Pronto Wonen - Emmen Bewertungen 30

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Nijbracht 80A, 7821 CA Emmen, Drenthe, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij kwamen voor het eerst deze prachtige woonwinkel binnen en waren erg verrast over de stijl , het is precies wat wij zoeken en zijn sindsdien vaker langsgekomen om gewoon lekker rond te kijken. U... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

super geholpen door Sjaak van Pronto Emmen , uitleg en garantie geregeld onder het genot van een bakkie . Eetkamerstoelen op voorraad , volgende dag met de leen bus gehaald ( 15 euro ) , top geregeld... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima winkel. Relaxfauteuil gekocht maar beviel ons niet. Zonder problemen konden we deze ruilen en tijdens wachten op de nieuwe fauteuil mochten we de oude zolang houden. Toppie

1. Haushaltswarengeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Möbelzubehör
  4. Möbelgeschäft
  5. Sofageschäft

Über Pronto Wonen - Emmen

Vom Unternehmen geschrieben

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Nijbracht 80A, 7821 CA, Emmen, Drenthe, Niederlande

1 Stern

Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben 7 weken geleden 2 lampen…

Wij hebben 7 weken geleden 2 lampen bij de Pronto in Emmen besteld. Zouden deze week uiterlijk binnen zijn, ze waren namelijk wel op voorraad in een andere vestiging. Meerdere keren contact gehad met de winkel, maar worden met een kluitje het riet ingestuurd.
Vandaag gebeld en nu blijkt dat er iets fout is gegaan in de procedure. Niets besteld en komen ook niet! Ze zijn een franchise winkel en dat zou er ook mee te maken hebben. Nou, daar heb ik als klant helemaal geen boodschap aan!
Krijg ik te horen van de medewerkster dat de bestelling kosteloos geannuleerd mag worden! Heb ik even geluk dat ik niet hoef te betalen omdat zij niet kunnen leveren!
Jammer! Best een mooie winkel om rond te snuffelen, maar de afhandeling van de 2 lampen is niet meer dan 1 ster waard.

7. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ging vandaag met klacht naar de Pronto…

Ging vandaag met klacht naar de Pronto in Emmen. Hier heb ik veel gekocht voor in ons huis. Nooit problemen gehad. April dit jaat ben ik met mijn moeder naar de pronto geweest voor een nieuwe tafel en stoelen. De dopjes die ik erbij moest kopen voor bescherming voor de vloer ook gekocht.

Nu zijn er verscheidene kapot gegaan afbreken van de beweegbare delen van de doppen in de stoelpoten. Heb foto's gemaakt en deze aan medewerker van Pronto laten zien. Zijn reactie was dan zal er wel niet normaal met de stoelen zijn omgegaan. Hij insueerde dus dat mijn moeder van 88 er niet normaal mee omgaat. Heb nog nooit zo een rare verkoper meegemaakt bij Pronto.
Verkopen zijn ze lief en aardig, maar met klachten wordt je niet netjes behandeld. Met tegenzin heb ik nieuwe gekregen. Maar hij wou mij er wel uutkijken.

28. November 2025

Beste Michel,

Hartelijk dank voor uw review

Het spijt mij te lezen dat u, uw bezoek aan onze winkel als niet prettig heeft ervaren. Zoals u uit eerdere bezoeken heeft ervaren is dit natuurlijk nooit onze bedoeling geweest.
De uitleg die onze collega heeft proberen te geven is meer in algemene zin geweest, en eerdere ervaringen, en nooit verwijtend bedoeld. Echter uit uw reactie in de winkel en review blijkt dat dit wel als zodanig is overgekomen.
Natuurlijk begrijpen wij dan uw reactie op dat moment en na het overleg met u in de winkel dachten wij, na ook uw excuses te hebben ontvangen, u een goede oplossing te hebben geboden.
Klachten nemen wij uiterst serieus en willen wij naar 100% tevredenheid oplossen, wij betreuren het dan ook dat u onze serviceafhandeling als negatief heeft ervaren, en zullen dit intern ook bespreken om hier in de toekomst van te leren.

Wij wensen u en uw moeder nog veel plezier van de meubelen, en hopen u, ondanks deze ervaring, graag weer terug te zien in onze winkel.

Pronto Wonen Emmen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wou voor mijn zieke moeder een sta op…

Wou voor mijn zieke moeder een sta op stoel bestellen blijkt dat je de stoel zelf moet op halen en zelf de poot eronder moet zetten tegen betaling doen ze dit wel , daar gaat het ook niet om maar hoe de medewerker reageerde toen we vroegen of hun dit niet konden doen als ze hem leverden was onbeschoft " tijd is geld " moesten we maar naar prominent gaan zei hij.

24. November 2025

Beste mevrouw Mertens,

Wij betreuren het dat U deze ervaring in onze winkel hebt gehad.

Zoals in het eerste verkoopgesprek aan U uitgelegd, zijn wij een afhaalformule: bezorg- en montagekosten zijn niet inbegrepen. Hierdoor
kunnen wij de laagste prijsgarantie bieden.

Later is dat door een andere collega nogmaals getracht aan U uit te leggen. Helaas is dat niet gelukt.

Dat U de uitleg als “onbeschoft” heeft ervaren, is spijtig om te lezen.

3 Sterren voor de bank

3 Sterren maar puur voor de bank: mooie bank.

Wat wel tegenviel:
- moest zelf in elkaar zetten (hoorde van een kennis die in zelfde filiaal bestelde dat het voor hem in elkaar gezet werd).
- moet het zelf impregneren en moest daarvoor de busjes extra erbij bestellen.
- En tja beetje jammer: kreeg geen koffie tijdens het opmaken van de bestelling. Ik zat pal naast de koffiemachine. Een bank aanschaffen is wel iets leuks en feestelijks, mag toch gevierd met kopje koffie erbij?

Jammer dat service tekort schiet.
Medewerker ook niet altijd even klantvriendelijk.
Het is toch een bank van 2100 euro.

Ben tevreden over de bank!
Maar ik bestel toch geen meubels meer bij Pronto, om bovengenoemde redenen

Toevoeging 27 sept:
3 sterren werden 4 sterren.
Dit betreft andere aankopen waar iets mee leek te zijn en wat uiterst behulpzaam en vriendelijk werd opgelost.

Geen 5 sterren dus, ivm de service omtrent de bank wat een beetje tegenviel

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn heel klantvriendelijk geholpen!

We zijn heel klantvriendelijk geholpen!

22. April 2025

Beste Hermien,

Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Wat fijn te horen dat jullie zo vriendelijk zijn geholpen.
Wij hopen dat jullie veel plezier mag hebben van de relaxfauteuils.
Ook hopen wij jullie weer te mogen ontvangen in onze winkel!

Pronto Wonen review

Uiteindelijk hebben wij een bank gekocht waar we gelijk verliefd op waren.
Top service, top winkel alles netjes overzichtelijk en vriendelijk personeel.
Zeker een aanrader.

20. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke medewerkers en goed advies…

Vriendelijke medewerkers en goed advies en niet opdringerig

13. Dezember 2024

Beste familie Wessel,
Wat fijn dat je goed bent geholpen bij ons in de winkel. Graag tot ziens!

Goed advies.

Wij werden super goed geholpen door Yolanda (Pronto Emmen)ze had snel door wat wij graag wilden en daardoor gaf ze goed advies!
En werd de keuze voor ons ook makkelijker!

26. Oktober 2024

Tevreden

heb al diverse meubels bij pronto gekocht. laatste aankoop was eettafel met 6 stoelen. In het algemeen tevreden. Helaas is tijdens aankoop iets verkeerde voorlichting gegeven. Dit kwam naar voren toen ik tafel thuis had. Discussie met filiaal manager gehad en bood mij wel aan naar heftige discussie dat ik tafel retourneren kan en geld terug kon krijgen. Prima voorstel. Daar het om iets heel kleins ging heb ik daar geen gebruik van gemaakt.
Helaas kreeg ik geen gelijk dat ik tijdens aankoop verkeerd ben voor gelicht. Manager zei dat zijn medewerkster, verkoopster, niet liegt. Dus volgens mij geeft dit dan aan dat ik niet de waarheid zou spreken volgens hem. En daar werd ik best wel kwaad over. Hiermee geeft hij aan dat ik lieg.
We zijn het hierover ook niet eens geworden.
Wil dit toch even kwijt. Al met al wel tevreden over product

9. August 2024

Beste heer Koops,
Hartelijk dank voor je review, wij hopen dat je veel plezier mag hebben van de meubelen. Graag tot ziens!

Betrouwbaar en transparant

Allereerst het vriendelijke personeel, wij waren er rond etenstijd en werden desondanks attent en snel geholpen. Goed advies (onderhoud meubels bijv. - stoelpoten bij onze pvc-vloer enz.) en een heldere uitleg bij het opnemen van de bestelling.
Zeer transparant w.b. de voorwaarden bij de verkoop.
Overzichtelijke winkelinrichting met aandachtig opgestelde meubels en accessoires. Magazijn om eventueel direct sommige aankopen direct mee te nemen (wij een bijpassende klok.)
De bestelling werd netjes geleverd na telefonisch èn e-mailbericht. Lekker op tijd.
De meubels werden zeer degelijk verpakt geleverd en op verzoek daar geplaatst waar wij ze wilden plaatsen, zodat we ze ook ter plaatse konden uitpakken. Alles onbeschadigd geleverd, compleet en waar nodig met een duidelijke handleiding voor het zelf opzetten (stoelpoten; tafelpoten; plankleggers.) Ook duidelijke instructies en materiaal bijgesloten over hoe om te gaan met een eventueel niet waterpasse vloer (de meubels worden vanuit de fabriek wel waterpas geleverd.)
We zijn zeer ingenomen met de kwaliteit van de meubels; ze zien er prachtig uit, nauwelijks van echt hout te onderscheiden en door de melamine oppervlakten onderhoudsvriendelijk.
Ook fijn dat we met betaalpas konden betalen bij aflevering, zonder aanbetaling ondanks onze forse bestelling.
O ja, we ontvingen de garantiebescheiden digitaal, ruim voorafgaande aan de levering!

23. Juni 2024

Beste familie Pieters,
Hartelijk dank voor deze mooie review.
Wat fijn dat jullie alles zo positief hebben ervaren. Wij hopen dat jullie veel plezier gaan hebben van de nieuwe meubels!
Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Prima geholpen

Prima geholpen

12. April 2024

Beste Herman,
Hartelijk dank voor je review! Graag tot ziens bij ons in de winkel.

Goed en duidelijk advies

26. Februar 2024

Beste Bert,
Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je goed en duidelijk advies hebt gekregen. Graag tot ziens bij ons in de winkel.

Pronto.Prima

een erg fijn contact met de verkoopster.Een goede keuze en een goede prijs.Stoelen waren on de gekozen kleur niet op voorraad maar werden binnen een week geleverd. Zelfs bij het afhaalpunt goed geholpen en we zijn erg tevreden maar dat wisten we van de vorige keren dat we daar stoelen hebben gekocht.

11. Jänner 2024

Beste familie Heijbom,
Hartelijk dank voor jullie mooie review. Wij vinden het fijn dat jullie het bezoek aan onze winkel en magazijn als positief hebben ervaren. Graag tot ziens! Veel plezier van jullie nieuwe eetkamerstoelen!

Dingetjes netjes opgelost

ten eerste plaats waren de chauffeurs een kast vergeten, wel goed opgelost en dezelfde dag nog gebracht, 2e issue ook netjes opgelost, tip, als je twee kasten verkoopt uit de showroom, lever dan niet 1 in de verpakking ivm met mogelijk kleur verschil

13. Jänner 2024

Antwort von Pronto Wonen - Emmen

Beste familie Gerrits-de Jonge, hartelijk dank voor jullie review. Het is inderdaad vervelend dat de bezorgers niet alles compleet hadden, onze excuses hiervoor. Ik zal jullie een persoonlijke mail sturen met betrekking tot het kleurverschil in de kasten en hoe wij dit willen gaan oplossen.
Veel plezier van jullie aankoop!
Team Pronto Wonen Emmen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr