PDN Bewertungen

1 026
TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schandalige bezorgdienst, pakketje ligt al 2 weken in Rotterdam bij hun depot, geen update helemaal niks. Meerdere e-mails gestuurd en geen reactie gekregen. Inmiddels is is het pakketje weer terug in... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

pakket nr pdn 0064273501 schijnt bij de buiten deur van de flat neergelegd te zijn maar het lag er niet meer ik was gewoon thuis om 11,23 gewoon neer gelegd als of ik niet thuis was hoe gaan we dit op... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Weer.. Niet eens aanbellen en pakket bij de hoofdingang neergelegd. < 100 appartementen. Kunnen we deze bezorgservice blokkeren. Ik wil er niets mee te maken hebben, laat staan dat mijn bezorg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met PDN. Mijn pakket staat al sinds 8 juli 2026 op “onderweg voor bezorging”, maar ik heb het nooit ontvangen. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de klantenser... Mehr ansehen

Ungenügend

(1 026)

855 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wat een raar bedrijf

Wat een raar bedrijf. Ik laat pakketjes op mijn werk bezorgen, aangezien hier in ieder geval 40 uur per week de deur wordt open gedaan. Komen ze op zondagochtend!

Een normaal bedrijf zou dan na het zien van de openingstijden op een andere dag terug komen, maar nee - ze pleuren het gewoon ergens bij de voordeur in de buurt en gaan er vandoor. Dit is op een drukke locatie rondom de hoofdstad, dus niet de meest veilige plek om dingen een dag op straat te bewaren.

Een mail naar de klantenservice heeft ook weinig effect, ik krijg een vrij generieke mail terug dat het misschien bij de buren ligt. Nee het lag buiten, dat is ook te zien op de foto.

28. Juni 2026

Wat een flutbedrijf!

Ik ontving vorige week een bericht van PDN over bezorging van een pakket van AliExpress: “De aflevering van uw pakket is mislukt. De ontvanger is niet bereikbaar. Neem contact op met vervoerders om een nieuwe aflevering in te plannen.”
Wat een leugen dat het PostNL Afhaalpunt niet bereikbaar zou zijn. Contact met PDN bleek vervolgens onmogelijk. Bij telefonisch contact wordt de verbinding automatisch verbroken. Op email wordt niet gereageerd.
Een week later is uiteindelijk het pakket dan toch bezorgd. Geen excuses van de bezorger, want ik moest blij zijn dat het pakket was bezorgd.

28. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een vreselijk bedrijf is dit…

Wat een vreselijk bedrijf is dit. Een ster is eigenlijk nog teveel. Al verschillende slechte ervaringen. Je weet nooit wanneer ze gaan komen, er wordt rustig om kwart over 11 ‘s avonds nog aangebeld, ze bellen überhaupt niet aan of geven aan het nummer pakketje bezorgd te hebben maar Joost mag weten waar. Het is onmogelijk om met dit bedrijf in contact te komen. Dit is een bezorgdienst die je niet serieus kunt nemen. Als je de kans krijgt PDN Express te mijden, doe dat dan!

4. Juli 2026

Waardeloze bezorgdienst

Waardeloze bezorgdienst. Geven aan dat ons adres niet bestaat, sturen mij wel foto's van de pakketten voor mijn deur met ons naam bordje en sturen ook fotos van onze pakketten vanaf een bijrijdersstoel, en vervolgens mij sturen dat het adres niet klopt?? Nu zijn mijn pakketten dus zoek...wat een debielen

3. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 ster is nog teveel voor dit…

1 ster is nog teveel voor dit waardeloze bedrijf. Ik heb mijn pakket nog steeds niet binnen en het is de vraag of ik het überhaupt nog ga krijgen. Ik snap niet dat bedrijven nog steeds zaken doen met deze prutsers. Bellen of mailen zit er ook niet in. 0 reactie. Ik vraag mij echt af wat voor dwaallichten daar werken

4. Juli 2026

Bagger service

Volgens de trackinginformatie is er twee keer een bezorgpoging gedaan en zou ik niet bereikbaar zijn geweest of niet hebben gereageerd op telefoontjes. Dit klopt absoluut niet. De eerste bezorgpoging zou volgens de tracking rond 21.34 uur hebben plaatsgevonden. Dat vind ik een zeer ongebruikelijk tijdstip voor een pakketbezorging. Ik was op dat moment gewoon thuis, maar er is niet aangebeld. Daarnaast had ik geen enkele aankondiging ontvangen dat er die avond nog een bezorger zou langskomen. Ik doe bovendien niet zomaar de deur open voor een onbekende die onaangekondigd na half tien ’s avonds aanbelt. Ook tijdens de tweede bezorgpoging was ik gewoon thuis. Er is wederom niet aangebeld en ik heb geen telefoontje, sms of andere melding ontvangen, wat overigens ook ongebruikelijk is datje gebeld wordt door de koerier!!!!! Het pakket is bovendien klein genoeg om gewoon door de brievenbus te passen. Als dat om welke reden dan ook niet mogelijk is, had het ook bij mijn voordeur kunnen worden achtergelaten wat tegenwoordig standaard gebeurd tenzij er een handtekening geplaatst moet worden. In mijn geval niet aan de orde. Op basis van mijn ervaring heb ik sterk de indruk dat de bezorger helemaal niet bij mijn adres is geweest en zie veel van dit soort reacties over PDN. Mijn pakket had uiterlijk op 30 juni geleverd moeten worden. Inmiddels zijn we meerdere dagen verder en ontvang ik geen nieuwe updates. Daarnaast heb ik u eerder al per e-mail benaderd, maar daarop krijg je ook geen enkele reactie.

30. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 star is to much to give these lazy…

1 star is to much to give these lazy people. Ive been ghosted for over a month to later have a reply its my own problem. Do your job dude.. it aint that hard?
Customer support is badder then bad.

3. Juli 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

voor een verkeerde deur neergezet ?!! en pdn niet telefonisch te bereiken

Voor een deur een pakje afgeleverd , staat er in de email ,.foto van de deur als bewijs ,..
Alleen het is NIET mijn voordeur !!!!!!
pakje dus onbeheerd voor een voordeur achtergelaten , waar ? niet te achterhalen want geen tel nr te bellen om dit te melden, waardeloze bedrijfsvoering van pdn express , update , na vijf dagen, emails naar verzender gestuurd , naar customerservice pdn , geen reactie op emails. maar ineens wordt het pakje alsnog geleverd ??!! door pdn ..kunt u het nog volgen ? ik niet ;-)

1. Juli 2026

PDN EXPRESS ONBETROUWBAAR

Email: Uw pakket is gezorgd met een foto van een voordeur.
Dit is niet mijn voordeur. Moeilijk te vinden waar ik kan reclameren.
Email naar PDN express met de vraag hoe zij dit op gaan lossen. Zij reageren NIET.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very poor delivery service.

Very poor delivery service.

My package was not delivered to my front door. Instead, the driver left it unattended at the main entrance of my apartment building and marked it as "delivered." I never received the package.

I immediately contacted PDN to report the missing package, but I have not received a proper solution. Because of the driver's mistake, my package has disappeared, and AliExpress has refused to refund me since the tracking status shows "delivered."

It is unacceptable to leave packages unattended in a public area and then consider them successfully delivered. As a result, I have lost both my package and my money.

I cannot recommend this delivery service. Deliver packages to the customer's door, not to the main entrance where they can easily be stolen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongekend dat bedrijf nog bestaat.

Ongekend dat bedrijf nog bestaat.
Vandaag zou er een pakket ontvangen, en even later dat adres onvindbaar, gezien foto staat hij ergens waar er natuur is, en adres is juist gewoon in het centrum zit.
Bezorger doet geen moeite naar het adres komen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Delivery issues resolved

At first my i got a notification that the package couldnt be delivered, because my adress "couldnt be found", i read in multiple reviews that this happened to other people as well. I tried reaching out to pdn. Their inbox was full so it didnt seem promising, but is still send an email, because why not try. After about a week i got a reply, my package would be delivered again, and it arrived 1 day later! So i'm pretty content.

Angels of disaster

Angels of disaster: put sending on the street, made a photos and gone away.... Sending also gone away
( somebody picket it up )....

25. Juni 2026

Oplichting?

Meerdere malen een mail gestuurd over een verkeerd bezorgd pakket ( hoe zou het kunnen?) Nooit geantwoord.
Schandalig slecht bedrijf.
Ik vraag me af of dit geen oplichting is.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very disappointing delivery service.

⭐☆☆☆☆
Very disappointing delivery service.

The courier rang my doorbell, said that a parcel had arrived, and then simply left it on the first-floor landing of the building without handing it to me personally. He took a photo of the parcel and drove away. PDN0062107075
Anyone passing through the building could have taken it. This is not a secure or professional delivery service.
I was lucky that my parcel was still there when I went downstairs, but customers should not have to rely on luck to receive their orders.
I cannot recommend this company based on my experience.

25. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een naar vervelend bedrijf willen…

Wat een naar vervelend bedrijf willen een concurrerende bedrijf zijn van de grotere. Maar 1 zooitje daar.

Ik woon in een flat op de vierde verdieping met lift.

Nou hebben we beneden een algemene niet afgesloten hal waar de bellen zijn en iedereen zomaar in en uit kan lopen.

Maken ze een foto van me bel en huisnummer beneden in de hal en zeggen ze dat het in de brievenbus zit.

Nou zoals je begrijpt heb ik alle 3 de pakketten niet gehad zijn weg gehaald uit de hal en niemand weet waar ze zijn.

Pdn liet weten dat ik het anders even me buren moest vragen. Nee je moet me kk pakket gewoon bij me deur afgeven of aan de buren echt belachelijk.woon trouwens in een 6 hoog flat en heb een minimaal 100 buren.

Echt een kt bedrijf en niet te bereiken ook.

Ga zometeen naar de politie aangifte doen! Van diefstal.

Maar doe nooit iets verzenden via dit bedrijf want grote kans dat je pakket niet bezorgt word!!!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr