Vi har senest købt en opvaskemaskine ( udstillingsmodel) Andre steder kunne vi ikke købe en maskine kun bestille den hjem da vi skulle bruge den til et lejemål skulle vi bruge den nu Det kunne l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg oplevede en meget aggressiv sælger. Sælgeren havde ikke nogen fornemmelse for, hvor meget det var i orden at presse på for en handel. Sælgeren forsøgte flere gange at sælge os noget som vi ikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos POWER i Skive. En særlig stor tak til sælgeren Ali Albadry, som var utrolig hjælpsom, venlig og professionel. Ali var rigtig god til at præsentere både but... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gik efter en Google Chrome (Google TV) men den var udsolgt. Medarbejderen ville gerne få en ny hjem, men jeg skulle bruge den samme dag, så han anbefalede en anden model. Den var dyrere, men jeg kunne... Mehr ansehen
Østergårdsbakken 16, 7800, Skive, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Hurtig og Venlig betjening. Personale er god til at se løsninger 😊😊😊

Antwort von POWER.dk - Skive
Der blev serveret pølser og brød og kaffe og brød,
og derefter var der en ung mand som tog sig af os på den mest professionelle og venlige facon og vejledte os i at. beslutte. os for køb af den rette IPAD med
tilbehør. Derudover var det en flot butik.

Antwort von POWER.dk - Skive
Fantastisk oplevelse med at få byttet en ødelagt powerbank. Selvom den var 100 kr dyrere, åd i differencen :)

Antwort von POWER.dk - Skive
Jeg blev mødt af en venlig og kompetent sælger som oplyste uden at mase på, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg endte med at købe et tv og det lever op til det lovede og passer til mine ønsker.

Rep af Robotstøvsuger.
Ved modtagelse indikeres der at der er folk på arbejde ved værkstedet i Sverige i ferietiden.
Vi henvender os efter 14 dage, hvor status har stået stille på “ modtaget på værksted”.
Det bliver skrevet en besked mod værkstedet, som de aldrig svarer på. Vi henvender os igen 2 dage senere for at få en status. Medarbejderen lover sende meget bestemt besked afsted til dem inden har går hjem til fyraften. Vi takker herfor. Men intet sker. Vi henvender os som før igen 2 dage senere. Samme medarbejder tager i mod os. Han kigger rundt i systemet og ringer til Sverige og beder dem om i det mindste bare at skrive til os i serviceportalen. Intet sker.
Det er forkasteligt at der først bliver lovet en seriøsitet omkring bedre og skarp kommunikation mod værkstedet i Sverige som intet foretager sig. At Power så aldrig har afsendt den skarpe besked mod Sverige og først afsløre dette da jeg gerne vil høre ordlyden i omtalte besked. Tiltroen til Power er på et meget lille sted pt. Oven i hatten har Sverige haft maskinen i 3 uger og sender den tilbage med "intet foretaget, kan ikke genskabe fejl."
Vi nægter at modtage maskinen og fremviser billede og video af fejlene. Nu sender Power maskinen afsted til værksted igen..... Come on...! Er det kundeservice?

Antwort von POWER.dk - Skive
Jeg bestilte en tørretumbler via Click & Collect hos Power, og varen var hurtigt klar til afhentning, hvilket var en positiv oplevelse.
Da jeg kom for at hente den, forsøgte ekspedienten dog at overtale mig til at købe en anden tørretumbler end den, jeg allerede havde bestilt. Modellen var dyrere og havde samtidig kortere garanti end den, jeg havde valgt.
Jeg gik derfra med en fornemmelse af, at ekspedienten var blevet instrueret i at "skubbe" et bestemt mærke, uanset hvad kunden faktisk havde valgt eller ønskede. Det gjorde oplevelsen unødigt pressende og efterlod mig med et mindre godt indtryk af kundeservicen.
Heldigvis endte jeg med at få den tørretumbler, jeg oprindeligt havde bestilt, men salgsoplevelsen trak den samlede oplevelse ned.

Antwort von POWER.dk - Skive
Kompetent medarbejder - meget vidende og hjælpsom.
Det ville være rart, hvis man kunne trække et nr, de dage der var mange kunder i butikken.

Antwort von POWER.dk - Skive
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.