Unternehmen hat geantwortet
Oszustwo. Moja sprawa utknela na tym ze szantazuja mnie ze mam zaplacic 1euro by zamknac konto ale widac po komentarzach to sciema i potem pobieraja znacznie wieksze oplaty wiec tym bardziej im nie wi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Niestety miałem wypadek z subskrypcją, zapomniałem jej anulować po 7 dniach próbnego okresu i było ściągnięto 189zl. Ale support działa naprawdę dobrze, więc dostałem zwrot pieniędzy, ponieważ nie chc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Portal po opłacie wstępnej 4,99 nalicza automatycznie subskrypcję na w kwocie 190 zł bez wiedzy klienta. Klient dowiaduje się kiedy zostaje pobrana kwota i portal informuje że jest subskrypcja. Bardz... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Szukasz swojej następnej nieruchomości do wynajęcia? Rentola to najlepszy wybór! W Rentola ułatwiamy kontakt między najemcami a właścicielami, pomagając Ci szybko i sprawnie znaleźć idealne miejsce do zamieszkania. Niezależnie od tego, czy szukasz mieszkania, domu czy pokoju, Rentola oferuje szeroki wybór nieruchomości do wynajęcia, dopasowanych do każdego budżetu i stylu życia. Dzięki ogłoszeniom dostępnym w wybranej przez Ciebie lokalizacji nasza platforma sprawia, że wyszukiwanie jest łatwe i daje Ci najlepszą szansę na znalezienie idealnej nieruchomości. Potrzebujesz pomocy lub masz pytania? Nasz przyjazny zespół wsparcia jest gotowy, by Cię poprowadzić na każdym etapie. Możesz łatwo skontaktować się z nami za pomocą Rento, naszego wirtualnego asystenta dostępnego w FAQ, lub wypełniając formularz kontaktowy w Regulaminie na naszej stronie. W Rentola dążymy do tego, aby Twoja przygoda z wynajmem była prosta, przejrzysta i całkowicie pozbawiona stresu.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Nie wiedziałam ,że trzeba anulować po 7 dniach,czytam dopiero tutaj n forum,nie chce już korzystać ,a zostały mi ściągnięte pieniądze,chciałbym je odzyskać,proszę o pomoc,ale patrząc po reszcie recenzji trzeba sprawę zgłosić na policję,jak mam zatrzymać proces pobierania? Za tydzień znowu ściągną z konta 189zl? Trzeba coś z tym zrobić!!!!

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
this rentola deduct my money
Waste service ,waste money poor customer care

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Oszuści i ściągaj pieniądze bez wiedzy. Dramat

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Oszustwo. Ściągają pieniądze bez przesłania wcześniej informacji o cenie subskrybcji

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Scammers. I was looking for apartments in poland and wanted to contact an owner. They aksed me to pay a small fee to be able to contact the owner and see more info, which I did. After that day I never used their platform and after one week or something they charged me for a full month. After contacting the support the response was very rude and they told me "No refund for you", "you had subscribed and accepted the terms" something I never did. They insisted that I had received multiple emails mentioning that but it's not true, I never received any email from them. It is ridiculous how easily someone can scam people these days.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Oszuści. Nie piszą ci że masz już premium account. Po 7 dniach za 4,99 pobierają po cichu 189 zł. Nie zwracają. Nie polecam. Ocena 0/5.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Oszustwo. Najpierw pobrane zostaje subskrypcja na 7 dni później automatycznie ściągają z konta 189 zł.
Byłam tam zarejestrowana na miesiąc. Zazwyczaj mieszkania wynajęte. Nic ciekawego

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Prosto oszuści😒 taka sama sytuacja jak i w innych opiniach

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Ten RENTOLA so oszustwo najpir wymuszajo na prubke 7dni a puznei bjoro kase na subskrybcje..uwazaicze Ludze bo naprawde OSZUSTWO...

Wymuszona subskrypcja.
Po wpłacie 4,99 za pierwszy tydzień automatycznie przedłużają subskrypcję w kwocie 189zł co jest zwykłym naciąganie i ukrytym oszustwem.
Nigdy nie korzystał bym ze strony wiedząc ile pobiera ona za usługę.
Czytając Wasze komentarze działanie ewidentnie na szkodę nieświadomych niczego ludzi.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Firma nie tylko wymusza subskrypcje by dostać dane kontaktowe "ogłoszeniodawcy", ale też kradnie ogłoszenia biur nieruchomości, które są często nieaktualne. Podają w nich adres (czego nie ma w oryginalnym ogłoszeniu biura), który jest nieprawidłowy, przez co moi rodzice są odwiedzani przez zainteresowanych wynajmem czegoś, czego na ich posesji nie ma. Support albo nie reaguje, albo przesyła formułki o rozpatrywaniu sprawy, co zapewne nigdy nie zostanie sfinalizowane.

уто
На жаль, зі мною сталася аварія з підпискою, я забув її скасувати після 7 днів пробного періоду, і було стягнуто 189 злотих. Але підтримка працює дуже добре, тож мені повернули гроші, оскільки я не хотів підписку й не користувалася нею. І заодно скасуйте взагалі ,щоб не нараховувалися гроші.яДякую за розуміння!
Загалом, рекомендую!
Дата проведення : прошу повернути кошти будьласка скажіть чи повернуть мені кошти,бо я вже немаю сили входити в наступні ваші програми

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Pobranie środków mimo anulowania subskrypcji.
Sprawę trzeba zgłosić jako wyłudzenie.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Edit: udało mi sie odzyskać pieniądze..Dokładnie miałam taka sama sytuację jak przedstawiacie. Jest nas wielu. Może złóżmy jakiś zbiorowy pozew.
Nie mogę się zalogować na konto ani nic zrobić.
Sumik150190 @gmail.com piszcie będziemy coś razem myśleć

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
mój numer konta jest zablokowany, więc niestety nie będziecie mogli mnie okradnąc na 189 zł. nawet rozmawiając z konsultantem banku, pani powiedziała, że ona też wie, że ta strona to oszustwo.
tak na prawdę mówiąc, ogłoszenia są nie prawdziwe, ale nie ma się co dziwić, jesteście oszustami

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Wykupiłam subskrypcję za 4.99 na 7 dni.
Nie zalogowałam się na konto tak jak kazano w e-mailu.
Mimo tego pobrali 189 zł!!!!za co?skoro się nie zalogowałam na konto i nie korzystałam z usługi?
Sprawę zgłoszę tam gdzie trzeba

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Anulowałam subskrypcję próbną zaraz po stwierdzeni, że jest to naciąganie. Wczoraj pobrano mi opłatę za subskrypcję. Nie mam możliwości zalogować się na konto, ani anulować subskrypcji. Okradziono mnie i nie koge nawet cheobic swoich środków. Sprawa zgłoszona do banki. Dostałam polecenia zgłoszenia sir na policję, gdyż nosi to znamiona oszustwa internetowego. Proszę uważać bo to nkebezpieczba strona.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Nie podając pełnych informacji, gdzie twierdzą że to wszystko jest napisane w mailu okradli mnie na koszt miesięcznej subskrybcji, wysłali mi w odpowiedzi screena maila, którego niby dostałam, a nie dostałam i wciąż nie chcą oddać pieniędzy.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Dosłownie złodziejstwo!! Co miesiąc pobierają mi 189 zł za członkostwo, gdzie wszystko to stare oferty!

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.