sklep Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

zamówiłem u nich komputer, przyszedł w terminie 5 dni i jak miałem problem z podłączeniem to mi telefonicznie pomogli. zatem jak dla mnie ok

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oszuści i złodzieje, komputer za kilkanaście tysięcy, nigdy nie został dostarczony, działanie ze strony sklepu wyraźnie celowe, sprawa w sądzie wygrana, windykacja zapewne będzie trwała wieki. Nie kup... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brak realizacji opłaconego zamówienia. Kontakt ze sklepem (telefoniczny jak i za pomocą email) nie istnieje. Telefony są nie odbierane a na wiadomości email nie ma odpowiedzi. Nie polecam zakupów w... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jak w 2024r. taki sklep ma szansę bytu?! Gdzie jest UOKIK, skarbówka, systemy wydalania nieuczciwych sprzedawców z internetu? Wypadałoby utworzyć pozew zbiorowy na tą firmę krzak! U mnie zamówienie we... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Computergeschäft
  2. Geschäft für Computerzubehör
  3. Computer- und Zubehörgeschäft
  4. Computerhersteller
  5. Softwareunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sklep komputerowy PC FORCE. Komputery dla graczy Modding, Chłodzenie wodne, Gaming, Serwery i wiele więcej. Budujemy najwydajniejsze komputery na rynku

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

W marcu 2024 zakupiłem w pcforce.pl…

W marcu 2024 zakupiłem w pcforce.pl kabel do karty graficznej (bagatela 160 parę złotych z przesyłką), zakup i przesyłkę opłaciłem i na tym koniec, nie dostarczono mi przesyłki, nie zwrócono pieniędzy, nie odpowiadają na emaile i nikt nie odbiera telefonu.
heh, czuję się szczęściarzem, że nie kupiłem u nich czegoś droższego

12. März 2024

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM

Towar zakupiony 22 lipca 2024 nie został wysłany. Telefonu nie odbierają, na e-mail nie odpisują. Odstąpienie od umowy wysłane 9 sierpnia 2024 do dziś (tj 20.08.2024) nie odebrane z poczty. Oszukują klientów na pieniądze po czym kontakt się urywa. Sprawa zostanie zgłoszona do odpowiednich instytucji w odpowiednim czasie.

22. Juli 2024

Zero kontaktu

Zero kontaktu, brak towaru, tel i @ milczy... straciłem 350 zł. Sprawe zgłaszam do radcy prawnego, zakup na firmę.

21. Juli 2024

UNIKAJCIE TEGO SCAMOWEGO SKLEPU

W 2023 w lipcu zamówiłem obudowę komputerową, dość egzotyczną, bo mieli "na stanie". Po opłaceniu zamówienia okazało się, że jednak nie mają na stanie i trzeba poczekać. Anulowałem zamówienie, bo zależało mi na czasie. Niestety do teraz (19.07.2024 w dniu pisania - czyli mija już rok), żadnego zwrotu pieniędzy, żadnej obudowy, żadnego kontaktu czy to mailowego czy telefonicznego.
UNIKAĆ JAK OGNIA, a jeśli już coś kupiliście to współczuje i zapomnijcie, że otrzymacie zwrot.

19. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I don't think it's a real shop.

I don't think it's a real shop.
I ordered a controller 2 months ago, website said the proiduct was available. No news since i paid. Sent multiple emails, no response. Called multiple times, no response. At this point i want a refund but there is no way to contact the shop.
The website is half broken with page-loop at login which literally prevents you from logging into your account.

14. April 2024

Oszustwo, omijać szerokim łukiem

Produkt zakupiony 14.05.2024. Zapewniane pare razy, że "niedługo przyjdzie", data dostawy zmieniana kilkukrotnie z dnia na dzień. Po ostatnim "terminie dostawy" kontakt, który już był na poziomie dna, zanikł. Sprawa zgłoszona na policje.

14. Mai 2024

Zadowolony klient

Ja jestem zadowolony, Komputer złożony w 3 dni dostawa, szybka, sprzęt porządnie zabezpieczony. Ogólnie bardzo fajnie. Polecam

27. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo sympatyczna obsługa klienta i doradztwo też bardzo pomocne. Nawet rabat na komputer otrzymałam. Polecam

9. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Od dwóch miesięcy nie mogę się doczekać…

Od dwóch miesięcy nie mogę się doczekać opłaconego towaru, który miał być dostępny w ciągu trzech dni.
Brak możliwości kontaktu, telefon milczy na @ nie odpisują. Na wiadomości z żądaniem zwrotu brak jakiejkolwiek odpowiedzi.
Mimo, że wartość zamówienia niewielka dla zasady nie odpuszczę bo takich jak pcforce.pl trzeba eliminować z rynku!!!

7. Mai 2024

Złodzieje

Złodzieje, biorą pieniądze za sprzęt którego nie ma i nie chcą ich zwrócić. Zero kontaktu, nikt nie odbiera telefonu, na maile nie odpisują. Trzeba ich straszyć sądem, rejestrem dłużników i prokuraturą, żeby dostać pieniądze z powrotem.
Polecam rozejrzeć się trochę po innych opiniach z innych serwisów - robią to o lat.

28. Februar 2024

Zdecydowanie unikać tego sklepu

Na ten moment mija ponad miesiąc od kiedy złożyłem i anulowałem zamówienie za ponad 600zł, zwrotu
pieniędzy brak, zamówienia oraz informacji na temat zamówienia również. Możliwość kontaktu przeze mnie
ze sklepem praktycznie nie istnieje, na infolinie nie da się dodzwonić - moim zdaniem jestem unikany przez pracowników
sklepu (mój adres e-mail oraz nr telefonu). Z opinii zawartych w Internecie podejrzewam, że
jestem niejednym z klientów tego sklepu w podobnej sytuacji.

17. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uwaga - chachmęty i przekręty! Nie straćcie kasy!

Uwaga - sklep chachmętow i przekrętów . Nie przeczytałem opinii przed zakupem produktu, który był niby dostępny na ich stronie . Na szczęście straciłem tylko 40 zł ale niektórzy o wiele więcej. Zero kontaktu ze sklepem brak wysyłki zamówienia. Przeczytajcie opinie pozostałe jedyne dobre sa sprzed 2 lat , najprawdopodobniej sklep już nie istnieje a kasę biorą dla siebie i liczą ze inni odpuszczają. Uwaga ! Nie dajcie o sh u ka ć! Sorry za pisownię ale Normalnie pisane by system wykasował.

25. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr