Wat een drama bedrijf. De eerste dag een bericht dat de chauffeur niemand thuis aan trof terwijl we gewoon aanwezig waren. Meteen een nieuwe afspraak gemaakt en weer geen levering. Het lijkt erop... Mehr ansehen
Allereerst heb ik niets slechts te melden heb over de chauffeur, Ali. Hij heeft netjes vooraf gebeld en kwam ruim optijd. Wat ik wel enorm kwalijk vind is de bereikbaarheid van de klantenservice. Die... Mehr ansehen
De bezorger zet eigenhandig de vereiste handtekening en laat het pakket zonder aanbellen achter op een ander adres. De klanten' service' houdt bezorgers hand boven het hoofd. Al meerdere pakketten in... Mehr ansehen
Ontzettende slechte service. Ik raad iedereen af om hier gebruik van te maken. Vrijdag zou pakket geleverd worden. Om logistieke redenen niet bezorgd. Zaterdag nieuwe afspraak privé afspraken moeten c... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Waardeloos bedrijf
Ik had een bevestiging van bezorging op maandag. Hele dag gewacht, maar eind van de avond veranderden ze stilletjes de status naar een dag later – zonder enige melding. Na contact met PostNL kreeg ik te horen dat ze niet bezorgen op maandag. Maar de webshop heeft contact met ze opgenomen en kreeg te horen dat ze ons simpelweg waren vergeten toe te voegen aan de rit van die dag.
Dus eerst tegen mij zeggen dat maandagbezorging niet kan, terwijl de webshop bevestigt dat het wél kan. Daarnaast zomaar de bezorgdag wijzigen zonder dat door te geven – terwijl ik thuis moest zijn voor meubels. Absoluut onprofessioneel en onbetrouwbaar.
"Deuxième livraison avec PostNL et…
"Deuxième livraison avec PostNL et deuxième problème. Le suivi indique que le chauffeur est passé à mon domicile alors que j'étais bien présent. Le colis est ensuite déposé dans un point relais situé à environ 10 km de chez moi. Pour des frais de livraison de 15 €, je trouve ce service très décevant. Dommage, car cela pénalise aussi les vendeurs qui n'y sont pour rien."
посылка не была доставлена …
Посылка с номером 3SRKVB027824920 отмечена как доставленная, но я её не получила. Проверила у соседей и вокруг дома — посылки нет. Указанный номер курьера оказался неверным, связаться с ним невозможно. Очень разочарована качеством доставки и надеюсь, что PostNL проведёт расследование и поможет найти мою посылку.
Slechte communicatie en geen levering
Het begon met dat er ineens een post NL punt was gekozen voor mijn bestelling ipv mijn thuisadres, terwijl ik dat nooit heb aangegeven. Ik kies juist voor meubels bestellen, omdat ik dus zelf geen vervoersmiddel heb om zulke meubels mee te nemen.
Er valt alleen contact met hen op te nemen via Whatsapp, waar ze of niet reageren of erg lang op zich laten wachten. Uiteindelijk kon mijn adres wel gewijzigd worden.
Op de dag van de levering speciaal thuis gaan werken en een keurige track & trace ontvangen en ineens stond mn pakket op afgeleverd met een handtekening erbij. Niemand in mijn buurt wist er wat van, dus wederom contact opgenomen via Whatsapp. De reactie: "Zending is niet meegegaan, staat nog op een depot. Het is onbekend waarom er niet is geleverd. Welke dag vanaf morgen kunnen we het opnieuw proberen?" Terwijl ik dus de hele dag een track & trace heb kunnen volgen??
Nu maar hopen dat het pakket uiteindelijk komt maar ben er inmiddels wel helemaal klaar mee, hoe moeilijk kan het zijn
Mijn huidige koelkast was paar dagen…
Mijn huidige koelkast was paar dagen geleden overleden, dus online een nieuwe besteld met afleverdag vandaag, zaterdag 6 juni in Bilthoven.
Twee vreselijk aardige behulpzame jongens hebben de nieuwe op de 2e verdieping afgeleverd en verpakkingsmateriaal en oude koelkast meegenomen.
TOP service van deze heren😘
Vanuit Superfietsen als vervoerder logistiek erg slecht
Vanuit Super fietsen had ik een fiets besteld. Bij eerst levering geen fiets in wagen en specifiek binnen tijdslot thuis gebleven. Chauffeur was ook verbaast. De vracht bleek op een ander depot te staan. Gebeld naar super fietsen en zij hebben contact opgenomen met postnl extra home. Expliciet gezorgd dat 2e levering wel goed ging, maar bleek echter waar. Tweede levering niet geweest aan huisadres, maar status wel als afgeleverd staan. Dus weer met legen handen. Nu een derde poging op verzendkosten van Super fietsen op een zaterdag. Hopelijk nu wel fysiek geleverd na 3 keer scheepsrecht. Ik vind het echt slecht dat hij logistiek proces intern zo loopt. Het moet als eerst prioriteit liggen om dit te verbeteren. Ik baal ervan, dat ik na zoveel geregeld die fiets nog niet heb.
@PostNL Hoe vaak kan een levering uit…
@PostNL Hoe vaak kan een levering uit gesteld worden?? Hoe lang kan postNL volhouden dat levering vertraagd zijn door drukte? Welke drukte? Sinterklaas en kerst is het nog lang niet…. De kwaliteit wordt met de jaren beroerder, hoe lang houden jullie dit vol?
waardeloos bezorgservice
mijn tv zou om 16:35 - 17:05 bezorgd worden echter stonden ze om 16:08 aan de deur en zijn ze binnen 30 seconden weer vertrokken inplaats van mij even te bellen ik was gewoon thuis maar voor ik de deur heb weten open te doen waren ze alweer vertrokken. ik ben speciaal de hele dag thuis gebleven maar de bezorger: khalid had blijkbaar haast
Very disappointing experience
Very disappointing experience. Several of my parcels were marked as delivered, but I never received them. I checked around my address and asked the people living here, but nobody has seen the packages. It is extremely frustrating to see parcels marked as delivered when they are not actually received. I am still trying to find out what happened and hope this issue will be resolved soon.
Wasted an hour of my life
I opened a chat at 18:00. Then the bot 70x time asked me to say "yes" to keep the damn chat open, just to then never get a reaction. At 19:00 everybody probably went home and left me hanging. Wasted a full hour of having to stay at the PC to keep the chat alive.
Whoever invented this system should be fired.
Pakketten kapot, waardeloze klantenservice
Pakketten niet in het aangegeven tijdvak bezorgd waardoor ik niet thuis was. Wel een mail sturen dat er is getekend voor goede levering. Kon er zelf achteraan waar het dan bezorgd was en kwam er toen achter dat de dozen gedeukt en gescheurd waren. Gelukkig geen breekbare spullen besteld anders zou er niets meer heel van zijn. Klantenservice weigert een klacht hierover te registreren en hangt meerdere malen telefoon op, of zet je terug naar de chatbot die net zo incompetent is als de rest van postnl. Net zo'n slechte service als voor pakketpost.
PostNL gaat steeds verder achteruit
PostNL gaat steeds verder achteruit. De database(s) mbt hun servicelocaties klopt voor geen meter.
We wilden vandaag rouwpost inleveren en hebben daarvoor naar een geschikt adres gezocht op de postnl website.
De eerste twee adressen doen volgens eigen zeggen al minstens 2 jaar niets meer voor PostNL, pas het derde adres bleek (nog) correct. Postpakketten van consumenten doen er nu zomaar 6 dagen over om aan te komen met de mededeling ‘dat het druk is’.
Pakketten van grote retailers worden echter wel normaal bezorgd. (Megekko binnen 24 uur)
Wat een waardeloos koeriersbedrijf
Wat een waardeloos koeriersbedrijf. Niet bereikbaar, foute informatie, slechte communicatie en incompetente chauffeurs die alleen maar op navigatie kunnen rijden en geen omleidingsbordjes meer kunnen/willen begrijpen. Twee vrije dagen voor niets opgenomen voor de bezorging van een televisie.
PostNL Extra@Home levering van het Bedrijf Jysk.
Duidelijke Tijdsindicatie ook al verschoof die ,moesten ze er 1x op wijzen dat we extra hadden betaald om de 2-zits Bankstel op zijn plaats te zetten ,dit deden de heren ook netjes ,dus ik snap de slechte reviews niet.
Ik heb gewoon echt een goede erv. gehad.
Leveren product niet
Het laminaat voor de nieuwe woning zou geleverd worden dus uiteraard vrij geregeld. Word ik door de bezorger gebeld dat hij eerst de straat niet kon vinden. Toen ik naar beneden liep stond de bezorger voor de deur met de mededeling dat hij mijn straat niet in mocht met zijn busje dus dat hij de bestelling mee nam en weg was meneer. Na nogmaals gecontroleerd te hebben of je bij ons mocht inrijden (ik woon er immers nog niet dus twijfelde of ik verkeerd geïnformeerd was) weer een nieuwe afspraak gemaakt want je mag tot 13:00 gewoon de straat in. De tijd dringt de vloer moet erin zodat ik over kan omdat mijn huurcontract af loopt maar toen mijn tijdslot af liep en ik controleerde hoe het ervoor stond bleek dezelfde bezorger wederom rechtsomkeert gemaakt te hebben met de mededeling ‘adres onbereikbaar ditmaal om 9:15
Klantenservice reageerd niet, de verzender kan niets voor mij doen netzomin als PostNL.
Gevolg , weer een verloren vrije dag en de vloerlegger af moeten bellen. Het gaat mij niet lukken om deze week vrij te krijgen met als gevolg dat we weer een week verder zijn, en wie zegt mij dat de vloer dan wel aan komt🤷♀️
De klantenservice is ontzettend slecht en reageerd niet op de appjes, hun streven is binnen 2 uur te reageren inmiddels zijn we 6 uur verder..
Als ik en 0 kon geven deed ik dit!
I contacted PostNL regarding my parcel…
I contacted PostNL regarding my parcel which is being returned to Taiwan due to an expired customs payment link — despite the fact that we successfully paid the customs fee for one parcel from the same sender that arrived same time without any issues.
The customer service agent (Erwin) was shockingly rude and unhelpful. Instead of providing clear answers, she repeatedly insisted on her own explanation in an annoyed and dismissive manner, as if it was a burden to assist a customer. When I asked for her full credentials so I could reference her in a formal complaint, she simply closed the conversation without any further response.
This is completely unacceptable. Closing a conversation on a customer who is asking a legitimate question is deeply unprofessional and shows a total lack of accountability.
I sincerely hope PostNL takes this review seriously and trains their staff to treat customers with basic respect and professionalism.
Niet te plannen
2 keer hebben ze aan de deur gestaan, maar voor een dichte deur. Er is geen peil op te trekken. Tijdvak veranderd om de 5 minuten. Pakket zal eerst rond 13u komen.. toen plots om 11:50-12:10. Ik ben snel naar huis gegaan vanaf werk. Kom ik thuis, is het weer veranderd naar 12:30-13:00. Je kunt geen voorkeur aangeven, geen ander afhaaladres oid. Dit moet voor de chauffeur ook frustrerend zijn.
Weer een dag te laat bezorgd
Tweede keer na elkaar dat mijn pakket niet wordt bezorgd op de eerst genoemde dag. Blijf ik voor niks thuis om het pakket in ontvangst te nemen en moeten mijn buren het morgen in ontvangt nemen omdat ik aan het werk ben. Heel fijn.
Ook hier zelfde ervaring als velen..
Ook hier zelfde ervaring als velen... bezorgdatum gepland, dag vrij genomen want tijdvak kan 08.00-21.00u zijn. Ochtend vantevoren bericht dat het te druk was en dat ik een nieuwe bezorgdag moet plannen. Weet niet welke incompetente figuren de planning maken maar dit slaat nergens op.
Heel tevreden
Met buikpijn zat ik op ons pakket te wachten na het lezen van de reviews. Het pakket kwam binnen het tijdvak en werd ook nog door het huis naar de tuin gebracht. Hele aardige en vrolijke bezorger. En dat met 30 graden.
Zo kan het ook!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.