Heb bij poetsen.nl een rol extra dikke aluminiumfolie besteld via bol.com voor maar liefst 11,99 euro en dan sturen ze een gewone rol op die overal verkrijgbaar is voor 1,79 euro gelukkig heb ik bol s... Mehr ansehen
Ik heb de G3 pro samengesteld pakket gekocht bij Poetsenpolijsten.nl, ik had er zelf eerst een hard hoofd in of dit zou werken maar ik moet zeggen dat de oppervlakkige krassen binnen 1 minuut verdwene... Mehr ansehen
Het bedrijf Polyshoppen heeft een goed advies gegeven hier voor de juiste produkten verstuurd welke ik heb ontvangen. De toepassing van de producten, op basis van het gegeven advies zal over enke... Mehr ansehen
Goede kwaliteit van producten. Ik heb er waterproof schuurpapier gekocht met een hele fijne korrel. Ze gaan veel langer mee dan Gamma troep, en de prijs is prima! Daarnaast had ik ook een potje polijs... Mehr ansehen
Poetsenpolijsten.nl heeft hoogwaardige schuur, poets- en polijstproducten voor auto, boot en caravan. Als Benelux importeur van Farécla en Mirka heeft poetsenpolijsten.nl eenvoudige oplossingen voor zowel de professionele markt als voor consumenten.
Oostbaan 680, 2841ML, Moordrecht, Niederlande
- 0851303950
- support@poetsenpolijsten.nl
- poetsenpolijsten.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering en goede uitleg van het…
Snelle levering en goede uitleg van het product

direct opgelost
ik had een beamkitje besteld dat razendsnel geleverd wer ,helaas was er iets mis mee maar na een telefoontje en appje met foto,s werd er gelijk een nieuw kitje opgestuurd. heel netjes geregeld alhoewel ik toch wel denk dat bij het inpakken van het eerste kitje gezien had kunnen worden dat er iets mis was. evengoed super tevreden over de service!

Antwort von Poetsenpolijsten.nl
Service bestaat blijkbaar toch nog.
Ik had te veel besteld en kwam hier pas later achter. Na bellen alles netjes opgelost en vriendelijk te woord gestaan.

Antwort von Poetsenpolijsten.nl
Bedrijf goed en snel , product minder
Bedrijf goed en snel
Product valt erg tegen,stinkt naar teer. Ipv new car Dus gaat de prullenbak in. Jammer

Antwort von Poetsenpolijsten.nl
Prima spullen en prima uitleg.
Prima spullen en prima uitleg middels instructie filmpje.

Antwort von Poetsenpolijsten.nl
Meer uitleg zou fijn zijn.
Ik vind het moeilijk om nou te vinden wat je zoekt. Er zijn 101 verschillende producten, zie als leek de juiste maar eens te vinden.
Een simpele starters pakket zou handig zijn. Waar dan kant en klaar in zit: polijst middel, uv protectie, de juiste poets pads. En dan gericht op je doel. Dus bv: camper poetsen extreem/normaal/licht. En dan ook voor je boot/auto enz enz. Ook een handleiding zou fijn zijn. Ik heb nu alles op google moeten uit zoeken terwijl jullie het antwoord al lang al weten. Zoals: vermijdt ramen en koplampen, dit geeft onherstelbare kras schade. Poets niet op een te hoog toerental, dit geeft brandplekken. Verder heeft het geleverde product gedaan wat het moest.

Antwort von Poetsenpolijsten.nl
Wat ik aangeschaft heb is prima…
Wat ik aangeschaft heb is prima qualiteit.
De klei handschoen ga ik vaker kopen

Antwort von Poetsenpolijsten.nl
Krasjes lijken in het begin verdwenen…
Krasjes lijken in het begin verdwenen maar worden na een week of 4 weer zichtbaar. Veel geld uitgegeven. Geen farecla voor mij meer.