Ik had pech, de elektrische lier was stuk. De zelfde avond nog even gemeld bij Retoertje, lukte eerst niet maar naar een paar vriendelijke mailwisseling kreeg ik het voor mekaar om een probleem te... Mehr ansehen
Zoals beschreven was het product niet nieuw maar helaas miste er toch wat meer onderdelen dan beschreven waardoor het product onbruikbaar was. Binnen 1 werkdag stond het geld weer op mn rekening! Supe... Mehr ansehen
Erg tevreden met mijn aankoop bij Retoertje.nl! De kast onderdelen werden compleet geleverd, alles zat erbij en was netjes verpakt. De montage verliep zonder problemen en het eindresultaat is echt pra... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed product
Goed product, goeie prijs, prima levering.
Alles netjes en snel geleverd blij…
Alles netjes en snel geleverd blij mee!!!!
Bestelling in prima staat!
Ik heb een set besteld om kinderen de basis van elektriciteit te leren. Het is een doos met daarin verschillende onderdelen. Ik kreeg de garantie dat alles aanwezig was en functioneerde. En dat klopte! De doos is perfect en voor een leuke prijs!
Ik had pech
Ik had pech, de elektrische lier was stuk.
De zelfde avond nog even gemeld bij Retoertje, lukte eerst niet maar naar een paar vriendelijke mailwisseling kreeg ik het voor mekaar om een probleem te melden.
Dag later werd de klacht behandeld met de mail hun zouden het betaalde bedrag plus verzendkosten weer overmaken naar mijn rekening. Dag later stond inderdaad
het hele bedrag weer op mijn rekening. Snel en goed gehandeld door Retoertje.
Leuke spullen voor een klein prijsje
Ik heb drie kastjes besteld bij retourtje.nl.De levering was super snel.Ik had bij een kastje een verkeerd onderdeel en ik kreeg als service een deel van de betaling terug.De kastjes die ik had besteld zijn stevig als ze in elkaar staan.Ik ga zeker nog wel wat bestellen bij retourtje.nl
Alles ok snel geregeld ,snel…
Alles ok snel geregeld ,snel verstuurd,goed verpakt.
Ik kende Retourtje niet maar kwan ze…
Ik kende Retourtje niet maar kwan ze tegen toen ik een USB C hub zocht om meer op m'n Macbook te kunnen aansluiten. Retourtje had dus deze voor minder dan de helft van de normale prijs. Heel snel afgeleverd en de hub werkt top. Goed bedrijf dus!
Zeer goede prijs en snelle leveringen
Zeer goede prijs en snelle leveringen
Zoals beschreven was het product niet…
Zoals beschreven was het product niet nieuw maar helaas miste er toch wat meer onderdelen dan beschreven waardoor het product onbruikbaar was. Binnen 1 werkdag stond het geld weer op mn rekening! Super service
Mooie kastjes gekocht tegen een scherpe…
Mooie kastjes gekocht tegen een scherpe prijs. Levering binnen 3 dagen en netjes vooraf mail wanneer de levering verwacht kon worden. Blij mee!
PRECIES ZOALS OMSCHREVEN
PRECIES ZOALS OMSCHREVEN. NETJES AFGELEVERD OP AFGESPROKEN DATUM / TIJD.
SUPER KORTING!
Ik werd goed geholpen
Ik werd goed geholpen. Ben erg blij met mijn product.
Leuke gedachte hoor
Leuke gedachte hoor, maar wat er op de site staat klopt niet. Mijn bestelde artikel zou ongebruikt zijn. Alle wielen vertonen veel slijtage, 1 wiel is compleet kapot. Op zich lossen ze het goed op door het geld retour te doen, maar nu zit ik met de rotzooi en moet alsnog op zoek naar een nieuwe.
Oplichten !Koop hier niets.
Oplichten !Koop hier niets.ik heb een tafel besteld maar kreeg een stoel gestuurd.Een retourticket krijg je nooit!Je blijf bellen en mailen, ze zeggen alleen maar dat ze het vervelend vinden dat ze het verkeerde artikel hebben gestuurd, maar ze helpen totaal niet.
Betaal liever 10€ extra op een betrouwbare website, dan ben jij tenminste blij met je aankoop.Op deze site verlies je alleen geld , tijd en zenuw aan deze rommel
tuinstoelen incompleet
tuinstoelen besteld, maar er miste een onderdeel. een hele armleuning van 1 van de stoelen, dus ook niet iets wat je zelf even bij kan kopen oid. meerdere keren gemaild en als je belt, nemen ze niet op.
Tevreden
Al redelijk wat bestellingen gedaan en ben tevreden!
4 sterren omdat de klantenservice qua bereikbaarheid beter kan.
Bellen is bijna onmogelijk om contact te krijgen,openingstijden worden niet echt nageleefd.
Per email redelijk snelle reactie en.probleem oplossen is ook klantvriendelijk.
Al met al ben ik zeer tevreden met alles!
De opgestuurde bestelling niet te monteren
De opgestuurde bestelling past niet in zijn Montage en was beschadigd waar dit niet te zien was zonder te beginnen met monteren, retourneren gaat blijkbaar ook niet zo makkelijk als aankoop
Zeer teleurstellende ervaring met…
Zeer teleurstellende ervaring met retourtje.nl�. De aankoop werd incompleet geleverd, zonder duidelijke handleiding en mogelijk zelfs met ontbrekende onderdelen. Daarnaast was de directe hulp vanuit het bedrijf slecht en traag. Er werd onvoldoende meegedacht om het probleem snel op te lossen. Zeker geen prettige service na aankoop.
Goed bedrijf.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.