Penny Lane Østerbro.Først internettet virkede ikke. Bestilte rejemad på surdejsbrød, fik rejer der lige var hevet op af saltlage/kunne let udløse saltchock. Surdejbrødet var tyndt og grillet så... Mehr ansehen
Blandet fornøjelse - Go’ kaffe, hyggelig atmosfære, og virkelig gode mandelboller. Generelt sød, og venlig betjening fra de unge piger, men det er 3. gang jeg er blevet betjent af den unge mand d... Mehr ansehen
Tusind Tak for lækker mad til min søns konfirmation. Alt var bare virkeligt fantastisk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God stemning – brunch med plads til forbedring Vi besøgte Café PennyLane i Aalborg-boulevard d.18.10-25. til morgenbrunch. Hyggelig atmosfære og venlig betjening. Maden var ujævn: De ovnbagt... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Penny Lane er et fantastisk sammensurium af hyggelig Café, Konditori, Bageri & Boutique . Vi har skabt en café med en hjemlig atmosfære, hvor vi sætter pris på kvalitet, kreativitet og kærligheden til gode råvarer. Vores brød og kager bager vi i kæl...
Das haben sich andere Leute angesehen
Penny Lanes' ansatte respektløse overfor handicappede
Penny Lanes ansatte er adskillige gange blevet gjort opmærksomme på, at de hver dag stiller cafeborde og stole henover blinde og svagtseendes ledelinje i fortovet udenfor butikken. Det er ulovlig råden over vejareal og det er i strid med de rammevilkår om udeservering, som biksen har med kommunen, men mest af alt vidner det om Penny Lanes' totale mangel på respekt for de allersvageste medborgere. Når blinde og svagtseende skal finde vej gennem byjunglen bruger de bl.a. ledelinjen i fortovene, som Penny Lanes respektløse ejer og ansatte hver dag tildækker med cafeborde og stole. Man behøver ikke være et dumt svin for at tjene penge på kager og kaffe - andre i byen gør det dagligt uden at træde på de svageste medborgere.
Tjenerne var ikke opmærksomme og vi sad…
Tjenerne var ikke opmærksomme og vi sad længe og ventede før vi skulle tage fat i en af dem for at bestille.
Filterkaffen vi fik har fuld at grums, som gjorde smagsoplevelsen dårlig. Derudover var der slet ikke en tilpasset mængde smør og ost til bollen, hvilket gjorde hele oplevelsen ret uinteressant.
På vej ud var der stor forvirring omkring hvad vi havde fået, hvorfor vi stod længe og ventede.
Måske den hyggeligste cafe i…
Måske den hyggeligste cafe i Danmark,god betjening og god mad.
1000 stjerner her fra
Rigtig dårlig oplevelse .
Rigtig dårlig oplevelse .
Rigtig dårlig oplevelse .. tørt brød lunken kaffe .
Betjening er fuldstændig lige glad med en ..
Find dig en plads …….. så må man op efter menu kort .. sidste gang ELLERS DYR NOK !
Første gang, stadig og altid de Bedste
Jeg er kørestolsbruger og vil ikke køre ind i cafeén, fordi jeg hader at sidde i vejen for andre kunder (har mange dårlige oplevelser, mange steder) så medarbejderne og ejerne ser mig udenfor og kommer straks ud med et stort smil og et glad "Hej". Vi får en hurtig "hvordan har du det" sludder, og de løber ind og henter det jeg beder om. De sender mig altid afsted med et smil og ønsket om en god dag. Jeg bor ikke inde i Aalborg mere, men er jeg indenfor bygrænsen SKAL jeg ind til Penny Lane.
Fuldstændig ligegyldig DYR “luksus”…
Fuldstændig ligegyldig DYR “luksus” brunch…
Tror ikk der var noget der var hjemmelavet. Kedeligt og middelmådigt og intet sigende… ingen smag, eller noget som helst.
Vi kommer ikke igen på trods af at vi har et gavekort til brunch igen derinde 🙄🙄🙄
Tørt brød og for lidt fyld generelt
Tørt brød og for lidt fyld generelt.
Jeg er kommet på Penny Lane i mange år, men det seneste års tid er kvaliteten dalet. Brødet virker daggammelt og ikke svampet og nybagt, som tidligere. Fyld i f.eks. sandwich vælter ikke længere ud, men er skrabet og faktisk for lidt.
I dag købte jeg et par stykker af de berømte fastelavnsboller med hjem. KÆMPE skuffelse! En virkelig kedelig, tør og smagløs gærdej.
Personalet er, som altid, utrolig hjælpsomt, smilende og imødekommende.
310 kr for 4 stykker kage og 2 kopper…
310 kr for 4 stykker kage og 2 kopper kakao som absolut ikke var det værd.
Kan gå til lagkagehuset hvor det er meget bedre og får mere for pengene.
Så var der proppet med mennesker og sad virkelig tæt så folk ikke kunne komme forbi.
Mon ikke der skal nye lokaler til.
Ingen fortrydelsesret
Foerst vil jeg sige - vi har koebt ting fra Penny Lane i mange aar, stort set siden butikken aabnede, og vi har vaeret godt tilfredse med deres broed og lignende, men denne jul har de simpelthen fuppet os, og jeg er nu efterladt med en meget daarlig smag i munden.
Min mor havde koebt en Tekande til julegave ved Penny Lane i dyre domme, og jeg ville gerne have en anden en fra en anden butik, saa vi tog ind for at returnere den. Men kassedamen siger saa at de ikke giver pengene tilbage, og det goer jo selvoelgelig mig frustreret, det er meget unormalt at butikker ikke giver penge tilbage for gaver naar man har kvittering og det hele med.
Naa, men det gaar saa lidt frem og tilbage, og vi bliver begge to mere og mere frustrerede, mig paa grund af hvad jeg foeler er urretfaerdig behandling, og daarlig kunderservice, og hende fordi hun aabenbart ikke har laert endnu at kunder ikke er sure paa hende men paa butikken. Og det ender saa med at jeg beder om at snakke med hendes chef da hun siger at hun ikke kan hjaelpe. Derefter vil hun saa give et foredrag om min tone, og kalder mig dum - og goer derved det personligt naar det slet ikke havde vaeret det op til det punkt. Derefter fik hun ogsaa en lignende fornaermelse tilbage fra mig, men det var efterhaanden saerdeles velfortjent.
Det er noget af det ringeste kundeservice jeg har oplevet, det er ikke i orden.
Købte tapas to-go
Købte tapas to-go. Det kan klart anbefales, men vi ville dog ønske, der var et af deres super dejlige surdejs rugbrød i stedet for en masse hvid brød.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller tapas her fra :-)
Fantastisk take away tapas. Lækker mad - flot anrettet og masser af mad. Virkelig lækkert hjemmebagt brød. Det er ikke sidste gang vi bestiller tapas.
Fantastisk tapas
Besøg med laaaang ventetid
Min mand og jeg har i dag været på Penny Lane. Vi fik et bord med det samme og fik bestilt 2 x luxus brunch med en kaffe og en the til. Drikkevarer kom efter ca 20 minutter, men maden kom ikke. Selv om personalet flere gange var forbi vores bord for at servere for andre, undrede de sig ikke over, at vi sad uden mad. En time efter vores bestilling rykkede vi for maden. Der ville gå yderligere 5 minutter (som viste sig at være 15 minutter). Da maden endelig kom var der ingen forklaring eller undskyldning for den lange ventetid. At vi blev glemt kan ske, men servitricen virkede som om hun var fuldstændig ligeglad, og gad ikke svare på vores høflige mærkning om, at det havde taget lang tid. Heldigvis var maden god, men kaffen og theen var blevet kold.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.