PDN Bewertungen 945

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gisterenavond 2100 zonder aankondiging stond de bezorger van pdn express voor de deur, maar we waren helaas niet thuis. Op de site van pdnexpress staat : Niet geleverd - Ontvanger niet gevonde... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

If I could have given less than 1 star, I would. The lack of professionality of this forwarding company is deeply disappointing. Instead of delivering to my neighbors, they just threw the package on m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het liefst geef ik geen sterren , de hebben al 2 keer een pakket buiten voor de deur gelegd , de eerste keer is het pakket gestolen , de 2e keer heeft een oplettende buurvrouw hem toen de thuis kwam b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 ster is teveel. Ze zeggen dat ze het adres niet kunnen vinden. Belachelijke koeriersdienst. Mag je het zo eindelijk wel noemen? Ze bezorgen niets dus eigenlijk zijn het geldvreters die niets doen da... Mehr ansehen

1,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Terrible company

Order arrived at their facility (The Hague, Netherlands) on 2026-05-18, since then absolutely nothing. No updates, no replies to mail, voicemail is full.

What a terrible company.

Waardeloos

Waardeloos, pakket niet ontvangen en nergens te vinden. Maar staat wel bezorgd met foto al.
Verder is er geen enkele contact mogelijk, via mail krijg je gewoon geen reactie terug.
Pakket ben ik dus kwijt.

19. Mai 2026

Oplichters!!!

Dit zijn gewoon oplichters. Hoe kunnen ze nog actief zijn in Nederland? Ik heb mijn pakket niet ontvangen. Dit bedrijf moet zo snel mogelijk gesloten worden.

8. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

After reading all the negative reviews…

After reading all the negative reviews i got little worried that my package may not be delivered. However after 2 days of out for delivery it’s delivered.

Suggestion to logistics company is that they should work on improving their tracking system.

23. Mai 2026

Pakket voor de deur

Nu al 2 dagen achter elkaar pakketje voor de deur neergezet, terwijl ik thuis en de buren ook. We zijn hiet toch geen USA, waar stelen "Porch Pirates" schering en inslag is. Mijn voordeur grenst aan de straat, iedereen ziet het liggen.
Zou niet eens weten hoe ik dat moet regelen. Bij DHL en PostNL kan je gewoon aangeven.

23. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een bizar slecht flut bedrijf

Een bizar slecht flut bedrijf. 3x komt mijn pakket via pdn en 3x wordt er all zo slecht aangegeven wanneer mijn pakket komt. Staat all 3 dagen op “onderweg voor bezorging” komt de koerier vanuit china persoonlijk de pakketjes afgooien? Snap niet hoe pdn uberhaupt nog loopt. Heb mijn pakket nog steeds niet ondertussen

22. Mai 2026

geen ophaalmogelijkheid

Ik zie bij verschillende mensen dezelfde ervaring. Dit bedrijf levert pakketjes niet af bij ophaalpunten als je zelf niet thuis bent. Dus je kan het niet ophalen en het bedrijf is verder niet bereikbaar. Ik heb al meerdere keren gemaild en bellen gaat ook niet. Echt zwaar slecht.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede koeriersbedrijf met een verbeterpunt / Good courier company with a point of improvement

Het is een goede bedrijf. Één verbeterspunt is wel dat er beter gecommuniceerd kan worden naar ontvangers wanneer het pakketje ongeveer bij hun kan aankomen.

It's a good company. One point of improvement is that there could be better communication towards the recipients when the package is approximately going to be arriving to them.

9. Mai 2026

PDNExpress super slecht

Ik wacht al een aantal weken op een pakket die geleverd moet worden door pdn Express als je de trekking doet staat er pakket kan niet geleverd worden Mijn adres klopt helemaal meerdere malen mail naar hun gestuurd. Telefoon geeft aan voicemailbox is vol dan vraag je af waar staat dit bedrijf nou voor wat doen ze met de pakketten van iedereen die klaagt en op een pakket wacht hoe kan AliExpress met deze gasten in zee gaan? Ik vind dat dit bedrijf onder de loep genomen moet worden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De helft is onderweg gestolen

De helft van mijn pakket is niet aangekomen. Verpakking zat ook bijna niet dicht. Aan het gewicht op de verpakking zag ik wel dat alles erin heeft gezeten. Reageren verder niet op mail.

Zeer slecht

Zeer slecht. Al de 2e keer dat pakket niet bij mij afgeleverd is. Is ook de 2e keer dat via deze pakketdienst bezorgd is. Foto brievenbus zegt niets als er niet in die brievenbus afgegeven kan worden. 100% negatief resultaat!!!!!!

Worst company ever.

The tracking went horrible. I send them emails to ask requesting if they couldnt ring my bell. No replies. They actually throw your package to your door, snap a picture and leave. My friend even had that they had thrown her package over her yard and once in HER OWN GARBAGE. This company needs to be shut down. Worst company ever.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet aangebeld, op straat gegooid

Belachelijk wat ze doen. Gewoon niet aanbellen maar in een geveltuintje leggen, foto maken en dan stelen dien ze je pakket.

Wil voortaan zeker weten dat PDN niet betrokken is bij de bezorging en zal zeker laten weten dat de verkoper van mij geen cent krijgt en ik niks kop omdat ze een stel idioten en dieven zijn.

Zelfs 1 ster is nog te veel

Zelfs 1 ster is nog te veel. Het pakket is niet bezorgd met als reden: ‘adres onbekend’. Er zijn twee foto’s van de bezorger toegevoegd waarop duidelijk mijn correcte adresgegevens staan. Het is op geen enkele manier mogelijk om contact te krijgen met dit bedrijf. Op e-mails en WhatsApp-berichten wordt niet gereageerd en telefoontjes worden niet opgenomen.

De vorige keer had ik ook een levering van PDN Express, waarbij het pakket in de regen voor mijn deur werd achtergelaten. De bezorger heeft toen niet eens aangebeld.

Dit is echt de slechtste bezorgdienst die ik ooit heb meegemaakt. Aan ieder bedrijf dat deze koerier inschakelt: stop hiermee, want dit zorgt alleen maar voor frustratie bij jullie klanten.

19. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wordt bij de deur gelegd in een openbare ruimte!

Wordt bij de deur gelegd. In een gallerij waar iedereen bi kan. Stel ik was niet thuis. Had mijn pakket zo meegenomen kunnen worden. Ja, ze maken een foto van bewijs dat het afgeleverd is. Maar als een dief het pakket in handen heeft. Sta ik mooi met 10-0 achter. En je kan nergens via hun een klacht indienen!

Pakket niet geleverd

Pakket niet geleverd. ik was gewoon thuis maar kreeg een foto dat het pakket voor de brievenbus werd gehouden. ik ben gelijk naar beneden gegaan en ja een lege brievenbus.
krijg ze ook niet te pakken.
Nooit meer wat bestellen vanuit China.

HELE SLECHTE SERVICE

Slechte service ze deponeren je pakketje gewoon in de Lift van een appartementen complex ze zijn te beroerd om maar even naar boven te lopen. Ze verdienen niet eens 1 ster wat een kansloze bezorgers.

17. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket onvoldoende in brievenbus geplaatst.

Zij maken foto's van het pakketje, die in de brievenbus gaat en geven via email verder aan dat pakketje bezorgd is. Maar in de brievenbus was er geen pakketje. Waarschijnlijk niet geheel in de brievenbus geplaatst waardoor pakket door derden eenvoudig kan worden meegenomen. Zij zijn moeilijk of niet bereikbaar.

17. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr