9-4 Bestelling geplaats, kreeg op 13-4 ineens een whatsapp berichtje dat ik maar een app moest downloaden. Aangegeven dat ik een kastje met afstandsbediening had besteld nadat ik hier meerdere malen o... Mehr ansehen
Kastje binnen 2 dagen retour willen sturen, omdat het apparaat gelijk al helemaal vast liep. Retouradres was van de Neeltje Jans. Daarna veel contact via e-mail en whatspp gehad, maar kreeg geen juis... Mehr ansehen
1e jaar prima geholpen ook met problemen aventoe liep hij vast wat blijkbaar normaal is 2e jaar na verlenging doet hij het niet reageeren op app alleen met volg stappen wat probleem niet oplost ve... Mehr ansehen
Eerste jaar prima, na verlengen geen beeld meer. €100 weggegooid nu, baal hier enorm van. Bedrijf is onbereikbaar.. Update 7-1-'25: inmiddels reactie, alles werkt weer. Heb ze hiervoor plat moeten... Mehr ansehen
Gaat mis bij verlengen!
Update 7-1-'25: inmiddels reactie, alles werkt weer. Heb ze hiervoor plat moeten spammen, communicatie bar slecht. Ik mag ze niet meer appen
Begin hier niet aan!
Begin hier niet aan. Het klinkt allemaal leuk en aardig in het begin, daarna laten ze je gewoon zitten. Ze geven niks om je als klant wanneer er iets is of als je na een jaar gaat verlengen. Je betaald en krijgt verder geen gehoor. Begin er dus niet aan!
Waardeloos
Eerste jaar werkte alles prima. na een jaar wouden wij verlengen en ook netjes betaald maar het werkt nog steeds niet krijg ook geen enkele manier reactie. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Ze reageren niet op mailtjes whatsapp en Facebook
berichten ik zit nu al een week zonder tv.
OPLICHTER, TRAP ER NIET IN!!!
Het is dat ik een ster moet neerzetten, maar zelfs deze verdient hij niet. Vorig jaar december kastje aangeschaft. Superblij mee, hele jaar geen problemen. Nu kon ik hem verlengen. Aangezien ik geen problemen had, dus gedaan. Na de update en verlenging kan ik niet meer inloggen, dus geen tv. Ben aan het mailen, bellen, appen. GEEN REACTIE. Via WhatsApp bellen wordt ik weg gedrukt. Ik ga nu net zo lang door tot ik geld terug krijg en ga kijken of ik stappen tegen hem kan nemen. Wat een OPLICHTER, TRAP ER NIET IN!!!!
Uiteindelijk is het goed gekomen!
Vorig jaar een kastje besteld en dit werd keurig bezorgd, was ook vlot met installeren en op een paar kleine storingen na geen klachten want er werd meestal wel gereageerd via de whatsapp. Maar afgelopen week kreeg ik een appje met betaalverzoek om te verlengen. Aangezien ik tevreden was en regelmatig kijk dus besloten om € 100 via het tikkie te betalen… sindsdien beeld op zwart, en zijn ze niet meer te bereiken!! Pure oplichting dus, dit soort partijen zijn dus niet te vertrouwen! Ik hoop nog dat ik een rectificatie mag schrijven maar ik denk dat ik € 100 armer ben en met een nutteloos kastje opgescheept zit!
UPDATE: De aanhouder wint, ik heb sinds vanmorgen weer beeld na vele berichten! Het is erg druk kreeg ik te horen, misschien kan het bedrijf wat aan de communicatie doen want het heeft wel even geduurd en dan denk je toch dat je geld weg is… van 1 naar 3 sterren omdat ik weer kan kijken!
Ik ben echt boos
Ik ben echt boos, na lange tijd eindelijk toch het kastje inplaats van de app, toen lange tijd geen reactie , eindelijk de inlog en gevraagd of het werkt op mijn vakantie adres , ja garantie dat het geen probleem was , alleen dan doorgeven waar zodat de server omgezet kan worden,
Sinds 18 okt geen reactie meer en op mn vakantie adres dus geen protv . Je ziet dat hij online is op watsapp maar geeft geen reactie , hoop geld voor niets
Pro tv
Ik was niet tevreden maar ik kreeg wel keurig mijn geld terug. Ik had me mogelijk meer moeten verdiepen in deze vorm van tv. Aandachtspunt: bereikbaarheid, optimaliseren website. Dick
Slechte app en service, opgelicht
Slechte service .
Kastje besteld €189,95 betaald. Geen kastje geleverd.
Dan krijg je een bericht dat ze een app hebben die 89,95 kost . Dus € 100 teveel betaald.
Dan blijkt na lang wachten dat die app steeds vast loopt.
Kort om . Niet doen
Slechte service
Altijd tevreden geweest, was toen iets met pro-tv limburg. Nu komt er telkens een balkje met tekst in beeld, verschillende malen een whatsapp bericht gestuurd, maar krijg gewoon geen reactie. Waardeloos, willen wel verkopen, maar service leveren; Ho Maar.
Aanvulling op mijn vorige mail
Aanvulling op mijn vorige mail, ben nu meer als een maand bezig van het sturen van Whatsapp Email en telefoontjes nog steeds geen reactie.
Mocht je nog geïnteresseerd zijn in tv-pro probeer ze dan eerst te bereiken voordat je je geld weggooit.
Wat mij aangaat zijn het een bende oplichters.
Eigenlijk altijd prima tevreden tot nu!!!
Eigenlijk altijd prima tevreden.
Nu verlenging abonnement en kan ik niet meer inloggen. Ze geven niet thuis via Facebook of WhatsApp.
Wij hebben dit kastje nu 8 maanden
Wij hebben dit kastje nu 8 maanden, eigenlijk geen problemen.
Maar nu kregen we verleden week een nieuwe inlogcode, meerdere zenders en dus ook nieuwe films.
Tot mijn verbazing, helemaal geen geluid bij alles van 2024. Of het nu films of series zijn.
Aangeschreven op de WhatsApp, maar nog geen antwoord.
Hebben hier meer mensen last van?
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Portal werkt niet waardoor het kastje onbruikbaar is en helaas krijg je op geen enkele manier contact met deze mensen om dit op te lossen. Zowel op email als op whatsapp en Facebook wordt gewoon niet gereageerd. Weggegooid geld dus koop hier niet!
Binnen 48 uur alles geregeld
Binnen 48 uur alles geregeld, app doet wat hij moet doen, en vlug geïnstalleerd, heel veel zenders , kortom top !!
Snelle reactie en binnen 48 uur
Snelle reactie en binnen 48 uur, zoals beloofd alle zenders.
Ben sinds Zaterdag aan het uitzoeken welke zenders er zijn. Eigenlijk is het zo welke zender niet.
wij zijn ondertussen vanaf augustus…
wij zijn ondertussen vanaf augustus blij met ons kastje van pro tv !
dank voor de duidelijke uitleg via watts app.
grt
Truus
Binnen 48 uur geregeld en kan echt…
Binnen 48 uur geregeld en kan echt alles kijken met mooi beeld!
Protvkastje,
Protvkastje,
Naar eerder bericht hier geschreven te hebben.
Protvkastje heeft mij netjes benaderd en de mis communicatie met elkaar verholpen.
Zeer nette mensen die afspraken nakomen.
Mvg. Robert
Prima ervaring
Pro box besteld, maar gaat nu via een app op smart tv. Via WhatsApp alles binnen 48uur op de smart tv gezet. Schitterend beeld en echt alle zenders. Zeer tevreden!!
heb een goede ervaring er mee min…
heb een goede ervaring er mee min puntje stottert wel eens maar voor de rest goed
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.