Purely Professional Bewertungen 187

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine krøller var så skrøbelige indtil jeg fandt Purely professional. Det er til alle hårtyper og jeg elsker hele deres serie. Hvis du vil have glansfuldt hår, så er deres produkter ren mirakel og guld... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid en super god købsoplevelse! Nem bestilling, lynhurtig levering, håndskrevet hilsen i pakken, og varen var fint pakket ind. Ydermere var der vedlagt hele tre små prøver på produkter, som je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shampoo og balsam til krøllet fint hår. De holder virkelig hvad de lover. Efter den første hårvask var der ikke tvivl om at purely professional produkterne levede op til forventningen. Mit hår er me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min anden handel hos purelyprofessionel, og jeg kan kun anbefale dem! Jeg bestilte i går klokken to, og jeg har lige fået mine produkter ind ad døren! I pakken var der vedlagt nogle ekstra glæder såso... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Purely Professional er hår- og hudplejeprodukter til alle, der vil mindske brugen af parfume, farvestoffer, konservering og anden unødig kemi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores vision for Purely Professional er ganske klar: Less is more. Vi arbejder altid på at lave de bedste produkter der tager højde for både indholdsstoffer og virkning. Purely Professional er til dig, der vil udsættes for minimal kemi, men gerne vil have maksimal effekt af dine plejeprodukter.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og lækreste…

Fantastisk service og lækreste produkter. Kan helt klart anbefales.

5. September 2018

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse af både produkter og service, den er vi rigtig glade for at modtage 😊

Fantastiske produkter
Jeg er kæmpe fan – lækre produkter.

5. September 2018

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse, det er rigtig godt at høre! 👍

perfekt

Alt er gået helt perfekt og positiv overrasket over at modtage en mail med en vejledning om det købte produkt👍

4. September 2018

Hej Merethe,

Mange tak for din anmeldese, vi synes det er en perfekt måde at starte dagen på her på kontoret! 😊

Skønne produkter

Produkterne blev leveret dagen efter jeg havde bestilt dem. Og jeg så elsker jeg, at de er miljøbevidste og genbruger deres papkasser.
Jeg får altid en fin prøve med i købet som passer til det jeg i forvejen har bestilt.
Jeg har købt shampoo og balsam som er min absolut yndlings fra Purely Professionel. Mit hår har aldrig været sundere end det er efter jeg bruger deres produkter. Prisen er i den høje ende men den stemmer overens med hvad produkter kan. Jeg kan kun anbefale PP.

4. September 2018

Hej Emilie,

Det er simpelthen så dejligt at læse sådan en flot anmeldelse, den er vi meget stolte af! 👍🏼 Vi er glade for at vores produkter har kunnet bidraget til dit hårs sundhed og din velvære. 😊

Lækre produkter

Gode, troværdige produkter. Forstår godt hypen omkring produkterne.
Købte shampoo 1+ repair og treatment.
Kan godt lide at ingredienslisten er kort uden der dog er gået på kompromis med kvaliteten.
Dag til dag levering og en fornuftig størrelse vareprøve inkluderet. Det kan ikke gøres bedre. ❤️

4. August 2018

Hej Pernille,

Tak tak tak for dine ord og anmeldelse ❤️ Den er vi meget stolte af at modtage!

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Er meget tilfreds med alle de produkter jeg har prøvet og bliver ved med at købe dem. Har lige bestilt en 3. eller 4. omgang af hand cleanser. Lynhurtig levering.

3. August 2018

Hej Janne,

Tak for din anmeldelse, og for at være en trofast Purely bruger 😀 Det er den slags anmeldelser der gør vores dag så ekstra meget bedre!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering skete hurtigt og med tilpas…

Levering skete hurtigt og med tilpas information

3. August 2018

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for 😀

Gode produkter

Gode produkter!
Det er den eneste shampoo der virker på min kløende hovedbund :)

2. August 2018

Hej Emilie,

Tak for din anmeldelse, vi er så glade for at vores shampoo har kunnet hjælpe dig med at reducere kløende hovedbund!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter, og god vejledning på hjemmesiden!

Virkelig god hjemmeside, der er nem at navigere rundt på! Fedt med de specifikke anvisninger af produkter til forskellige hårtyper, samt muligheden for at købe små størrelser så man kan prøve produktet!
Levering var hurtig og let!

23. Juli 2018

Hej Helena,

Sikke en flot anmeldese, den er vi meget stolte af! Det er rigtig godt at høre at du ikke oplevede nogle problemer ved din bestilling 😀

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Produkterne er fine nok

Produkterne er fine nok, samme er servicen. Men kan kun få 4/5 siden man ikke har et valg ang. hvem der skal levere varen. Man kan kun vælge GLS, og de er elendige til at levere til hvor jeg bor.

23. Juli 2018

Hej Jens,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi har en løbende dialog her på kontoret om hvorvidt vi skal tilbyde flere leveringsformer da vi anderkender at ikke alle er lige glade for GLS. Jeg har noteret mig dit ønske om flere valgmuligheder og vil tage det med mig næste gang vi diskuterer leveringsmuligheder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønne produkter der virkelig holder…

Skønne produkter der virkelig holder hvad de lover! Her bruger hele familien produkterne. Servicen er præcis lige så god som produkterne! 😀

20. Juli 2018

Hej Pernille,

Det gør os så glade at høre at I alle kan få noget ud af Purely, og tak for din ros af vores service :)

Alt er perfekt

Alt er perfekt. Fantastiske produkter

19. Juli 2018

Hej Tina,

Tusind tak, vi er glade for at du synes om vores produkter.

Bestillingen bliver hurtigt ekspederet

Bestillingen bliver hurtigt ekspederet, og ordren leveret som lovet. Absolut kun positiv oplevelse herfra.

19. Juli 2018

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse af vores service, den er vi rigtig glade for!

Fantastisk service

Fantastisk service! Rigtig gode produkter og et flot udvalg, der passer til den enkelte. Og så får jeg altid pakken dagen efter bestilling!

13. Juni 2018

Hej Marisa,

Tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget stolte af.

Super tilfreds!

8. Juni 2018

Hej Lucy,

Vi er super tilfredse med at du er super tilfreds :)

Venlig hilsen Lars

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr