Banner for Revo-loo

Revo-loo Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen beste automatische kattenbak. Zeer matige kwaliteit en slecht schoon te houden. Als je de bak uit spuit,krijg je het water er moeilijk uit. In de bak ziitten veel opstaande rand en er zit geen af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de Kattenbak One, de bijpassende automatische voer en de drinkbak besteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alle producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de bijbehoren... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service. Het apparaat had een "storing". Draaide niet goed door, waardoor de klonten niet in de zak kwamen. Goed contact met de klantenservice. Jari bedankt. Er worden allerlei oplossingen aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service! We hadden de half open kattenbak gekocht. Ons kitten ging er met veel plezier in, maar ons 9 jarige kattin paste er net in en kon er niet aan wennen. De 50 dagen tevreden o... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.

50 Dagen Uitproberen

Niet Goed = Geld Terug

Probeer de Revo-Loo 50 dagen gratis uit. Niet tevreden? Dan stuur je hem kosteloos terug.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

495 Bewertungen

Alle Bewertungen

433 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mooie kattenbak

Mooie kattenbak. Handig. Alleen schoonmaken met hogedruk reiniger is een klus. Heb zelfs een tweede bak gekocht. Alleen maakt deze een irritant stroef piep geluid als hij draait. Verder werken goedkope supermarkt zakken ook prima in elke kleur. Elastiek blijft soepel. Heb ook de bandjes gekocht maar nog niet getest. App werkt ook prima.

20. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Je hebt inmiddels al twee kattenbakken in huis, mooi om te zien dat ze zo goed bevallen en de app naar wens werkt. Succes met het testen van de halsbandjes, deze zorgen voor een heel nauwkeurige herkenning van je katten in de statistieken.

Een stroef piepgeluid bij het draaien van de tweede bak is natuurlijk niet de bedoeling. Vaak komt dit doordat er wat grit tussen de trommel en het onderstel of de tandwielen zit. Het helpt meestal om de trommel er even af te halen, alles schoon te vegen en de trommel opnieuw recht op de basis te plaatsen. Blijft dit aanhouden dan horen we het graag! Stuur in dat geval een korte video van het draaiende apparaat naar onze klantenservice, dan kijken we direct met je mee voor een oplossing.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De bezorging van het product was snel

De bezorging van het product was snel. Echter hadden wij eerst een ronde gesloten elektrische kattenbak en die verwijderde wel alles goed. Bij deze blijven de resten nog achter in de kattenbak en moeten dan toch nog uitgeschept worden

25. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn dat de bezorging zo snel was! Dat er resten achterblijven in de kattenbak is natuurlijk niet de bedoeling, want je wilt juist niet meer zelf hoeven scheppen. Vaak is dit eenvoudig op te lossen door het juiste kattengrit en modus te gebruiken. Als je hier hulp bij nodig hebt neem dan vooral contact op met onze klantenservice!

Antwort von Revo-loo

Dat is ontzettend balen, zeker als je al een tijdje wacht op je Revolitter. Pre-orders worden in batches verzonden en deze batch staat op 8 augustus. Het klopt dus dat je de bestelling niet ontvangen hebt, dit is namelijk een pre-order.

Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice. We zoeken dan direct voor je uit in welke batch jouw bestelling (#248196) zit en wanneer het pakket verzonden wordt. Mocht de zending nog niet zijn aangemaakt en je wilt niet langer wachten, dan kun je de pre-order uiteraard altijd kosteloos annuleren. We lossen dit graag voor je op.

Werkt zoals het hoort.

k ben erg tevreden met de Revoloo. Hij doet precies wat hij moet doen en de kwaliteit is uitstekend. Het enige kleine nadeel is dat schoonmaken niet altijd even makkelijk is, zeker als er wat meer vuil in zit.

Verder werkt hij perfect en zou ik hem zeker aanraden. Al met al een topproduct waar ik erg blij mee ben.

29. September 2025

Antwort von Revo-loo

Wat fantastisch om te lezen dat je zo blij bent met de Revo-loo en de kwaliteit ervan! Om het schoonmaken wat makkelijker te maken, raden we aan de trommel los te halen. Ook helpt het om bij een grote schoonmaakbeurt de rubberen liner en de ruimte onder de binnenmat even goed af te nemen. Mocht je hier nog vragen over hebben neem dan vooral contact met ons op. Heel veel plezier nog met je automatische kattenbak!

Top kattenbak!

Levering was snel, binnen 1 dag was de kattenbak al binnen. Gemakkelijk in elkaar te zetten en te bedienen. Werkt perfect!

30. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn dat de kattenbak zo goed bevalt en de levering lekker snel was! We hebben hem precies ontworpen om het dagelijks leven voor jou en je kat een stuk makkelijker te maken. Heel veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer enthousiast over de Revo-lo…

Ik ben zeer enthousiast over de Revo-lo maar je moet wel de juiste grind nemen.

Antwort von Revo-loo

Geweldig dat je zo enthousiast bent over de Revo-loo! Je hebt helemaal gelijk wat betreft het kattengrit. Voor een soepele werking is hoogwaardig klontvormend grit inderdaad onmisbaar. Nog heel veel plezier met de kattenbak gewenst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, duidelijke handleiding. Goed produkt, doet wat is beloofd.

Antwort von Revo-loo

Wat fijn om te horen dat de bestelling zo snel is geleverd en de handleiding duidelijk was! We zijn blij dat het product precies doet wat het belooft. Veel plezier ermee en bedankt voor het achterlaten van deze mooie review.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kapotte bak ontvangen met…

Kapotte bak ontvangen met afgebrokenstukjesplastic. Vervolgens 3 weken lang heen en weer gemail. Gedoe met retourlabel en blijkbaar ook nog weken nodig voor de terugbetaling. Nog geen 1 ster waardig, maar minder kon niet.

28. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Wat ontzettend balen dat je bestelling beschadigd is aangekomen en dat de afhandeling daarna zo moeizaam is verlopen. Drie weken heen en weer mailen en gedoe met een retourlabel is absoluut niet de service die we willen bieden. Ook de terugbetaling hoort niet zo lang op zich te laten wachten.

Inmiddels is de terugbetaling in gang gezet. Als we nog iets voor je kunnen betekenen neem dan vooral contact met ons op!

Antwort von Revo-loo

Wat ontzettend fijn om te horen dat alles zo goed werkt! Daar doen we het voor. Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze mooie review en we wensen je er nog heel veel plezier mee.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Aandachtspuntjes

Super bundel deal, snelle levering en heb contact gehad met klantenservice, hier ook snelle reactie/actie.

Alleen de qr codes werken niet of althans je komt niet op sites die je verwacht. Het was daarmee wel even goed uitzoeken welke app te installeren en überhaupt de apparaten in elkaar te zetten.

Aandachtspunt; biedt niet op de doos aan de optie tot langere garantie, als het niet voor het geleverde product geldt.

26. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn dat de bundel deal en de snelle levering goed bevallen, en dat onze klantenservice je al snel heeft kunnen helpen.

Vervelend dat de QR-codes niet naar de juiste pagina leidden en de installatie daardoor een zoektocht werd. Afhankelijk van het Revo-loo model maken we gebruik van de NOTTY app of de Tuya app. We nemen je feedback over de haperende QR-codes direct intern mee, zodat we de links kunnen verbeteren voor toekomstige gebruikers.

Ook je opmerking over de garantievermelding op de verpakking is erg scherp. We geven dit door aan onze productieafdeling om dit aan te passen.

Mocht je nog vragen hebben over de app of de werking van de apparaten, stuur ons dan gerust een direct bericht. We helpen je graag verder!

Nog niet ingebruikneming

Nog niet ingebruikneming. Vandaag ontvangen. Later meer.

10. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Revo-loo

Fijn dat de bestelling vandaag is bezorgd! Neem rustig de tijd om het product te installeren en uit te proberen. Mocht je tijdens het instellen of het gebruik ergens tegenaan lopen, dan staan we altijd voor je klaar om mee te denken. We zijn erg benieuwd naar je uiteindelijke ervaring.

Super!

Snel geleverd en in een paar tellen werkend! Goede korte handleiding!
Kat was gelijk enthousiast! 🤩

25. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Wat geweldig om te lezen dat alles zo snel geleverd is en direct werkte! Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je kat er meteen zo enthousiast over is. Heel veel plezier ermee!

Mijn Revo-loo ging kapot

Mijn Revo-loo ging kapot. Hoewel het apparaat ruim binnen de garantieperiode valt en ik de originele aankoopnota heb, weigert de klantenservice de omruiling uit te voeren.
​Zij beweren dat de garantie vervalt omdat het product via Marktplaats is gekocht. Dit is wettelijk onjuist: garantie is in Nederland productgebonden, niet persoonsgebonden. Revo-loo gebruikt onwettige algemene voorwaarden om onder hun plichten uit te komen.
​Inmiddels heb ik een officiële melding gedaan bij de ACM. Herken je dit probleem en weigert Revo-loo bij jou ook de garantie? Doe dan ook direct een melding bij de ACM (via de Consumentenbond/Loket Wijzer) zodat deze praktijken worden aangepakt.

8. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Robert,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over de afhandeling van je garantieverzoek.

We willen graag verduidelijken dat we je verzoek hebben afgewezen omdat het product is aangeschaft buiten ons geautoriseerde verkoopkanaal. Je hebt het product via Marktplaats gekocht en daarmee niet rechtstreeks bij ons of bij een door ons geautoriseerde verkooppartner. Op onze vrijwillige fabrieksgarantie zijn voorwaarden van toepassing, waaronder dat deze uitsluitend geldt voor producten die via een geautoriseerd verkoopkanaal zijn aangeschaft.

We begrijpen dat je het niet eens bent met deze beslissing en met onze interpretatie van de garantievoorwaarden. Uiteraard staat het je vrij om je standpunt voor te leggen aan de bevoegde instanties.

Wij hebben je aanvraag zorgvuldig beoordeeld en zien op basis van de geldende garantievoorwaarden geen aanleiding om ons standpunt te wijzigen.

We vinden het jammer dat we je in dit geval geen andere uitkomst kunnen bieden en wensen je het allerbeste.

Top product

Werkt goed en scheelt een hoop werk. Maakt geen herrie en ziet er goed uit

25. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Wat heerlijk om te lezen dat de automatische kattenbak zo goed bevalt en je een hoop werk scheelt. Het is precies ons doel om het leven van jou en je kat makkelijker te maken. Fijn dat het stille en strakke design ook in de smaak valt. Bedankt voor het delen van je ervaring en nog veel plezier ermee!

Mooi product nette levering

Mooi product nette levering . Alleen het gewicht van de kat , scheelt enorm en is ook elke x anders .

25. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn dat je blij bent met de Revo-loo One en de levering! Dat de gewichtsmeting schommelt, is natuurlijk niet handig. Dit is vaak eenvoudig op te lossen.

Zorg er allereerst voor dat de bak op een harde, vlakke ondergrond staat en absoluut niet op tapijt. Controleer ook even of er geen verdwaald grit of vuil onder de pootjes ligt, aangezien hier de weegsensoren zitten.

Blijft dit aanhouden, dan horen we het graag via onze klantenservice!

Super mooie kattenbak

Super mooie kattenbak, hadden wat motorische problemen.
Dit werd keurig en snel opgelost door de kattenbak te vervangen voor een nieuwe.

15. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn om te horen dat we het motorische probleem zo snel voor je hebben kunnen oplossen met een nieuw exemplaar. Bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier gewenst met de nieuwe kattenbak!

Antwort von Revo-loo

Wat fijn om te horen dat de bestelling zo snel is geleverd! Bedankt voor de mooie 5-sterren review en heel veel plezier met je aankoop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beide systemen (open en gesloten…

Beide systemen (open en gesloten versie) werken tot heden goed

Antwort von Revo-loo

Wat fijn om te horen dat zowel de open als de gesloten versie goed werken! Bedankt voor de mooie review en we wensen jou en je katten er nog veel plezier mee.

Team Revo-loo

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr