapłaciłem za kabel do karty graficznej - CableMod C-Series Pro ModMesh 12VHPWR na 3x PCI-e Kabel do Corsair - 60cm czerwony, ale nie został dostarczony. Po kontakcie email byłem informowany o rzekomej wysyłce, która nigdy nie doszła do skutku. Kasy też nie zwrócili DRAMAT.

4. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr