Philips bästa market Personalen arbetar på Philips jätte snällt ,, min dammsugare munstycket det sönder Jag har pratat med personer hon heter Lina hon hjälpte mig Jag är tacksam.
Köpte en tv (för snart 2år sedan) den gick i sönder och har garanti kvar. Philips hänvisade mig till FedEx, som i sin tur hänvisade mig tillbaka till Philips osv. EFTER TRE veckor kom Jetpack och häm... Mehr ansehen
Köpte en rekonditionerad kaffebryggare som skulle vara genomgången men var felaktig. Kaffebryggaren retunerades och en bekräftelse kom där man skulle återbetala beloppet. Efter 3 påstötningar, och 2 m... Mehr ansehen
Apotea säljer Philip soneras totalt obrukbara tandborstar... Philips nochalerade påtryckningar gällande min familjs kritik... Tandborsten slår sönder emaljen på tänderna.,. Apotea nekar... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Ta reda på mer om Philips och hur vi bidrar till att förbättra människors liv genom meningsfulla innovationer inom hälsovård, hemelektronik och belysning.
Knarrarnäsgatan 7, 164 40, Schweden
- philips.se
Das haben sich andere Leute angesehen
3D Print
Philips initiativ att låta användare 3D-printa reservdelar är ett smart och hållbart steg mot framtidens produktanvändning. Ett innovativt drag som stärker både varumärket och kundupplevelsen. 10/10, kommer köpa Philips produkter så ofta det bara går hädanefter. :)
Vi köpte en Philips kaffemaskin typ…
Vi köpte en Philips kaffemaskin typ EP324350 och efter 3 år ville göra en service på denna. Ringer Philips Home och får till svar att dom har ingen service i Sverige ... den måste skickas till Danmark !!! Hade aldrig köpt en Philips om vi vetat om detta.
Köpt Onebladen Philips 360 hälsningar…
Köpt Onebladen Philips 360 hälsningar från Tomas Zetterström år 2025 köpte en Philips 7000series trimmer med hälsningar från Tomas Zetterström 100prosent köpa bägge 2st på tech inn
Still bad
Still bad!
I have written another review a while back. Here to say it has not gone better for me. I was promised that if my product would not be repaired 3 time sending it to service, then I would get my money back.
Now, receiving my HomeRun robot back the 3rd time, still not working properly and still with the wrong software installed by the service. Now Philips is not answering to my emails anymore.
I had been a faithful customer and used to think Philips has one of the best customer support I ever got in touch with…now it is bad! So bad that I do not recommend the brand to anyone anymore, so bad that I am here on trust pilot to tell the world about it.
Shame!
Håller verkligen med om usel support
Håller verkligen med om usel kundtjänst. Frågade supporten om en av deras TV modeller hade en funktion som gick att stänga av. Får till svar av Philips "Filippa" (som är teknisk support) att sätta den på av om det (citat) "finns tillgängligt". Jag försökte förtydliga att jag behövde veta detta innan köp (därmed frågan) men Filippa hänvisar otrevligt till vad hon skrev innan, vilket ej var något svar på min fråga till att börja med. När jag påpekade detta får jag ytterligare ett syrligt svar.
Fick som tur var trevligare svar hos en återförsäljare (stort tack till den personen) som skulle kunna lära Filippa ett och annat om kundbemötande.
Sålde oss en defekt vara
Sålde oss en defekt vara och kunde inte kompensera den enskilda delen som var trasig. Vi erbjöds en voucher eftersom vi köpte varan på rea, men ingen ytterligare kompensation trots att de skickade en trasig vara. Vi fick ingen ersättning och upplevde usel kundservice.
Trasig TV från fabrik
Vi köpte en TV som var trasig från compu-mail.se redan vid leverans. Istället för att få en ny TV direkt, som jag förväntade mig, blev vi ombedda att skicka den på reparation. Det är oacceptabelt att en sprillans ny produkt måste repareras istället för att ersättas.
Nu påstår deras reparatör(LetMeRepair Nordic AB) att de har uppstått en skada under transport och att vi är ansvariga. Vi har tydligen inte följd förpackningsinstruktionerna (Vi packade varan noga). Reparatören kräver nu att vi betalar mer en halva av TV:ns värde, vilken är helt oacceptabelt.
Huono palautuksien asiakaspalvelu
Lähetin tuotteen palautukseen kohta kuukausi sitten Postilla. Olen nyt kaksi kertaa lähettänyt sähköpostia, tiedustellakseni ovatko he saaneet kyseisen paketin. Kukaan ei kuitenkaan vastaa mitään…
Tillverkad 2021 varade vår tv 3 år allt…
Tillverkad 2021 varade vår tv 3 år allt blir fel från start. Ständiga omstarter (1 gång i timmen) söker källor, fryser på streaming och dvd fastnar på bild philips omstart igen. Bilden blir svart. Problemen stänga men randomiserade. 3 år gammal 11000 fy fam o aldrig mer. Philips 65 tums med amblight aldrig o aldrig mer. Köpt en Samsung nu. Lägger i te 30 minuter på o starta skiten varja gång. Reparatör kunde i te hjälpa hDe samma problem i sitt mem med samma modell.
Besviken!
Hittills har jag alltid varit nöjd med Philips produkter!
Men i november beställde jag en julklapp som UPS slarvade bort. Jag kontaktade Philips den 9e och 17e december och frågade om jag behövde beställa en ny för att vara säker på att ha den hemma till julafton. Jag fick till svar att jag skulle avvakta.
Men julafton kom och gick, och inget paket har dykt upp. Jag har inte heller fått någon ny produkt eller pengarna återbetalda.
Mycket besviken!
Fruktansvärd TV. Fruktansvärd support.
Fruktansvärd TV. Fruktansvärd support. Ett bolag visar alltid sitt sanna jag när kunden ringer och klagar. Dom bryr sig inte. Köpte TV för 3 år sedan och började få problem 1 år in. Har orimligt många supportärenden hos dom. Dom drar ut på tiden för att sedan säga "Ledsen men garanti och reklamationstiden är över". Håller på att förbereda mig att ta ärendet bidare. Jämför detta med min Sony TV som jag hade i 10 år och fungerade felfritt. Philips, fruktansvärt bolag.
Första och sista gången
Skickar ett paket från Nederländerna, i orginalförpackning. Ser ut som någon tappat paketet och sen trampat på det. Jag ska skriva ut retursedel, åka ca 2 mil för att det ska skickas tillbaka till Nederländerna.
Världens sämsta kundbemötande.
Philips fråntar sig ansvar efter att tryckt ut en programuppdateting
Philips gör en uppdatering av programvara på TV som i sin tur medför att min TV startar sig själv ett par gånger i veckan ( ibland mitt i natten). Ringer support för att få hjälp och får efter samtal ett mail med en fil som ska laddas ner och sedan ska tv:n "tvångs-installeras" med senaste programvaran. Detta funkar inte så då hänvisar support till reparatör för "lagning" av TV:n. Jag ska alltså betala för att få hit en servicetekniker för att ni gjort uppdateringar i TV:n´s programvara och min tv nu inte innefattas av garantin?
PÅ RIKTIGT?????? Är detta kundvänligt och bra kundbemötande?
Krånglig kundtjänst
Svårt att hitta kontaktuppgifter, och endast telefon med begränsade öppettider eller ett oseriöst WhatsApp-alternativ fanns tillgängligt.
När jag väl fick kontakt kände jag mig avvisad. De verkade mer intresserade av att försvara sig än att försöka förbättra min kundupplevelse.
Obefintlig kundkontakt
Hade en fråga om tillbehör en produkt jag köpte. Kundservicen skulle återkomma med ett svar.. vilken man aldrig gjorde.
Obefintligt kundkontakt. Jag kommer framöver undvika företaget.
Ur dålig hanetering av min order!!! U N D V I K Philips,se
Köpte en vara under blackfiday veckan, den fanns på lager, sedan efter 2 veckor så annulerar de min order pga av ett "tekniskt fel" . Borde inte Philips skicka samma vara igen? nej, priserna har gått upp efter blocka friday och Philips vägrade att skicka till samma pris!!!! hemsk upplevelse, aldrig mer handndla hos philips.se..............
Dålig kundtjänst.
Beställde en blender till mina smoothies. Bendern levererades skadad med flera stora bucklor på motordelen samt flera lösa plastdelar. Jag reklamerade och har fått tillbaka pengarna men jag får stå för en del av returfrakten. Helt otroligt att jag ska betala frakt när de har skickat en så skadad vara. Jag kommer inte att handla från Philips igen.
jag gjorde misstaget att köpa 2 st…
jag gjorde misstaget att köpa 2 st philips Smart tv. de har varit på rep fungerar en tid sedan börjar de uslas igen. proffs suport hos philips har inte gjort dem bättre. Det senaste är Skall du titta på Netflix så måste du köpa o inkoppla en cromkaster.
Det är inte ofta de kunde ge en trevlig upplevelse utan strul.
I samtal med kundservice bekräftar de…
I samtal med kundservice bekräftar de att produkten är inom garanti och att problemet med hårtrimmern ur 9000-serien ska åtgärdas. Kort därefter ändrar de sig och meddelar via mejl att produkten inte är inom garantitid. Efter några rundor till med mejl och samtal bekräftar de igen att produkten är inom garanti och att saken ska lösas. Sedan åter igen ändrar de sig. Blir senare uppringd och lovad att de ska lösa saken och återkomma till mig vilket de inte gjorde. Så Philips har bränt mitt förtroende.
Köpte en dyr rakapparat ur s9000…
Köpte en dyr rakapparat ur s9000 serien. Huvudet på den gick sönder och kontaktade supporten. Beskrev vad jag ville ha hjälp med (ville endast köpa ett nytt huvud till rakapparaten, obs inköpt 2023). Fick först ett mail med att de ville ha icke relevanta bilder. Svarade med det och sen la de ned ärendet innan de ens svarat på frågan. Kort sagt en absolut sämsta kundupplevelsen jag haft och för att jämföra är SJ en dröm i jämförelse.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.