Varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har simpelthen købt den dejligste brugte Suzuki Swift i den bedste stand hos Peter Østergaard. Efter prøvetur i bilen, som kørte perfekt, gav Peter sig god tid til... Mehr ansehen
Værste forløb af køb af bil. Gentagne gange må den afsted indenfor garantiperioden. Tingene bliver ikke lavet, selvom det bliver lovet, bortforklaringer og løgn. Rask og klar til fremvisning af bil, v... Mehr ansehen
Desværre et dårligt forløb hos Peter Østergaard. Gentagne problemer med under garantiperioden, som han ikke vil erkende. Begge gange har det endt med vi selv skulle have penge op af lommen også. Han... Mehr ansehen
Har lige købt bil ved dem. Alle aftaler overholdt og alt var bare iorden. Vi måtte prøvekøre alle de biler Vi fandt relevante inden en endelig køb blev lavet. Venlig og hjælpsom på alle måder. Kan god... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
LØGNER OG TYVEKNÆGT
En stjerne fordi man ikke kan give mindre. Manden lyver og stjæler og sender falske faktura
Troværdighed, ærlighed og høj faglig kompetence
Jeg købte min Peugeot 207 SW ( årg. 2008 ) i foråret 2011 og den har levet 100 % op til mine forventninger.
After sale service ( småting efter levering ) er alt blevet rettet til min fulde tilfredshed i.h.t. garantiaftalen.
Afstanden fra Holstebro tur / retur ( ca. 190 km, ca. 3 timers kørsel og en fridag ) tilbagelægger jeg gerne for at få udført det årlige serviceeftersyn / syn hos Peter Østergaard Automobiler, hvilket er udtryk og taknemmelighed for en særdeles faglig, fin, ærlig og reel behandling af kompetente og venlige medarbejdere.
Troværdighed, ærlighed og høj faglig kompetence er nøgleord for firmaet, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale Peter Østergaard Automobiler, som har min fulde tillid og er et enestående eksempel i en ellers ”hårdt prøvet branche”.
Købte en Seat Toledo fra 2007
Købte en Seat Toledo fra 2007 i januar 2017. Der var lidt der skulle laves inden jeg fik den . Må sige det var lavet. Fandt nogle fejl efter det. Har været nede et par gange . Men ingen brok over noget. Det bliver lavet . Er meget tilfreds
Har benyttet værkstedet i 12 år, og altid oplevet god og ærlig service med rimelige priser. Har altid kun betalt for den forbrugte tid - selv ved længerevarende fejlfindinger på min bil.
Mvh.
Anders
Godt sted at handle bil
Har købt en Peugeot 308 ved Peter Østergård, som kun kan siges at være en behagelig automobilforhandler. Kan kun anbefale ham til andre som søger en Peugeot, da han virker reel, samarbejdsvilling, pligtopfyldende alt i alt en god oplevelse at handle ved ham. 👍
Dårlig service og chokerende fejl ved eftersyn.
Jeg havde bestilt et 20000 kilometers eftersyn til min Peugeot 307 ved Peter Østergaard Automobiler. Ud over eftersynet havde jeg bestilt en sporing af forhjulene, samt at de skulle undersøge en "klonk" lyd fra bagenden af blien. Eftersynet blev sandsynligvis gennemført. De fik aldrig sporet bilen på grund af at deres sporings udstyr var gået i stykker. Lyden bagfra mente de var fra et løst skjold ved udstødningen... Da bilen ugen efter blev gennemgået ved en rigtig mekaniker, viste det sig at det var en bolt der var på vej ud af bagtøjet. Man kunne tydeligt se at den havde arbejdet sig løs, også uden at hejse bilen op på liften. Den hang fast i de yderste millimeter af gevindet. Hvis bolten var faldet ud, havde jeg tabt den ene side af bagbroen! Chokerende at dette værksted kalder sig Peugeot Specialister.
Utroværdig!
Købte brugt bil i januar 2014 hos Peter Østergaard Automobiler Aps i Hobro. Venlig behandling af ejeren - lidt "sjov" historie om at han kun var formidler, solgte for mekaniker... Set i bagklogskabens klare lys skulle man nok have tænkt "hmmm", men... nu 7 måneder efter finder jeg så ud af, at bilen ikke kunne synes umiddelbar før leveringen til os.. Der var for højt forureningstal, hvilket er lig med nyt partikelfilter = 12000 rep, 40 minutter senere bliver den synet igen uden bemærkninger!! TOTAL FUSK og intet har jeg hørt om det... nu har jeg så en bil som for en uge siden meldte fejl på... gæt selv.. nyt partikelfilter og meget andet...
Min mekaniker ringer til dem for et par dage siden.. ingen kan huske bilen og de personer, som kunne finde servicehistorik er alle syge... mmm nemlig..
Hold jer langt væk fra denne forhandler!
snyd, svindel og bedrag
Skulle købe en brugt vogn der. Det hele gik godt og papirene blev underskrevet også vendte det hele. Da vi fik bilen hjem løb der vand ind bilen vi ringede og de reperede det men så vældede fejlene ind, der var galt med støddæmpere, styretøj, bremser osv. og hver gang vi ringede så fik vi bare afvide at det var os der havde et problem og vi var nogle fjolser og vi skulle tage det lidt med ro. så har du løst til at spilde dine penge og få dårlig service så er det her man skal købe bil.....
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.