De reviews op internet gaven vertrouwen, dus was een afspraak snel gemaakt. Een hele grote koffer met voorbeelden werd uitgepakt, op het scherm van de laptop werden voorbeelden gep... Mehr ansehen
Lang tegen de badkamer verbouwing op gekeken. Meerdere offertes laten maken maar deze waren of te duur, niet compleet of het duurde heel erg lang. Lars op bezoek gehad samen en had de offerte direct a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het begon al goed met het bezoek van Tommy. Hij gaf duidelijke adviezen en was niet opdringerig. Het team van monteurs heeft uitstekend werk geleverd. Er werd netjes gewerkt en aan het eind van de d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ontzettend fijn bedrijf! Wij werden vanaf het begin keurig geholpen en goed te woord gestaan. Zijn bij Refresh gekomen omdat ze bij onze buren ook goed werk geleverd hadden. Erg fijn in de communica... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Refresh Bathrooms B.V., met vestigingen in Pijnacker en Lelystad, is dé specialist in het vernieuwen en renoveren van badkamers. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij we kwaliteit, klanttevredenheid en vakmanschap altijd vooropstellen. Met jarenlange ervaring in de branche zorgen wij ervoor dat uw badkamer niet alleen functioneel, maar ook een plek van ontspanning wordt. Wij werken met hoogwaardige panelen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte renovatie van uw badkamer. Deze panelen bieden een strak en modern resultaat, zijn eenvoudig te onderhouden en ideaal voor zowel wanden als vloeren. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een complete verbouwing, we leveren altijd maatwerk en staan garant voor een zorgvuldige afwerking. Onze dienstverlening omvat alles van advies en ontwerp tot de volledige uitvoering van uw badkamerproject. We gebruiken de nieuwste materialen en technieken om te zorgen voor een duurzame en moderne uitstraling. Bij Refresh Bathrooms BV staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en begeleiden u stap voor stap door het gehele proces. Dankzij onze professionele en persoonlijke aanpak heeft u de garantie op een badkamer die aan al uw verwachtingen voldoet.
Ambachtsweg 34, 2641KS, Pijnacker, Niederlande
- 015 202 4070
- info@refreshbathrooms.nl
- refreshbathrooms.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Het vernieuwen van ons toilet is zeer goed bevallen.
Het vernieuwen van ons toilet is zeer vakkundig aangepakt. Duidelijke communicatie van Lars de verkoper en de installateur Mark. Het resultaat mag er wezen. Ik kan dit bedrijf van harte aan bevelen.

goedkoop en top gedaan!
Onlangs heb ik mijn badkamer laten renoveren door Refresh Bathrooms, en ik ben zeer tevreden met hun service. Het team was professioneel en ze luisterden goed naar mijn wensen. Ze waren overigens ook nog eens de goedkoopste van mijn opgevraagde offertes.
Kortom aanrader!

Renovatie toilet
Snelle reactie op de vraag voor toilet renovatie.Heldere communicatie en snelle aanpak.
Het renovatie team was op tijd aanwezig en werkte snel en loste kleine problemen op.verder alles netjes opgeruimd. Wij zijn tevreden met te resultaat. Dit bedrijf is een aanrader.

Antwort von Refresh Bathrooms
Erg tevreden met mijn nieuwe badkamer
Erg tevreden met mijn nieuwe badkamer. Heldere communicatie en fijn dat alle afspraken werden nageleefd. 1 artikel werd later geleverd dan de renovatie plaats vond. Dit is van te voren netjes gemeld en toen deze binnen was hebben ze mij gebeld en na 2 dagen kwamen ze langs om dit artikel te leveren en te monteren. wat mij betereft echt een aanrader

Refresh Bathrooms
Na diverse offertes te hebben opgevraagd kwam ik uiteindelijk via een bekende uit bij Refresh Bathrooms. Tijdens het gesprek met Lars kwam ik erachter dat de door Refresh aangeboden materialen van hoge kwaliteit zijn. Lars kwam in hetzelfde gesprek (waarin hij ook duidelijk en goed adviseerde) op een prijs welke lager lag dan de concurrenten. In mijn optiek dus betere producten voor minder geld. Ik heb dus gekozen om met Refresh in zee te gaan. In de aanloop naar het bouwen heb ik diverse contact momenten gehad, bijvoorbeeld na het betalen van de aanbetalingsfactuur, zij lieten netjes en op eigen initiatief weten dat het geld ontvangen was. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Ook het bouwen ging op een erg prettige manier. Volgens afspraak en netjes opgeleverd. Tijdens het bouwen werd ik goed betrokken in bepaalde keuzes (zoals hoogte van mijn wc), dat is wel erg fijn! Wat mij betreft een dikke aanrader!

Antwort von Refresh Bathrooms
Mega blij met mijn nieuwe badkamer
Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe badkamer van Refresh Bathrooms. Ik heb gekozen voor Sand, zowel op de vloer als op de wanden. Samen met de koperen kranen en accessoires heeft dit echt een prachtig resultaat opgeleverd.
Verder vond ik het proces ontzettend fijn; de communicatie was helder en zowel verkoper Lars als het bouwteam waren onwijs professioneel. Ik vond het ook fijn dat Lars in het verkoopproces eerlijk advies gaf, in plaats van enkel zo duur mogelijk proberen te verkopen. Hij keek écht naar wat nodig was (en wat niet).
Ik kan Refresh Bathrooms dus van harte aanbevelen. Topservice van begingesprek tot oplevering!

Antwort von Refresh Bathrooms
Ontzettend blij met mijn toilet…
Ontzettend blij met mijn toilet renovatie. Duidelijke uitleg van Lars ontvangen en erna goed contact gehad met Tommy. Ook het bouw team heeft keurig zijn werk gedaan en in 1 dag mijn toilet van opbouw naar moderne inbouw gemaakt. Panelen op de wanden en op de vloer geven een serieus luxe uitstraling. Erg blij mee!

5 Sterren
5 Sterren – Geweldig!
Ik kan niet genoeg zeggen hoe fantastisch mijn ervaring met Refresh Bathrooms was! Vanaf het eerste contactmoment was hun klantgerichte benadering al duidelijk. Het team luisterde aandachtig naar mijn wensen en kwam met praktische en creatieve oplossingen voor mijn badkamer. Ze boden een breed scala aan moderne en kwalitatieve hoogwaardige producten, en de communicatie was altijd super fijn.
De installatie verliep vlekkeloos. De vakmensen van Refresh Bathrooms waren niet alleen professioneel, maar ook uiterst vriendelijk en respectvol. Ze werkt snel en efficiënt, met oog voor detail, en krachtige ruimte altijd netjes achter na afloop. De afwerking is werkelijk perfect en het resultaat is boven mijn verwachting.
Ik kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die een nieuwe badkamer wil of zijn oude badkamer een opknapbeurt zal geven. Topservice van begin tot eind!

Antwort von Refresh Bathrooms
Dik tevreden met onze badkamer
Super fijne ervaring gehad en het eindresultaat is fantastisch! De renovatie van onze badkamer door Refresh Bathrooms was een super ervaring. De communicatie was duidelijk en de werkzaamheden werden binnen de afgesproken tijd afgerond. Het resultaat is prachtig, met hoogwaardige materialen die een luxe uitstraling geven. Het vakmanschap en de aandacht voor detail zijn super.
Na het weghalen van het oude bad stuitten ze op lucht afvoerkanalen die onder het bad doorliepen Daar moesten ze aanpassingen voor maken wat tot volle tevredenheid en zonder extra kosten uitgevoerd is, kortom een aanrader
Pleun Doolaard

Aanrader ! Kundig en professioneel
Ik wil het hele team van Refresh onwijs bedanken voor het renoveren van mijn badkamer. Ik ben goed geadviseerd door Lars in het koop en ontwerp proces en hij heeft hierbij echt zijn best gedaan. Ik heb 2 andere bedrijven over de vloer gehad en zij kwamen met minder mooie producten voor meer geld. Vervolgens heeft het bouw team keurig werk geleverd. Alles schoon achtergelaten (dit zie je ook regelmatig anders) en alles in goed overleg gedaan. Kortom, zij hebben bij mij echt goed werk geleverd. Ik raad ze bij iedereen aan!

Antwort von Refresh Bathrooms
Afgelopen week is mijn douche…
Afgelopen week is mijn douche gerenoveerd. Helemaal blij mee, echt een aanrader

Goede duidelijke communicatie
Goede duidelijke communicatie, professioneel, dynamisch bedrijf. Na contact groeide mijn vertrouwen en terecht bleek later. Bovendien viel de offerte veel lager uit dan de overige offertes (3).
Achteraf bleek dat de Waterleidingen veranderd moest worden, maar meteen werd er een loodgieter geregeld. De renovatie, van bad eruit, douche erin is echt heel mooi geworden, ben er erg blij mee.

Super resultaat 👍
Super resultaat 👍 communicatie loopt zeer goed. Wij zijn erg blij met onze badkamer.
Bedankt Refresh Bathrooms 🙏

Zeer tevreden
Onze badkamer was wel toe aan een opfrisbeurt. Na overleg was alles snel geregeld. Zeker een aanrader!

Antwort von Refresh Bathrooms
Heel blij met nieuwe badkamer!
Ik zou Refresh Bathrooms echt aan iedereen aanraden. Wat een professioneel bedrijf. Fijne club mensen. Ik wilde van mijn bad af en daar een inloopdouche van maken. Nadat Lars 2x bij mij thuis was geweest, besloten om met ze in zee te gaan. Uiteindelijk mijn hele badkamer laten renoveren. Nieuwe vloer, nieuwe wand, inloopdouche, badmeubel, toilet. Alles met koper/brons kleurige kranen en douche. De planning door Tommy was top geregeld en de jongens Appie en Georgio hebben de klus uitgevoerd. Ze moesten telkens 3 trappen op en af met zware spullen. Respect voor hen! Ze hebben fantastisch werk geleverd. Supersnel, heel beleefd en behulpzaam en ze lieten alles schoon achter. Marco is eea komen afkitten en binnen 2 dagen heb ik nu een prachtige nieuwe badkamer waar ik erg blij mee ben. Kortom, zeker met Refresh Bathrooms in zee gaan. Persoonlijk, betrouwbaar, snel, goede service en prachtig werk!

Antwort von Refresh Bathrooms
Wij zijn erg tevreden over de inloop douche
Wij zijn erg tevreden over de oplevering.
Er waren onverwachte leidingen ontdekt nadat ze de badkuip eruit hebben gehaald. Die hebben ze netjes weggewerkt met een maatwerk bank.
Alhoewel de bank in eerste instantie niet goed was afgewerkt, hebben ze deze meteen in hun after service opgelost!
Communicatie was heel vloeiend. Er werd snel op vragen gereageerd. Professionele team die vriendelijk en oplossingsgericht zijn.

Fijn bedrijf top kwaliteit
Mijn oude badkamer is omgetoverd tot een luxe modern badkamer niks is te gek voor dit bedrijf aardige mannen heel vriendelijk en mee denkend komen optijd en een uurtje langer doorgaan was voor deze mannen ook geen probleem alles is netjes opgeleverd en afgewerkt ben zeer tevreden bedankt voor de top service deze mannen weten waar ze over praten erg fijn allemaal nogmaals bedankt voor alles !!!
Snel en netjes geregeld
Is al weer een paar maanden geleden, maar is boven verwachting snel en netjes geregeld. Nog steeds blij mee.
Heldere en transparante service
Van A tot Z perfect begeleid met onze keuzes en uiteindelijke realisatie van onze nieuwe badkamer. We zijn super blij en raden dit bedrijf zeker aan!
Gewoon super!
Wij zijn onwijs blij met de nieuwe look van onze badkamer. Echt een aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.