Renodjurs Bewertungen 24

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som de fleste undre sig over... Hvordan giver man NUL stjerner? Jeg refererer til gentagende tilfælde af manglende tømning på trods af utallige klager! Dernæst roder de i ens affald hvor det henk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja man kunne desværre ikke give mindre end en De ville selvfølgelig ikke lukke op når man så Inger til det nummer der står bliver der smækket på med det samme. når man så ringer til hovednummeret f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Under al snevejret har jeg oplevet både god og mere end forventet service fra renovationsmedarbejdere. Har stillet beholdere ud, så de var tilgængelige. Den ene gang jeg glemte det, fik jeg tømt be... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sært tidspunkt kl 05:10 at få tømt emballage containere på der i sagens natur ikke just foregår uden støj ! Man bliver helt rørt over det hensyn der udvises så borgere ikke ligger og snuer for læng... Mehr ansehen

2,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

svigtende aftaler, og dårlige undskyldninger

Som de fleste undre sig over... Hvordan giver man NUL stjerner?
Dernæst roder de i ens affald hvor det henkastes i naturen..
Hvordan kan man tillade sig at drive virksomhed på denne måde?? Totalt uprofessionelt, og useriøst!!
Dette vil blive forelagt kommunen, der åbenbart entrere med en børnehave!

14. Jänner 2026

Hvad går galt

Hvad går galt, når i ikke kan finde ud af at skrive i PBS-oversigten hvad beløbet drejer sig om, nej jeg skal ikke til at logge ind et eller andet sted, det skal stå på oversigten, andre kan finde ud af det så prøv lige at finde ud af det !!

4. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og venlig service på kontoret

God og venlig service på kontoret , havde mistet en skraldespand , fik en ny og fandt efter et stykke tid den gamle skraldespand igen , kontaktede RenoDjurs M.ht at returnere den nye og absolut ingen problemer hermed , god dialog og yderst venlig samtale med kontoret .

13. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Servicekontor aner ikke hvad de selv…

Servicekontor aner ikke hvad de selv laver.
For over to måneder siden konstaterede en servicemand at min pap og textil beholder er forkert udleveret fra start, efter flere henvendelser ved de nu ikke hvad jeg taler om. De taler om reparation som aldrig har været aktuelt.
Amatører

12. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Emballage tømning

Man bliver helt rørt over det hensyn der udvises så borgere ikke ligger og snuer for længe under dynerne !

12. November 2024

Dobbeltmoralen lever højt!

Hvis din container er fyldt så låget står en centimeter åbent, nægter de at tømme den og lægger en seddel. Men det sekund de ødelægger en container, så stiller de den tilbage med det samme, og stikker af uden at lægge en seddel.
Det er simpelthen for tyndt

25. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu engang er der problemer med Reno…

Endnu engang er der problemer med Reno Djurs.
Snakker med en ubehøvlet dame, der fortæller mig jeg jo bare selv kan køre afsted med mit pap og papir på genbrug, da de har glemt og tømme, så så siger jeg nu har jeg vel betalt for en tømning og min nabo fik deres tømt , så det var ikke pga af sne eller lign.
Så var svaret.. nej jeg betalte ikke for at få tømt pap😳😳😳
Fordi det var bare en del af ordningen… (som jeg betaler for)
Det prøvede jeg så at trænge igennem med, uden held, da hendes svar var at hun ikke var på arbejde for at diskutere med mig😳😳😳
Så endnu engang viser de sig fra deres ubehøvlede side, men set er jo også nemt, når man ikke kan vælge udbydeer

31. Jänner 2024

De henter ikke skraldet

De henter ikke skraldet. Jeg skriver hver gang det sker, men det bliver der ikke rettet op på.
Det er som om de har glemt, at vi betaler i dyre domme for at få tømt vores beholdere!!!!!
Elendig ordning.

29. Jänner 2024

Tømning af affald

Vi har ikke fået tømt vores skraldespande, jeg har ringet stort set hver gang om at de ikke var tømt. Fik at vide jeg skulle sætte affald ved siden af spandene hvis det kneb med pladsen. Det er under alt kritik at man betaler for en service som ikke bliver leveret, det er bare ikke i orden. Jeg har aldrig før haft problemer med at skraldet ikke blev tømt før der kom et nyt firma til. De lever ikke op til deres ansvar, skam jer.

23. Jänner 2024

Snevejret og stor servive

Har stillet beholdere ud, så de var tilgængelige. Den ene gang jeg glemte det, fik jeg tømt beholderen, trods det at medarbejderen må have slidt urimeligt meget for at komme over en stor snedrive. Jeg fik mere end jeg fortjente og er dybt taknemmelig.
Opleverer altid god service fra renodjurs.

11. Jänner 2024

Utrolig ringe service

For Glas og Plast containeren betales der for tømning hver 3 uge. Min er nu ikke blevet tømt i mere end 5 uger, trods gentagne henvendelser til Reno Djurs. Så de øger deres indtjening ved at tage betaling for en service de ikke yder.

9. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

manglende tømning af spand.

Sivsangervej 8400 Ebeltoft
Jeg har ringet mange gange og får også en god servise på tlf. Men min spand tømmes stadig ikke.
Når der står poser op af spanden hygger alle dyrene sig med at sprede affald rundt på vejen.
Nu fylder vi det i poser og afleverer det på reno djurs hovedkontor fremover.

28. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

så er det 3 gang i træk min…

så er det 3 gang i træk min skraldespand ikke tømmes
har ringet ind hver gang, posen der stod på jorden efter udlejning var spredt ud over det hele af et dyr der havde været i posen. øv en service

18. September 2023

Manglende tømning 2 uger

Nu har vi ikke fået tømt affald i over 2 uger, det er lørdag og vi får tidligst tømt på mandag.
Vi kan ikke komme af med vores affald og det lugter fælt.
Dårlig service, for noget der bare burde fungere.

28. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja man kunne desværre ikke give mindre…

Ja man kunne desværre ikke give mindre end en

De ville selvfølgelig ikke lukke op når man så Inger til det nummer der står bliver der smækket på med det samme. når man så ringer til hovednummeret får man en ubehøvlet medarbejder som hverken kan eller vil hjælpe når hun så siger vent lige 2 sekunder smider de åbenbart røret på efter 5 sekunders tid men det er nok hvad man kan forvente nu hvor det er kommunen det omhandler

13. Juli 2023

Manglende tømning

Restaffald ikke tømt de sidste 3 måneder, på min ejendom. Klager over dette de lover at der tømmes om tirsdagen og beklager.
Jeg kommer til ejendommen to uger efter og skrald er stadig ikke tømt.
Måske man snart skal tænke i juriske baner.
Forbandet svineri når man betaler for det.

26. Juni 2023

De henter ikke skraldet

De henter ikke skraldet, teller ikke 5 dage efter.. Jeg har snakket med dem 3 gange nu, og de bliver ved med at love at komme og hente det, men gør det ikke. Svineri

5. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr