Peteroestergaard Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har simpelthen købt den dejligste brugte Suzuki Swift i den bedste stand hos Peter Østergaard. Efter prøvetur i bilen, som kørte perfekt, gav Peter sig god tid til... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste forløb af køb af bil. Gentagne gange må den afsted indenfor garantiperioden. Tingene bliver ikke lavet, selvom det bliver lovet, bortforklaringer og løgn. Rask og klar til fremvisning af bil, v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre et dårligt forløb hos Peter Østergaard. Gentagne problemer med under garantiperioden, som han ikke vil erkende. Begge gange har det endt med vi selv skulle have penge op af lommen også. Han... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige købt bil ved dem. Alle aftaler overholdt og alt var bare iorden. Vi måtte prøvekøre alle de biler Vi fandt relevante inden en endelig køb blev lavet. Venlig og hjælpsom på alle måder. Kan god... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Salg af brugt bil

Jeg har solgt min bil til Peter Østergaard Automobiler via Autocom.dk og kan kun anbefale firmaet - de var hurtige til at ringe og aftale afhentning - og hentede samme dag. Der skete en fejl, så afmelding blev forsinket med 2 dage - men det blev med det samme kompenseret og det var vel og mærke dem selv, der ringede og gjorde opmærksom på det og med det samme overførte kompensationen.

5. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Peter købte min bil gennem Autocom

Peter købte min bil gennem Autocom. Jeg bragte bilen fra København til Hobro hvor jeg blev behandlet så godt. Blev som en selvfølge kørt til toget af en af hans fantastisk venlige medarbejdere !
Glemte selvfølgelig noget i bilen, som lige er modtaget med posten, sikken en service.
Kan kun anbefale firmaet 👍👍👍

8. August 2023

God behandling

Jeg har fået fantastisk behandling ved køb af brugt bil...
Hurtigt synet så jeg kunne få den næsten med det samme...gratis lånebil hjem...ingen problemer med småting der skulle laves , venlige alle dem jeg mødte i huset!! ( Især hunden😉).så alt i alt et sted jeg vil anbefale .

8. August 2023

Godt sted

Er førstegangskøber og fandt Peter Østergaard i Hobro. Et rigtig godt sted, at købe bil som førstegangskøber. Dejlig oplevelse og god service. Jeg kan godt anbefale Peter.

24. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte min nye bil ved Peter…

Jeg købte min nye bil ved Peter Østergaard, tilbage i Juni måned. Jeg er fuldt ud tilfreds, der var gået noget i stykker den 30 Juli, om mandagen fik jeg det lavet. Super god service, i mødekommende.
Jeg kan virkelig anbefale og handle med biler ved ham, eller bare få dem lavet der.

31. Juli 2023

Reel og ærlig sælger

Vi købte en bil af Peter for et par måneder siden og havde en super god oplevelse, han var reel og ærlig i sit salg og behagelig at handle med.
Bilen havde en lampe der begyndte at blinke for nyligt og Peter bad os blot komme med bilen og fiksede problemet med det samme.
Alt i alt en dejlig oplevelse og en tryghed i at handle med Peter.
Ikke sidste gang vi handler bil der.

2. Juli 2023

Har haft 2 afhængige skader på min bil

Har haft 2 afhængige skader på min bil, hvor den ene skade blev lavet af en ladevogn som transporterede min bil.
Chaufføren nægtede, men med hjælp af Peter Østergaard blev skaden dækket. Fik en fin låne bil, og bilen er lavet i det samme gode stand som den var. Jeg har fået en top service af værkstedet( Peter Østergaard)
Som jeg siger tak til…

1. Juni 2023

Kan kun anbefales

For 5 år siden købte jeg min nuværende bil hos Peugeot i Hobro, Peter Østergaard. Peter var meget lydhør overfor mine ønsker og fandt hurtigt bilen til mig. Lige siden har jeg brugt værkstedet til service og får altid en super fin og reel behandling. Jeg kan varmt anbefale Peugeot i Hobro.

8. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God behandling og god service

Det er snart 20 år siden, at jeg købte den første bil hos Peugeot i Hobro v. Peter Østergaard, og jeg har efterfølgende brugt værkstedet til eftersyn af mine biler. Selv om jeg bor i Randers, tager jeg gerne turen til Hobro, da jeg har stor tillid til værkstedet og kun har gode oplevelser derfra. Jeg har altid fået en god og ærlig behandling, og en god service - tak for det. Når jeg i den næreste fremtid skal have min nuværende bil udskiftet, vil jeg helt sikkert tage kontakt til Peter Østergaard.

17. April 2023

Virkelig god

Virkelig god , ærlig , fortæller alt i detaljer. Kan virkelig anbefale ham hvis du vil købe bil.

17. April 2023

Super service

Købte min første bil, en superfin Toyota Aygo hos Peter Østergaard. Super service, Peter Østergaard er meget imødekommende og klar til at hjælpe med gode råd og vejledning.

12. Mai 2023

Rigtig fin oplevelse

Hvis i skal sælge jeres bil, vil jeg helt klart anbefale Peter.

Super imødekommende og professionel i sin tilgang. Han gav selv et godt bud på min bil, som jeg ikke kunne have solgt dyrere

9. Februar 2023

Jeg har køb en peugeot 308

Jeg har køb en peugeot 308. Excelent service. Kom en fredag og skulle købe min nye bil. Den gamle var død. Fik en låne bil til min nye bil var klar. Fuld service ny tandrem ny synet. Giver fem stjerner og det er fuld fortjent. Giver mine bedste anbefalinger til Peter.

9. Februar 2023

Fin service

Købte en brugt bil i november 2022, og efterfølgende var der lidt småfejl som alle blev lavet på garantien.
Så har kun godt at sige om Østergaard.

10. Februar 2023

Skade på 407

Vi har lige haft en skade på vores Peugeot 407. Ved henvendelse til Peter Østergaard fik vi straks en gratis lånebil ved skaden. Hurtig og Rigtig god service og flot og godt udført arbejde. Tak fra Nina og Preben

2. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige købt en brugt bil hos…

Har lige købt en brugt bil hos Østergård. Vi har fået en fin og korrekt behandling. Alle aftaler, både mundtlig og skriftlige er overholdt, så indtil videre er vi meget tilfredse. Indtil den købte bil var færdig stillede P. Østergård en gratis lånebil til rådighed
Annette og Poul Erik Pedersen.

7. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr