De reviews op internet gaven vertrouwen, dus was een afspraak snel gemaakt. Een hele grote koffer met voorbeelden werd uitgepakt, op het scherm van de laptop werden voorbeelden gep... Mehr ansehen
Lang tegen de badkamer verbouwing op gekeken. Meerdere offertes laten maken maar deze waren of te duur, niet compleet of het duurde heel erg lang. Lars op bezoek gehad samen en had de offerte direct a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het begon al goed met het bezoek van Tommy. Hij gaf duidelijke adviezen en was niet opdringerig. Het team van monteurs heeft uitstekend werk geleverd. Er werd netjes gewerkt en aan het eind van de d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ontzettend fijn bedrijf! Wij werden vanaf het begin keurig geholpen en goed te woord gestaan. Zijn bij Refresh gekomen omdat ze bij onze buren ook goed werk geleverd hadden. Erg fijn in de communica... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Refresh Bathrooms B.V., met vestigingen in Pijnacker en Lelystad, is dé specialist in het vernieuwen en renoveren van badkamers. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij we kwaliteit, klanttevredenheid en vakmanschap altijd vooropstellen. Met jarenlange ervaring in de branche zorgen wij ervoor dat uw badkamer niet alleen functioneel, maar ook een plek van ontspanning wordt. Wij werken met hoogwaardige panelen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte renovatie van uw badkamer. Deze panelen bieden een strak en modern resultaat, zijn eenvoudig te onderhouden en ideaal voor zowel wanden als vloeren. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een complete verbouwing, we leveren altijd maatwerk en staan garant voor een zorgvuldige afwerking. Onze dienstverlening omvat alles van advies en ontwerp tot de volledige uitvoering van uw badkamerproject. We gebruiken de nieuwste materialen en technieken om te zorgen voor een duurzame en moderne uitstraling. Bij Refresh Bathrooms BV staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en begeleiden u stap voor stap door het gehele proces. Dankzij onze professionele en persoonlijke aanpak heeft u de garantie op een badkamer die aan al uw verwachtingen voldoet.
Ambachtsweg 34, 2641KS, Pijnacker, Niederlande
- 015 202 4070
- info@refreshbathrooms.nl
- refreshbathrooms.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Topbedrijf
In 2.5 dagen was de badkamer gerenoveerd.
Van het begin tot het eind resultaat, alles was prima geregeld, echte vaklui die weten waar ze mee bezig zijn ,zijn beleefd en ruimen alles op laten niets achter.
Ahmid en Ahmed zijn nog later terug gekomen om te puntjes op de i te zetten..top.

Antwort von Refresh Bathrooms
Refresh Bathrooms maakt zijn naam waar!
Refresh Bathrooms maakt zijn naam waar. Het bedrijf luistert naar wat je wensen zijn, denken met je mee en laten de mogelijkheden zien, geven een eerlijk advies, het materiaal is van zeer goede kwaliteit en het professionele personeel werkt hard en netjes. Marco, Adil, Giorgio en Davy, jullie hebben van onze oude badkamer een prachtige nieuwe gemaakt én dat in 2,5 dag!
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer en raden dit bedrijf van harte bij iedereen aan.
Johan en Irma Smit

Renovation Toilet & Bathroom
Recently I bought an apartment that was built in 1972 where the toilet & bathroom was very old styled & obsolete. Started looking for contractors then found refresh bathrooms offered to renovate both toilet & bathroom for same price while other contractor offered the same price for just single bathroom.
Very affordable renovation with top quality material, multiple options to customise based on personal style and friendly customer service along the entire project.
My project duration took couple of days more than planned duration but while investing a huge amount of money I didn’t rush them as it might affect quality and final delivery was amazing, incredible and worth of every penny!!!

Antwort von Refresh Bathrooms
Renovation (2x Toilets & Bathroom)
We recently had both our toilets and bathroom fully renovated, and the result is simply amazing. The work was carried out with great dedication and professionalism, and we couldn’t be happier with the outcome. Every detail was carefully handled, and the finished spaces look stunning.
A special congratulations goes to Lars Peeters, who was the responsible sales person for our project. From the very first quotation to the final delivery, Lars supported us throughout the entire process, making sure everything went smoothly. His attention to detail and commitment ensured that all aspects were properly managed, leaving us with a truly wonderful result.
We highly appreciate the crew’s hard work and professionalism and strongly recommend their services.

Antwort von Refresh Bathrooms
Blij met onze nieuwe badkamer!
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en service van Refresh Bathrooms. Mannen werken hard en nauwkeurig! Zouden het iedereen aanbevelen.

Antwort von Refresh Bathrooms
Heel blij met onze nieuwe badkamer
We hebben onze badkamer laten renoveren en zijn hier heel blij mee! In drie dagen tijd is deze weer helemaal up-to-date en super mooi geworden. De mannen van Refresh Bathrooms zijn vriendelijk, werken heel netjes en komen afspraken na. Ook het contact met kantoor verliep heel prettig. Wij bevelen ze van harte aan!

Erg tevreden over Refresh bathroom
Allereerst is de badkamer prachtig geworden.
Ik kan Refresh Bathroom van harte aanbevelen, vanaf het eerste gesprek met Lars tot de uitgevoerde werkzaamheden door Marco, Davy en Adil. Er is hard gewerkt en de renovatie was in 2 dagen klaar. Alles werd keurig achtergelaten. De klantenservice was ook goed bereikbaar voor vragen.

Een aanrader!
Prettig contact, harde werkers, alles keurig opgeruimd en een super mooie badkamer!
Absoluut een aanrader!

Antwort von Refresh Bathrooms
Jammer dat de mannen weg zijn.
Jammer dat de mannen weg zijn! Van 08.15 uur tot 13.00 uur is er gewerkt aan de renovatie. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Er was sprake van een foutje, maar dat hebben we door de vingers gezien, je kan niet alles hebben. Mannen bedankt voor het prachtige resultaat!
Toos en Arnold Moser.

Goed en snel
Ik zie altijd nogal op tegen klussen in huis. De WC helemaal, ik heb er maar één, dus snelheid was voor mij erg belangrijk. Maar het moest ook wel mooi worden en goed gebeuren. En dat is gelukt! Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Het ziet er mooi strak en fris uit. In één dag lukte door omstandigheden net niet helemaal, maar er werd gezorgd dat de WC gewoon werkte en de volgende werkdag in de ochtend werd de klus netjes afgemaakt. Ook het vervangen van een klein onderdeel werd heel snel opgepakt. Zeer tevreden dus.

Antwort von Refresh Bathrooms
Ten eerste is m’n badkamer prachtig…
Ten eerste is m’n badkamer prachtig geworden! Er is goed naar mij en mn wensen geluisterd en er is daarnaast ook rekening gehouden met m’n budget.
Tommy en Lars waren altijd vriendelijk en behulpzaam, zelfs als ik niet altijd even makkelijk was ;)
5 out of 5!

Antwort von Refresh Bathrooms
Ik ben zeer enthousiast over Refresh…
Ik ben zeer enthousiast over Refresh Bathrooms.
Intakegesprek met Lars verliep prettig en complimenten voor zijn geduld. ( ik kon niet kiezen). Uiteindelijk een prima wc-renovatie gevonden. Ook voor Marco en zijn team mijn complimenten.Er werd netjes en zeer efficiënt gewerkt en alles werd keurig opgeruimd.
Niets dan lof!

Antwort von Refresh Bathrooms
Via social media in contact gekomen
Via social media in contact gekomen, fijn advies gesprek gehad. Duidelijke offerte en alles verliep hierna vlekkeloos. De installatie van mijn toilet was in een dag klaar! De materialen die ze gebruiken zijn high end en van degelijke kwaliteit. Super tevreden en een echte aanrader

Goed geholpen!
Mega goed geholpen door de heren van Refresh Bathrooms. Ik werd goed geadviseerd over de indeling van mijn badkamer en toilet waarna er direct een offerte kwam. Ook het bouwen hebben ze naar volle tevredenheid uitgevoerd. Goede communicatie en netjes schoon opgeleverd. Thanks gasten!

Antwort von Refresh Bathrooms
Ik ben ontzettend blij met mijn keuze…
Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Refresh Bathrooms! Vanaf het eerste contactmoment voelde het goed. Ze denken echt met je mee in het hele proces – van ontwerp tot afwerking. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, en waar nodig gaven ze deskundig advies om het nog beter te maken dan ik zelf had bedacht.
De communicatie verliep soepel en duidelijk, ik wist steeds waar ik aan toe was. De mannen die het werk kwamen uitvoeren zijn duidelijk vakmensen: professioneel, vriendelijk en zeer netjes in hun werkwijze. Ze werken met oog voor detail en leveren kwaliteit waar je echt op kunt vertrouwen.
Wat ik ook erg fijn vond: na afloop van de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd achtergelaten. Geen rommel, geen stress. Het was echt een zorgeloze ervaring van begin tot eind.
Mijn badkamer ziet er prachtig uit en voelt als nieuw. Ik kan Refresh Bathrooms dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service. Een dikke 10!

Antwort von Refresh Bathrooms
Refresh Bathrooms is een jong bedrijf…
Refresh Bathrooms is een jong bedrijf uit Pijnacker met kundige werknemers die weten hoe een badkamer gerealiseerd moet worden. Lars komt thuis laten zien met welke materialen wordt gewerkt en maakt een offerte en Tommy doet de facturen en afspraken
De vakmannen werken schoon alles wordt afgedekt wij zijn zeer tevreden met het resultaat

Renovatie toiletten
Enorm blij met de renovatie van onze toiletten.
Snel,vakkundig en fijne communicatie en top resultaat.
Kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen!

Antwort von Refresh Bathrooms
Keurige gasten, mooie badkamer!
Bouwbedrijf dat het snapt!
Van het uitzoeken van de badkamer tot de aftersales, het wordt op een prettige en goede manier geregeld.
Badkamer is in 1 woord fantastisch en de mannen hebben keurig gewerkt en alles netjes schoongemaakt en opgeruimd na iedere werkdag.
Kortom, een aanrader!!

Top bedrijf
Top bedrijf, mooie badkamer voor me moeder geplaatst!
Top communicatie en snelle afhandeling.
Moeder is erg tevreden!

Antwort von Refresh Bathrooms
Heren hebben super werk geleverd
Heren hebben super werk geleverd. Onze badkamer was binnen een paar dagen gerenoveerd. Bepaalde keuzes werden goed met ons besproken, waardoor we nog op aanpassingen zijn gekomen waardoor het eindresultaat nog mooier is. Super heren, ga zo door!

Antwort von Refresh Bathrooms
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.