Het is voor het eerst dat ik daar kwam erg goed geholpen door Sebastiaan en medewerkers,zijn hulpvaardig en denken met je mee wat je wilt en wat erbij hoort tevens hebben ze alles ter plekke gecon... Mehr ansehen
Heb een nvr met 4 camera's bij ze gekocht. Nadat ik zelf verkeerd begonnen was met installeren liep alles vast. Ben vandaag langs geweest en echt top. Volledig gereset en alles inclusief hikviseon ap... Mehr ansehen
Pro Alarm is 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Voor technische ondersteuning wordt wel verwezen om dan contact op te nemen via de mail maar simpele problemen kunnen gewoon telefonisch... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb hier al een aantal bestellingen gedaan. Producten functioneren naar te vredenheid. Wat wel jammer is dat bv terugbelverzoeken niet opgevolgd worden en ook via de whatsapp krijg ik geen reactie.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Pro Alarm biedt high end beveiligingsproducten van bekende merken zoals HikVision, Dahua, Satel en Ajax. Hoge kwaliteit, eerlijk advies, voor een nette prijs. Voor elke situatie een passende configuratie. We zijn er voor installateurs, zakelijke klanten en particulieren die kiezen voor de beste kwaliteit.
Pro-alarm.nl, 3833GW, Leusden, Niederlande
- +31332089022
- info@pro-alarm.nl
- pro-alarm.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Deze winkel is super snel geleverd en…
Deze winkel is super snel geleverd en puntenkorting is ook super
Ervaring Pro-alarm
Heb voor mijn Ajax alarmsysteem ( werkelijk gebruiksvriendelijk en professioneel) een aantal producten bij Pro-alarm gekocht en ben bijzonder tevreden over zowel de levering , communicatie en niet onbelangrijk prijstechnisch altijd scherp en mocht je twijfelen over de prijs kan je ook heel simpel een offerte aanvragen. Conclusie; met Pro-alarm ga je op safe.
Jullie beloven de producten volgende…
Jullie beloven de producten volgende dag , echter in de praktijk is bijna de volgende week.

Antwort von Pro Alarm
Aanvankelijk bleek er een misverstand…
Aanvankelijk bleek er een misverstand na aankoop van een paar sim kaarten. Via de mail kon dit niet worden opgelost. Ben teruggebeld door een werknemer en die gaf mij door hoe ik dit moest oplossen. Dat bleek simpel te zijn en ben nu zeer tevreden. Ik denk zelf dat iets meer uitleg bij bepaalde producten via de site goed zou zijn.
Goede prijs kwaliteit en snelle levering
Je word goed geholpen en veel ervaring
Ook prijs is top voor de kwaliteit die je krijgt
Positieve ervaring met Proalarm
Positieve ervaring met Proalarm als webshop. De website is duidelijk en het bestellen ging eenvoudig. De producten werden snel geleverd en waren goed verpakt. Alles was compleet en van goede kwaliteit. Betrouwbare partij voor beveiligingsproducten, ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen.
nice service!
Goed advies per mail en ook na…
Goed advies per mail en ook na bestelling telefonisch goed geholpen.
Oude bewakingscamera defect…
Omdat mijn Oude bewakingscamera defect was stond ik voor de aanschaf van een nieuwe maar die moest wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Het moest een PTZ camera zijn, omdat hij achter een ruit kwam te hangen moest er de mogelijkheid zijn om de infrarood led uit te schakelen en in de nacht toch de beelden in kleur moest weergeven. daarom advies gevraagd aan Pro Alarm die hebben mij een camera geadviseerd die aan de voorwaarden voldeed. Tevens advies gekregen voor een nieuwe recorder. Toen ik de camera niet direct werkende kreeg hebben zij via Team Viewer op afstand alles goed ingesteld en werkt het nu naar behoren. Dus zowel een goed advies gekregen maar ze hebben ook geholpen het te installeren dus ben ik dik tevreden ook met de verleende service achteraf.
Goede service!
Ik had via de chatbot verkeerd advies gekregen en het verkeerde product gekocht. Ik heb een retour formulier ingevuld en werd gelijk gebeld met excuses. Ik kreeg mijn geld retour, een nieuw goed advies en heb een alternatief product gekocht. Dat werd zonder verzendkosten naar me toe gestuurd!
Top goede uitleg top spul een woord TOP
Top goede uitleg top spul een woord TOP
Aanrader
Gemixte ervaring
Goed bereikbaar en helpen/denken mee maar mijn product werkt niet naar behoren en ruilen blijkt eigenlijk geen optie. Ik bleef suggesties krijgen over hoe het aan te passen terwijl het elke keer niet werkt. Uiteindelijk moet opgegeven. Ook zouden ze over een alternatief nadenken en laten weten – is niet gebeurd. Uiteindelijk zit ik nu met een niet goed functionerend product.
Bedankt voor jullie reactie – te hoge verwachtingen vind ik toch een beetje lastig, langzaam langsrijdende/parkerende auto’s detecteren met de bewegingssensor en niet regelmatig moeten formatteren van de SD kaart omdat anders überhaupt niks meer geregistreerd wordt waardoor alle data kwijtraakt lijkt me niet echt te hoge verwachtingen, toch? Fijn dat jullie het geprobeerd hebben, maar dat werkt dus nog steeds niet. En mijn verzoeken tot retour sturen in de retour termijn zijn steeds genegeerd…

Antwort von Pro Alarm
Altijd netjes en prima advies
Altijd netjes en prima advies
wat wij ontvangen hebben zeer goede kwaliteit
Ik ben erg tevreden over Pro Alarm
Ik ben erg tevreden over Pro Alarm. Het is een betrouwbaar en fijn bedrijf met uitstekende service. Onlangs heb ik mijn Hikvision recorder opgestuurd voor reparatie, en tot mijn verrassing had ik hem binnen drie dagen alweer netjes terug. Alles werkte perfect en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Kortom: topservice, snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk. Een echte aanrader!
INTEGRA 32 met INT-KLFR proximity LCD en IP module-Wit
Correct geleverd en reeds voor-geconfigureerd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.