Pronto Wonen - Volendam Bewertungen 145

TrustScore 5 von 5

4,8

Julianaweg 208, 1131 DL Volendam, Noord-Holland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn zoals altijd goed geholpen en een meedenkende verkoopster Anita Goed advies neemt alle tijd zodat je met een goed gevoel de winkel uitloopt en tevreden bent met de aankoop. Dank Anita

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een goed en duidelijk advies gekregen van Corné. De keuze voor het onderstel van de eettafel werd ons duidelijk na zijn heldere uitleg. Ruime keuze uit stoffen en een mooie ingerichte zaak.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De verkoper nam ons mee aan de hand en liet ons verschillende banken testen. Door goed te luisteren naar onze wensen hielp hij ons stap voor stap verder, waardoor onze selectie steeds kleiner en klein... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij een aankoop van tafelstoelen werden wij prima geholpen in de winkel van Pronto Wonen in Volendam. Wij werden goed ingelicht van wat er allemaal mogelijk is door de verkoper. en wachten nu op d... Mehr ansehen

1. Haushaltswarengeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Möbelzubehör
  4. Möbelgeschäft
  5. Sofageschäft

Über Pronto Wonen - Volendam

Vom Unternehmen geschrieben

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Julianaweg 208, 1131 DL, Volendam, Noord-Holland, Niederlande

Goed en duidelijk advies

11. April 2026

Hoi Karin,

Wat een leuk review.
Wij hebben het ook aan Corne laten lezen en hij kreeg er een brede glimlach van.

Wij wensen jullie binnenkort veel plezier met jullie nieuwe eethoek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Precies zoals we willen helemaal op maat

We zijn heel blij met onze bank. In de winkel zijn we goed geholpen. We hadden heel veel eisen maar er werd geduldig naar geluisterd en naar de juiste oplossing gezocht.

3. April 2026

Beste Chantal,

Ook al vraagt het soms wat van ons geduld, onze insteek is altijd een hele blije klant.
En zo te lezen is dat gelukt.
Heel leuk om te lezen :-)
Bedankt voor deze review en heel veel plezier met je nieuwe bank.

Goede keuze en kwaliteit

Eerste hulp was prima uitgelegd, daarna goed vergelijk kunnen maken.
Ordering ging prettig en correct.

2. April 2026

Beste Wilfred,

Ontzettend bedankt voor deze geweldige review. Leuk om te lezen dat U zo tevreden bent.

fijne service

fijne service, ruime sortering, aardig personeel,
uitgebreide informatie over het gekochte product.

28. März 2026

Goed advies

Goed advies, meedenkend, ruim de tijd nemend

21. März 2026

Hoi Suzanne,

Wat ontzettend leuk dat je ons zo goed beoordeeld.
Daar worden wij blij van.

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen, geen opdringere verkopers. Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Alle tijd gekregen om rustig rond te kijken.

15. März 2026

Goedemiddag,

Wij doen ons uiterste best om een juiste balans te zoeken naar maximale informatie voorziening/optimaal advies zonder opdringerig te zijn.
En zo te lezen is dat goed gelukt ;-)
Bedankt voor deze review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn prima geholpen goede uitleg en…

We zijn prima geholpen goede uitleg en voorstellen qua kleuren.

11. März 2026

Bedankt voor deze leuke Review An,

Dat doet ons goed.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

we zijn heel leuk geholpen door Anita

We zijn heel leuk geholpen door Anita. ze was vakkundig en niet opdringerig .
We kregen goede suggesties van haar .

19. Februar 2026

Hoi Gerda,
Ontzettend bedankt voor de 4 stralende sterren.
Wij hebben t laten weten aan Anita en ze vond t heel leuk om dit te horen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruime collectie met veel mogelijkheden.

Ruime collectie met veel mogelijkheden.
Bij aankoop van een relexstoel zijn we zeer goed geholpen door Anita, vriendelijk, nam de tijd en gaf goede adviezen en was niet op dringerig.Aanrader.

17. Februar 2026

Hoi Jos,

Wij willen jou hartelijk danken voor de hele mooie review die je (al weer eventjes geleden hebt geplaatst.
Daar worden wij erg blij van, dank je wel.

Heel veel keuze

Heel veel keuze. Prettige verkoop(st)er. Hulpvaardig en kundig. Kregen tijdens wachten een kopje koffie. Zeer prettig gewinkeld. Aanrader.

4. Februar 2026

Goedemorgen Koos,
Deze hele leuke review was ons even ontglipt.
Daarom willen wij alsnog even een bedankje uitdelen voor deze 5 schitterdende sterren.

Bedankt namens het hele team van Pronto Volendam

Vakkundige hulp en advies

Vakkundig geholpen en er werd de tijd genomen voor advies en uitleg

28. Jänner 2026

Hoi Jack,

Wij willen je hartelijk danken voor het delen van je hele mooie Pronto ervaring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn fantastisch geholpen door Anita…

We zijn fantastisch geholpen door Anita deze dame had verstand van wat we hebben gekocht een prachtige bank.
Erg enthousiast en ze verstaat haar vak geen onzin .

27. Jänner 2026

Beste J. Haas,

Wij zijn verheugd dat onze Anita alweer zo haar best heeft gedaan. Wat leuk om te lezen.

Service

Wij zijn door animatie ontzettend vriendelijk en bekwaam geholpen. Komen zeker terug .een top winkel

27. Jänner 2026

Beste J. Venverloo,

Ontzettend bedankt voor deze 5 schitterende sterren.
Wat leuk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijn geholpen en heel veel geduld…

Heel fijn geholpen en heel veel geduld gehad met ons! Top!

19. Jänner 2026

Hoi Hilde,
Onze reactie vergde even geduld ;-)....
maar wij willen je ontzettend bedanken voor deze leuke review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Komen zeker nog eens terug.

Wij hebben een ontzettend positieve ervaring bij de aankoop van een bank. Klantvriendelijkheid, kennis van zaken over het product, groot meedenkend vermogen en goede tips.

16. Jänner 2026

Hoi Dirk,

Fantastisch om te horen en te lezen!
Bedankt voor het delen van je leuke en positieve ervaring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben een erge mooie bank gekocht

We hebben een erge mooie bank gekocht. Anita heeft ons goed geholpen. Ze was geduldig, gaf ons de tijd om keuzes te maken, dacht echt met ons mee en gaf helpende adviezen. We zijn erg blij, bedankt!

11. Jänner 2026

Hoi Demi,
Ook namens Anita bedanken wij jou voor deze hele leuke en mooie review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk een mooie bank voor een mooie prijs!

We waren al bij heel wat meubelzaken geweest voor een nieuw bankstel.
Nergens konden we de bank vinden die aan alle eisen voldeed.
En toen reden we langs Pronto Wonen in Volendam.
We vonden daar een bankstel dat je helemaal naar je smaak en zitcomfort kan aanpassen( de muscolo). En voor een mooie prijs!
We zijn superleuk geholpen door Anita!

3. Jänner 2026

Hoi Agnes,

Jaaa, de Muscolo/Moscato is een zeer veelzijdige bank.
Daar hebben jullie een fantastische keuze gemaakt!
Nogmaals enorm bedankt voor de mooie order én review en heel veel plezier straks met jullie nieuwe bank.

M.v.g. team Pronto Volendam

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr