Poraenco Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Digitale fotokader werd op afgesproken dag afgeleverd. Met het gebruik kan ik spijtig genoeg niet de ervaring delen want dit was een cadeau maar de ontvanger was er heel erg blij mee ! Gemakkelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden over zowel de producten als de service. De klantenservice is zeer klantvriendelijk en denkt echt goed mee in oplossingen. Vragen worden altijd snel en vriendelijk beantw... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt
  2. Fotoladen
  3. Bilderrahmengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.

Hervorragend

Correcte en snelle levering
Goede apparatuur

25. Februar 2024

Antwort von Poraenco

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat u tevreden bent met onze apparatuur. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en super service

Snel verzonden, zaterdag besteld en maandag al geleverd. Helaas was het fotolijstje kapot maar dit werd super opgelost. Ik had de dag erna al een nieuwe. Helemaal blij ermee, dank! Top service!

20. Februar 2024

Antwort von Poraenco

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het pakketje snel bij u was en dat we het kapotte lijstje direct hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat onze klanten blij zijn met hun aankoop, dus we zijn erg blij dat u tevreden bent. Veel plezier met het fotolijstje en hopelijk tot een volgende keer!

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

12. Februar 2024

Antwort von Poraenco

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service als snel en efficiënt heeft ervaren. We helpen u in de toekomst graag weer

Net bedrijf

Levering was iets later dan gepland. Netjes een e-mail gehad dat het pakket wat vertraging had. Ze boden uit zichzelf 20 euro korting aan dus dat was erg netjes. Pakket is een dag later bezorgd. Alles prima in orde.

15. Jänner 2024

Beste Martijn,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden en begrip. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat uw bestelling in goede orde is aangekomen. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, ook als er onverhoopt wat vertraging optreedt.
We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

werkt naar behoren

Snelle verzending, spijtig dat DHL het wat liet afweten.
Fijn scherm, werkt zoals verwacht met de laptop
Spijtig lukt het niet om mijn Samsung GSM erop aan te sluiten dan krijg ik geen beeld.

12. Jänner 2024

Beste E_eggermont,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat het scherm goed werkt met uw laptop en dat u tevreden bent over de verzending, ondanks de vertraging bij DHL.

Wat betreft het aansluiten van uw Samsung-telefoon: sommige toestellen ondersteunen geen beelduitvoer via USB-C of hebben hiervoor een specifieke adapter of instellingen nodig. Wij helpen u hier graag mee verder zodat u het scherm ook met uw telefoon kunt gebruiken. U mag ons altijd even een bericht sturen via info@poraenco.nl, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Het Pora&Co team

Snel bezorg

14. Jänner 2024

Antwort von Poraenco

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd. We hopen je snel weer te mogen helpen

Goede camera, goede service

De prijs-kwaliteit van de actie camera en de service achteraf.

16. Jänner 2024

Antwort von Poraenco

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit van onze actiecamera en de service achteraf. Bij Pora&Co streven we er altijd naar om zowel kwalitatieve producten als goede ondersteuning te bieden, dus het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop!

Fantastisch kado

Fantastisch kado. Werkt makkelijk en ziet er mooi uit.

15. Jänner 2024

Antwort von Poraenco

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat het cadeau goed in de smaak valt en makkelijk te gebruiken is. We wensen u er heel veel plezier mee!

draagbare monitor 15.6"

leuk product, maar na een paar dagen kwam er iets los. Na een emailtje over het probleem stuurde Poraenco gelijk een nieuwe. Heel vlotte communicatie en directe actie. Bedankt!!

22. Dezember 2023

Antwort von Poraenco

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We vinden het belangrijk om problemen snel en goed op te lossen, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Bedankt voor uw vertrouwen en deze mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een kort telefoontje over een…

Na een kort telefoontje over een onderdeel van ons nieuw ontvangen digitale fotolijst kregen we binnen twee dagen GRATIS het gevraagde onderdeel (= standaardje).
Geweldig.

3. Jänner 2024

Antwort von Poraenco

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het standaardje snel en naar wens is aangekomen. We doen ons best om onze klanten goed en snel te helpen en waarderen het dat u dit deelt. Veel plezier met uw digitale fotolijst!

Het Pora&Co team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frameo voor me ouders gekocht

Frameo voor me ouders gekocht, buiten de garantie deed hii het niet goed meer, beeld flikkerde of menu kwam elke keer op! Contact gehad, meteen goed geholpen en een nieuwe opgestuurd gekregen.
Duidelijke communicatie en supernetjes een nieuwe opgestuurd met verzendlink erbij!
Top service! Ouders ook weer heel blij mee.

4. Jänner 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en een mooie digitale fotolijst

Snelle levering en een snelle reactie op mijn vragen. Erg klantvriendelijk. Ik heb gekozen voor een 8 inch versie, met een mooie houten omlijsting, aangezien ik een 10 inch versie te groot vind. Wat ook fijn is dat je een aantal mogelijkheden heb om de vertikale foto's aan te passen de horizontale stand van het lijstje. De bijbehorende app werkt ook erg fijn.

31. Dezember 2023

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met zowel de snelle levering als onze service. We zijn blij dat de 8 inch versie met houten omlijsting zo goed bij uw wensen past en dat u de mogelijkheden voor verticale foto’s en de app als prettig ervaart.

Wij wensen u heel veel plezier met uw digitale fotolijst en hopen dat hij mooie herinneringen op een bijzondere manier blijft weergeven.

Topservice!

Supertevreden met het digitale fotolijst, echt een top cadeau voor onze moeders! Helaas begon een van de digitale fotolijstjes wel binnen een jaar raar te doen en telkens uit zichzelf te verspringen naar het instellingenscherm. Ik heb Pora&Co benaderd en ik kreeg supersnel een reactie, met echt een topservice want er werd ‘s avonds gemeld dat er een nieuw lijstje naar ons gestuurd zou worden en de volgende ochtend was het lijstje er al! Nogmaals dank hiervoor!

27. Dezember 2023

Beste Gythe,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het digitale fotolijstje en dat het cadeau zo in de smaak is gevallen bij jullie moeders! 🎁💛

We vinden het jammer dat één van de lijstjes binnen een jaar kuren kreeg, maar zijn blij dat we het snel hebben kunnen oplossen. Ons doel is altijd dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie aankoop, dus fijn om te horen dat de vervanging snel en goed is verlopen.

Bedankt voor jullie vertrouwen in Pora&Co en voor deze mooie review. We wensen jullie nog heel veel plezier met de fotolijstjes!

Hartelijke groet,

Het Pora&Co Team

Snel en top verpakt

Snel en top verpakt! En dat pal voor de kerst. Bedankt!

19. Dezember 2023

Antwort von Poraenco

Wat fijn om te horen dat alles snel en netjes is aangekomen, en nog mooi op tijd voor de feestdagen! 🎄
Bedankt voor je vertrouwen in Pora&Co, we wensen je veel plezier met je bestelling en een geweldig nieuw jaar!

Perfect scherm voor onderweg

Ik heb deze monitor gekocht voor tekstprojectie bij (Christelijke) evenementen. Het scherm heeft een mooie maat, doordat het net wat groter is dan het scherm van een gamelaptop van 17.3 inch. Een aanrader voor iedereen die veel onderweg is.

22. Dezember 2023

Antwort von Poraenco

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de monitor goed bevalt voor uw tekstprojecties bij (Christelijke) evenementen. We zijn blij dat het formaat precies past bij uw wensen en dat u er onderweg plezier van heeft. Veel succes en plezier met uw projecten, en hopelijk tot een volgende keer bij Pora&Co!

Snelle service

In eerste instantie al erg blij met de aankoop. Nadat de garantie was verlopen ging het scherm flikkeren. Een mailtje gestuurd en geweldig geholpen door Rick. Persoonlijk en snel!

20. Dezember 2023

Antwort von Poraenco

Bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u aanvankelijk al tevreden was met uw aankoop en dat Rick u ook na de garantieperiode snel en persoonlijk heeft kunnen helpen. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, dus het is geweldig om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. We wensen u nog veel plezier met uw product!

Het Pora&Co Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klantvriendelijk & waar voor je geld!

Super goede ervaring met de aankoop van een portable scherm. Wat een prachtig scherm en heldere kwaliteit. Zeer netjes geholpen door de klantenservice. Betrouwbare & nette shop!

8. Dezember 2023

Beste Karin,

Wat een prachtige review, dank u wel! 🌟 We zijn enorm blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw portable scherm én met onze service. Ons team doet altijd zijn best om klanten persoonlijk en netjes te helpen, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Heel veel plezier met uw aankoop, en mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Wat een topservice!

Wat een topservice!
Opa had de voedingskabel verwijderd en deze was niet meer te vinden. Met een berichtje werd zelfs in het weekend gereageerd en de kabel is al binnen. Dat is service, dankjewel Rick

14. Dezember 2023

Beste Paul.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! 😊 We helpen onze klanten graag, ook in het weekend als dat nodig is. Ik zal uw compliment zeker doorgeven aan Rick – hij zal er blij mee zijn! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke en handige digitale…

Super leuke en handige digitale fotolijst. Snel geleverd en goed, fijn & snel contact met de verkoper nav een vraag over de fotolijst. Een aanrader!

8. Dezember 2023

Beste Ilse,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de fotolijst en onze service. We vinden het belangrijk dat vragen altijd snel en goed beantwoord worden, en het is geweldig om te lezen dat dit bij u is gelukt.

Heel veel plezier gewenst met de digitale fotolijst, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens helpen.

Hartelijke groet,

Een nieuwe kinder tablet

Heb in juni een kinder tablet gekocht die niet meer wou laden na 6 maanden heb conyackt gehad en ze hebben me een nieuwe toegestuurd althans op5 dec krijg ik de t&t en zodra die binnen is kan ik mijn dochttje weer blij maken dank jullie wel

4. Dezember 2023

Antwort von Poraenco

Bedankt voor uw mooie review! 💙 Fijn om te horen dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen en dat uw dochter straks weer kan genieten van haar tablet. We wensen jullie veel plezier ermee en staan altijd klaar mocht u in de toekomst nog vragen hebben.

Team Pora&Co

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr