dette er et veldig unikt produkt , jeg fikk en kjempe fin iPhone 15 pro max, hadde en liten utfordring med telefonen, saken ble løst kjempe raskt av Redoit å jeg blir nåkk fast kunde frammover
Das sagen Bewerter
Jeg mottok telefonen veldig fort og jeg var i nød for en ny telefon. Fantastisk service. De svarte på mail ikke lang tid etter at den er først sendt. Pakningen så fin ut. Må kommentere på at dette er... Mehr ansehen
Dette var jeg først skeptisk til, men så var nettsidene veldig bra, anmeldelsene var bra og jeg kontaktet support for å spørre om noe og fikk svar med en gang! Da var jeg solgt. Bestilte torsdag, fikk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dette var imponerende bra faktisk. Fra jeg hentet pakken og åpnet den var det bare en fryd for øyet. Alt var pakket pent inn, mobilen var klar med beskyttelsesglass og deksel lå ved siden av. Ladeka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Redoit sitt mål er å akselerer overgangen til en sirkulær økonomi. Lei din neste mobil hos oss og bli en del av løsningen. Redoit er forutsigbart, trygt, enkelt og ikke minst rimelig.
Kontaktinformationen
Tordenskioldsgate 2, 0160, Oslo, Norwegen
- 24200990
- hallo@redoit.no
- redoit.no
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Super service
Enkelt å bestille. Lynrask levering. Super fornøyd med telefonen jeg fikk.
Veldig fornøyd med dette tilbudet kommer til å bruke det fremover.

Alt gikk veldig bra
Alt gikk veldig bra. Kjempe fornøyd

God service
Fikk hjelp når jeg trengte dat av kundestøtten deres, billig og go løsning for de som trenger ny mobil

Antwort von Redoit
Vi har nå leid vår 2 iPhone i stedet…
Vi har nå leid vår 2 iPhone i stedet for å kjøpe til våre barn. Perfekt løsning for oss så vi slipper og knytte så mye kapital. Også får vi også nytt panser deksel om den knuses.
Nydelig løsning

Tvers gjennom godt fornøyd
God informasjon på forhånd, rask levering av produktet og veldig fornøyd med tjenesten så langt.

Rask levering og god kundeservice
Rask levering og god kundeservice

Gått en måned å storfornøyd
Gått en måned å storfornøyd

Antwort von Redoit
Bestilte enkelt på nett min nye iPhone
Bestilte enkelt på nett min nye iPhone. Raskt og trykt levert 3 dager senere. Samt fikk refusjon for min gamle iPhone. Frakt og emballasje var inkludert i prisen.

Enkelt oppsett
Enkelt oppsett, billig, forutsigbart, premium oppakning. Liker også at det er lett å bestille med gode forklaringer på prosessen dems. Kommer fra mobilbransjen før, og flere burde ta hintet om hvordan et «like fint» konsept burde gjennomføres! Kudos.

Kjempefornøyd
Kjempefornøyd! Rask levering, og enkel bestilling!

Antwort von Redoit
Raskt levert og telefonen er som ny
Raskt levert og telefonen er som ny. Prisen er også grei! I det hele tatt veldig bra sålangt

Fungerte effektivt
Fungerte effektivt, kom raskt, og ingen ting å utsette på produktet.

Superfornøyd
Redoit leverte på rekordfart og jeg ble veldig imponert over kvaliteten på telefonen.

Veldig veldig rask levering
Veldig veldig rask levering. Telefonen er virkelig A+ og oppleves som helt ny. Rimelig og enkel løsning.

Antwort von Redoit
Kjipt og ikke kan leie fordi gammel…
Kjipt og ikke kan leie fordi gammel gjeld selvom jeg ska betale med Vipps eller kort

Meget bra telefoner
Meget bra telefoner, virkelig a+ opplevelse.

Imponert
Imponert! Utrolig rask levering! Tlf er som ny! Gjennomført emballasje og stilrent deksel!

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.