Mine krøller var så skrøbelige indtil jeg fandt Purely professional. Det er til alle hårtyper og jeg elsker hele deres serie. Hvis du vil have glansfuldt hår, så er deres produkter ren mirakel og guld... Mehr ansehen
Som altid en super god købsoplevelse! Nem bestilling, lynhurtig levering, håndskrevet hilsen i pakken, og varen var fint pakket ind. Ydermere var der vedlagt hele tre små prøver på produkter, som je... Mehr ansehen
Shampoo og balsam til krøllet fint hår. De holder virkelig hvad de lover. Efter den første hårvask var der ikke tvivl om at purely professional produkterne levede op til forventningen. Mit hår er me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min anden handel hos purelyprofessionel, og jeg kan kun anbefale dem! Jeg bestilte i går klokken to, og jeg har lige fået mine produkter ind ad døren! I pakken var der vedlagt nogle ekstra glæder såso... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Purely Professional er hår- og hudplejeprodukter til alle, der vil mindske brugen af parfume, farvestoffer, konservering og anden unødig kemi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores vision for Purely Professional er ganske klar: Less is more. Vi arbejder altid på at lave de bedste produkter der tager højde for både indholdsstoffer og virkning. Purely Professional er til dig, der vil udsættes for minimal kemi, men gerne vil have maksimal effekt af dine plejeprodukter.
Malmøgade 2, kld. th., 2100, København Ø, Dänemark
- info@purelyprofessional.dk
- purelyprofessional.dk
Das haben sich andere Leute angesehen

Funker bare
Funker bare - og produkterne er fantastiske 😊

Super godt!
Super god behandling, let og hurtig levering og meget overskuelig webshop. Og ikke mindst SUPER produkter!

Antwort von Purely Professional
Super hurtig levering og skønne…
Super hurtig levering og skønne produkter, der virkelig virker!

Antwort von Purely Professional
Hurtig levering, personligt kort og altid dejlige produkter.

Antwort von Purely Professional
Fantastiske produkter og hurtigt…
Fantastiske produkter og hurtigt levering!

Fantastiske produkter og service
Virkelig gode produkter som man kan mærke håret elsker.
Nem webshop med gode videoer der forklarer brugen af produkterne, hurtig levering og virkelig fine og overraskende håndskrevne hilsner, i hver pakke.

Antwort von Purely Professional
Bedste produkter og den mest …
Bedste produkter og den mest fantastiske kundeservice!
Jeg er ret glad for produktet
Jeg er ret glad for produktet, som jeg første gang købte hos en frisør. Nu ville jeg så have en større shampoo, som kun kan købes på hjemmesiden og den eneste fejl jeg kan finde, er at levering kun sker med Post Nord. Min pakke er forsvundet og efterlyst, så levering dag-til-dag er ikke altid tilfældet. Det er selvfølgelig ikke Purely's skyld, men jeg syntes det sker for ofte hos Post Nord. Mit eneste ønske er derfor at de får lavet en fragtaftale med GLS eller DAO.
All my love - I will give you <3
Bedste produkter i verden ! Tak <3
No worries
Får altid mine produkter dagen efter bestillingen og så elsker jeg deres produkter.
Hurtig levering og fantastisk produkt!
Hurtig levering og fantastisk produkt!
Jeg har brugt conditioner 1.5 måned nu og jeg er meget, meget tilfreds. Mit fine, krøllede hår plejer at få kedelige, spaltede spidser så hurtigt efter klipning, at jeg skal klippes hver 3 måned. Jeg har INGEN spaltede spidser nu -ikke engang tegn på spaltede spidser, mit hår ser stadig ny klippet ud! Ydermere er mit hår virkelig blødt og lækkert.
Jeg kan kun anbefale dette produkt.
Smil smil smil
Sådan en fantastisk webshop skal man lede længe efter 👏 Kanon hurtig levering og så fint håndskrevet kort. Men det bedste af alt : super super produkt. Nu har jeg brugt det i ca 3 uger og ALDRIG har mit hår haft det så godt ❤️❤️
Perfekt!
Aldrig har jeg oplevet så hurtig en levering, pakken kom morgenen efter jeg havde bestilt den. Produkterne er af rigtig god kvalitet, alt i alt super!
Hurtig levering, fantastiske produkter!
Jeg fik produkterne hurtigt, som de lover!
Der var også et fint lille kort til mig og en prøve på et andet produkt. Super service!
Dertil så er produkterne absolut fantastiske..! Har virkelig reddet mit hår fra at være en konstant høstak til blødt og medgørligt. Virkelig lækkert!
Dag-til-dag levering, sødt håndskrevet kort og en lille prøve med i pakken. Kundeservice svarer lynhurtigt ved spørgsmål.
Servicen er helt i top!
Produkterne er sindsygt gode, hurtig leveringstid og så får man søde håndskrevne kort med hver gang, hvilket jeg er virkelig fan af. Fik tilmed også en lille gave med i pakken. Super firma - kan simpelthen ikke rose det nok! Med Purely points kan man optjene rabat for hvert køb, hvilken giver lysten til at købe lidt ekstra også - man elsker jo rabatter haha ;)
Lækre produkter og virkelig god service!
Jeg modtog min vare dagen efter min bestilling, med indlagt personlig, håndskrevet hilsen. Jeg var i tvivl om noget var gået galt ved min betaling og kontaktede derfor PP. De svarede høfligt og imødekommende indenfor 5 min.!
Man føler sig virkelig godt behandlet som kunde! Alene servicen gør denne virksomhed til en fornøjelse at handle med!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.