RiverOnline.dk Bewertungen 132

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De forstår at min virksomhed er en specielbutik, som har brug for en ekstraordinær vejledning inden for annoncering. De har forstået at hjælpe og vejlede mig til at opnå mine ønsker igennem de sidste... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige håndværkere over mange brancher. Vi har gennem flere år brugt Riveronline.dk som vores samarbejdspartner, når vi tilbyder online markedsføring til vores kunder. Langt de fleste kunder, opn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej derude Vi kom til RiverOnline i februar 2019, men ønsket om en brandingkampagne og efterfølgende en retargeting kampagne til vores nye PLUSdesigner. Vi blev ret hurtigt enige om et... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thumbs up! Word to Word har gennem en årrække brugt River Online til optimering af vores Adwords annoncer, SEO og senest også til Facebook. River Online har løst opgaverne til vores fulde tilfred... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Agentur
  2. SEO-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Vi elsker det vi laver, og det gør samtlige af vores kollegaer. I River Online har vi en klar vision, og det er at revolutionere branchen indenfor online marketing! Vi vil gøre op med gyldne løfter og popsmarte sælgere, vi ønsker at skabe nye standarder indenfor hele branchen.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super glad for sparring og samarbejde omkring FB ads til mine kunder!

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jonas omkring Facebook annoncering til mine kunder gennem flere år. Det er et samarbejde, som jeg er meget glad for. Dels for den interne løbende sparring og optimering, men i den grad også de resultater, der bliver skabt. Jeg gav 6 stjerner, hvis jeg kunne for Jonas tilgang til også gerne at ville skabe noget godt på vegne af mine kunder - og for vores samarbejde ! :-)

12. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk samarbejde og sparring gennem længere tid

Efter at have samarbejdet og delt kunder med River Online gennem snart halvandet år kan jeg kun give dem den største anbefaling med på vejen.
Deres professionelle og proaktive tilgang til tingene har både jeg og flere af mine kunder nydt godt af gennem det seneste halvandet år.
Derfor 5 velfortjente stjerner herfra.

1. September 2022

Fem stjerner herfra

Har samarbejdet med River et års tid nu og kan kun medgive mine bedste anbefalinger - de er sgu nogle søde "drenge" allesammen. Tæt dialog og professionel tilgang til tingene. River har været medvirkende til at min webshop er vækstet gennem det sidste år og de får mine bedste anbefalinger. Kæmpe plus at de altid er hurtige til at svare når man skriver på mail, 5 stjerner herfra.

30. Mai 2022

Antwort von RiverOnline.dk

Tusind tak for den pæne anmeldelse Lizette, det sætter vi enormt stor pris på.
Det er en fornøjelse at være med på rejsen, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde de kommende mange år.

Rasmus Gøtzsche Jensen
CCO - River Online

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et problem med mine so-me annoncer, og fremfor at sælge mig en dyr løsning, så anbefalede Riveronline en billigere løsning hos en ekstern konsulent. Det er rigtig god service, og de er helt sikkert de første jeg henvender mig til en anden gang

21. März 2022

Antwort von RiverOnline.dk

Tusind tak for din anmeldelse Mads, det er vi meget glade for. Vi håber at du fandt den helt rette løsning, der matchede behovet.
Vi glæder os til at snakke med dig en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De forstår hvad service er, virkelig ;-)

Vi har bare haft den bedste oplevelse med hjælp og kundeservice af absolut 1. klasse.
De skal have vores bedste anbefalinger.

11. März 2022

Antwort von RiverOnline.dk

Sikke nogle pæne og rosende ord, det sætter vi virkelig stor pris på.
Vi ser meget frem til at være en del af jeres fortsatte rejse online.

Giver jer 6 stjerner!

Vi hos Slagelse Autoservice ApS havde en masse ønsker om at outsource den digitale markedsføring på hhv. google og facebook - da vores helt store kompetencer ikke lå i dette felt.
Vi tog derfor kontakt til RiverOnline for at høre hvordan de bedst kunne hjælpe os.

Nu efter 1 år er vores omsætning steget markant og vi mangler kontinuerligt hænder, selvom vi løbende rekrutterer.

Jeg har allerede anbefalet RiverOnline til tætte relationer erhversmæssigt - og giver hermed også mine varmeste anbefalinger!

Tak for samarbejdet!

/Nick, medejer, Slagelse Autoservice ApS

Hej Nick
Tusind tak for de rosende ord, det er dejligt at høre at vores arbejde er anbefalinger værdigt. Vi glæder os meget til den fortsatte rejse med jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et af de bedste og vigtigste valg jeg har truffet!

Den korte version:
De allerbedste og varmeste anbefalinger herfra. River Online har leveret langt over forventet på resultater og engagement og vi er enormt tilfredse med samarbejdet.

Den lidt længere version:
For 2½ år siden besluttede vi os for at finde en ny samarbejdspartner ift. SEO og online markedsføring. Og eftersom du læser dette, har du nok også opdaget at det kan være lidt af en jungle-ekspedition at skulle finde et stærkt og kompetent bureau efterhånden, med så mange bureauer der (ofte) lover meget mere end de kan holde.

Efter 4-5 møder med forskellige bureauer, faldt valget på River Online og det har vi aldrig fortrudt. Tværtimod. Fra første dag har de leveret ift. nysgerrighed på vores virksomhed, engagement, udvikling og ikke mindst meget imponerende resultater på bundlinjen, der langt har oversteget vores forventninger.

I mine 12 år som selvstændig, er valget af River Online ét af de bedste og vigtigste jeg har truffet.

Thomas F. Carlsen
Direktør - HÖJSKOLENDK

Antwort von RiverOnline.dk

Tusind tak for de pæne og rosende ord Thomas. Det sætter vi enormt stor pris på.
Vi glæder os meget til, at være med på den fortsatte rejse for HÖJSKOLENDK.

Club La Santa

Club La Santa søgte hjælp hos River Online til optimering af vores SEO indsats - især uden for de danske grænser.

Hele vejen igennem er vi blevet mødt med en professionel indstilling og indsats - og har gennem hele samarbejdet oplevet en særdeles positiv udvikling i vores SEO

I ethvert samarbejde er der nogen gange udfordringer, men har fået seriøs og professionel behandling hver gang - uden så mange dikkedarer. Oplever at River Online tager et udvidet ansvar ift. deres kunders performance online, og det er noget af det, som vi har savnet andetsteds.

Klar anbefaling herfra!

Hej Mads,
Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi kæmpe pris på. Det har været os en udsøgt fornøjelse at, arbejde på Club La Santa brandet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt, ærligt og inspirerende udbytte

Vi har gennem det seneste halve år samarbejdet med River Online med henblik på at lære mere om mulighederne, på LinkedIn. Med professionel sparring, gode ideer og flotte set up’s har vi fået sat skub i vores profil.
Vi ønsker at netværke med samarbejdspartnere og lade os blive inspireret af andre – ligesom vi ønsker at inspirere – og det univers har River Online hjulpet os i gang med. Én ting er hvad de kan gøre for os med kampagner, en anden væsentlig ting er løbende kvalificeret rådgivning og sparring.
Samarbejdet er smidigt og nemt og vi, i Den Miljøterapeutiske Organisation, kan kun give vores varmeste anbefalinger til River Online.

Hej Stine,
1000 tak for dine flotte ord, dem værdsætter vi meget og det motiverer os til at gøre det endnu bedre.
Det er virkelig givtigt at, få lov til at arbejde i en så god sags tjeneste, som den I leverer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med vores samarbejde med…

Super tilfreds med vores samarbejde med River Online. God dialog med Jonas, Lasse og Alexander. Vi har haft et godt og tæt samarbejde siden November 2020. 5 Stjerner herfra.

Peter Hansen
Direktør
ABC Førstehjælp ApS

3. März 2022

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os på at, blive ved med at levere tilfredsstillende arbejde for dig, så vi i lang tid fremover kan fortsætte det tætte samarbejde.

God forretningsforståelse

God forretningsforståelse og godt partnerskab i forhold til strategisk tænkning og styring af markedsføring.
Et seriøst firma som har forstået hvordan det er at drive E-commerce

3. März 2022

Hej Max,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for vores samarbejde, og vil gøre vores ypperste for at vi får et langt og succesfuld samarbejde.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DKfliser har samarbejdet med River…

DKfliser har samarbejdet med River Online i vel snart 8 år hvilket viser at vi ikke skifter rundt efter humør, men viser tillid, respekt og forståelse for dem vi arbejder sammen med. Alle idéer som gennem tiden er kommet på bordet fra River er godtaget og vi har gennem årene altid fulgt de råd og brugt den vejledning vi fik bedst muligt. Desværre er ingen virksomheder eller teams stærkere end de svageste led. Dette har vi måttet sande på den helt hårde måde. River Onlines medarbejdere lavede fejl i vores onlineprojekter hvilket resulterede i et salgsstop næsten fra den ene dag til den anden. Vi har været tæt på at sende folk hjem, ene og alene fordi salget stoppede så brat som det gjorde. Uheldigvis opdagede medarbejderne ikke selv fejlen til trods for flere henvendelser fra os. Dette betød at vi i over halvanden måned fik et fuld opbremsning i vores salg i nogle af vores vigtigste måneder. Vi fik besøg af et hold på 4 medarbejdere som “lå sig fladt ned” og beklagede fejlen. Fejl kan ske til trods for at det på dette tidspunkt allerede havde kostet os nettotab på bundlinjen på over xxx.xxx kr. I fuld forventning om at vi var godt videre var dette kun begyndelsen. Til mødet blev vi som virksomhed lovet at de ville lægge alle kræfter i at hente det tabte da de var 100% klar over fejlen lå hos dem.

. Vi har netop opsagt vores samarbejde med River Online som til dato har kostet os lige i underkanten af netto xxx.xxx kr. - forklaring herfor er slettet, grundet River Onlines anmeldelse af denne bedømmelse.

Vi har ganske enkelt ikke en virksomhed næste år hvis vi fortsætter samarbejdet. Fejlen bliver nu lagt direkte over på os selv til trods for at det er blevet bekræfte flere gange at fejlen er 100% deres. Vi har forsøgt at kontakte xxxx direkte via kontaktformularen på deres hjemmeside (navn udeladt), desværre lader det til at de er klar over at sagen her er “uheldig” og at den derfor skal ties ihjel. Næste skridt er overleveringen som man i marketingssprog kalder det når man skifter mellem 2 bureauer,og her fortsætter problemerne. Grundet flere udskiftede medarbejdere kan medarbejderen der skal overlevere de vigtigste data ikke være behjælpelig med noget som helst brugbar information. Det skal siges at han personligt ikke er skyld i det, men vi er nu de store tabere “igen.” Stor del af anmeldelse er blevet anmeldt - forklaring herfor er slettet, grundet River Onlines anmeldelse af denne bedømmelse.. Jeg vil til hver en tid forklare yderlige detaljer til dem der ønsker det, og du kan kontakte os direkte og mine kollegaer kan nemt stille videre til mig. Jeg havde aldrig troet at det kunne blive så dyrt at stole på en virksomhed som River Online. Igen, er du ny potentiel kunde så gør dig selv den tjeneste at undersøge andre muligheder, xxxxxxxxxxxx - forklaring herfor er slettet, grundet River Onlines anmeldelse af denne bedømmelse.. River Online gør et fint stykke arbejde, men laver de en fejl er det “desværre” ikke deres penge det går ud over - men dine.
Christian I

Tilføjelse svar: Besvarelse fra RiverOnline.dk 28/2-2022
Hej Lars.
Tak fordi du nu vil kontakte os. Ville dog ønske det kunne have foregået alle andre steder end her, da jeg som altid gerne vil have tingene løst på en ordnet måde.

Det er interesant at du lader som om du ikke har læst den del af anmeldelsen der er udeladt da du selv har anmeldt den flere gange, hvorfor mon?
At du forsøger at ligge jeres fejl over på os igen ved at forsøge at anfægte at jeg gør jer uret? Hvordan kan jeg gøre jer uret? Ved at være ærlig om forløbet?
At i har klædt vores vores nye samarbejdspartner godt på har jeg på skrift fra dem direkte at det ikke er korrekt. Jeg har aldrig begrænset jeres rammer for at hjælpe dem godt videre, hvem skulle vinde på det? Vi har jo allerede tabt, så kunne jeg have vundet noget ved i det mindste at have data ville det være noget værd for os. Tak fordi du tænker at nævne en vækst på 5 mio, det var fint ja.. Gid så stor en del ikke var gået til at dække jeres fejl og at det dermed blot gav en masse arbejde som gik i 0.- Tænker at alle marketingsvirksomheder kunne have løftet den opgave på samme måde, ved ikke at lave et max på spend.
Vil her gerne takke de virksomheder som allerede har ringet og hørt lidt om sagen, og flere er naturligvis velkomne, mails og dokumentations kan naturligvis også sendes til jer.

18. Februar 2022

Hej Christian,
Det er altid virkelig ærgerligt når et langt og ellers rigtig godt samarbejde slutter med en tvist.
Ligesom de fleste andre i denne verden kan vi selvfølgelig også lave fejl, og det er vigtig for mig at understrege at, vi på ingen måde har lagt det ansvar over på dig. Det du henviser til her, har du desværre udeladt af din anmeldelse, måske fordi du her gjorde os uret?
Vi har på intet tidspunkt tiet noget ihjel, og vi er kommet med uddybning på alt du har forespurgt på, så det er jeg noget uforstående overfor.
Endvidere er alt data fra vores samarbejde, tilgængeligt på de kanaler vi har arbejdet på, og vi har klædt din nye samarbejdspartner på så godt på vi kunne, inden for de rammer du gav os.
Slutteligt vil jeg, som tidligere skrevet til dig på mail, sige mange tak for et godt samarbejde, og så håber jeg da trods alt, de knap 5 mio kr vi vækstede din online omsætning med sidste år, betyder noget.
Alt godt fremover til dig.

Vh.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og engagement!

Fantastisk service og engagement! Kasper Hermansen fra River fortjener alle 5 stjerner, og en kæmpe anbefaling herfra. Ud over det høje faglige niveau, som løste en meget kompleks SoMe udfordring, har der været en meget behagelig og tæt dialog. Vi har været helt trygge ved at arbejde sammen med River Online, og vi er ovenud lykkelige for indsatsen, som for os har gjort en verden til forskel.

Man kan tydeligt mærke, at det er topprofessionelle folk, som brænder for netop det, de er gode til.

De varmeste anbefalinger fra en 100% tilfreds kunde!

28. April 2021

Super professionelle

Super professionelle og meget kompetente i deres arbejde. De viser stor forretnings forståelse og er virkelig med til at udvikle en butik !!!

24. März 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

vi håber deres arbejde er ligeså godt…

OPDATERET 2801
Vi har så modtaget en faktura dateret den 28. januar vedr. deres kommende arbejde i februar,, det er altså vildt underligt deres fakturering .

GAMMEL
vi håber deres arbejde er ligeså godt som deres fakturering.

Underskrevet aftale - 3 dage senere faktura, 19 dage tilbage i tiden... jeg synes det er frisk ! Og endda en faktura med 8 dage netto.. hvem bruger dog den betalingsbetingelse i dagens Danmark....

Afventer med spænding deres arbejde, opdatering følger.

19. Jänner 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor faglig viden og kompetent rådgivning!

Har netop fået hjælp af Jacob Madsen, fra RiverOnline. Jeg har nu aldrig fået så god service, som jeg fik af ham. Han forklarede alt hvad jeg skulle gøre, på en meget behagelig måde. Alt var skitset ud på mail, gjort klar til mig, og alt var lige til. En meget faglig og kompetent rådgivning.
Når man får sådan en service, så er det ikke sidste gang man vil arbejde sammen med dem. Så jeg glæder mig til hvad fremtiden bringer.

8. Jänner 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr