Personeel aan de balie altijd super vriendelijk, maar ook zakelijk en snel. Binnen uurtje weer weg en goed geprijsd!
Ik kom er al jaren en wordt uitstekend geholpen. Blijf zeker klant. Klein min puntje de APK keuring is wel prijzig geworden maar werd uitstekend uitgevoerd.
31 juli 2025 , constatering bij inhalen van 100 km naar 120km gaat de auto trillen en eenmaal over de 120km zijn de trillingen weg. Vd week een email gestuurd en snel reactie ontvangen of ik met de... Mehr ansehen
Je wordt herkend als klant, altijd de zelfde vriendelijke personen die je helpen, zowel aan de balie als de servie monteurs, redelijke en eerlijke tarieven en vlotte afhandeling en flexibel in de plan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Lemelerbergweg 36C, 1101AH, Amsterdam, Noord-Holland, Niederlande
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Vriendelijk, snel en betrouwbaar.
het wisselen van banden gaat snel en de…
het wisselen van banden gaat snel en de mensen aan de balie zijn vriendelijk. Het is alleen prijzig.
Goed, de service zoals afgesproken
Gewoon de service zoals afgesproken. Niks geks, niks extra's. Wel werd ik netjes gebeld en gevraagd over of bepaalde zaken klopte of niet en wel of niet wenselijk zouden zijn. Goed overleg.
Locatie is niet optimaal als je je auto moet achterlaten. Maar er stonden in ieder geval fietsen ter beschikking.
Goede communicatie en afspraken vooraf.
Mega goede service en erg vriendelijk…
Mega goede service en erg vriendelijk en behulpzaam!
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel, denkt met je mee.
Profile Amsterdam top bedrijf
Profile Amsterdam komt zijn afspraken na levert op tijd en is concurrent met andere banden bedrijven en heeft een topservice
De service en expertise is heel goed en…
De service en expertise is heel goed en je wordt er goed en vriendelijk ontvangen
Ik ben op de tijd vande afspraak
Ik ben op de tijd vande afspraak geholpen om mijn banden te vervangen en de mensen die daar werken zijn zeer vriendelijke
Snel geholpen en goed advies
Zoals het hoort te zijn
Ze doen gewoon wat ze horen te doen.
De personeelsleden zijn goed bereikbaar en de koffie en wachtruimte is prima
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.