Protvkastje Bewertungen 169

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

9-4 Bestelling geplaats, kreeg op 13-4 ineens een whatsapp berichtje dat ik maar een app moest downloaden. Aangegeven dat ik een kastje met afstandsbediening had besteld nadat ik hier meerdere malen o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kastje binnen 2 dagen retour willen sturen, omdat het apparaat gelijk al helemaal vast liep. Retouradres was van de Neeltje Jans. Daarna veel contact via e-mail en whatspp gehad, maar kreeg geen juis... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

1e jaar prima geholpen ook met problemen aventoe liep hij vast wat blijkbaar normaal is 2e jaar na verlenging doet hij het niet reageeren op app alleen met volg stappen wat probleem niet oplost ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Eerste jaar prima, na verlengen geen beeld meer. €100 weggegooid nu, baal hier enorm van. Bedrijf is onbereikbaar.. Update 7-1-'25: inmiddels reactie, alles werkt weer. Heb ze hiervoor plat moeten... Mehr ansehen

1,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Zijn we opgelicht???

Jammer dat ik niet eerder deze berichten heb gelezen! Vorige week kreeg ik app om te verlengen en ik heb betaald maar ik heb geen beeld meer. Meerdere berichten gestuurd maar ik hoor niks. Echt waardeloos!

UPDATE: Net een app gehad dat account weer geactiveerd is met excuses omdat het heel erg druk is geweest. Ik ben weer opgelucht!!

19. Februar 2025

Een van de velen

Zelfde verhaal als wat ik bij de meeste hier lees. kastje werkte redelijk maar na verlengen helemaal niet meer. Reageren nergens op.

15. Februar 2025

Opgelicht!

Ze reageren nergens op. Het is complete oplichterij en alles is nep! Ook hun site is compleet verzonnen met betrekking tot de reviews. Trap er niet in. Ze reageren niet!

14. Februar 2025

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst! Geen contact mogelijk, en niets ontvangen. Oplichters!!!!! Aangifte doen en de bank waarschuwen!!!! Hoop deze meneer eens persoonlijk te treffen.......... pak de telefoon gewoon op

6. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een jaar met plezier tv gekeken

Een jaar met plezier tv gekeken, verlening betaald maar nog steeds doet het kastje het niet.
Appjes gestuurd en mailtjes maar GEEN REACTIE!!!!
Nu al bijna 3 weken bezig om contact te zoeken!!!!

3. Februar 2025

Slechtste wat er is.

Wat een drama, regelmatig geen zenders of valt het tv beeld stil. Bereikbaarheid is ook een drama. Als je een app stuurt krijg je 4 dagen later antwoord. Hoe zijn deze jongens te bereiken? Heeft iemand een telefoonnummer of weten jullie waar deze jongens wonen/verblijven. Wat een slechte bedoeling. Lees hier dat bijna iedereen er last van heeft. En ze doen er niks aan.

31. Jänner 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hallo ,gisteren kastje toegestuurd…

Hallo ,gisteren kastje toegestuurd gekregen en via WhatsApp de inloggen gegevens binnen 48 uur ...zoek allen nog beschrijving waarmee ik met deze afstandbediening de tv ook kan koppelen dus.maar 1 afstandbedieng heb .

30. Jänner 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb het kastje nu bijna 1 jaar

Ik heb het kastje nu bijna 1 jaar. Werkte altijd prima weinig klachten. Maar sinds 4 dagen geen tv meer via hun. Ik heb ze verschillende aps gestuurd en zelf op hun site gemeld maar helaas tot op heden geen reactie.

26. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hadden vorig jaar kastje super echt…

Hadden vorig jaar kastje super echt snelle reacties en contakt.nu app erbij besteld .reactie duurder lang.uiteindelijk betaald en weer duurde lang voor reactie.app geïnstalleerd niets id ,maar kastje deed ook niet meer en nu???.hoop nog dat ze reageren gr Alie Tempelman

21. Jänner 2025

vreselijk

Bij ons hetzelfde verhaal. Ook na de verlenging betaald te hebben kregen we een code die niet werkt. Geen contact meer mogelijk. Gewoon opgelicht dus. Niet aan beginnen!

16. Jänner 2025

Oplichters, niet verlengen!!

Helaas nu pas deze recensies gelezen. Ook hier het 1e jaar zonder problemen gekeken. Na verlenging bezweek het kastje en kreeg ik het advies om de app te installeren.
Vervolgens is er op geen enkele manier contact mogelijk, app is dus niet geactiveerd. Oplichters!
GA GEEN VERLENGING AAN!!!

19. Jänner 2025

Oplichters zijn het.......

Helaas het kastje beloofd maar kreeg de app, die niet werkt de zenders in het Italiaans en nu eruit en totaal geen beeld meer. Meerdere keren geappt en gemaild uiteindelijk kreeg ik na 5 dagen een app dat er onderhoud was gepleegd en dat we weer konen kijken.
Maar jullie snappen het al geen beeld en geen geld.

Vraag me af of we hier wat mee kunnen. Fraude helpdesk inschakelen.....mocht iemand ideeën hebben graag,.

14. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WEL BETALEN MAAR GEEN ŔEACTIE !!!

WEL BETALEN MAAR GEEN ŔEACTIE !!!

Eind december 2024 de vraag of ik wou verlengen. Dit gedaan en €100 overgemaakt. Krijg app terug " is geactiveerd " maar bij inloggen geeft deze aan fout bij inloggen en zie dat verloopdatum in beeld staat.

Geappt. Gemail.gebeld maar geen reactie . Kortom je voelt en je wordt opgelicht. Dus mensen denk goed na voor je wat besteld. Komen afspraken niet na en je geld is weg. Op geen enkele manier reageren ze terug. Ja alleen als je lid wil worden dan zijn ze er als de kippen bij
Tot heden 09-01-2025 geen reactie.

Jan vd Meulen

9. Jänner 2025

Helaas er toch ingetrapt

Helaas er toch ingetrapt. 3 jan 2024 gestart met een Pro TV de opstart was slecht te noemen maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Om die reden heb ik besloten het abonnement op 3 januari 2025 te verlengen.

Helaas tot op heden nog steeds geen antwoord of reactie gekregen na betaling ondanks dat ze zogenaamd 24/7 service draaien. Dit klopt overigens ook niet met hun bedrijfsaccount in whatsapp omdat deze aangeeft dat ze geopend zijn tussen 09:00 en 17:00.

Ik heb niet de hoop dat het nog goed gaat komen en heb het bedrijf tot maandag a.s. de tijd gegeven dit op te lossen. gebeurt dit zal ik mijn review nog aanpassen.

Voor jullie beeld ik heb
2 keer gemaild
12 keer gebeld
10 keer geappt
en op geen enkele respons gekregen.
Begin er dus niet aan.

3. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De app werkt wel maar ik heb een kastje…

De app werkt wel maar ik heb een kastje besteld (189 € ) voor in de camper.
na veel geprobeerd om contact te krijgen lukt het niet om dit kastje te bemachtigen.
Dan maar herroepen en geld terug vragen.
Jammer, maar dat gaat ook niet lukken.
Weg 189€ en geen tv in de camper.

6. Jänner 2025

Opgelicht..

Ze komen niet met nieuwe inloggegevens dus er kan niet verlengd worden. Helaas heb ik al betaald en zijn ze onbereikbaar ik hoop dat ze het oplossen maar ik heb er een hard hoofd in het is al anderhalve week geleden en ze reageren niet meer. Wel erg sneu want mn zoon kan nu geen tv meer kijken. Ik kan er nog wel mee leven maar het is toch weer 100 euro weggegooid

18. Dezember 2024

Steeds zwart beeld

Steeds zwart beeld, of stilstaand beeld. Ik heb prima wifi in huis.
Paar keer gemaild, geen reactie. App gestuurd, geen reactie. Ik zal blij zijn als ik een ander kastje kan aanschaffen.

24. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr