RTO Autoservice Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

1. Autowerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

RTO Autoservice is specialist in betrouwbare occasions. RTO Exclusive is onderdeel van ons. Wij zijn gevestigd in Valthermond en Stadskanaal.

Mangelhaft

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 jaar geleden prachtige Scirocco…

2 jaar geleden prachtige Scirocco gekocht hier. Jammerhelaas heb ik die niet meer en moeten verkopen voor een sloop prijsje. Motorschade opgelopen door distributie ketting. RTO had mijn pa en mij destijds verteld dat dit een levenslang onderdeel is. Na de motorschade heeft monteur mij uitgelegd dat dit zeker geen levenslang onderdeel is. Veel geld kwijt. Jammer want dit is destijds door RTO zo gezegd om de auto makkelijker te verkopen.

Ook bij de eerste keer dat mijn olie ververst werd 10k kilometer en een half jaar verder had monteur mij verteld hoe zwart de olie was en uitgelegd dat dit niet oke is. "Gratis oliebeurtje" bij de koop van de auto was dus een leugen, die olie was nog van de vorige eigenaar.

Daarnaast had ik destijds 1 jaar lange garantie van Autotrust erbij gekocht. Één of ander speciaal pakket voor autos voor 10 jaar en jonger terwijl mijn auto destijds 15 jaar oud was, maar nee mijn auto was "speciaal", puur om mij speciaal te laten voelen doen ze dit. Uiteindelijk binnen het eerste jaar was mijn ABS kapot gegaan, zeker geen goedkope reparatie, dat viel volledig binnen de garantie maar Autotrust geeft alleen excuses en heeft mij niet geholpen, en voor mij om een jurist in te zetten is financieel ook niet echt aantrekkelijk. Uiteindelijk is het ook een verdienmodel. Zulk soort bedrijven zijn er totaal niet op uit om mensen te helpen, alleen geld te stelen.

Was een mooie auto, gekocht van een vies bedrijf.

2. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte after sales voor auto minder dan 3 jr oud…

Ik heb op 14 juli 2025 een leaseauto aangeschaft met een kilometerstand van 18.000 km nu staat op 26.650 km. Vanaf het begin maakte de auto een ratelend geluid wanneer deze stilstond. Ik heb hierover contact opgenomen met de garage. Zij verwezen mij door naar een Audi-dealer omdat de auto volgens hen nog onder fabrieksgarantie viel. Zoals verwacht kon de dealer het probleem op dat moment niet vaststellen, waardoor ik maandenlang met hetzelfde probleem ben blijven rijden.
Enkele maanden later ontstond er een nieuw probleem: bij het remmen tijdens het achteruitrijden hoorde ik een klankende geluid. Ik had ik nog geen 9.000 km met de auto gereden.
Toen ik opnieuw contact opnam met de garage, kreeg ik te horen dat ik de auto zonder garantie had gekocht. Dat verbaasde mij, omdat tijdens de aankoop was aangegeven dat er één jaar wettelijke garantie van toepassing was. Ik heb dit zowel bij de verkoper als bij de garage aangekaart, maar zij bleven erbij dat er geen garantie zou zijn. Als er toch garantie, valt slijtage niet inder garantie. Dat snap ik helemaal, maar km staat op 26.650km. Best vroege slijtage in mijn menjng.
De auto is pas drie jaar oud, maar vertoonde vanaf het begin al gebreken. Toch werd ik behandeld alsof ik een oude auto had gekocht. Mijn ervaring is dat er tijdens de verkoop veel wordt beloofd, maar dat de houding verandert zodra er problemen ontstaan.
Mijn advies aan andere kopers: neem de tijd voordat je tekent goed kijken naar de auto. Vraag garantie bewijs. Lees alle documenten zorgvuldig door, laat alle afspraken schriftelijk vastleggen en vraag desnoods enkele dagen of een week bedenktijd om alles na te gaan. Vertrouw niet alleen op mondelinge toezeggingen.
Ik heb bijna €38.000 betaald voor een auto die vanaf het begin mankementen vertoonde, en ik ben zeer teleurgesteld in de manier waarop hiermee is omgegaan.

10. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een langdurige zoektocht meenden wij…

Na een langdurige zoektocht meenden wij de juiste auto te hebben gevonden. Helaas liet de geboden service ernstig te wensen over, waardoor wij hebben besloten onze zoektocht elders voort te zetten.
De verkoper stelde zich op een wijze op die weinig gericht was op klantgerichtheid en professionaliteit. In plaats van ondersteuning te bieden, werd er neerbuigend gereageerd op vragen, ondanks dat het voor een koper zonder uitgebreide autokennis juist essentieel is om goed geïnformeerd te worden.
Deze houding gaf ons het gevoel niet serieus genomen te worden als klant. Op basis van deze ervaring kunnen wij dit bedrijf dan ook niet aanbevelen.

15. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

7 maand geleden een auto gekocht de…

7 maand geleden een auto gekocht de aardige man zei ben niet moeilijk.na 3 maand en 2 week melding met de auto vul u koelvloeistof aan.reservoir was leeg,na de garage gebracht,kwamen tot in dekking koppakking lek,garantie neee 3 maand is net om(meneer was niet moeilijk toch zei hij,dus hele gesprek gehad maar wilde niet volledig de kosten op zich nemen,ok ben de moeilijkste niet,dus we kwamen eruit dat ik 1000 euro moest betalen,dag later bellen ze het was niet de koppakking maar de turbo die koste 1850 euro maar die 1000 euro bleef staan…auto klaar en 3 maand verder hetzelfde weer waarschuwing koelvloeistof weer reservoir leeg,weer afspraak gemaakt 3 feb pas terecht,had de auto 2 feb gebracht en smiddag belletje de waterpomp was nu kapot,en nu?…546 euro betalen..meneer was niet moeilijk zei hij tijdens het verkoop.maar nee zelfde klacht, maar hij zegt neeee zijn 2 verschillende dingen…nou voor mij zeker hetzelfde klacht..zeg je tegen hem wettelijk heb ik 1 jaar garantie volgens hem is dat niet zo,dus we zitten met een auto van 14000 euro waar ik alleen maar problemen mee heb en meneer wil niks.dus mensen raad deze auto bedrijf af want deze beste meneer wil alleen maar geld verdienen en als een auto niet goed is wil hij niks en komt je niet te gemoedt..terwijl hij niet moeilijk was.hier zal ik nooit me auto weer weg halen.onbetrouwbaar

16. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr