Geen beste automatische kattenbak. Zeer matige kwaliteit en slecht schoon te houden. Als je de bak uit spuit,krijg je het water er moeilijk uit. In de bak ziitten veel opstaande rand en er zit geen af... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Goede service. Het apparaat had een "storing". Draaide niet goed door, waardoor de klonten niet in de zak kwamen. Goed contact met de klantenservice. Jari bedankt. Er worden allerlei oplossingen aa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben de Kattenbak One, de bijpassende automatische voer en de drinkbak besteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alle producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de bijbehoren... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede service! We hadden de half open kattenbak gekocht. Ons kitten ging er met veel plezier in, maar ons 9 jarige kattin paste er net in en kon er niet aan wennen. De 50 dagen tevreden o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.
Niet Goed = Geld Terug
Jodenbreestraat 25, 1011NH, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Mijn kitten was eerst nog benieuwd waar het geluid vandaan kwam en ging nog even checken na haar bezoekje (automatische stop) maar wat ben ik blij met deze automatische kattenbak! Ook heel handig om op YouTube filmpjes te zien

Antwort von Revo-loo
Levering was oprecht sneller dan gedacht, de volgende werkdag hadden we de RevoLoo al in huis. Ik zou het iedereen aanraden!

Antwort von Revo-loo
De levering is perfect verlopen en zat netjes in de pakjesbrievenbus

Antwort von Revo-loo
Heb het product snel geleverd en een goede service ben blij dat je spullen kan bestellen dan kan mij elektrische kattenbak weer draaien 🤗

Antwort von Revo-loo
Omdat het bedrijf zo goed is .
En helemaal voor de klanten met hun dieren

Waterfontein
Helaas reageren ze niet meer op mijn email van waterfontein.
Eerst lekte waterfontein, met veel gedoe ik dit gelukkig opgelost.
Nú loop ik nog steeds met een irritante probleem, als er nog genoeg water in zit in t bakje (makkelijk 1 liter) dan gaat pomp niet volledig pompen waardoor je t effect krijgt bubbels in ‘t fontein krijg, dus mijn katjes kunnen niet makkelijk uit drinken.
Revoloo waterfontein geeft helemaal niks aan en gaat gewoon door met amper water pompen, en jaaa ik heb heel vaal opnieuw installeert waterfontein maar toch doet ie t weer.
Voor dit prijs bij revoloo had ik liever bij een ander winkel gekocht als ik dit optijd wist..

Antwort von Revo-loo
Tja gewoon goede producten en we zijn er erg blij mee. Geld kwaliteit perfect

Antwort von Revo-loo
Had onlangs de Revo Loo stream gekocht die helaas binnen een paar dagen al defect bleek te zijn.
Nadat ik deze retour heb gezonden ( nu een maand geleden ) heb ik helemaal niks meer vernomen en heb ik nog steeds mijn Revo Loo stream niet ( terug).

Antwort von Revo-loo
De Revo-loo is uitermate makkelijk in gebruik en ziet er een stuk mooier uit dan de gemiddelde kattenbak. Het is erg fijn om niet elke keer te moeten scheppen. Mijn kat was er erg snel aan gewend. Enige puntje is dat ik een langer kabeltje moest kopen dan degene die bij de Revo-loo standaard geleverd werd. Maar beveel iedereen zo'n automatische kattenbak aan.

Antwort von Revo-loo
Nette en snelle bezorging. Goed op de hoogte gehouden via de mail

Antwort von Revo-loo
Een mooi product geleverd ,en daarna de beloofde 2 zakken kattengrind .Komt zijn belofte na .Super 👍💐

Antwort von Revo-loo
Nieuwe mat bij kattenbak gekocht.
Wordt vastgehouden door de gaten waarin de poten staan. Werkt perfect!
Aanrader!

Antwort von Revo-loo
De Revo Loo one hier onlangs besteld (automatische kattenbak) Fijne webshop, duidelijk en netjes en een snelle levering, 1 werkdag!

Slechte communicatie
Slechte uitgestelde levering
Niet compleet geleverd zoals vermeld in de actie stond omschreven en er dan voor moeten bellen vervolgens wordt het ruim een maand later geleverd dan dat er eerder was afgesproken en wederom weer geen communicatie
Slecht bedrijf en slechte bedrijfsvoering echt geen aanrader

Antwort von Revo-loo
Alles werkt zo goed zoals beloofd. Kattenbak werkt perfect. Onze kat moest er even aan wennen en is na een paar weken eraan gewend dat nadat hij erin is geweest de bak ronddraait. Ik heb nooit meer een stinkende kattenbak. Ideaal. Een echte aanrader

Antwort von Revo-loo
Ze hebben ons een hele goede kattenbak geleverd
En ookhebben we nu de revo-loo katten zand die van een hele goede kwaliteit is

Antwort von Revo-loo
Eindelijk een zorgeloze oplossing!
Ik kan eerlijk zeggen dat de Revo-loo kattenbak een van de beste aankopen is die ik ooit voor mijn huis en mijn katten heb gedaan. Het is een wereld van verschil vergeleken met een traditionele bak.
Waarom ik zo enthousiast ben:
* Totaal geen omkijken naar: Het grootste voordeel is het gemak. Je hoeft niet meer dagelijks te scheppen; het systeem doet al het werk voor je. Het scheelt ontzettend veel tijd en moeite.
* Altijd een fris huis: We hadden vroeger nog wel eens last van die typische "kattenbakluchtjes" in huis, maar dat is nu volledig verleden tijd. De Revo-loo sluit de afvalstoffen direct goed af, waardoor het huis altijd heerlijk fris ruikt.
* Gelukkige katten: Mijn katten zijn er dól op. Elke keer als ze de bak instappen, is deze weer perfect schoon en fris. Je merkt aan hun gedrag dat ze die hygiëne enorm waarderen; ze gaan er met veel plezier op.
Conclusie:
Als je twijfelt: gewoon doen! Het is de investering meer dan waard voor het comfort van zowel jezelf als je katten. Geen vieze geurtjes, geen gedoe, alleen maar een schone bak en blije huisdieren.

Antwort von Revo-loo
Ik ben gewoon tevreden met Revo-loo als bedrijf & product, maar......, 4 sterren vanwege de afschuwelijke waardeloze bezorgdienst DPD!!!! Weer is het mij gebeurt bij deze bezorger die Revo-loo helaas inzet om hun producten te bezorgen, dat het gigantisch mis is gegaan. Ik heb weer veel moeite moeten doen om een product van Revo-loo in ontvangst te kunnen nemen. Weer voor niks thuis gebleven omdat de bezorger na 1 x bellen gewoon wegrijdt terwijl je opendoet. Daarna van alles moeten doen om erachter te komen waar mijn pakket is en zowat een wereldreis moeten maken in de regen. Ik ben er helemaal klaar mee met DPD. Jammer voor Revo-loo maar ik bestel niet meer, sorry.

Antwort von Revo-loo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.