Bestilt mandag kl.23.50 d.10.04 2023 leveret onsdag morgen Kl.9.56 Hurtig levering. Alt var som det skulle være + en lille gave til marsvinende en lille pose knasebjørne fra jr farm🐹🐹🤗❤🐻 Håbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jeg lavede 2 ordre til hjemmelevering den 5. august 24. Jeg fik som altid den bedste service. Dog sker der bare nogle gang udefra kommende ting, der gør en handel udfordrende. Men begge mine ordre... Mehr ansehen
Første gang jeg handler hos RabbitPet, men fandt en god rabat på vores fortrukne kaninfoder. Bestilling og levering gik hurtigt og smertefrit. Det ser ud til, at de har et stort og varieret udbud af k... Mehr ansehen
Kun den bedst kvalitet til din kanin. Alle premium produkter til din kanin findes her.
Herstedvang 7A, 2620, Albertslund, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Generelt god side med gode ting, men ikke hvis man skal returnere noget.
Der følger hverken returseddel eller returlabel med, og udover at man selv skal printe disse ting, så koster det 50kr at returnere. Jeg returnerede min ordre for 3 uger siden og har ikke fået pengene retur endnu….
Rigtig fine vare og hurtig levering. Min kanin er glad
Very helpfull and very quick to reply. I needed to contact them urgently to make an urgent order for my pet and they replied to me at night time. They were there through the FB business account until I could make the urgent order for my pet. And I got the delivery very quick. Thank you. Still you can contact human beings in some companies 🙂
Super fin service, da jeg var kommet til at bestille to af den samme vare. Jeg ringede og de slettede den ene. Varerne kom 2 dage efter jeg bestilte. Hurtigt.
Købte Burgess kaninfoder. God pris sammenlignet med konkurrenter.
Hurtig levering. Havde varen dagen efter bestilling.
Jeg lagde en ordre den 9 oktober 2023.
Til min store skuffelse var min ankommende vare i en forkert farve (lilla) havde bestilt en mint grøn farve. Ser også at målene på produktet ikke stemmer overens med det som står på jeres hjemmeside.
Jeg kontakter jeres kundeservice den 11 oktober og for først svar den 18 oktober.
I skriver at i vil give besked senere om hvor fejlen skal findes. Høre intet før jeg selv rykker for svar.
Her svare I så at I kan sende en returlabel , det svare jeg ja til. Men igen er der stilhed.
Jeg har nu skrevet til jer at I skal glemme det og jeg beholder bare varen. Vil ikke bruge mere tid på det!

Antwort von RabbitPet
Meget hurtig levering, og alt var godt undtagen selve papkassen min ordre blev leveret i. Den var gået i stykker flere steder, og det kan jo være transportens skyld, men der manglede fra start flere flapper på kassen, som gjorde at den ikke kunne lukkes ordentligt.
Gode produkter til gode priser. Servicen er også i top og så har de vild hurtig levering.
Fine ting, dog var den ene ting ødelagt ved modtagelse. Skrev i søndags, og har endnu ikke hørt noget. Så vil nok ikke bruge denne side igen, grundet manglende kundeservice.
Virkelig god og rar service. Hurtigt svar på mine spørgsmål, da jeg havde brug for hjælp. Er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Det var nemt, at bruge hjemmesiden og finde de lækre ting til vores kanin. :-) og vi fik varerne ret hurtigt.
Jeg har blandt andet købt hampstrøelse som lugter og er helt mørkt i overfladen samt en drikkeduspenser som drypper. Jeg har skrevet og sendt billeder til to mailsadresser på dem, men intet hørt tilbage.
Kan derfor desværre ikke anbefales.
Der var en lækker lille pose godter med til kaninen i pakken🤩
Er som altid super tilfreds med mit køb herinde.
Det bliver hurtigt leveret, og I har min kanins yndlings foder, hø og godbidder 🐰👍
Nem og overskuelig hjemme- og betalingsside og virkelig hurtig levering. 👍
Har bestilt to gange, og begge gange havde jeg pakken dagen efter. Er glad for det store udvalg, med stor fokus på det rigtige foder og snacks, til kaniner. Uden tvivl min nye yndlings hjemmeside, når kaninen i hjemmet mangler noget ❤️
Kan kun anbefale at handle her Fin Service og Hurtig Levering
Søde Medarbejdere Så derfor 5 Stjerneer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.