Penny Lane Bewertungen 52

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Penny Lane Østerbro.Først internettet virkede ikke. Bestilte rejemad på surdejsbrød, fik rejer der lige var hevet op af saltlage/kunne let udløse saltchock. Surdejbrødet var tyndt og grillet så... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Blandet fornøjelse - Go’ kaffe, hyggelig atmosfære, og virkelig gode mandelboller. Generelt sød, og venlig betjening fra de unge piger, men det er 3. gang jeg er blevet betjent af den unge mand d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind Tak for lækker mad til min søns konfirmation. Alt var bare virkeligt fantastisk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God stemning – brunch med plads til forbedring Vi besøgte Café PennyLane i Aalborg-boulevard d.18.10-25. til morgenbrunch. Hyggelig atmosfære og venlig betjening. Maden var ujævn: De ovnbagt... Mehr ansehen

1. Bäckerei
  2. Café

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Penny Lane er et fantastisk sammensurium af hyggelig Café, Konditori, Bageri & Boutique . Vi har skabt en café med en hjemlig atmosfære, hvor vi sætter pris på kvalitet, kreativitet og kærligheden til gode råvarer. Vores brød og kager bager vi i kæl...

2,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Arrogant ung mand findes

To gange har vi stiftet “bekendtskab” med den unge mand der ruller med øjnene. Han er så arrogant at vi er begyndt at synes han er komisk!

En cafe med en daglig leder af den type. Good Luck.

Vi går over på den anden side af gaden til Peace.

4. März 2025

4 kopper "chokolade " 220,00

4 kopper "chokolade " 220,00
Det ringeste jeg har smagt.. ren sukker.. så lige nu skider jeg alt hvad jeg kan for at få den dårligste oplevelse ud af kroppen.. 0 stjerner herfra

23. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega arrogant betjening - samt manglende forståelse fra leder

Min kæreste og jeg var inde og få et par boller og et stykke kage. Vi blev betjent af En yngre mand der begyndte at rulle øjne af os da vi fortalte at vi ville spise i caféen. Han blev ved med at kigge over på døren frem for at kigge på os og havde en meget arrogant udstråling, men himmelvendte øjne, når vi sagde noget.
Der var på intet tidspunkt øjenkontakt eller åbenhed fra hans side.

Det var så slemt at jeg faktisk overvejede at forlade caféen uden vores mad.

Da vi efterfølgende er i kontakt med caféen, for at indgå en dialog om vores oplevelse. Viser det sig at det var den daglige ansvarlige der havde været arrogant overfor os. Han kunne ikke se at hans adfærd havde været uhensigtsmæssig, hvorfor vi skriver videre til den øverste chef. Da vi virkelig er chokeret over betjeningen.

Svaret vi får fra øverste chef er at han kender den pågældende og mener aldrig han kunne finde på det samt tror på hans udlægning om at han ikke havde været sådan.

15. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er SÅ glad for at vi kan have hund med…

Er SÅ glad for at vi kan have hund med på penny Lanes begge caféer . rolige hunde må gerne komme med og ligge under bordet , det er vi super glade for og vi vælger altid at tage på caféerne hvor hunde er velkomne, tak for det

18. Juli 2024

Føj!! Slet ikke hundevenlige

Vil lige kommer med en kedelig oplevelse vi har haft på Penny lane i Aalborg centrum idag.
Som så mange gange før har vi taget ind på penny Lane og ville købe brunch. Fordi det plejede og være et favorit sted, og fordi de er dyrevenlige med hunde. Og vi har altid haft vores lille chihuahua på knap 1 kg med uden nogen form for problemer. Hun har altid siddet ovenpå mit skød eller i hendes hundetaske, ved siden af mig. Men med udskiftning med nye medarbejdere er der kommet nye regler. At hunde skal ligge på gulvet under bordet. Og det har vores hund ikke mulighed for. Så først efter vi har bestilt mad og drikke og sidder og hygger og min hund sidder helt stille overhovedet ikke er til gene overfor nogen. Kommer en anden ansat og siger vi skal sætte hunden ned på gulvet. Fortæller så vi aldrig har fået det afvide og at reglerne skal da skrives på deres sider så folk kan vide hvad de går ind til. Hende pige sagde at det er pga hunde allergi at min hund skal ligge under bordet. Men folk omkring os syntes også det var noget underligt noget når det præcis er kendt for og være dyrevenlig. Men så må de jo gøre folk opmærksom omkring de regler og fjerne man må tage hunde med der ind. Men vi vælger så og gå og ikke tvinge en lille hund ned under bordet så hun så ville begynde og hyle. Så vi betaler så for
Mad vi ikke har spist. Så vil aldrig nogensinde anbefalede dem til nogen! Uforskammet og dårligt sted. et kæmpe No go her fra.
Så til info for mindre hundeejere så man er opmærksom på dette også. Føj!!

2. August 2024

Elendig mad

Vi havde bestilt bananpandekager og to gange luksusbrunch tallerkenen.
Bananpandekagerne, var tørre og kedelige der var kun en neutral yoghurt og noget solbær syltetøj til, ikke engang nolge bær eller noget der gjorde tallerken mere spændende.
Luksus brunchen var en mærkelig sammensætning af en malplaceret grøn salat med syltede rødlig, edamamebønner, de tørreste pølser der findes på jorden og en laksesalat der smage af fisk. En æggekage der havde en underlig smag og konsistens. Iskaffen var tynd og udvandet, men brødet, vi fik til smagte nu godt nok. Alt i alt en skuffende oplevelse, når man nu har hørt så meget godt om penny Lane… øv øv

10. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre kager og gode boller

Lækre kager, og hyggelig stemning. Dejligt man må tage hunden med ind, især når det regner udenfor :) Godt at se en cafe med et kage udvalg alle kan være med på.
Ville dog ønske der var musik på i rummet oppe bagved, da folk ellers snakker højere ved brunch bordet :)

8. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Penny Lane ved Nordkraft.

Penny Lane ved Nordkraft.
Vi havde bestilt brunch, hvoraf en skulle være helt uden hasselnødder pga slem allergi. Venlig servitricer som tager fint imod bestillingen. Da maden kommer, er vi lidt mistænksomme, da der er det samme på alle tallerkener. Jeg tager tallerkenen med op og spørger om den virkelig er uden hasselnødder og ham fra køkkenet forsikrer mig om at alt er hjemmelavet og uden hasselnødder.
Vi begynder at spise, men så kommer servitricen der tog imod vores bestilling ned til os og fortæller at der er sket en fejl, og der er hasselnødder i.
Det er bare sådan en fejl der ikke burde ske, lige meget hvor travlt et sted har. De kunne have sendt en person på hospitalet!

21. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bananfluer over det hele. Uhygiejnisk og klamt sted.

Penny Lane ved Norkraft er det klammeste sted jeg nogensinde har været. Der er bananfluer OVER DET HELE. Det har der været i et halvt år nu, og det er så sindsygt uhygiejnisk det hele derinde. Jeg burde virkelig ringe til nogen, der kunne komme ud og lukke det sted. Forstår ikke hvordan medarbejdere kan sælge ting til kunder, som de ikke selv vil spise.

11. Jänner 2024

Dårlig service

Søndag eftermiddag og der er mange gæster. Der er et ledigt bord ved et af vinduerne men da vi kun er 2 må vi ikke sidde ved 4-mandsbord. Blev placeret ved et bord hvor det trak så meget fra det utætte ovenvindue at vi var nødt til at tage jakker på. Vi spiste kun halvdelen af vores tapasplatter da vi frøs så meget.
Ved betaling havde de aldrig hørt at det trak ved vinduet før hvilket jeg tvivler stærkt på. Ekspedienten troede ikke på os, var glat som en ål og sagde at der generelt altid var koldt på caféen og at vi bare kunne tage en anden plads, hvilket var umuligt.
Julegaveindkøb og endelig børnefri og så skulle vi endelig slappe af og nyde god tapas, men sådan skulle åbenbart ikke være.
Maden var udmærket.

3. Dezember 2023

Kaffe

Køber en kaffe til 55,- som er lunken. Der var ca. 250 ml i koppen. Kvaliteten matcher på ingen måde prisen for denne lille kop kaffe - jeg kan på ingen måder anbefale 🙄

7. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service - tog ikke imod bestilling

Vi glædede os til lækker kage, og vi havde derfor besluttet os for, hvad vi skulle have, men til trods for, at vi vidste, hvad vi skulle have, og vi fortalte tjeneren om dette, blev vi henvist til at tage plads. Tjeneren sagde, der i stedet ville komme en tjener og tage imod bestilling.
Det skete dog ikke, og efter 10-15min besluttede vi os for at gå.
En anden tjener kom forbi med mad og spurgte, om det var til os, selvom vi sad med menukortene endnu. Vi sagde nej, men selv herefter kom ingen og tog imod bestilling - selvom vi sad med menukort.
Da vi besluttede os for at gå, afleverede vi menukort, men ikke engang her blev gjort andet end et “tak” i stedet for at være opsøgende.
Helt igennem pinlig og dårlig service på et sted som ellers så meget lovende ud. Øv!

15. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis ikke man får konstruktivt feed…

Hvis ikke man får konstruktivt feed back har man jo ikke mulighed for at tage tingene til efterretning
I lavede engang verdens bedste juice “Grøn magi” af friske råvarer
Nu er det anden gang jeg får en tarvelig juice fra en plasticflaske
Denne gang rødbede, ingefær og en ting mere , vi et altså nogle bevidste forbrugere herude der ikke vil nøjes
med plastic rødbede drik til 50,-

20. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En klar anbefaling til cafe besøg

Vi har besøgt Penny Lane i vores ferier de seneste 15 år. Venligt personale og hurtig servering. Mangler man ekstra smør til bollen er det bare om at spørge, så ligger det på bordet med det samme uden ekstra betaling. Fornuftigt prisniveau og hyggelige lokaler. Vi tager altid en mængde boller med hjem fra ferien.

3. Mai 2023

Verdens dårligste service

Verdens dårligste service. Man venter en halv time på sin bestilling og når man så spørger hvor den bliver af, er bestillingen ikke registreret. Og man får ingen rabat, undskyldning eller noget for den tid man har brugt på at vente.

26. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr