Ik volg perfume bey al een tijdje op tiktok en heb uiteindelijk toch een parfum besteld, bij ontvangst merkte ik de top geurtje en kwaliteit hiervan. Daarna gelijk 3x besteld en nog steeds even heerli... Mehr ansehen
Als het kon had ik 10 sterren achtergelaten, Perfecte gastvrijheid en zeer goeie kwaliteit. Valt nergens op terug te komen, alles was top. Aanrader!
Al half jaar klant bij perfumebey, uitstekende kwaliteit! Snelste bezorging en beste prijzen! Hij is 24 / 7 beschikbaar voor contact en ook beantwoort hij alles! Respect voor deze man !
DE geuren zijn een kopie van de originele wat jammer maar helaas niet lang blijft hangen. De geur blijft zoals ze beweren niet zolang hangen of het moet per geur verschillen Je kunt beter de dupes hal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
PerfumeBey is een Nederlands parfummerk gespecialiseerd in hoogwaardige Extrait de Parfums met een luxe geurbeleving voor een toegankelijke prijs. Onze collectie bestaat uit een breed assortiment zorgvuldig samengestelde geuren voor dames, heren en unisex. Dankzij de hoge concentratie parfumolie zijn onze parfums ontwikkeld voor een intense en langdurige geurbeleving. Bij PerfumeBey staan kwaliteit, betaalbaarheid en persoonlijke service centraal. Van de samenstelling van onze geuren tot de verpakking en verzending: we streven ernaar iedere bestelling met zorg te behandelen. Naast parfums blijven we ons assortiment uitbreiden met verschillende geurproducten voor thuis en onderweg. PerfumeBey – luxe geurbeleving, zonder de luxe prijs.
Poelenburg, 1504nk, Zaandam, Niederlande
- 0640168514
- Perfumebey@hotmail.com
- perfumebey.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
originele geurtjes
niemand beseft! De geurtjes zijn exact als de originele! Layton en oud satin mood edp heb ik in originele en geen verschil.
be blessed broeder

Antwort von PerfumeBey
Heel blij met dit product de geur is…
Heel blij met dit product de geur is heerlijk blijft lang hangen en voelt echt van goede kwaliteit elke keer weer een fijne beleving en top service!

Antwort von PerfumeBey
Fantastische geur voor weinig geld
Fantastische geur. Gisteren avond opgedaan en 16 uur later zit hij nog na het werk en zweet en alles. Zelfs na het douche nog! Spuit fantastisch, 4 spuitjes is genoeg anders word het teveel

Heerlijke parfums
Super goede service
Geurtjes zijn heerlijk
Heb hier voor de 2e x besteld en ben super tevreden
Ik ga hier zeker in de toekomst vaker bestellen

Heel erg blij mee!
Pfff, ik heb erba pura en baccarat rouge 540 besteld en ze waren binnen 3 dagen binnen. En ze ruiken echt héél lekker, Parfums blijven echt de hele dag op je huid en kleren zitten.

Top ervaring!
Fantastische geuren die echt opvallen. Luxe gevoel en blijft de hele dag hangen. Absoluut een topmerk!

Sinds ik PerfumeBey heb ontdekt
Sinds ik PerfumeBey heb ontdekt, haal ik geen dure geurtjes meer. Het is super lekkere parfum en de geur blijft super lang hangen op je kleren en huid. Top kwaliteit en top service. Zeker een aanrader voor iedereen!!!

Antwort von PerfumeBey
Ik heb veel niche & designer parfums…
Ik heb veel niche & designer parfums gehad, dacht op een gegeven moment laat ik dit een kans geven uit nieuwsgierigheid. Het feit dat je hier voor €26 exact hetzelfde krijgt als de originele parfum die je ook nog eens oprecht langer blijft ruiken, doet me toch wel twijfelen of ik in de toekomst nog die "originele" parfums ga kopen. Ben heel tevreden over Perfumebey en zal hier zeker nog een keer bestellen

BESTE SERVICE EN BESTE PARFUM OOIT

Tevreden
Ik had een dior sauvage gehaald en het stelde niet teleur. De parfum blijft uren zitten zonder probleem en op kleding gaat die nog langer mee, dit is ZEKER een aanrader.

Prada paradox
Heb prada paradox gehaald (autogeurtje) en ben er super blij mee. Ik heb heel veel complimenten gehad en de geur gaat erg lang mee. Bedankt Perfumebey!💪🏼

🎉 TOP 🎉
Ik koop normaal altijd originele geurtjes.
Maar de geurtjes van parfumbey zijn GEWELDIG!! na het douche ruik je het geurtje nog🎉 ik word vaste klant 1000%
Ga zo door jongens!!

Antwort von PerfumeBey
Super lekkere luchtje gekocht (back…
Super lekkere luchtje gekocht (back Phantom) gaat lang mee en zo betaalbaar. Ik ga er eentje bestellen voor me auto nu die gun ik deze lekkere geurtjes ook😜(had het met 1 werkdag al binnen)💪💪

top geurtjes
Ik heb voor de 2e keer besteld en zoals altijd snelle levering. Ook zijn het natuurlijk topgeurtjes, ik raad ze ze zwaar aan!!

Antwort von PerfumeBey
Precies als dezelfde, maar veel beter
Parfum ruikt precies als de originele, maar het blijft veel langer zitten. Kwaliteit is erg goed.

Love it
Parfum waren snel binnen en wat een top kwaliteit! Ruikt zowat als de originele maar dan veel sterker en goedkoper! Love it❤️

Perfect
Perfect, origineel niet eens dupe te noemen meer

Antwort von PerfumeBey
Ruikt echt lekker het is echt waard ben…
Ruikt echt lekker het is echt waard ben erg tevreden mee

Antwort von PerfumeBey
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.