Geen beste automatische kattenbak. Zeer matige kwaliteit en slecht schoon te houden. Als je de bak uit spuit,krijg je het water er moeilijk uit. In de bak ziitten veel opstaande rand en er zit geen af... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Goede service. Het apparaat had een "storing". Draaide niet goed door, waardoor de klonten niet in de zak kwamen. Goed contact met de klantenservice. Jari bedankt. Er worden allerlei oplossingen aa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben de Kattenbak One, de bijpassende automatische voer en de drinkbak besteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alle producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de bijbehoren... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede service! We hadden de half open kattenbak gekocht. Ons kitten ging er met veel plezier in, maar ons 9 jarige kattin paste er net in en kon er niet aan wennen. De 50 dagen tevreden o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.
Niet Goed = Geld Terug
Jodenbreestraat 25, 1011NH, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik ben gewoon tevreden met Revo-loo als bedrijf & product, maar......, 4 sterren vanwege de afschuwelijke waardeloze bezorgdienst DPD!!!! Weer is het mij gebeurt bij deze bezorger die Revo-loo helaas inzet om hun producten te bezorgen, dat het gigantisch mis is gegaan. Ik heb weer veel moeite moeten doen om een product van Revo-loo in ontvangst te kunnen nemen. Weer voor niks thuis gebleven omdat de bezorger na 1 x bellen gewoon wegrijdt terwijl je opendoet. Daarna van alles moeten doen om erachter te komen waar mijn pakket is en zowat een wereldreis moeten maken in de regen. Ik ben er helemaal klaar mee met DPD. Jammer voor Revo-loo maar ik bestel niet meer, sorry.

Antwort von Revo-loo
De bak is perfect. Maar de bezorging van het kattengrid was een drama. Eerst eind januari zo het bezorgt worden toen zou het half februari worden en het werd pas halverwege maart. Maar je word hier niet van op de hoogte gesteld je moet zelf mailen om te vragen waar je bestelling blijft. Vind ik niet netjes

Antwort von Revo-loo
Prachtige katte bak, ga ook sparen voor de andere items

Antwort von Revo-loo
Snelle levering en heel goed verpakt. Duidelijk instructie boekje wat erbij zit. Een extra elastiek, zakjes worden erbij geleverd. Met de app en de knoppen op het apparaat is het handig om de revoo-loo in te stellen. Het werkt echt super!! En mijn kat moest 1 dag even wennen en toen was het al ok.

Antwort von Revo-loo
Hij is groot maar ziet er ook wel mooi uit. Handig in gebruik, ik vind het geluid erg meevallen en wanneer de bak weer is verschoond ruik je niets meer, ik heb 2 kittens die er veel gebruik van maken, hij stopt ook direct als ze er weer in gaan zitten. Ik ben er erg blij mee!

Antwort von Revo-loo
Ideaal deze automatische kattenbak. Wel is het schoonmaken nog steeds wel veel werk, maar gelukkig hoef ik het nu niet meer elke avond te doen.

Antwort von Revo-loo
We hebben nu een paar maanden de Revo loo en we zijn er ontzettend blij mee. Wat een uitkomst. Niet meer dagelijks een vieze geur in huis en met het schepje op speurtocht hoeven gaan. Echt een aanrader voor andere kattenliefhebbers

Antwort von Revo-loo
De kattenbak doet zijn ding. Het is stil en het feit dat alle zakken er op passen is makkelijk. De elastiek die je moet gebruiken is wat omslachtig maar word je ook gewoon. Ik ben er van overtuigd dat er hier ze beter oplossing voor bestaat.
De app valt tegen. Het is nogal omslachtig. Je krijgt wel steeds meldingen maar het in de app zoeken is net iets lastiger maar niet onoverkomelijk.

Antwort von Revo-loo
Verzending duurde helaas lang.
De kattenbak nu een tijdje in gebruik maar onderaan de streep kost het me meer tijd (en geld) dan met een normale kattenbak. Je moet echt vaak het volledige grit vervangen, anders zit alles overal aangekoekt. Zelfs met regelmatig aanvullen, verschillende soorten grit, diverse aanpassingen in de instellingen blijft het snel vies worden.
Door alle hoekjes, gaatjes, randen en ribbels is het schoonmaken echt dramatisch. Enige optie is uitspuiten met de tuinslang, maar dan blijft vervolgens een hele slok water achter in de trommel die je er amper uitkrijgt...
Vieze geurtjes zijn er ook lastig uit te krijgen.
Er gaat enorm veel grit doorheen dus qua kosten ook een verhoging...
Onderaan de streep dus niet geheel tevreden..
Positieve punten: maakt weinig geluid, werkt goed, de katten zijn er snel aan gewend, gebruiksvriendelijke bediening.

Antwort von Revo-loo
Reveloo heeft zijn woord nagekomen. De kattenbak werkte uitstekend en ziet er mooi uit. Helaas zijn mij beide katten er ieder 1x in gegaan en daarna niet meer. Ik heb de fout gemaakt de bak te laten draaien wanneer zij ervoor stonden. In de corona lockdown periode als kitten gekregen waardoor mijn katten erg schichtig en bang zijn van alles wat vreemd is. Ik heb de kattenbak netjes mogen retourneren en mijn geld terug gekregen, zoals ze aangegeven hebben bij de aankoop.
De bak was dan ook nog helemaal in takt, niet beschadigd en volledig schoon te maken. Ik zou deze zeker aanraden om te proberen, de kat van mijn vriendin accepteerde het wel gewoon. Heel handig om bij te houden hou vaak je kat er in is gegaan (ook bij 2 katten) en erg stil wanneer deze draaid (een aantal minuten later wanneer je kat eruit is gegaan). Dus je kat loopt geen gevaar en in feite hoeft deze ook niet bang ervoor te zijn dat het gaat draaien met hem erin.

Antwort von Revo-loo
Ik en mijn katjes zijn heel blij met de revo loo
Geen nare luchtjes meer en de katjes hebben altijd een opgeruimd “ toilet”
Ook de communicatie is prettig met Jari
Wel wacht ik al 3 maanden op een pre order kattengrit, dat is wel jammer

Antwort von Revo-loo
Super tevreden met de Revo-loo. Eenvoudig in elkaar te zetten, makkelijk schoon te houden. Gewoon ideaal, had dit veel eerder aan moeten schaffen.

Antwort von Revo-loo
Het lijkt zo ideaal: bijna niet schoon hoeven maken en grit uitsparen. Maar de werkelijkheid is een stuk anders. Diverse soorten grit geprobeerd maar niet 1 soort bevalt. De kat loopt het overal heen en als hij natte pootjes heeft kan ik de witte pootafdrukken door het hele huis volgen. Het moet klonterend grit zijn want anders werkt het zelfreinigende systeem niet. Maar heel de trommel zat onder de poep en plas en doordat de trommel gesloten is met een kleine opening is schoonmaken een rotklus. Ben veel langer bezig geweest dan met mijn traditionele kattenbak. Dus geef mij maar een gewone bak met cylicaatgrit. Het enige voordeel was dat je geen stank meer hebt. Hou je geld dus maar in je zak

Antwort von Revo-loo
Na de beoordeling van Bright hebben wij gekozen voor de Revoloo. We konden voor die tijd niet echt een keuze maken want het is best een aanschaf. Eenmaal besteld, was hij er de volgende dag. Na een simpele installatie was het afwachten tot onze eerste kat erop zou gaan en dat duurde
De katten bij ons waren voordat de Revoloo er was, altijd enorm blij als ze een schone bak kregen en nu de Revoloo er is hoeven ze daar niet meer op te wachten.
De geur van de kattenbak in huis is verdwenen en bij de Revoloo hoef je eigenlijk alleen de zak met ontlasting maar te vervangen en eens in de week of 2 weken pak je de ton van de onderkant af en dan spoel je hem schoon onder de douche.
De Revoloo is een uitkomst voor zowel de katten maar zeker voor ons…

Antwort von Revo-loo
De kattenbak is n feestje! Moet echt n alarm zetten om de zak te wisselen, anders vergeet ik het tegenwoordig. Nog geen seconde n stinkende bak gehad.
Maar ik wacht nog steeds op vulling en zakken....heb in december besteld en het is inmiddels half maart. Elke keer uitstel.
Geen ramp, maar begint n beetje te voelen als bestelling is binnen, 50 proefpoep dagen zijn om...en service is meteen minder. Jammer.
Aanvulling.
De kattenbakvulling is vandaag binnen gekomen. Eind maart.
Maar helaas de door revoloo zelf beloofde goedmakertjes (gewoon wat extra vuilniszakjes, de mat in n andere kleur dan besteld en wat aangepast zou worden?!) van alle vertragingen etc zit er niet bij...
De service houdt dus echt op na de 50 proefdagen... jammer.
Maar de kat is blij met zn bak. En ik ook.

Antwort von Revo-loo
Hele fijne kattenbak. Ruikt niet en de zak is makkelijk te vervangen. Onze poes ging er meteen in. Supersnelle service en reactie als je nog een vraag hebt. Helemaal top. Wij zijn heel blij met deze bak.

Antwort von Revo-loo
Prima kattenbak. Geen nare geuren meer. Verbruik van katten grit is sterk verminderd.

Antwort von Revo-loo
Ik heb 5 nov 3 zakken grit besteld en het is inmiddels 12 maart en nog steeds niks ontvangen? Al twee maal contact gehad via mail. Dan wordt gezegd dat het tussen 20-28 feb wordt verzonden maar inmiddels dus nog niks mogen ontvangen.

Antwort von Revo-loo
Heb Revo-loo nu bijna twee weken in huis. Was in het begin heel bang dat mijn katten (drie in totaal) er niet op zouden gaan. Inmiddels maakt er 1 gewoon gebruik van heeft eentje hem wel al geprobeerd en eentje kijkt er (nog) niet naar om. Bij ons is het een van de vier bakken, omdat deze in de huiskamer staat wilde ik erg graag een hygiënisch exemplaar. Dat is deze zeker, je ruikt niets dus daar ben ik erg tevreden over. Hij ziet er leuk uit dus dat is ook mooi meegenomen. Hij was bij ons ontzettend snel geleverd trouwens, volgende dag in huis. Installeren is niet heel moeilijk, heb wel ander grit gekocht. Het is natuurlijk belangrijk dat het snel klonten vormt, anders blijft je bak niet mooi schoon. Ook dat gaat goed. Dus hele investering, maar de moeite wel waard.

Antwort von Revo-loo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.