De forstår at min virksomhed er en specielbutik, som har brug for en ekstraordinær vejledning inden for annoncering. De har forstået at hjælpe og vejlede mig til at opnå mine ønsker igennem de sidste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Dygtige håndværkere over mange brancher. Vi har gennem flere år brugt Riveronline.dk som vores samarbejdspartner, når vi tilbyder online markedsføring til vores kunder. Langt de fleste kunder, opn... Mehr ansehen
Hej derude Vi kom til RiverOnline i februar 2019, men ønsket om en brandingkampagne og efterfølgende en retargeting kampagne til vores nye PLUSdesigner. Vi blev ret hurtigt enige om et... Mehr ansehen
Thumbs up! Word to Word har gennem en årrække brugt River Online til optimering af vores Adwords annoncer, SEO og senest også til Facebook. River Online har løst opgaverne til vores fulde tilfred... Mehr ansehen
Vi elsker det vi laver, og det gør samtlige af vores kollegaer. I River Online har vi en klar vision, og det er at revolutionere branchen indenfor online marketing! Vi vil gøre op med gyldne løfter og popsmarte sælgere, vi ønsker at skabe nye standarder indenfor hele branchen.
Havnegade 34A, 5000, Odense C, Dänemark
Som overskriften siger, står vi her 6 måneder senere, vi har brugt 30.625 kr (det er inkl. moms) på SEO optimering og vi har opnået meget små resultater, som stort set ingen virkning har haft. Når jeg giver en 1-stjernet anmeldelse, så vil jeg selvfølgelig også begrunde hvorfor; dels fordi jeg selvfølgelig håber at i vil tage det op internt i virksomheden, og dels fordi jeg håber på at det kan hjælpe andre kunder, som måske sidder i en lignende situation, som den vi har siddet i.
Først og fremmest stiller jeg mig selvfølgelig lidt uforstående, for den store mængde super positive og 5-stjernet anmeldelser der er her på jeres Trustpilot – for det er jo langt fra hvad jeg har oplevet. Derfor undrer det mig selvfølgelig at der ikke er et bare lave 1 eller 2 stjernet anmeldelser iblandt, og det får mig selvfølgelig også til at tænke: hvad er der sket? Har jeg været usandsynlig uheldig, har kunder med dårlige oplevelser ikke fået skrevet en anmeldelse, eller hvor er det gået galt? For egentligt var jeres trustpilot score en store faktor i beslutningen om, at det var jer vi valgte til vores SEO arbejde.
Vi indgår en aftale med River Online med start d. 01.10.2017. Det indledende arbejde den første måned går faktisk ret godt, oplever god kommunikation med SEO-konsulenten der er blevet sat på vores opgave. Vi har en masse mails frem og tilbage, han er hurtig til at komme med forslag og hvad der skal gøres – og alt i alt så virker det som om der er en reel interesse for at der virkelig skal ske noget. Og faktisk får vi nået en del grundlæggende ting i den første måned, med utrolig god guidance fra jeres SEO-konsulent. I øvrigt er det også vigtigt at understrege, at han ydermere virkelig som en kompetent person, der reelt ved hvad han snakker om. Desværre vælger han og River Online at gå hver til sit, kun 1 måned inde i vores samarbejde med River Online.
Derefter får vi tildelt en ny SEO konsulent, hvor de indledende samtaler og snak omkring projektet egentligt går rigtigt fint. Men herefter begynder tingene at gå i stå, i November/December er jeg nød til 2 gange at skrive for at få nogen information om fremgang, hvad der foregår og hvilket arbejde der egentligt bliver udført. Bortset fra den første måned i Oktober, så har det været et generelt problem at vi simpelthen ikke har nok indblik i hvad der bliver lavet. En ”rapport” bliver tilsendt hver måned, som i bund og grund bare fortæller at en stor del ligegyldige søgeord har fået en fremrykning på så og så mange pladser. De efterfølgende 5 måneder og indtil i dag har der været ekstrem lille udvikling, dog var der lige en kort stund hvor vi fik en god fremrykning pga. noget forside tekst jeg skrev (dog pga. vejledning omkring dette fra SEO konsulenten), men ellers er der faktisk ikke sket noget. Gg status er at det søgeord det hele drejer sig om kun har rykket 13 pladser frem, fra side 4 til side 3. Og det er et søgeord med en søgevolume på 3,600 – så der burde bestemt at være sket mere. 91% af folk der søger på google, går ikke forbi side 1, og derfor ville vi selvfølgelig teste om virksomheden overhovedet kunne mærke at vi var kommet på side 3. Derfor afbrød vi i Januar alt andet markedsføring udover SEO i 3 uger, og det var en fuldstændig katastrofe. Hvilket bekræftet os i, at det absolut intet afkast har givet. Og det har det stadig ikke, her i Marts måned.
Vi blev mange gange gjort opmærksomme på at vi var rykket over 700 pladser frem, og kiggede derfor lidt på kvaliteten af de fremrykninger. Nedenfor er en liste omkring dette, hvor tallet til venstre repræsenterer søgevolume og tallet til højre repræsenterer antal fremrykninger. Så f. eks har søgeord med en søgevolume på 10, rykket 466 pladser frem.
10 - 466
90 - 13
110-210 - 61
320 - 9
390 - 3
720 - 39 (dette ord er blot rykke fra plads 100 til plads 61, dvs det stadig er på side 6 eller sådan noget)
1000 - 40 (dette er på 2 forskellige søgeord, og de er begge to blot rykket frem til side 3)
3600 – 13
Derudover er der også blevet lagt meget fokus på indlæsningshastigheden af siden, at optimere javascript, kombinere CSS og alt muligt andet. Vores side har en load time på 1.76 sekunder, hvilket er helt fint. (Også bekræftet af samtlige andre firmaer som vi efterfølgende har kontaktet), og det website der oftest ligger nr 1 på google på samme søgeord, har en load time på knap 2.5 sekunder. Så det at der har lagt så stor fokus på dette, for os endnu engang til at tvivle på SEO konsulentens og firmaets kompetencer. Vi betaler for linkbuilding og kompetent guidance, og ikke at fokus skal ligge på de små og næsten ubetydelige ting.
Så alt i alt har vi betalt 30.625,- kr for 13 fremrykninger på det søgeord det hele drejer sig om. Har selvfølgelig samtlige gange fået at vide, at der kan gå alt fra 2 uger til 3 måneder til vi ligger på side 1, det fik vi at vide tilbage i Januar. Men det er der absolut ingen udvikling har været, ingen fremgang osv, det overbeviser mig og gør mig 100% sikker i, at selv om vi kørte 6 måneder mere, så ville fremgangen være utrolig lille.
Syntes det har været et meget uprofessionel samarbejde, og syntes slet ikke det er i orden at tage så mange penge for så lidt arbejde. Syntes bestemt også det er noget i bør tage op internt i virksomheden. Det var en ærgelig afslutningen på samarbejdet, da jeg egentligt havde håbet på der virkelig ville ske noget, efter vores opsigelse i februar. I gav nemlig udtryk for at i fint kunne forstå hvad vi mente, men desværre kom der ingen nævneværdige resultater.
edit som svar til Lars: Vil ikke bruge mere tid på det, udover at give dig et svar tilbage Lars. Fordi jeg mener det du skriver, er ret misvisende. Svarer dig sektion for sektion.
Ved ikke om i har ringet fra andre numre, men det er korrekt jeg har modtaget 2 opkald og 1 mail, som har været under ferie og derfor har jeg ikke fået vendt tilbage. Ved ikke om jeg vil kalde det ihærdigt? Men den tager jeg selvfølgelig på mig, da jeg heller ikke har fået vendt tilbage.
Mht. andre anmeldelser fortæller det mig nok bare, at dette er en branche hvor de fleste er uvidende, og hvor det er utrolig nemt at tage mange penge, for relativt lidt arbejde, og automatiserede opgaver. Det er ikke ligeså håndgribeligt og ligetil som noget håndværker arbejde, ergo er det nemt at påstå noget over for folk (f. eks at man har gjort sit arbejde rigtig godt), som bare ikke ved bedre.
Det er ifølge min opfattelse og samtlige andre virksomheder og bekendte indenfor branchen, at jeg ”helt efter eget valg har set bort fra rådgivning”. Vi har fulgt langt de fleste, af de få forslag vi har fået, b. la fået laven SSL, re-directs, øget tekstmængde, tilføjet søgeord flere gange mm. (Endda med bemærkninger fra konsulenter flere gang om hurtig fremgang af arbejde fra vores side) Du får det til at lyde forkert og til jeres fordel, når du skriver at jeg ”ønskede konsulenten udelukkende skulle optimere på ét søgeord” – det er korrekt at jeg beder konsulenten i December om at der i Januar skal være fuld fokus på fremgang af det konkrete søgeord, da der i de måneder op til havde været meget lidt fremgang. Og så husk det her til en anden gang: når en kunde beder jer om at der skal være fokus på et bestemt keyword, så er det fordi det er der man vil have fremgangen. Så er det JER som ’eksperterne’ der skal gå ind og se, ”for at få fremgang på dette keyword, så er du nød til at gøre sådan og sådan”
Det er klart at kommunikationen trapper ned, men når det er ekstremt svært at få indblik i hvilket arbejdet der reélt bliver udført, så forventede jeg som kunde at høre lidt mere end vi gjorde.
Vi vælger at skrive der skal være fokus på det søgeord, da vi op til ikke har set nævneværdig fremgang, vi har haft svært ved at få indblik i hvad der bliver lavet, og vi får blot en lille mængde rådgivning til hvad vi selv skal gøre.
Har aldrig sagt at ALLE andre søgeord er ubrugelige – jeg har bedt om fokus på ét søgeord, da vi ville se fremgang på det. Som nævnt allerede, så må i som ’eksperter’ gå ind og vise vejen til hvordan vi når dertil.
Generelt kan jeg bare konstatere efter samtaler med en række bekendte, som er indenfor branchen, samt flere virksomheder der har gennemgået det, at kvaliteten af jeres arbejde har på ingen måde været tilstrækkelig i forhold til beløbet.
Det fortæller mig også utroligt meget om jer, at i efterfølgende prøver at få fjernet min anmeldelse.
Lukker den her fra min side, da jeg heller ikke ønsker at smadre jeres trustpilot væg med hvad der i forvejen er blevet alt for meget tekst.

Antwort von RiverOnline.dk
River Online byder ind med kompetent og professionel sparring samtidig med, at de har et særligt blik for den enkelte forretnings behov. Vi har oplevet målrettet indsats mod vores kundegruppe og et team, som med et smil på læben sætter sig ind i vores eksakte behov.
Men vigtigst af alt...vi har gode og målbare resultater på bundlinjen.
Super service og sparring,
Man bliver altid mødt med positiv og professionel tilgang til tingene.
Jeg kan kun give River Online de bedste anbefalinger herfra og er glad for at vi har valgt dem som vores digitale samarbejdspartner.
Casper er meget professionel, arbejder hurtigt og effektivt :-) Vi er meget tilfredse med resultater.
Vi har med River Online fundet en partner, som har fokus på vores forretning. Set-up'et med en fast projektleder fra River Online kan klart anbefales, da vi dermed hele tiden har overblikket over vores aktiviteter, udgifter og planlagte to-do's.
Vi har hos River Online altid kunne få god sparring og vejledning i vores tid som kunde.
River har både hjulpet hos til resultater på SEO, Adwords, Facebook og selve konverteringen. Specielt har vores Facebook konsulent Søren opnået flotte resultater for os!
De varmeste anbefalinger herfra.
//Lisbeth, Mr.dk
Der opnås mål som er nøje udarbejdes til min forretning. Altid service når man ringer og de er ikke bange for at komme med nye input som kan fremme min forretning. Meget professionelt at arbejde med. .
Vi har efterhånden prøvet mange bureauer, men RiverOnline er det eneste bureau, der virkelig har givet valuta for pengene. De gør et super godt stykke arbejde og vi bruger dem fortsat idag. Klart 5 stjerner.
Vi har samarbejdet med River Online i snart et halvt år, hvor de hjælper os med forskellige online marketing aktiviteter - SEO, Google AdWords, Facebook og LinkedIn.
Det er et super godt team af dygtige konsulenter og specialister, jeg arbejder med herfra - gode eksterne kollegaer! De engagerer sig i vores forretning og gør en stor indsats for, at vi når godt i mål med planerne.
Det er helt sikkert en dygtig og stærk samarbejdspartner, som jeg klart kan anbefale andre at bruge, hvis de også mangler stærke online ressourcer.
Vi har samarbejdet med River Online omkring både SEO og AdWords siden 2014.
Placering på vores butikker blev ret hurtigt forbedret og ligger nu i top.
Når vi kobler en ny butik/by på går der ikke mange uger før de er med.
Vores team hos River Online er fantastiske til at sætte sig ind i vores forretning og produkt, så vi rammer de rigtige målgrupper. De kommer ofte med gode idéer til hvordan vi kan forbedre både vores hjemmeside og markedsføring. Det skaber et rigtigt godt samarbejde mellem dem og os.
Der er rigtig mange firmaer i det her marked, men ønsker man et bureau med god stemning, glade og positive medarbejdere, der er servicemindet, dygtige og opsat på at gøre det bedste for din forretning, er man hos River kommet til rette sted.
Hilsen
Anette
Hej,
Jeg har været kunde hos RO i over et år nu.
Jeg bliver mere og tilfreds med vores samarbejde. Det er dejligt når et samarbejde udvikler sig over tid.
Det er en virksomhed der selv udvikler sig enormt og det smitter af på kunderne.
En stor hilsen og tak til Christian P og Tommy herfra:-)
Tak for hjælpen drenge!
Mange hilsner
Carsten
Hos Riveronline.dk får man ærlig og reel rådgivning. Jeg har samarbejdet med Riveronline.dk i ca. 3 år og kan kun varmt anbefale dem.
Jeg startede med at bruger River Online i sep. 2015 efter en god snak om hvordan de kunne løfte opgaven for mit rejseselskab. Jeg havde stor forventninger da det virkede som et godt firma med en god viden, de har også altid haft en rigtig god service. Men ca.1 år efter måtte jeg have fat I dem da der ikke var sket særlig meget på SEO delen, de søgeord som vi havde valgt, såsom rejser til Thailand den lå som nummer 30 på Goolge da vi indgik aftalen og et år efter lå den som nummer 31, rejser til Malaysia lå nummer 8 og et år efter stadig nummer 8, rejser til Vietnam lå nummer 19 et år efter lå den nummer 18. de andre søger ord var lidt det samme, der var ikke rigtig sket noget, de kunne godt se at det ikke havde rykket sig ret meget, så de tilbød at give min side en del ekstra arbejde for at få de til at rykke dig noget mere. Det virkede også kort tid efter begynde de forskellige søge ord at gå den rigtige vej så det var jo godt. Men det stoppede desværre også igen og begynde at gå den anden vej igen, så her næsten 2 år efter og 4500 kr. om mdr. har jeg valgt at opsige aftalen, Da jeg idag kan se at rejser til Thailand ligger nummer 30, samt de andre søge ord kun har rykket sig et par pladser. De søge ord som har rykket sig mest er ord som Rejser til Bali, men grunden til dette er at der er vi startet helt fra bunden, så derfor burde det også rykke sig en del så snart der bliver lavet lidt SEO på siden. De har flere gange sendt nogle reporter hvor der står hvor mange pladser det hele har rykket sig, men igen her er problemet jo at de nye sider som Bali, Maldiverne, Sri Lanka er lande som er startet fra bunden, så de har rykket sig en del i starten, men ikke så meget det sidste år. Min oplevelse af River Online er nok at de ikke helt har kunne klar opgaven, jeg har haft nogle til at undersøge nogle af de links som jeg har fået og kan se at de fleste de links kommer fra deres egen splogs, Det ser ud til at de næsten kun benytter sig af deres egen splogs, som de selv har lavet, I starten bruger de sikkert dem som har den bedst linkeffekt, men efter noget tid/år, så vi denne det ikke være den rigtig løsning da deres link så bliver dårligere og dårligere. Jeg skal ikke kunne sige om dette er årsagen, men det ville nok have været bedre også at tilbyde nogle stærke links ude fra også. Jeg føler lidt at her efter 2 år har jeg fået en rigtig god service, men dette er desværre også det eneste.
Jeg Startede som SEO kunde sidst på foråret 2016 efter jeg havde været på kursus ved en af deres ansatte, hvilket gav et godt indtryk af de viste hvad der skulle til. Der blev lovet SEO arbejde af omkring 30 søgeord, hvilket var meget mere end andre firmaer kunne klare for det beløb Riveronline skulle have for deres arbejde. (Jeg havde store forhåbninger). Jeg troede virkelig på der ville ske noget godt, MEN efter 6-7 mdr undrede jeg mig lidt over det manglende resultat, og kontaktede 4 andre uafhængige firmaer der kunne tjekke hvor meget jeg fik ud af det SEO arbejde jeg fik lavet, og de kunne bekræfte at f.eks. linksene var af "ringe" værdi, fordi de kom fra Blog`s og fra andre værdi løse sider, ligeledes kan der KUN findes 2 links idag. Riveronline oplyste mig at der var blevet lavet væsentlig flere..... ! Derudover forsøgte jeg mig med Adwords hos dem i ca. 1,5-2 mdr fordi jeg blevet lovet mange flere klik`s/henvendelser pr. dag end ved det firma jeg før brugte. (5-10 gange flere). Og ja der kom mange flere klik`s MEN det var irelavante klik`s der INGEN henvendelser gav. (Der blev brugt alt for "brede" søgeord i adwords).(Jeg har siden selv taget en del kursuser i adwords, så laver det selv idag) Jeg stoppede samarbejdet efter 8 mdr. og brugte ca. 25.000 kr som jeg føler er spildt. Skal siges medarbejderne er flinke, og jeg syntes de lytter seriøst til ens behov, men I min verden er det KUN resultater der tæller. Følte mig lidt som en "lille" kunde i deres øjne, som de kunne hjælpe med "venstre håndsarbejde".
Jeg vælger et andet firma til SEO fremover.
RiverOnline.dk er professionelle. De er en god og nødvendig partner på sidelinjen. Tak for høj service :-)
Nick Becker er manden der skal sidde ved styrbord, hvis du vil have boostet din hjemmeside og salg!
Altid kompetent og relevant service, råd og vejledning.
Kan varmt anbefales.
Vh Varmepumpesyn ApS
Super professionel virksomhed der ved hvad de taler om. Jeg har kun godt at sige om Riveronline og vi har været kunde hos dem i flere år. Jeg er helt tryk ved at anbefale dem til andre.
Jeg har brugt RiverOnline i ca. et års tid og det virker. Jeg har tydeligvis fået flere kunder.
Min faste kontaktperson er altid venlig og meget professionel. Jeg håber på et godt og langt samarbejde! 😊
På under 3 måneder har Riveronline formået at skabe store resultater for færre penge, end vi har været vandt til.
Når så vi også kommer igang med SEO midt på sommeren, kan det kun blive endnu bedre.
Vi har brugt River Online igennem flere år og er meget tilfreds med vores samarbejde.
De gør et godt stykke arbejde og er meget kompetente.
Og vigtigt, - en god løbende kundekontakt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.