Primewear Bewertungen 89

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze Adverteren met Jeans die bij aankomst van je bestelling totaal niet het juiste is en er totaal niet op lijkt. En als je contact zoekt met dit bedrijf Bieden ze je een korting aan op een ander... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schoenen besteld, komen uit china. Zitten niet lekker Kan alleen retour sturen naar China Schoenen kosten € 53,- Retour sturen naar China kost € 53,- Retour gestuurd naar adres Primewear Nede... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hetzelfde probleem wat bijna iedereen had. Retourneren kost meer dan het product zelf. Eerst ook nog moeilijk doen waarom je wil Retourneren. Volgende keer eerst reviews lezen voor ik ga bestellen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na levering, wat al een aantal weken duurde, was het moeilijk om retour te sturen. Eerst kregen we 4 mails met voorstellen of we het product toch niet wilde houden voor 20% korting. Daarna kregen we... Mehr ansehen

1,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Herenschoenen besteld kwamen veel te…

Herenschoenen besteld kwamen veel te laat binnen dus had ze niet meer nodig. Wilde ze retour sturen maar dat kost 35 euro. De schoenen kosten 45.99 . Kreeg 8,99 terug! Waardeloze zaak ! Ik koop er nooit meer iets!

7. Jänner 2026

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, slechte maat. En over retourneren hoef je niet te beginnen. Dan betaal je de verzendkosten naar China.

Dus bestel niks om even te passen en eventueel te retourneren. Je wil het waarschijnlijk toch niet houden.

5. Jänner 2026

Oplichters

Oplichters ik kreeg een Chinees hemd en zag meteen dit is mis . Mails gestuurd en geprobeerd geld terug te vorderen . Belachelijk dat de Rabobank hier in mee is gegaan ivm iDeal afschrijving. Je zou denken dat dit een legaal bedrijf moet zijn . De bank van hen zit in het buitenland ben ik achter gekomen niets kopen je bent je geld kwijt .

26. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totaal andere kleding binnen gekregen…

Totaal andere kleding binnen gekregen dan wat er besteld was.
3 maten te klein en kwaliteit was erg slecht.
Na de vele mail wisselingen waarin ik uiteindelijk een aanbod heb gekregen om 20% terug te krijgen toch maar besloten om het erbij te laten zitten.
Trieste bedoeling daar.
Oplichters

28. Dezember 2025

Heel slecht

Heel slecht. Ik adviseren niet bij Primewear iets kopen. Eerste keer en nooit meer.
Ik heb geen 1 positieve punt kan ik benemen.

De maten kloppen niet.
Terug betaling wordt niet gedaan.
De klant moet veel achteraan , reactie is wel maar niet voldoende om probleem op te oplossen
Met retourneren moet naar buiten Nederland dan kost veel geld.

20. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onduidelijke, tegensprekende voorwaarden en onzorgvuldige afhandeling

Ik heb mijn bestelling kort na plaatsing geannuleerd. In eerste instantie werd dit niet direct bevestigd maar “doorgestuurd naar een andere afdeling”, terwijl de bestelling al richting verwerking ging. Uiteindelijk heeft Primewear de verzending alsnog onderschept en de terugbetaling ingezet, wat correct is — maar pas na opvolging.

Wat structureel problematisch is, zijn de voorwaarden en de transparantie. Op verschillende pagina’s worden verschillende annulerings- en restitutieregels genoemd, waaronder een zeer korte 6-uurs annuleringsregel. Wettelijke consumentenrechten (EU/NL) kunnen echter niet door zulke interne termijnen worden beperkt, wat deze voorwaarden misleidend maakt.

Daarnaast verwijzen de retourvoorwaarden naar een retouradres in China, terwijl Primewear zich als Nederlandse webshop presenteert (.nl-domein, Nederlandse taal). Dit is onduidelijk en potentieel ontmoedigend voor consumenten vanwege hoge retourkosten en lange levertijden.

Ook het restitutieproces is niet transparant ingericht: de terugbetaling werd eerst zichtbaar als een creditcard-reservering zonder duidelijke uitleg of referentie.

Samengevat: uiteindelijk opgelost, maar de voorwaarden zijn tegenstrijdig, juridisch onduidelijk en de afhandeling veroorzaakt onnodige onzekerheid. Hier valt duidelijk verbetering te behalen.

26. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Primewear moet je NOOOOIT kopen.

Primewear moet je NOOOOIT kopen.
Ze leveren traag en zending is niet te volgen.
Kantoor in Zwolle met telefoonnummer volledig onbereikbaar. Op email wordt ook niet gereageerd.
Deze organisatie moet voor de rechter worden gesleept. Foute boel daar.

19. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit zijn zijn oplichters. Echt niets kopen hier !!!!!!!

Dit zijn dezelfde miserabele oplichters achter Noya Home, Zentaro, Mode Zaanstad, Deqalli, Cavelle Mode, Zanda Fashion en waarschijnlijk nog meer sites. Verkopen nep/troep uit China. Als je iets retour wilt sturen kost het veel geld en naar je geld kan je fluiten.
Verachterlijke criminelen die achter de tralies horen.

5. November 2025

Retourneren naar CHINA!!!!

Daarna kregen we een voorstel of we een alternatief gratis product wilde uitkiezen... Radiostilte...
Vervolgens weer gemail met verzoek tot retourneren. Dit was mogelijk, maar moest naar CHINA!!!!! Of wij de retourkosten even wilde betalen.........

28. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I wish I could give zero stars

I wish I could give zero stars. I tried to return a product that arrived in poor quality and much smaller than advertised. Customer service kept me going back and forth with emails promising a partial refund, but never actually processed anything. By the time they stopped responding, the refund window through my card issuer had already passed. Extremely frustrating experience and I would not order from them again.

27. August 2025

Frauduleus

Frauduleus. Bezorging duurde heel lang, product zeer slecht en retourneren niet mogelijk. Na vele mails waarin werd aangegeven dat retourneren niet mogelijk was bleken de voorwaarden de dag voor verstrijken van retourtermijn veranderd te zijn. Oplichting dus.

20. November 2025

Zondagswerk

Broek op een maandag besteld. Op zondag wordt het pas verstuurd en op zondag wordt het bezorgd. Broek ziet er ook anders uit dan verwacht. Valt erg tegen.

24. November 2025

Primewear.nl is geen Nederlands bedrijf

Het lijkt alsof Primewear.nl een Nederlands bedrijf is met een kantoor in Zwolle en Groningen. Klantenservice en KvK ook als inschrijving. Helaas is dit een dropshipping organisatie, dus je artikel komt veel later aan en uit China. Kwaliteit is slecht, goedkoop en verieerde maat, anders dan op de foto. Retourneren wordt onmogelijk gemaakt naar kantoor in Nederland, je wordt gedwongen het artikel te houden met een korting. Dus uiteindelijk met veel email verkeer 40% retour gekregen. Daar ben ik niet blij mee, als ik had geweten dat dit een bedrijf zonder voorraad in Nederland is, had ik nooit hier besteld. Ten eerste uit milieu overwegingen. Ten tweede artikelen zijn niet gecheckt op brandveiligheid, kleurstoffen etc.

20. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kleding blijkt uit China te komen, retourneren zeer moeilijk

Kleding blijkt uit China te komen. Broek bleek te groot. aangegeven dat ik wilde retourneren en vroeg naar het adres. Dit kreeg ik niet. wel steeds pogingen om mij van de retour af te brengen zoals 50% korting bieden. Adres nooit gekregen. Ik heb de broek teruggestuurd naar het het adres op hun website (er staan twee verschillende) en toen ik aangaf dat ik het verstuurd had, kwamen ze pas met het adres: China. Nooit meer.

12. November 2025

Niet best dit

Niet best dit. Levertijd al gauw twee werkweken. Telefoonnummer "vriendelijke klantenservice" voortdurend onbereikbaar. Veel te klein shirt geleverd, M in plaats van XL. Retour sturen kost je geld.
Niks bestellen hier!

3. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr