De reviews op internet gaven vertrouwen, dus was een afspraak snel gemaakt. Een hele grote koffer met voorbeelden werd uitgepakt, op het scherm van de laptop werden voorbeelden gep... Mehr ansehen
Lang tegen de badkamer verbouwing op gekeken. Meerdere offertes laten maken maar deze waren of te duur, niet compleet of het duurde heel erg lang. Lars op bezoek gehad samen en had de offerte direct a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het begon al goed met het bezoek van Tommy. Hij gaf duidelijke adviezen en was niet opdringerig. Het team van monteurs heeft uitstekend werk geleverd. Er werd netjes gewerkt en aan het eind van de d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Refresh Bathrooms B.V., met vestigingen in Pijnacker en Lelystad, is dé specialist in het vernieuwen en renoveren van badkamers. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij we kwaliteit, klanttevredenheid en vakmanschap altijd vooropstellen. Met jarenlange ervaring in de branche zorgen wij ervoor dat uw badkamer niet alleen functioneel, maar ook een plek van ontspanning wordt. Wij werken met hoogwaardige panelen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte renovatie van uw badkamer. Deze panelen bieden een strak en modern resultaat, zijn eenvoudig te onderhouden en ideaal voor zowel wanden als vloeren. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een complete verbouwing, we leveren altijd maatwerk en staan garant voor een zorgvuldige afwerking. Onze dienstverlening omvat alles van advies en ontwerp tot de volledige uitvoering van uw badkamerproject. We gebruiken de nieuwste materialen en technieken om te zorgen voor een duurzame en moderne uitstraling. Bij Refresh Bathrooms BV staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en begeleiden u stap voor stap door het gehele proces. Dankzij onze professionele en persoonlijke aanpak heeft u de garantie op een badkamer die aan al uw verwachtingen voldoet.
Ambachtsweg 34, 2641KS, Pijnacker, Niederlande
- 015 202 4070
- info@refreshbathrooms.nl
- refreshbathrooms.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Waardeloos
Na een prima begin, helaas een waardeloze ervaring. Handige site waar je advies aan huis kunt inplannen. Vervolgens ook advies aan huis gehad; dit was een prima gesprek. In dit gesprek is mij echter drie keer beloofd dat de offerte dezelfde dag nog verstuurd zou worden. Dag later berichtje ontvangen dat het wat langer duurde, maar dat de offerte er toch echt aan kwam. Nu na 2 weken echter nog altijd niks ontvangen en op berichten wordt niet meer gereageerd. Onbegrijpelijk, verloren tijd geweest voor iedereen.

Antwort von Refresh Bathrooms
Zeer geslaagde renovatie van de volledige badkamer
6 dagen afzien, maar wat een resultaat!! De renovatie van onze volledige badkamer had niet beter kunnen uitpakken. Wij zijn er enorm blij mee!!

Antwort von Refresh Bathrooms
Goede service en perfect resultaat
Het begon met een intakegesprek in verband met een lekkage. Tijdens dit gesprek kregen wij deskundig advies en werden wij prettig geholpen. Op basis daarvan hebben wij direct besloten om het douchegedeelte volledig te laten renoveren.
Iedereen heeft zich maximaal ingezet om dit op korte termijn te realiseren, wat wij enorm hebben gewaardeerd. De monteurs werkten zeer correct en netjes. Het zijn vriendelijke vakmannen die weten van aanpakken en professioneel te werk gaan.
Wij zijn zeer tevreden over alle medewerkers die wij hebben gezien en gesproken. En zeer blij met het eindresultaat.
Een aanrader!

Antwort von Refresh Bathrooms
I am a very happy customer
I am a very happy customer. My old toilet was renovated in less than 8hrs. The team is highly professional and exceeded my expectations. Thank you Marco and team for the work of art that is now my toilet!

Antwort von Refresh Bathrooms
De samenwerking en het overleg was…
De samenwerking en het overleg was fantastisch. Ook het eindresultaat en hoe professioneel en netjes er werd gewerkt. Echt een topbedrijf!
Absoluut een aanrader!

Antwort von Refresh Bathrooms
Refresh bathrooms doet meer dan dat het…
Refresh bathrooms doet meer dan dat het belooft. Zeer goede service en communicatie maar bovendien perfecte montage van wc en badkamer. Mijn toilet ziet er waanzinnig mooi uit dankzij de professionele vakkundigheid en toewijding van de werklui. Dit bedrijf is een absolute aanrader voor de renovatie van wc/badkamer.

Kwalitatief goede materialen
Kwalitatief goede materialen, vriendelijke mensen en duidelijke afspraken. Ik ben erg blij met onze nieuwe badkamer.

Antwort von Refresh Bathrooms
Niet komen opdagen op afgesproken tijd.
Afspraak gemaakt om plannen door te nemen voor onze badkamer. Van tevoren netjes gebeld door een medewerker om alles door te nemen. Echter op de dag zelf verscheen er niemand op de afgesproken tijd. Anderhalf uur later werd ik pas gebeld dat een afspraak uitliep en de beste man er over een uur kon zijn. Twee en half uur later dan de afgesproken tijd! Schandalig! Aangegeven dat we het hierbij laten..Als ze hier al niet te vertrouwen zijn.. hoe moet dat dan met een badkamerrenovatie..

Antwort von Refresh Bathrooms
Bij Refresch Bathrooms is afspraak ECHT afspraak!
Na telefonisch contact gehad te hebben met Refresch Bathrooms Lelystad, is Daniël gekomen volgens afspraak. Na een goed, open en gezellig gesprek zijn prijs, garantie en afspraken schriftelijk bevestigd. Op 20 januari 2026 kwamen de vaklieden Leon en Keano, die vanaf het begin zeer netjes gewerkt hebben! Overal werd stucloop gelegd en het werk kon beginnen. De badkuip werd verwijderd en zelfs onder de badkuip werden er aanpassingen gemaakt om alles goed te laten functioneren. Buiten werd al het zaagwerk gedaan wat aan het eind van de dag keurig werd opgeruimd. Zelfs de oprit werd gezogen! Na het plaatsen van de vloer, wandpanelen, douchegarnituur en de glazen wand, was de klus geklaard. Over de materialen, vaklieden en aftersales zijn we zeer tevreden, waardoor we geen spijt hebben dat we met Refresch Bathrooms Lelystad in zee zijn gegaan! Een kop koffie gaat er altijd in, brood nemen ze zelf mee. Maar een warme maaltijd zou wel lekker zijn😉( of niet Leon en Keano).
Lelystad go for it!💪

Douchebak vervangen
Na lang zoeken, uiteindelijk bij Refresh Bathrooms Lelystad terecht gekomen.
Onmiddellijk snel een meedenkend advies van Daniel gekregen. Hij heeft al zijn woorden waar gemaakt!
Chapeau Daniel👍
Geen lange wachttijd.
Mijn douche is een sjiek geheel geworden nu de douchebak er uit is.
Ontzettend prettige hardwerkende mensen gehad, dankjewel Leon en Kiano. Alle lof, keurig opgeruimd.
Helaas is de prachtige vloer te glad voor mij en na contact met Daniel durf ik de vloer niet te behandelen, dus toch maar een douchematje.
Een bedrijf om aan te raden!

Wij zijn tevreden maar…
Wij zijn tevreden met het uiteindelijke resultaat van onze nieuwe badkamer. De communicatie had echter beter gekund. Hoewel er een vaste contactpersoon was, hebben er meerdere verschillende medewerkers bij ons gewerkt, wat voor ons minder prettig aanvoelde. Daarnaast hebben wij zelf het initiatief moeten nemen om een afspraak te maken voor het afronden van de resterende werkzaamheden.
Wij zouden het op prijs stellen als de communicatie richting de klant in de toekomst proactiever en duidelijker wordt.

Antwort von Refresh Bathrooms
We hebben onze badkamer laten…
We hebben onze badkamer laten renoveren. We zijn heel tevreden over de manier waarop dit met ons is gerealiseerd. Het werk is heel goed uitgevoerd, keurig geheel naar onze wensen opgeleverd. En hele aardige installatie monteurs, die alles keurig hebben afgeleverd en opgeruimd.
Super blij met dit resultaat!

Toilet laten renoveren
Toilet laten renoveren. Netjes gemaakt en keurig binnen 1 dag. Goede communicatie

Super bedrijf
Super bedrijf. Wij zijn erg blij met onze badkamer en toilet. Ook andere bedrijven laten langskomen voor een offerte. Refresh bathrooms heeft de mooiste panelen en waren nog goedkoper ook.
Wij zijn er super blij mee!

Antwort von Refresh Bathrooms
Kwaliteit van de renovatie was buitengewoon goed.
Wij hadden drie badkamer bedrijven gevraagd een offerte uit te brengen. Refresh Bathrooms kwam daaruit als de winnaar, niet alleen de prijs (de laagste) maar ook dat men binnen 2 weken kon beginnen en de kwaliteit van de muurpanelen gaven de doorslag.
s’ Morgens begon men om 8 uur en ergens in de middag was het klaar. De douche omgebouwd tot een inloop douche, alle muren met muurpanelen en een design verwarming aangesloten. Verder alle andere zaken zoals het toilet teruggeplaatst.
De kwaliteit va het werk is buitengewoon goed, exact geleverd wat was afgesproken. Ik kan daarom Refresh Bathrooms van harte aanbevelen.

Ontzettend fijn bedrijf
Ontzettend fijn bedrijf! Wij werden vanaf het begin keurig geholpen en goed te woord gestaan. Zijn bij Refresh gekomen omdat ze bij onze buren ook goed werk geleverd hadden. Erg fijn in de communicatie voorafgaand aan het werk. Onze badkamer werd in 3 dagen volledig verbouwd, alles werd keurig netjes opgeleverd en dagelijks schoon gemaakt. We zagen er initieel flink tegenop, maar dat gevoel namen ze al snel weg.
Nogmaals hartstikke bedankt, wij bevelen ze zeker weten aan!

Antwort von Refresh Bathrooms
Na het gratis adviesgesprek waarin…
Na het gratis adviesgesprek waarin duidelijk de mogelijkheden en wensen werden besproken, besloten om de renovatie te laten uitvoeren. Voor vragen en inlichtingen konden we terecht bij een contactpersoon. De vloeren werden netjes afgedekt en waren dus aan het eind van de dag gewoon schoon. De renovatie is vakkundig en bijzonder netjes gedaan. Van begin tot eind dus een hele goede ervaring en een mooie badkamer.

Antwort von Refresh Bathrooms
Wat een vakmensen van Refresh Bathrooms…
Wat een vakmensen van Refresh Bathrooms Lelystad.
Mijn badkamer is aangepast van een bad naar inloopdouche. Het eerste contact met Daniel was al positief en een goede uitleg van de mogelijkheden.
De werkzaamheden zijn vakkundig verricht door leon en Jarno, ze werken rustig en netjes, en dat alles in drie dagen. Ik ben super tevreden met het prachtige resultaat en kan dit bedrijf aanraden bij iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf.
Ook na de oplevering is er contact opgenomen door Daniel, om te vragen naar het resultaat.
Bedankt mannen
Hendrik

Zeer aanbevelenswaardig!
Refresh Bathrooms heeft bij mij een gedeeltelijke badkamerrenovatie uitgevoerd. Het was van begin tot eind een goede ervaring. Eerst heb ik een gratis adviesgesprek gehad met een adviseur. We hebben samen de mogelijkheden besproken en zijn uiteindelijk tot een afspraak gekomen. De adviseur was heel duidelijk en gaf een goed advies op basis waarvan ik een besluit heb genomen. De monteurs waren ook heel vriendelijk en vakkundig. Ze hebben het werk goed uitgevoerd. De oude onderdelen van de badkamer hebben ze gratis afgevoerd en ze hebben alles na afloop netjes achtergelaten. Ook de dame van de Klantenservice was heel beleefd en reageerde snel op mijn vragen. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Antwort von Refresh Bathrooms
Vanaf het bezoek offerte tm de…
Vanaf het bezoek offerte tm de plaatsing top geregeld. Goede afspraken die ook nagekomen zijn.
Prachtige inloopdouche geworden.
De medewerkers hebben netjes werk afgeleverd en alles keurig achter gelaten.

Antwort von Refresh Bathrooms
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.