Met de kortingsactie voor nieuwe klanten, dacht ik ook eens een poging te wagen. Ik heb 11verschikkende maaltijden gekocht en ben over het algemeen zeer tevreden. Enkel maaltijden met gekookte aardapp... Mehr ansehen
Plats annoncés comme étant sans conservateurs dans la FAQ. Ci-dessous la composition des chicons au jambon, gratinés : Chicon au jambon 37% [chicon 64%, jambon 36% [viande de porc, eau, am... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Quiso is dé maaltijdservice voor iedereen die snel, gezond en zonder zorgen wil eten. Wij geloven dat lekker en voedzaam koken niet altijd uren in de keuken hoeft te kosten. Daarom bereiden onze chefs, in samenwerking met een diëtist, heerlijke kant-en-klare maaltijden die je alleen nog hoeft op te warmen. Zo bespaar je tijd, maar geniet je toch elke dag van een gevarieerd menu vol smaak en kwaliteit. Onze gerechten worden met zorg samengesteld uit verse ingrediënten en direct ingevroren om smaak, geur en voedingsstoffen optimaal te bewaren. Hierdoor garanderen we dat jij steeds de beste kwaliteit op je bord krijgt, wanneer het jou uitkomt. Of je nu kiest voor een klassieke favoriet of iets nieuws wil ontdekken: Quiso zorgt ervoor dat je altijd een smakelijke en gezonde optie bij de hand hebt. Met ons flexibele bestelsysteem bepaal je zelf hoeveel en hoe vaak je bestelt. Of je nu drukke werkdagen wil vereenvoudigen, gezonder wil eten zonder in te boeten op smaak, of gewoon nieuwe gerechten wil uitproberen: bij Quiso vind je altijd een oplossing die bij jouw levensstijl past. Met Quiso maak je van elke maaltijd een zorgeloos, gezond en smaakvol moment. Ontdek vandaag nog hoe makkelijk goed eten kan zijn!
Royerveld 18, 3740, Bilzen, Belgien
- +32 (0)78 05 22 02
- info@quiso.be
- quiso.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Il est actuellement impossible de…
Il est actuellement impossible de passer une commande sur leur site, car les instructions ne sont pas claires et les explications fournies sont difficiles à comprendre. De plus, je préfère éviter le risque de sélectionner certains plats et de recevoir une commande différente ou d'être livré à un moment inapproprié.
Quiso is lekker
Eten is snel geleverd en het eten is lekker en heel smakelijk. Opwarmen gaat ook gemakkelijk.
De maaltijden die ik nuttigde waren…
De maaltijden die ik nuttigde waren zeer lekker.
Goede producten
Repas de très bonne qualité
Repas de très bonne qualité. Bien présenté et surtout délicieux. Je recommande
Via Facebook heb ik kunnen kennismaken…
Via Facebook heb ik kunnen kennismaken met quiso. Mijn eerste bestellingen om uit te proberen 8 menu's. De eerste is geworden , witloof met ham en stoofvlees met appel . Alle twee echt lekker , Quiso is voor mij een echte aanrader. Mijn tweede bestelling komt er zeker aan !!!
Een aanrader!
Sinds korte bracht een vriendin mij in contact met de Quiso maaltijden. Als alleenstaande heb ik de gemakkelijke gewoonte genomen te eten en/of te koken alleen wanneer ik honger had, weinig tijd besteden daaraan was de must.
Heb 1ste keer bij Quiso besteld, nu is de 2de leverbeurt op komst. Een aanrader, lekker gezond en nu eet ik terug regelmatig een volwaardige maaltijd.
Aangenaam verrast lekkere maaltijden ik…
Aangenaam verrast lekkere maaltijden ik bestel zeker nog zeer praktisch bakje meenemen smiddag naar werk 4 min micro en lekkere maaltijd ✌️
Goede reclame
Goede reclame, gemakkelijk om te bestellen, levering op tijd,wat beloofd is,en gemakkelijk om klaar te maken, en HEEL LEKKER!!!
Quiso mmm lekker
Goede servies en de maaltijden zijn heel lekker.
C'était très bien la première fois…
C'était très bien la première fois alors je recommande une deuxième fois
Wil je erg gevarieerde lekkere maaltijden , die kant en klaar zijn dan moet je bij Quiso zijn !!!
> Het zijn erg lekkere maaltijden , voldoende balans tussen aardappelen meestal puree en wat erg lekker zacht vlees en wat lekkere groentjes met een lekker sausje ! Meestal zou ik graag wat grotere maaltijdbakjes hebben haha ! Goede prijs kwaliteit verhouding , prijzen variëren tussen 7 € en 12 € !
> Alle maaltijden zijn mooi verpakt in de bijpassende kartonnen verpakking met alle benodigde info en erg gemakkelijk passende keurig afgesloten plastiek bakjes !
> Het zijn meestal gewone originele maaltijden met gewone erg originele ingrediënten
> Je kan kiezen uit Traditionele en of Oosters en of Italiaans en of wereldsmaken en of Veggie , allemaal erg lekkere maaltijden
> Goede presentatie van de maaltijden op de website
> Je kan gemakkelijk je eigen maaltijd box samenstellen en kiezen wanneer deze mag geleverd worden , je wordt voldoende en op tijd geïnformeerd ook op de dag van de levering wordt je
goed geïnformeerd voor wat betreft het leveringstijdstip met Track en Trace informatie
> Je kan een levering overslaan of levering dag wijzigen
> Nadeel : je kan niet kiezen of de levering bvb in de voormiddag of in de namiddag mag plaats hebben !
Het zijn geen smakelijke " maaltijden ".
Sommige bakjes met de inhoud zijn zelfs de naam " maaltijd " niet waard. De bakjes zijn dan nog van een zeer lage kwaliteit , net als de inhoud. De sauzen zijn onvindbaar of zijn zo dun en smaakloos als water.80% is met purée en de gebakken aardappelen zijn gesneden met een bijl .Geen enkele " maaltijd " is uitnodigend. Na een telefonisch gesprek met de zaakvoerder heb ik nog een 2de bestelling geprobeerd en het was nog erger dan de 1ste. Als ge dat vergelijkt met Bofrost en Delimeal dan weet ge het wel. En de misleidende prijzen zijn daarbij nog hoger dan de rest .
Tres bon prix et de bonne qualités
Tres bon prix et de bonne qualités
Heel lekker maaltijden zeket aanrader
Heel lekker maaltijden zeket aanrader
Maaltijden zijn lekker en zeker…
Maaltijden zijn lekker en zeker voldoende ,veel variatie waaruit men kan kiezen
Fantastisch
Fantastisch, echt niets op aan te merken. Super lekker.
De menu's zijn groot en lekker
De menu's zijn groot en lekker. Ze zijn goed verdeeld in de vakjes en laten zich makkelijk op een bord scheppen. Ik heb ooit het bekende van 'Hello' gemaakt en moet eerlijk zeggen, dit is stukken makkelijker en zeker zo goed. O ja en minder afval.
Goede service en lekker
Bestelling op tijd geleverd en goed verzorgd,maaltijden die ik al gegeten heb zijn zeer lekker
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.