De jongeman heet Nick ,heeft heel goede uitleg gegeven kwa stof ,kwaliteit en was zeer behulpzaam ,echt een top verkoper!!
Unternehmen hat geantwortet
We zijn super goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop van onze nieuwe bank. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de keuze voor de stof. We kopen al jaren onze meubels bij pronto en zijn al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze afspraak met interieur deskundige Kimberly was zeer positief verlopen. Afspraak van een uur liep uit tot 3,5 uur, hetgeen geen enkel probleem was, niets was haar teveel. In die tijd hebben wi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Koedijkerstraat 16, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Niederlande
Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Geweldig geholpen en ik heb goede ervaringen met jullie

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
We kopen al jaren onze meubels bij pronto en zijn altijd tevreden over de kwaliteit die geleverd wordt.

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Heel fijn en uitgebreid geholpen door Anouk, met allereerst een interieur/advies gesprek en van daaruit mijn bestelling geplaatst.
Blijf het alleen erg jammer vinden dat gratis bezorging niet standaard de service is die aangeboden wordt bij grote bedragen of bestellingen.

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Melissa heeft ons zeer vakkundig geholpen en geadviseerd. We zijn erg blij met onze keuze en kijken uit naar de komst van onze bank!
En de koffie was heerlijk!

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Bankstel binnen vijf jaar volledig afgeschreven. Pocketvering van drie (in totaal vijf) zittingen zijn gesprongen. Geen garantie. Pronto Alkmaar heeft wel een aanbod gedaan om deze te laten vervangen tegen vijftig procent van de reparatie kosten, maar dat staat niet in verhouding tot de restwaarde van de bank. Kortom, op zoek naar een andere bank... maar niet bij Pronto!

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Slechte service. Paar keer contact gehad, maar geen enkele empatische medewerking.

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Het was onze kennismaking met Pronto. Na een ronde door de winkel en diverse meubels bekeken te hebben hadden wij een keuze gemaakt. Bij het bestellen van de stoelen zijn we vriendelijk geholpen en werden al onze vragen prima beantwoord. Nu wachten tot de stoelen geleverd worden.

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Goed geholpen in de winkel wat betreft netheid, vriendelijkheid en informatie. Netjes te woord gestaan en geholpen in het afhaalcentrum Heerhugowaard. Nu hopen dat wat nog jaren plezier mogen beleven van onze aankoop.

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Afgelopen vrijdag 28 november winkel (Alkmaar) bezocht en vonden bij ingang meteen een mooie vaas, gevraagd of deze op de toonbank kan staan, daar wij ook nog een rondje winkel wilde doen. Dat was akkoord, maar na afloop was de vaas toch aan een vrouw verkocht, die daar de hele tijd vlak bij kassa heeft zitten koffiedrinken en had gehoord dat wij nog een rondje gingen lopen door winkel.
Ja brutalen hebben de halve wereld.
Filiaal manager staat ons daarbij gewoon uit te lachen, als regelmatige klant in loop der jaren is dit een heel nare ervaring, denk niet daar wij daar snel weer kijken of kopen.........

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Wij hadden een hele goede verkoopster die heel goed met ons mee dacht,en daarom zijn wij heel goed geslaagd.En nu nog afwachten hoe de meubels zijn.

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
De verkoopster heeft bij ons een goede indruk achter gelaten. En we zijn heel vriendelijk geholpen. Dank je wel Sanne.

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
we werden goed en vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd voor je. (TOP)
Sanne was een leuke verkoopster deed goed de best

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Voor de 2de keer in een jaar een bankstel en een eethoek en accessoires voor 2de huis hier gekocht, altijd top service. Geholpen door zelfde verkoopster als de keren hiervoor, heel erg fijn en persoonlijke benadering. We komen hier zeker weer terug.

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
In december hadden wij een grote bestelling gedaan bij Pronto Alkmaar. Een tafel, stoelen, barkrukken 2 kasten en een relaxfauteuil. Toen alle meubels werden bezorgd waren we razend enthousiast. Echter bij het uitpakken van de tafel merkte ik op dat deze ovaal was ipv Deens ovaal. In mijn beleving had ik deze besteld. Op de factuur zag ik dat er ovaal stond en het zelf niet goed had gecontroleerd. Na 1 telefoontje was daar direct de oplossing vanuit Pronto, geen probleem we wisselen het tafelblad om. Dat vind ik pas service. Vandaag was het zover en werd het blad omgewisseld. Heel erg bedankt!
Nette winkel. Ruime keus en vriendelijk personeel

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Wij hebben een zeer prettige ervaring met verkoopster Nina die uitgebreid de tijd nam en meedacht over de beste samenstelling voor onze bank. Ook het stof staaltje dat zij mee gaf was mooi om te kunnen zien hoe het met de rest van de meubels staat. Top advies.

Antwort von Pronto Wonen - Alkmaar
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.