Digitale fotokader werd op afgesproken dag afgeleverd. Met het gebruik kan ik spijtig genoeg niet de ervaring delen want dit was een cadeau maar de ontvanger was er heel erg blij mee ! Gemakkelijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Digitale fotokader werd op afgesproken dag afgeleverd.
Met het gebruik kan ik spijtig genoeg niet de ervaring delen want dit was een cadeau maar de ontvanger was er heel erg blij mee ! Gemakkelijk in gebruik, ook voor iets oudere mensen!
Goede aankoop !

Antwort von Poraenco
Ik ben ontzettend tevreden over zowel de producten als de service. De klantenservice is zeer klantvriendelijk en denkt echt goed mee in oplossingen. Vragen worden altijd snel en vriendelijk beantwoord, wat erg prettig is.
Ik heb enkele jaren geleden de Action Camera gekocht en deze werkt nog steeds uitstekend. De beeldkwaliteit is erg goed en ook alle accessoires functioneren perfect. Daarnaast is de bijbehorende app een grote plus: foto’s en video’s zijn eenvoudig te bekijken en worden erg duidelijk weergegeven.
Al met al een uitstekende ervaring. Goede kwaliteit, uitstekende service en een bedrijf dat echt met de klant meedenkt. Zeker een aanrader!

Antwort von Poraenco
Mooi product, goede prijs, snelle verzending en hele snelle reactie bij vragen!! Top

Antwort von Poraenco
Het product was dat wat wij er van verwachten en de levering snel en correct

Antwort von Poraenco
Het product is vlot te bestellen. Alleen de levering duurde veel langer. Er werd ook niet gecommuniceerd waarom . Ik moest zelf contact opnemen tot 2x toe. Daarna werd het wel geleverd.
Product valt erg donker uit. Is bijna niet te zien overdag, hoe laat het is.h

Antwort von Poraenco
De klok is prachtig. De bezorging liet op zich wachten, ze waren het vergeten. Maar op mijn mail kreeg ik keurig antwoord.

Antwort von Poraenco
Mooie en duidelijke klok. Ik had contact opgenomen met een vraag. Keurig en snel beantwoord! Ik ben zeer tevreden.

Antwort von Poraenco
Snelle levering en goede service. Ik had een vraag over mijn order. Het contact was makkelijk en kreeg snel en netjes een antwoord.

Antwort von Poraenco
Het is een mega leuk product met snelle service. Niets op aan te merken.

Antwort von Poraenco
We hebben fotolijst van 15cm, mooi formaat. Helder beeld. Snel geleverd.
Wel 1 kanttekening... Er wordt geadverteerd met houten frame maar zij hebben geen hout in de collectie!
Wij wilden graag (en bestelde ook) houten frame, maar is hard plastic.
Daarom 1 ster minder
Hen gemaild maar ze hebben geen hout, houtlook... Ook dat is het niet.
Snoer is ook iets aan de korte kant, voor ons geen probleem.
Desalniettemin erg tevreden met de lijst. Deze is prima
Zoekt u hout, dan verder zoeken.
Fijne, snelle communicatie
Mooi beeld
Makkelijk te installeren.
Werkt met frameo app, prima

Antwort von Poraenco
Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens anders gekocht. Aan de bestelde klok mankeerde verder niets. Was goed verpakt en werkt perfect.

Antwort von Poraenco
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.