Wat een drama bedrijf. De eerste dag een bericht dat de chauffeur niemand thuis aan trof terwijl we gewoon aanwezig waren. Meteen een nieuwe afspraak gemaakt en weer geen levering. Het lijkt erop... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Slecht bereikbaar, waardoor chauffeurs voor niets rijden.
Allereerst heb ik niets slechts te melden heb over de chauffeur, Ali. Hij heeft netjes vooraf gebeld en kwam ruim optijd. Wat ik wel enorm kwalijk vind is de bereikbaarheid van de klantenservice. Die is er namelijk niet. Je kunt ze alleen via WhatsApp bereiken, en daar krijg je geen reactie. Ze hadden de bezorgdatum voor mij bepaald en ik moest die dag gewoon werken. Ik heb meerdere malen geprobeerd de klantenservice te bereiken, maar kreeg geen reactie. Wat ook enorm vervelend is voor de chauffeurs. Ali komt dus voor niets langs. Ik kan pas zelf een datum kiezen, als de chauffeur mij gemist heeft. Zeer klantonvriendelijk en ik hoop dat ze hier ooit iets mee gaan doen. Maak de klantenservice in ieder geval beter bereikbaar. Dat is al een begin. Ook fijn voor de chauffeurs.
Super slecht bedrijf de bezorger…
Super slecht bedrijf de bezorger Mohammed heeft melding gemaakt dat de woning onbereikbaar is terwijl daar niks van klopt.
Ze bellen niet en zijn zelf ook onbereikbaar via whatsapp.
Wat een drama bedrijf.
Wat een drama bedrijf.
Meteen een nieuwe afspraak gemaakt en weer geen levering.
Het lijkt erop dat de zware artikelen worden bewaard voor een collega op de volgende dag.
Een grote verschrikking
Update na eerder bericht: het was nog veel erger dan ik zelfs maar had kunnen bedenken. Nadat uiteindelijk na meerdere telefoontjes met de leverancier (aan hem lag het niet) een nieuwe dag van bezorging was afgesproken, kreeg ik inderdaad de bevestiging van Postnl Extra@Home dat ze langs zouden komen in een tijdslot dat de avond ervoor zou worden doorgestuurd. Dit kwam inderdaad: 'we komen morgenochtend langs tussen 9:30 en 12:30. Volgende ochtend om 9:25 bericht: 'de bezorging kan vandaag niet doorgaan'. Verder NIETS. Geen uitleg, geen mogelijkheid nieuwe afspraak. Terwijl ik er voor thuis gebleven ben, het ging om bezorging van een groot bed.
Leverancier gebeld dat ik de koop wilde ontbinden. Die had alle begrip en ze hadden veel ellende met Postnl. Gelukkig bood hij aan het bed alsnog met de eigen chauffeurs te bezorgen. Dus in zoverre komt het goed.
Maar de les is duidelijk: doe nooit, maar dan ook nooit zaken met een leverancier die laat 'bezorgen' door Postnl Extra@Home. Wat een schandelijk slecht bedrijf is dit!
-------------------- eerder bericht -----------------
Volgens mijn leverancier zou je een tijdslot kunnen kiezen. Niets van dat al. Je ontvangt een mail van PostNL extra@home, zonder enige overleg, dat ze ergens de volgende dag komen bezorgen. Wel een Track en Trace code, maar die geeft zelf geen info en verwijst naar een webpagina die grotendeels onleesbaar is door jaren '90 opmaak (onleesbaar kleine letters, niet responsive website, hoe kríjg je dat voor elkaar in 2026?), en waar enkel de mededeling wordt herhaald dat ze de volgende dag komen. Niets kun je veranderen of aanpassen. PostNL is alleen via de WhatsApp bereikbaar, reageert niet en geeft wel meteen aan dat ze niet op concrete bezorgmomenten in kunnen gaan.
Via de leverancier, die wel bereikbaar is, geprobeerd het tijdstip aan te passen. Dat lukt dan vervolgens weer enkel voor de helft van de zending, die namelijk uit twee collies bestaat.
Ik moet maar afwachten of het een beetje goedkomt.
Maar deze manier van communiceren door PostNL extra@home is zo bizar slecht en niet adequaat, dat je bijna aan moedwil zou gaan denken bij zo'n groot bedrijf. Je klanten haten en je klanten willen pesten.
Ik kan begrijpen dat er in de vervoerswereld iets mis kan gaan. Maar niet dat zo'n groot bedrijf zoiets elementairs als een leesbare website en behulpzame klantcommunicatie niet op orde heeft.
Fiets laten ophalen
Fiets laten ophalen , netjes tijdsindicatie gekregen, thuis zitten wachten. Krijg melding dat chauffeur A. Geweest zou zijn. Niks te zien op deurbel. Niemand. Contact met PostNL verloopt gewoon niet.
Zero stars the worst shipping company in the world!!!
the most bogus shipping company in Europe do not trust them you will never know where your package is, and when it will be delivered, the Roman empire with horses from Rome to Athens were faster at delivering!!!!
VERY VERY BAD!!
UNRELIABLE!!!!
Ontzettende slechte service
Ontzettende slechte service. Ik raad iedereen af om hier gebruik van te maken. Vrijdag zou pakket geleverd worden. Om logistieke redenen niet bezorgd. Zaterdag nieuwe afspraak privé afspraken moeten cancelen. Weer met 2 personen thuis gebleven en geen pakket bezorgd. Maandag thuis gebleven met 2 personen en weer geen levering. Contact gelegd met hun chatservice.. waarbij ik een zeer onbeschofte medewerker sprak. Totaal niet bereidwillig om tot een gepaste oplossing te komen. Grof en erg klantonvriendelijk. Klachten ingediend bij Postnl. Hier leken ze me wel serieus te nemen, maar betwijfel of hier daadwerkelijk iets mee gebeurd. Had ik eerder de recensies gelezen dan had ik geen gebruik gemaakt van deze service.
Boeventuig
De bezorger zet eigenhandig de vereiste handtekening en laat het pakket zonder aanbellen achter op een ander adres. De klanten' service' houdt bezorgers hand boven het hoofd. Al meerdere pakketten in de straat zoekgeraakt, niet bezorgd of gestolen (want onbeheerd achtergelaten in drukke straat). Zo jammer dat de klant meestal niet kan kiezen met welke dienst een pakket wordt bezorgd.
Waardeloze bezorg service
Neem je een dag vrij om je pakket te ontvangen. Wat denk je, we troffen u niet thuis. Hij is nog niet eens in de straat geweest. Wat een kak service.
Ook niet de volgende werkdag
Fiets zou 25 juni bezorgd worden. Krijg in de nacht idd een mail, wordt gebracht tussen 12.00 en 15.00 uur. Dan in de ochtend opnieuw een mail, helaas bezorging gaat vandaag niet door!?!? Dan in de loop van de dag opnieuw een sms, ik mag een nieuwe bezorgdag kiezen, maar voor mij onbegrijpelijk,niet de volgende werkdag, maar pas de dag daarop of na het weekend. Waar is het eens zo betrouwbare PostNL gebleven? Prijzen rijzen de pan uit en kwaliteit is ver onder niveau!
Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Hierbij dien ik een formele klacht in over een internationale zending naar Polen die opnieuw zonder duidelijke reden naar mij is teruggestuurd.
Dit is inmiddels niet de eerste keer dat dit gebeurt. Ik betaal aanzienlijke verzendkosten voor een internationale verzending, maar mijn pakketten worden niet bezorgd en keren terug naar de afzender zonder dat de ontvanger ooit een bericht, e-mail, sms of afhaalbericht ontvangt.
Bij het verzendpunt van PostNL in Albert Heijn heb ik expliciet aangegeven dat ik het pakket niet wilde versturen met uitsluitend een postcode. Meerdere medewerkers hebben mij verteld dat het systeem geen volledig adres accepteerde en hebben mij geïnstrueerd het volledige adres handmatig op de doos te schrijven. Ik heb gehandeld volgens hun instructies.
Desondanks is het pakket opnieuw retour gestuurd. Hierdoor heb ik niet alleen de verzendkosten verloren, maar ook schade geleden tegenover mijn klant, die haar bestelling op de afgesproken datum had moeten ontvangen.
Geen retour/ophaal bewijs ontvangen.
Tuinstoelen van Gamma geretourneerd ivm roest binnen nog geen 30 dagen. Postnl Extra@Home zou het ophalen. Is ook gebeurt, hele vriendelijke mensen maar ik heb geen retour/ophaal bewijs ontvangen dus ik kan niks checken. Dit vind ik erg slecht en intussen hoor ik ook niks meer van Gamma over het retour. Mja ik wil graag mijn geld terug en dit gaat niet over een paar euro dus heel kwalijk dat ik geen retourbewijs heb ontvangen.
Zeer frustrerende ervaring met PostNL klantenservice.
Ik probeer al geruime tijd een internationale zending (Canada) op te volgen die sinds 23 april 2026 geen enkele trackingupdate meer heeft gekregen.
Wanneer ik contact probeer op te nemen via de website word ik telkens doorgestuurd naar chatbot “Daan”, die in een eindeloze vragenlus blijft hangen zonder mij door te verbinden met een medewerker. Telefonisch contact is eveneens problematisch: lange wachttijden en de verbinding valt uiteindelijk weg zonder dat ik iemand kan spreken.
Als verzender heb ik nood aan een eenvoudig proces om een onderzoek naar een vermiste zending te starten, maar dat blijkt in de praktijk zeer moeilijk tot onmogelijk.
Ik hoop dat PostNL dit proces dringend verbetert zodat klanten effectief geholpen worden bij problemen met internationale zendingen.
Waardeloze service
Tv besteld op zondagavond.bewust laten bezorgen op zaterdag omdat wij dan thuis zijn. Hele dag thuis gebleven. 20 min van te voren opgebeld door de chauffeur of we er waren waarop we zeiden: ja speciaal voor thuis gebleven. Een half uur later mail ontvangen: we hebben je gemist. Pakket dus niet bezorgd. Meteen contact opgenomen wat er gebeurd was. Zonder enige empathie reactie teruggekregen dat we maar een nieuwe afspraak moeten maken. Het was een warme dag en het gehele huis hadden we de gordijnen dicht. Dus we hadden geen zicht op straat. We hebben constant in de keuken gestaan wachtend op ons pakket. Wachten tot de deurbel ging. Totdat we het mailtje kregen dat ze ons gemist hadden. Maar hoe kan het in godsnaam dat een bezorger opbelt van te voren waarop wij zeggen dat we er zijn, en dan vervolgens bij aankomst niet aanbellen en doorrijden?? Dit was al gek. Maar na het navragen via de klantenservice nog een naarder gevoel hieraan over gehouden. Absoluut 0 empathie hierover. Wordt gezegd dat er is aangebeld (niet gebeurd) en dat we maar een nieuwe afspraak moeten maken. Hoe weinig moeite doet een chauffeur om iets af te leveren? Bewust gepland op zaterdag, gewacht op de deurbel om dus alleen teleurgesteld te worden. Waardeloos bedrijf, echt waardeloos. 0 oplossingen. Chauffeur is 5 min weg en kan niet omdraaien. Waardeloos
In algehele zin slecht georganiseerd
In algehele zin slecht georganiseerd. Onduidelijk hoe je contact kunt opnemen. Niet reageren op bericht via whatsapp. Afhaalopdracht op laatste moment afzeggen.
Melding krijgen "we hebben je gemist", terwijl je gewoon thuis bent. Meerdere afhaalberichten krijgen nadat het pakket al is opgehaald. Ruw met pakket omgaan.
Eerlijke review op de service
Ik lees veel slechte reviews over extra@home, ik heb zelf vandaag een bestelling gekregen waarvan ik zeer te vreden ben naar de bezorger het enige wat ik als adviespunt heb is track&trace site zou verbeterd kunnen worden. Bezorging tussen exact aangegeven indicatie bezorgd verder niks op aan te merken prima service !!
Liefst geef ik geen ster
Liefst geef ik geen ster, 1 is nog te veel. Chauffeur is op het verkeerde adres omdat zijn routeplanner dat aangeeft. Uitleg hierover begrijpt hij niet, speekt erg slecht Nederlands. Na veelvuldig aangeven dat hij toch echt op het verkeerde adres is verbreekt hij de verbinding. Vervolgens geeft de chauffeur bij Etxtra@Home aan dat ik geen tijd voor hem had en de verbinding verbroken heb. Als ik hierover een klacht in wil dienen kun je alleen op WhatsApp terecht en krijg ik te horen dat ik het maar net zo lang moet uitleggen totdat hij het begrijpt.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Stoelen besteld en link ontvangen om een bezorging in te plannen. Die opties vielen net voor onze verhuizing. Contact opgenomen via de enige optie (WhatsApp). Geen gehoor en uit het niets werd de bezorging ingepland op de eerst volgende werkdag. Geprobeerd contact te zoeken om dit nog aan te passen zodat ze niet voor een dichte deur staan. Maar na 3 dagen elke dag berichten en 0 response lijkt er überhaupt geen klantenservice te bestaan
Slechte klant communicatie
Bezorgtijd wordt steeds veranderd. Toen kreeg ik een bericht dat het pakket niet traceerbaar was. Waardoor ik ervan uit ging dat het “kwijt” of niet vindbaar was. Contact opgenomen en het blijkt jargon te zijn voor dat een deel van de lading mist. Ik word bot en zonder enige klantvriendelijkheid te woord gestaan en ben inmiddels al 2 dagen thuis gebleven om te wachten op een pakket dat niet komt. Heel slechte service dit!
Zeer positief verrast
Zeer positief verrast! Goede updates, ongeveer 10 minuten van te voren een telefoontje van de chauffeur of ik thuis was en op tijd bij mijn appartement. Vriendelijke bezorger, met zijn hulp, en geen probleem voor ze om het verpakkingsmateriaal mee te nemen. Mijn ervaring was dus prima!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.