Dygtig og yderst professionel behandler. Føler mig altid i trygge hænder under behandling. Har fået lavet bryn i 2018 og kommer fortsat til årlige Touch up. Varm anbefaling herfra.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk dygtig og lyttende behandler som ikke laver nået man ikke ønsker ! Hun er meget opmærksom og yders dygtig overfor små enkle detaljer! Arbejder ens hud i mod farven eller behandler DU s... Mehr ansehen
Jeg fik sidste år lavet bryn ved Gitte og jeg har været så tilfreds med resultatet. Faglig, kompetent og sød behandling med det flotteste resultat. Jeg har nu været til min første årlige touch up på... Mehr ansehen
Ved Gitte får man en rigtig god og professionel vejledning samt behandling. Men også flotte, omhyggelige og naturlige resultater! Har både fået lavet permanente øjenbryn og eyeliner med et h... Mehr ansehen
Master i Permanent Makeup Bryn & Læber Bryst pigmentering / Areola Tattoo Removal -uden brug af laser Hovedbundspigmentering / Scalp Pigmentation
Nørregade 36A, 5800, Nyborg, Dänemark
Dygtig og yderst professionel behandler.
Varm anbefaling herfra.

Antwort von Permanent Makeup Fyn
Jeg har nu været til min første årlige touch up på mine bryn. Elsker det 😍 De er så naturlige så hvis nogen nævner noget spørger de om jeg er blevet klippet eller fået farvet hår😅.
Meget professionelt og seriøs behandler, gik derfra med tilfredsstillende resultat.
Havde Gitte haft hendes forretning tættere på min bopæl, ville jeg komme oftere.

Antwort von Permanent Makeup Fyn
Jeg kan uden at blinke varmt anbefale Permanent makeup Fyn V./ Gitte Balsby.
Gitte er sød og meget kompetent til sit fag og jeg følte mig 100% tryg i hendes hænder.
Jeg kommer helt sikkert igen👍

Antwort von Permanent Makeup Fyn
Mine varmeste anbefalinger til behandling hos Gitte
Kvalitet, grundighed, professionel, og med god tid til rådgivning i lækre omgivelser i en omsorgsfuld energi
Alice

Antwort von Permanent Makeup Fyn
Jeg fik Gitte anbefalet, og gik længe for at tage mig sammen (pga sygdom) ...
Jeg fik en varm empatisk modtagelse af Gitte, som også er meget lyttende.
Jeg lagde mig beroliget på briksen, og hvor jeg nød det !!
Tak, Gitte, at du er så rummelig og jeg er så taknemmelig for de behandlinger, jeg fik ❤️
Jeg kommer helt klart tilbage.
Mange hilsner Lissen

Antwort von Permanent Makeup Fyn
Fantastisk professionel og kyndig vejledning .. med efterfølgende behandling…
Oplever en rolig stemning og kan klart anbefale behandling hos Gitte.
Gitte er perfektionist ud til fingerspidserne - det er man ikke i tvivl om! Jeg har researchet og overvejet permanent bryn i flere år, og nu er det eneste som ærgrer mig, at jeg ikke gjorde det noget før! Jeg er SÅ glad for, at jeg endte i hænderne hos Gitte ved permanent makeup Fyn❤️ smukt smukt smukt resultat af mine ombre brows!
Jeg har været kunde gennem nogle år, fået forskellige behandlinger - og jeg kommer glædeligt tilbage. Jeg er mere end tilfreds med de resultater jeg går ud ad døren med, ikke mindste den vejledning jeg får!! Jeg er endda kommet til at give Gitte et kram engang, bare af ren eufori over resultatet med mine bryn, jeg er ellers ikke typen der kaster om mig med den slags - herfra lyder en stor anbefaling; med risiko for flotte bryn og velplejet- og behandlet hud 🌸
Aldrig har jeg mødt så professionel en behandler som ejer Gitte, hun er yderst opmærksom på kunden, hvilke personlighed og hudtype man har og udføre det smukkest arbejde lige præcis til dig👏
Tak Gitte for din ærlighed og din kunstnerisk evner. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Til dig 👏👏
Jeg har fået lavet de FLOTTESTE ombre bryn hos Gitte. Gitte er ikke kun en helt eminent dygtig og yderst professionel behandler, hun er også det sødeste menneske. Jeg kører gerne 85 km for at få behandlinger lavet af Gitte og jeg giver derfor Gitte mine BEDSTE anbefalinger. Hun er den BEDSTE til det hun laver.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super dejlig klinik❤️Følte mig rigtig godt taget i mod & fik lækker ansigtsbehandling🧖🏼♀️ Har efterfølgende fået flere behandlinger & købt produkter😍Kan varmt anbefales❤️
Har igennem godt og vel 3 år kommet som kunde hos Gitte hhv. til ansigtsbehandling og bryn m. opfyldning. Gitte har lavet de flotteste bryn på mig, selv mine 3 piger i 20'erne (der går meget op i skønhed) har rost dem til skyerne. Første gang havde jeg nogle udfordringer med nine bryn. Gitte blev ved, indtil hun var tilfreds og uden ekstrabetaling. Gitte er meget professionel, dygtig og mega perfektionistisk. Jeg føler mig meget tryg i Gittes hænder, og til efteråret skal jeg i hendes kyndige hænder igen.
Kram fra Birgitte.
Top professionel, langt over niveau dygtig og 100% seriøs i sit arbejde. Helt igennem flot det Gitte laver, altid. Har været hos hende flere gange og kommer naturligvis igen - og igen. Kender flere der er lige så tilfredse. Varm anbefaling :)
Super professionelt arbejde, jeg ville Altid vælge Gitte !
Jeg har været fast kunde hos Gitte i mange år. Jeg får lavet mine bryn -og glæder mig hvert år til det årlige touch up. Behandlingen er SÅ ordentlig, dybt professionel og grundig -og så er Gitte altid imødekommende, glad og troværdig. Produkterne er så gode og uden farlig kemi -det sætter jeg stor pris på. Virkelig behageligt at være kunde hos Gitte, på ALLE planer.
Jeg er kommet hos Gitte de sidste par år efterhånden og jeg ELSKER mine bryn. Troede ærlig talt ikke det var muligt at kunne lave noget så flot ud af det jeg kom med (hvilket var ingenting).
Det jeg sparer af tid hver morgen nu og at jeg hver morgen stadig har pæne bryn, er mere end pengene værd.
Gitte er sød, professionel, betænksom og varm og jeg vil til hver en tid anbefale hende ❤️
Jeg har kommet ved Gitte i nogle år nu. Jeg har ikke tillid til andre end hende, hvad angår at tatovere mig i ansigtet med pmu. Jeg giver derfor min varmeste anbefaling til hende, og hendes klinik 🙏 Hun lytter til ens ønsker og giver suveræn rådgivning.
Har fået lavet hybrid bryn i dag og kan klart anbefale stedet. God og faglig hjælp, til at finde ud af hvad det bedste er for dig. Giver sig tid til at lytte til dine ønsker og fortæller dig, hvis det ikke kan lade sig gøre.
Gitte er rigtig dygtig, og man er helt tryg ved hendes mange års erfaring.
Har kommet der i mange år og har altid været tilfreds.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.