Geen beste automatische kattenbak. Zeer matige kwaliteit en slecht schoon te houden. Als je de bak uit spuit,krijg je het water er moeilijk uit. In de bak ziitten veel opstaande rand en er zit geen af... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben de Kattenbak One, de bijpassende automatische voer en de drinkbak besteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alle producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de bijbehoren... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede service. Het apparaat had een "storing". Draaide niet goed door, waardoor de klonten niet in de zak kwamen. Goed contact met de klantenservice. Jari bedankt. Er worden allerlei oplossingen aa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede service! We hadden de half open kattenbak gekocht. Ons kitten ging er met veel plezier in, maar ons 9 jarige kattin paste er net in en kon er niet aan wennen. De 50 dagen tevreden o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.
Niet Goed = Geld Terug
Jodenbreestraat 25, 1011NH, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik heb de revo loo one, geweldig evenals de kattengrind. Meerdere geprobeerd in de revo loo one, maar dit is de beste.

Antwort von Revo-loo
Ik heb de Revo-Loo One nu meer dan een jaar en het smart-gedeelte werkt simpelweg niet.
De kattenbak is uit de app verdwenen en koppelt niet meer. Factory reset, app opnieuw installeren, bak direct naast de router zetten, niets helpt. Ik kan de bak dus niet meer besturen en zie geen enkele data meer.
Ook toen de app het nog wél deed, klopte de gezondheidsdata niet. Gewicht en frequentie waren onbetrouwbaar. Toen mijn kat een keer een complicatie had, moest ik twee dagen aan camerabeelden terugkijken om te achterhalen of hij naar de wc was geweest. Een gewone kattenbak gaf me eerlijk gezegd meer inzicht.
Support reageert vriendelijk en snel, dat wil ik benoemen. Maar de oplossingen zijn: zet hem dichter bij de router (stond er al naast) en zet je andere 2.4GHz-apparaten uit. Dat kan niet de bedoeling zijn van een smart-product in een huis met meerdere slimme apparaten. Vervolgens vraagt support een Device ID uit de app, die ik niet kan ophalen omdat de app niet koppelt. Vicieuze cirkel. Sinds april loopt dit, sinds juni geen inhoudelijke voortgang meer.
Verder: geen openbare API, geen Home Assistant-integratie, geen lokale aansturing via MQTT. Je bent volledig afhankelijk van één app die niet betrouwbaar is, en zelf uitlezen mag niet.
Schoonmaakgemak valt ook tegen: veel vuil in naden en kieren, en elke 1 à 2 weken volledig uit elkaar voor een diepe reiniging. Dat ondermijnt het hele idee.
De bak zelf is degelijk. Maar een slimme kattenbak valt of staat met de software, en die is er niet.

Antwort von Revo-loo
Ik heb inmiddels de kattenbak, drinkbak en voerbak van de revo-loo one series in huis gehad. Ik ben overal heel te vreden over, alleen heb ik helaas de voerbak weer terug moeten doen. Dit ivm dat hij maar 1 voederbakje had en mijn katten ruzie kregen, omdat ze af en toe ook graag tegelijk willen eten. Het bleek samen uit 1 bakje eten vonden ze geen succes. Na contact opgenomen te hebben met de klanten service werd ik heel snel en vriendelijk geholpen!

Antwort von Revo-loo
We vinden deze Revo-loo zelfreinigende kattenbak heel goed! We hebben een 12-jarige poes die erg veel drinkt, en hadden hiervoor een andere zelfr. kattenbak, maar die zakken met klonten urine en ontlasting zat al vaak na 3 dagen vol!
Bij de Revo- loo duurt het 6-7 dagen voor de zak vol is! Terwijl het hetzelfde merk kattegrit is (merk Katrein) zelfde poes 🐈⬛!
Dus veel minder werk eraan, TOP!
Het verwisselen met het stevige elastieke bandje is wel even iets wat je goed moet oefenen!
Maar we zijn helemaal blij met deze bak!!

Antwort von Revo-loo
Ik ben super tevreden met mijn aankoop! Ik bestelde eerst de eerste versie en die werkte prima, dus ik heb meteen de open versie besteld. Ook die is geweldig. Bovendien kreeg ik een droogvoer dispenser en een waterfontein van Revoloo erbij.

Antwort von Revo-loo
Ik heb deze kattenbak gekocht in januari.
Was hele snelle levering de volgende dag in huis.
In het begin was ik er heel tevreden over maar nu helemaal niet meer.
Het matje waar de grind op ligt is nu al lek met als gevolg dat de urine door lekt.
Het onderdeel is niet bestelbaar.
Om de 2 a 3 dagen stinkt heel mijn huis naar de urine.
Plus ik vind de ton zelf helemaal niet handig om schoon te maken.
In de ruimte waar het schone grind komt kom je helemaal niet bij om schoon te maken waar ook vaak vuil grind in terecht komt.
En gebruik klontvormend katten grind. heel slecht!! ik kan hem nu al weg gooien want dit is veel meer werk dan een gewone kattenbak+ hij stinkt dat niet normaal is.
Was hem helemaal met schoonmaakmiddelen maar die stank krijg je er niet uit.
Jammer revo loo nooit meer voor mij.

Antwort von Revo-loo
Ik heb de bak gekocht omdat één van mijn 2 katten de dichte Revoloo niet gebruikte. We hebben hem samen in elkaar gezet en 1 minuut nadat er kattenbakgrind inzat, zat zij erin. Het enig negatieve is, dat de katten hun andere bak niet meer gebruiken 😊. Snelle levering en goede verpakking. Bak zelf doet wat hij moet doen.

Antwort von Revo-loo
Bestelling volledig kapot en onbruikbaar afgeleverd door de vervoerder. Keurig netjes opgelost door Revo-loo door het onmiddellijk opnieuw te versturen. De volgende werkdag opnieuw in huis.

Antwort von Revo-loo
De kattenbak is erg mooi en werkt perfect. De kat moest er even aan wennen, maar gaat er graag in.

Antwort von Revo-loo
Vlotte verzending. Jammer dat niet alle katten onderdelen beschikbaar zijn. Ik heb een nieuwe kattengrint tray nodig die is al heel lang niet in voorraad. Hopelijk komt die snel weer op vooraard

Antwort von Revo-loo
Ik heb nu een maand de kattenbak van Reco-loo en ben heel tevreden. Enkel het uitwassen van de kattenbak is wat onhandig

Antwort von Revo-loo
Fijn product ! Neemt werk uit handen en nare geuren verdwijnen.Makkelijk in gebruik

Antwort von Revo-loo
Fijne kattenbak! Houd geurtjes goed buiten en is goed schoon te maken. Het is wel aan te raden de zak vaker te legen dan geadviseerd.

Antwort von Revo-loo
Pakketje was kwijt geraakt , maar bezorging stond wel op bezorgd.
Heel lang heen en weer moeten mailen. Omdat ze in het begin volhield dat het geleverd was. En dat ik maar aangifte moest doen.
Na 1.5 maand heen en weer gemailt te hebben en contact te hebben gehad met het juridisch loket kreeg ik opeens een belletje.
Dat ze het toch gingen oplossen en dat ik toch een nazending kreeg van mijn bestelling. Omdat alles zolang geduurd heeft hebben ze ook nog eens 5 rollen extra erbij gedaan. Dat was super netjes van ze.

Antwort von Revo-loo
Vandaag binnen gekregen, levering was 2 werkdagen wat echt prima is.
Echt een mooie grote kattenbak,( ik was even bang dat ie te klein zou zijn voor onze grotere katten).
Installeren is makkelijk, de video's zijn duidelijk dus ik had m binnen 5 minuten werkend.
Voelt degelijk aan (geen licht spul). 2 van de 3 katten heeft zn ding al erop gedaan. Onze 3e kat vind t spannend maar komt vast goed.
Dikke aanrader, het scheelt alles qua geur in het huis.
Als ik dan toch een tipje mag geven, misschien investeren in een Nederlandstalige app. Voor mij echt geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat het voor iemand die de taal niet machtig is lastig kan zijn.
Ik kan het alleen maar aanbevelen, RELATIEF goedkoop, maar vooralsnog is het de investering waard.

Antwort von Revo-loo
Wat er aangeboden is, is nagekomen. Verpakking was deugdelijk.

Antwort von Revo-loo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.