Nie wiedziałam ,że trzeba anulować po 7 dniach,czytam dopiero tutaj n forum,nie chce już korzystać ,a zostały mi ściągnięte pieniądze,chciałbym je odzyskać,proszę o pomoc,ale patrząc po reszcie recenz... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oszustwo. Moja sprawa utknela na tym ze szantazuja mnie ze mam zaplacic 1euro by zamknac konto ale widac po komentarzach to sciema i potem pobieraja znacznie wieksze oplaty wiec tym bardziej im nie wi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Niestety miałem wypadek z subskrypcją, zapomniałem jej anulować po 7 dniach próbnego okresu i było ściągnięto 189zl. Ale support działa naprawdę dobrze, więc dostałem zwrot pieniędzy, ponieważ nie chc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Portal po opłacie wstępnej 4,99 nalicza automatycznie subskrypcję na w kwocie 190 zł bez wiedzy klienta. Klient dowiaduje się kiedy zostaje pobrana kwota i portal informuje że jest subskrypcja. Bardz... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Szukasz swojej następnej nieruchomości do wynajęcia? Rentola to najlepszy wybór! W Rentola ułatwiamy kontakt między najemcami a właścicielami, pomagając Ci szybko i sprawnie znaleźć idealne miejsce do zamieszkania. Niezależnie od tego, czy szukasz mieszkania, domu czy pokoju, Rentola oferuje szeroki wybór nieruchomości do wynajęcia, dopasowanych do każdego budżetu i stylu życia. Dzięki ogłoszeniom dostępnym w wybranej przez Ciebie lokalizacji nasza platforma sprawia, że wyszukiwanie jest łatwe i daje Ci najlepszą szansę na znalezienie idealnej nieruchomości. Potrzebujesz pomocy lub masz pytania? Nasz przyjazny zespół wsparcia jest gotowy, by Cię poprowadzić na każdym etapie. Możesz łatwo skontaktować się z nami za pomocą Rento, naszego wirtualnego asystenta dostępnego w FAQ, lub wypełniając formularz kontaktowy w Regulaminie na naszej stronie. W Rentola dążymy do tego, aby Twoja przygoda z wynajmem była prosta, przejrzysta i całkowicie pozbawiona stresu.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Ogłoszenia nie aktualne ... Przeterminowane kilka lat.
Nie jasny sposób anulowania subskrypcji
Straciłem prawie 200 zł
Unikać jak ognia.

Koszmar.
Ogłoszenia to wabik, żeby założyć konto. Po zalogowaniu się okazuje się, że wszystkie dobre ogłoszenia, które chciałam przejrzeć są archiwalne.
Tego samego dnia, w którym założyłam konto anulowałam subskrypcję i na moim koncie widnieje informacja, że nie mam wykupionego pakietu. Nie mniej zespół wysyła mi informacje, o nieudanej płatności i starszą mnie windykacją - jak nawet nie skorzystałam z ich usług. Czyli oczekują, że opłacę 189 zł za zalogowanie się i zobaczenie, że ogłoszenia są archiwalne. Banda oszustów!

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Pobierają z konta kase za nic. Sprawa będzie zgłoszena na policję dzisiaj

TRAGEDIA.
1. Osoby, które wystawiają tam ogłoszenia, ani nie odpowiadają na maile, ani na smsy, ani na telefony. Po tygodniu udało mi się dobić do jednego z tych pajaców, to łaskawie odpisał, że ogłoszenie już nieaktualne XD
2. Kiedy zapomnisz hasło, to Rentola nie będzie Ci wysyłać maila z opcją zmiany hasła, tylko z "magicznym przyciskiem", który automatycznie Cię zaloguje. GDZIE OPCJA ZMIANY HASŁA?!!!
3. NAJWAŻNIEJSZY PUNKT !!!!
"Jak podano na naszej stronie internetowej podczas tworzenia subskrypcji, subskrypcja ma okres próbny w wysokości 4,99 zł przez 7 dni, a następnie naliczana jest opłata w wysokości 189 zł przy każdym odnowieniu subskrypcji, aż do jej anulowania."
Pamiętajcie o tym zdzierstwie i anulujcie subskrypcję od razu, bo na prawdę NIE WARTO [*]

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Miałam zablokowaną możliwość anulowania…
Rentola - ostrzegam!
W 6 dniu 7-dniowego okresu próbnego (koszt 4,99 zł) pobrali pełen abonament 189 zł. Oferty, które tam widnieją są nieaktualne, kolejna kwota została pobrana bezprawnie.
września próbuje się skontaktować i pisałam już 2 email o zwrot pieniędzy i usunięcie subskrypcji, ale niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Podzielam wcześniejsze, negatywne opinie. Naciągacze! Straciłam pieniądze, mieszkania nie znalazłam, jestem bardzo niezadowolona z działania tej strony. Może po przeczytaniu tej opinii dostanę w końcu zwrot i anulujecie mi tę beznadziejną subskrypcję. Skopiowałam poprzednia opinie, gdyż doświadczenia takie same!!! Złodzieje!!!!! 😡 Wydzial przestępstw gospodarczych zostanie powiadomiony!!! 😡 NIE WIERZĘ SUPPORT SKONTAKTOWAŁ SIĘ PO DWÓCH LATACH TERAZ WISICIE MI WIĘCEJ NIŻ 189 zl

Rentola - ostrzegam!
Miałam zablokowaną możliwość anulowania subskrypcji, do tej pory nie da się tego zrobić, bo wyskakuje mi błąd. Chciałam anulować subskrypcję w dniu anulowania, jednakże nie dało się tego zrobić, straciłam pieniądze, z platformy nie korzystam. Nie da się w ogóle skontaktować z supportem, od 17 września próbuje się skontaktować i pisałam już 5 e-maili o zwrot pieniędzy i usunięcie subskrypcji, ale niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi, otrzymałam tylko automatyczną odpowiedź z linkami do odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Podzielam wcześniejsze, negatywne opinie. Naciągacze! Straciłam pieniądze, mieszkania nie znalazłam, jestem bardzo niezadowolona z działania tej strony. Może po przeczytaniu tej opinii dostanę w końcu zwrot i anulujecie mi tę beznadziejną subskrypcję.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
This website is a scam, they scraper data about properties from free websites like olx, etc. And want money to get contact to owner which they never send. Its illegal.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Wyciagają numer do twojej karty, blokują możliwość usunięcia subskrypcji przez 24h a potem nagle 200 zł przychodzi.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Śmiecie blokują możliwość anulowania subskrypcji na 24h, w stopce nie ma bezpośredniej metody kontaktu tylko FAQ. Zgaduje ,że będą się też wymigiwać od zapłacenia zwrotu pieniędzy za anulowanie subskrypcji jak ubisoft. HA TFU

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Ta strona, to jedno wielkie oszustwo. Przekierowuje Cię na inne płatne strony, kosztuje sporo pieniędzy i wcale nie pomogła. Założyłem konto, zobaczyłem że nic nie ma na tej stronie i zapomniałem. Po jakiś dwóch miesiącach napisal do mnie komornik. Musiałem zapłacić ponad 100€. Wniosek taki, straciłem pieniądze, nie znalazłem mieszkania i nalykalem się sporo stresu. Jedna gwiazdka, gdyż nie można dać mniej.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
A scam . Now they are forcing me to leave this review

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Potwierdzam wcześniejsze opinie, skorzystałam ze strony raz. Niestety w 6 dniu zostałam skasowana za odnowienie subskrypcji po okresie próbnym który trwał 7 dni.
Nie polecam! Okropni naciągacze, nie stosujący się do żadnych regulacji.

Zdecydowanie nie polecam.
Po wykupieniu jednorazowego abonamentu za 4,99 wszystkie mieszkania okazują się nie aktualne, a po 7 dniach zostaje pobrana kwota w wysokości 189zl, po milionach prób zalogowania się na konto, bo oczywiście mail z prośbą o zresetowanie hasła nie działa, okazało się że nie mam żadnej subskrybcji do anulowania a kontakt jest niemalże niemożliwy, jedynie linki z automatycznymi pytaniami i odpowiedziami! Oszuści:)

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
W 6 dniu 7-dniowego okresu próbnego (koszt 4,99 zł) pobrali pełen abonament 189 zł. Natychmiast zrezygnowałem z subskrypcji, jednocześnie wpisując uwagi o nieaktualnych ogłoszeniach i pobraniu bezprawnie kolejnej kwoty. Napisałem też maila z żądaniem zwrotu pobranej kwoty w ramach prawa do odstąpienia od umowy w ciągu 14 dni. Zaznaczyłem, że nie skorzystałem z ich usług po okresie próbnym. otrzymałem automatyczną odpowiedź z linkami do odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Podzielam wcześniejsze, negatywne opinie. Naciągacze!

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
U mnie podobnie , żadne argumenty do firmy Rentola nie trafiają . Nie byłem świadom iż po 7 dniach zostanie pobrana ode mnie 189 zł , info małymi literami , na telefonie w momencie dokonywania opłaty 5 zł nie widać nawet takiej informacji . Złożyłem reklamację do banku , zwrócili mi kasę w 5 dni , więc warto się walczyć o swoje , firmy nie polecam . Zadzwoniłem na jedno z ogłoszeń zamieszczonych w serwisie , po 10 próbach na 2 telefony zamieszczone na stronie , pani z biura stwierdzała iż jest poza biurem i muszę skontaktować się w poniedziałek , w poniedziałek brak kontaktu , jakaś masakra , omijać wielkim łukiem ,

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Po 7 dniach próbnej wersji wzięło mi pieniądze z kąta 189 złotych!!!!! Ja nie chce tej subskrybci. Co mam zrobić żeby odzyskać swoje pieniądze??????!!!!!!!!

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Po 7 dniach w myśl regulaminu ściągnięto ode mnie 189 zł za subskrybcję. Po napisaniu odwołania firma od razu odrzuciła moja prośbę zwrotu środków pieniężnych.
Złożyłem reklamację do banku (millenium) i po 2 dniach pieniądze wróciły na konto.
Dodatkowo zastrzegłem kartę, gdyż firma nosi znamiona oszustwa.
Anulowanie subskrybcji jest konieczne, aby opłata się nie ponawiała. Oferty na stronie w większości nieaktualne.

Antwort von Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.